|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
no tak dzieci.. :P to jest jakieś rozwiązanie :p
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Tak też chyba zrobię, niech się pomęczy troszkę, co by nie wybrał i tak będę zadowolona
|
|
|
|
|
#3663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
W razie co zadzwon do lekarza jak dłużej nie przejdzie.Cytat:
Cytat:
Jak będziesz miała chwilkę to skrobnij coś Cytat:
A zadrapanie na pewno zejdzie i będziesz najpiękniejszą Panną Młodą Cytat:
super zakupy!!Co do ręczników to mam narazie jeden, który dostałam w zestawie startowym. Jest biały z kapturkiem i ma metki Persil Do prania mam płyn Fairy i do płukania też Zmykam teraz na miasto, będę później |
||||||
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Ja juz jestem w pracy prawie a Wy tu sprzatac , prac , gotowac I prasowac :bat: I nie pieprzyc głupot .. :bat: bo Trele potem ma za duzo do nadrabiania Zboczuchy jedne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Pewnie sie gdzies smazy , brzuchem do gory ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zjadłam spaghetti i leżę gołym brzuchem do góry, aż się mnie mama pytała co tak tego mojego Jaśka wietrze Gdzie Ty tu jakieś zboczuchy widzisz ? |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Bo jak to jej meble to lepiej zapytaj nawet o okleine , zeby Ci potem nie powiedziala ze to antyk po prababci byl wart 5 tys ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3668 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz się witam, dzisiaj wizyta, wiec staram się cały czas coś robić, żeby nie myśleć o USG
już bym chciała podglądać moje dzieciątko dobrze ze dzisiaj o 17 a nie tak jak ostatnio po 20 . O od razu dziękuję za trzymanie kciuków ![]() Cytat:
Ja teraz bardzo rzadko jeżdżę na szczęście.Cytat:
śliczne zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny dziewczyny muszę napisać, bo od pół godz was nadrabiam i jak tylko usiadłam do kompa to czuję takie jakby bąbelki ale tak naprawdę wyrażnie i co chwilkę i już tak od prawie 30 min |
|
|
|
|
#3670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha , komu się chce sprzątać w taki piękny słoneczny dzień
Trele co do poczęstunku .. no troche mało czasu masz, ale może po prostu jakieś ciacho zanieś i tyle bo co wykombinujesz w jeden dzień.. może jakieś ciahco z różowym kremem- żeby świadczyło o dziewczynce niewiem, nie mam pojęcia Ps. ja też jakoś na głodzie chodzę...
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Rybko no to jak mąż wróci z pracy to do dzieła
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym ze ja nie wiedziałam że z nią coś nie halo i dopiero potem mi powiedziała na wyjście że ma jaskrę i przeprasza za krzesłą .. mąż wiedział wcześniej bo jej mąż mu powiedział ... Mi tż też sam kupował pierścień ale wybrał ładny
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, następna hmm ja bym coś chciała wymyśleć na dzisiejszy wieczór ale nie mam pomysłu ![]() a my wybieraliśmy u jubilera razem pierścionek i jest piękny
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-18 o 14:07 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
domii- coś czuje że mąż będzie przede mną.. u mnie największy problem to zmęczenie- moje. Teraz jakby nie ta przeprowadzka to może i spoko, ale tak to czuje jakbym całe dwa tygodnie zapierniczała i nie mam nawet sily podnieść ręki jak już leżę w łóżku .. ogólnie mam ochotę itd. ale to zmęczenie mnie dyskwalifikuje . a przynajmniej czasami.. bo nie raz po kąpieli odżywam ;D
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Oby nikt Cię nie zaskoczył ja kiedyś ubrałąm się tak wiecie.. i wpadł mój maż po pracy z kolegą. na szczęście kolega nic nie widział
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ ogólnie wiedział jakie wzory mi się podobają i takowy podobny do tegoż wzoru wybrał. Tylko nie trafił z kolorem oczka
Było tak: Jak TŻ powiedział swoim rodzicom, że chce się oswiadczać, to mama jego w ryk i dała mu pierścionek po praprababci, takie piękne, stare złoto, jeno rozmiar 19 i szeroki bardzo. TŻ postanowił go u złotnika przerobić. Jako, ze koniecznie z tego złota, czekał na certyfikat i cos tam i trwało to ponad miesiac . Ale jak poszedł wybierać wzór, to się machnął ze zdenerwowania i powiedział, ze chce by kamyk był czerwony [podczas, gdy ja zawsze chciałam szmaragd]. I tak mam pierścionek z prawie 100letniego złota, z rubinem na środku i kilkoma cyrkoniami po bokach. ![]() Zmykam na miasto po ostatnie zakupy do ślubu
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie raz planuję że spędzę miło wieczór z TŻtem a przychodzi wieczór i jestem tak zmęczona że kładę się i zasypiam... ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mi mówił ze nie wiedział jak ma zmierzyć mój palec, wiec obwiązał go drucikiem w nocy aa no i ja nie spodziewałam się zaręczyn, nie wiedziałam nawet że kupil pierścionek ...
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
mój mały PUKACZU rusza się do tego stopnia że aż mnie boli... Ale mała wiercipiętka z niego
aż się boję pomyśleć co będzie jak będzie większy. Chwilowo uciska mnie gdzieś w okolicach szyjki, nie raz zaboli do tego stopnia że nie wiem jak się nazywam
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na wszelki wielki co do zmęczenia - u mnie to jakaś zmora. przez 1,5 trymestru myslałam ze odpadnę potem przez 2 tygodnie myslałam ze świat podbije i to był najlepszy nasz czas na małe co nieco a teraz znów wychodzi zmęczenie, i jakoś tak on chce więcej a ja nie mam sił, a nie chce zaczynać i w trakcie zasypiać ( choć nawet nie wiem czy tak sie da w tesco wanienka 84 cm za 19,99
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłumaczę sobie że może po ciąży będzie lepiej choć szczerze w to wątpie bo później tym bardziej będę zmęczona |
|
|
|
|
#3686 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie mogę, niestety
![]() Cytat:
i z tekstem do mnie: "daj mi jedną miskę bo mi zabrakło" a ja już pod kocem nago siedziałam tylko w zakolaówkach ![]() za to kiedyś jak jeszcze nie byliśmy po ślubie, leżeliśmy z moim TŻ w łóżku pod kocem i wiecie, robiłam mu.. hm dobrze spodnie jego koło łóżka, bokserki do kolan spuszczone a mama wpada jak gdyby nic odpowietrzać kaloryfery ![]() jeszcze jedna sytuacja u TŻ w domu, wiadomo co robiliśmy i słyszymy że do jego mamy wnuczki przyszli, a oni mieli tendencję do wpadania do TŻ do pokoju więc ja szybko zaczęłam się ubierać, w tym pośpiechu na lewą stronę założyłam spodnie, dobrze że tak nie wyszłam, bratowa TŻ weszła i się pyta ze śmiechem że chyba chłopcy nam przeszkodzili :d wróciłam do domu a ja nawet miałam majtki na lewą stronę założone Cytat:
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|||
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
kur.wa tyle napisałam i dupa blada. no szlag by to trafił :/
mÓJ mąż się mnie pytał dlaczego kobiety nie mogą tak jak faceci .. czyli codziennie nawet po kilka razy .. ale nie odpowiedziałam mu na to pytanie, a zapytałam czemu faceci tak chca cały czas mój też czesto chodzi za mną i tu mnie klepnie tam mnie dotknie, no ale jak nie mam siły to żadne cuda nie zdziałają. Ale dzisiaj się postaram.. i może też coś mu zapodam innego ? ;d
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz siła wyższa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Cięzko bym miała na coś się zdecydować.
W razie co zadzwon do lekarza jak dłużej nie przejdzie.
Ogólnie nie czuję się najlepiej. Nie wiem jak ja przeżyję sobotnie wesele. Mam nadzieję, że jakoś dam radę 

super zakupy!!
KCIUKI DLA ANI

Na zdjeciach będę wyglądac jak muchomor 

wybacz siła wyższa