|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
batonik
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
|
|
|
|
#2763 |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843064]mówicie o zwykłym mango? ja dzisiaj zwracałam woski stacjonarnie
[/QUOTE]Ja mówię o outlet, bo z niego trzeba było do Hiszpanii odsyłać. Bo że w zwykłym stacjonarnie można to raczej naturalne Co z nimi nie tak, że oddajesz? |
|
|
|
#2764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41842588]dziewczyny dziękuję za rady odnośnie stresu ![]() moim problemem jest czas, tak zwana praca na wczoraj, jak już myślę, że uda mi się odsapnąć to kolejna sprawa wychodzi muszę nad tym popracować, ale powiem szczerze nie mam pomysłu [/QUOTE]witaj w klubie (((((
|
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41842588]dziewczyny dziękuję za rady odnośnie stresu
![]() moim problemem jest czas, tak zwana praca na wczoraj, jak już myślę, że uda mi się odsapnąć to kolejna sprawa wychodzi muszę nad tym popracować, ale powiem szczerze nie mam pomysłu [/QUOTE]Odpowiedź mojej ciotki a propos stresu (akurat problem ścierania zębów przy zaciskaniu ich we śnie)- ćwiczyć, biegać, jeździć na rowerze, aż wracasz do domu, prysznic i padasz spać- tu akurat się zgodzę w 1000%- jak trenowałam taniec towarzyski- 21.30 koniec treningu, dojechać umyć się czyli 23,30 a o 23.35 już spałam martwym bykiem ![]() Rano wstawałam świeża i radosna jak stado prosiątek w deszcz, więc polecam ostre zmęczenie sportem na stres ![]() Pomijam rzeczy małe typu: ulubiony kubeczek do kawy, ulubiona kawa/ herbata, smaczna kanapka/sałatka jako posiłek w pracy no i moja ulubiona rzecz na odstresowanie i koncentrację- FREECELL Uwielbiam, ubóstwiam i kocham
|
|
|
|
#2768 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Właśnie w sklepie nie wyglądała na taką ciężką w utrzymaniu. I dobrze się nosiła, zrobiła się taka po pierwszym praniu :/ Cytat:
ale faktycznie wygląda na grubą. Moja kiecka weselna jeszcze u krawcowej. Jadę jutro do ikeii i do dectacholnu po szarą bluzę
|
|
|
#2769 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() LadyI baw się dobrze w tej Barcelonie i mam nadzieję, że po powrocie wrzucisz jakieś zdjęcia a Dom Zły widziałam i też polecam
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
batonik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843202]są bardzo sztywne, nie dopasowują się do ciała tylko brzydko odstają i marszczą się na mnie, a sam rozmiar 36 jest za duży. ja już kiedyś powiedziałam, że jak woski to tylko zara (po zmierzeniu mnóstwa wosków z cubusa, h&m, reserved itd), chciałam dać szansę mango, ale jednak nie dla mnie, wyglądam najlepiej w tych z zary i wg mnie są najwygodniejsze, czekam na dostawę wosków zarowych [/QUOTE]Ja w żadnych spodniach z mng nie wyglądam korzystnie. Nie są zupełnie na moją figurę |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bluzy są fajne ale ja jeśli miałabym wybrać to wolałabym właśnie T-shirt z nadrukiem a bluzę gładką. Co do gładkiej bluzy- tę z Decatlonu zakupiłam już 2,3 miesiące temu i też jestem super zadowolona! Jest bardzo miękka i ciepła. Jedynym jej minusem jest malutki napis na dole, z boku no ale może po kilku praniach zejdzie![]() Co do stresu doskonale Was rozumiem. Wszystko niestety odbija się na naszym wyglądzie. Ja mało teraz śpię więc wory pod oczami to u mnie już codzienność (gorzej jak mi na stałe tak zostaną ), często jem w pośpiechu w pracy (i to prawie zawsze na stojąco, nad koszem od śmieci ). Wszystko ma negatywny wpływ na wygląd niestety. Byłam dzisiaj w końcu u dermatologa z moją twarzą, pani doktor bardzo rzeczowa i miła- przepisała mi duac i skinoren, mam nadzieję, że mi pomogą![]() Jak tak zachwalacie tę Amlę to muszę też zakupić! Mam teraz więcej wolnego bo nie mam szkoły więc mogę więcej uwagi poświęcić włosom
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Super!!! Dziękuję za wiadomość
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny drogie help, poszukuję czarnych sandałków na lato, obcas max 8 cm, żeby byly wygodne i w miarę "lekkie" optycznie , coś jak hit zary. Widziałyście może coś podobnego?
Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2013-07-18 o 21:41 |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam też problem z zaciskaniem zębów w nocy, zakładam na nie specjalną nakładkę od ortodonty ![]() Lubię czytać Twoje porównania - jesteś fanką Chmielewskiej? ![]() mm111111, może Kazar? Czy któraś z Was ćwiczyła z Mel B? |
|
|
|
|
#2777 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Uwielbiam jej język, lekkość pisania Ja się zastanawiam właśnie jak z tą nakładką to wygląda i czy jest inne wyjście... Bo czeka mnie wizja TŻta marudzącego za parę lat, że ma zęby starte jak dziadek i go boli i koniec świata armageddon ![]() Swoją drogą ostatnio było otwarcie Hebe w Gdańsku- byłam ok. 2 godziny po otwarciu, a tam ludzi jak mrówków! Cały przekrój wiekowy, łącznie z dziećmi, które nie wiedziały co ze sobą zrobić i latały wszędzie szukając zaaferowanych opiekunek, każda konsultantka otoczona chmarą niecierpliwych klientek, masakra jakaś! Stwierdziłam, że za kilka dni na spokojnie zobaczę co tam ciekawego mają (odżywki czy co tam Kallosa mieli, a mnie się zawsze wydawało, że to tylko z neta da się ściągnąć). Swoją drogą skorzystałam z promocji w Rossmanie i obkupiłam się w ichnie produkty do stóp- po kilku użyciach bajka! Będę teraz miała stópki bogini
Nie palę od 15.03.2015 "Traciliśmy czas bez siebie" 19.02.2016 Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2013-07-18 o 22:37 |
||
|
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
ogolnie w dni bezrowerowe zamierzam cwiczyc jej abs, nogi i posladki, a w dni rowerowe oprocz roweru cardio, najlepiej tuz po powrocie do domu.Aha, jeszcze o stresie ode mnie, napisalyscie duzo madrych rzeczy, ale dorzuce od siebie: rozluznianie i rozciaganie miesni przed snem bardzo pomaga zasypiac. Ja gdy jestem zestresowana robie sie taka spieta i sztywna oraz mam problemy z zasypianiem. Od kiedy robie kilka prostych cwiczen rozciagajacych (sciagniete z programow treningowych typu Jillian Michaels, Chodakowska), czuje rozluznienie, ktore pomaga mi zasnac. No i przy wieczornym kremowaniu buzki porzadnie ja masuje. Poza tym na stres nie ma nic lepszego niz sport, wiec podzielam wasze zdanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pati_pz Czas edycji: 2013-07-18 o 22:54 |
|
|
|
|
#2779 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Cytat:
![]() Starte zęby to widoczny efekt stresu i napięcia, gorsze jest natomiast napięcie mięśni szczękowych, które z czasem przekształca się w permanentne i niekiedy obejmuje nawet szyjny odcinek kręgosłupa. Wygrzebałam gdzieś na PubMedzie tą korelację. Mam nakładkę która wygląda trochę jak stały aparat, zarzucam na noc i Tż nie narzeka, że zgrzytam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2780 | |
|
batonik
|
Cytat:
Ja tylko robiłam zwroty w zwykłym mango i miałam zawsze kasę na drugi dzień.
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843515]na przebarwienia używam acne-derm, ale dopiero od 2 dni
[/QUOTE]Ostatnio w SP widzialam flos lek na przebarwienia, ma dobre kwc i chyba sprobuje ![]() Macie cos jeszcze sprawdzonego? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2782 |
|
Konto usunięte
|
ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej
![]() jest wesoła, głośna, energiczna i świetnie prowadzi programy ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq |
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41864771]ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej
![]() jest wesoła, głośna, energiczna i świetnie prowadzi programy ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq[/QUOTE] Ja też, a właściwie to próbowałam Jeżeli treningi Ewy typu skalpel, turbo etc. was nudzą to zachęcam, zajrzycie na YT na jej 6-cio minutowe treningi. Niektóre są bardzo fajne (ja robię część 7,9 i 10 i jeszcze jakąś, ale nie pamiętam) i można je dowolnie przeplatać
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41864771]ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej ![]() jest wesoła, głośna, energiczna i świetnie prowadzi programy ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq[/QUOTE] we fleq nic nie ma, ale zajrzę na elilu, dziękuje
|
|
#2785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak to nie wiecie w którym w warszawie zrobię to bez problemu? |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie są dwa mango - jeden franczyznowy i w nim nie można zwracać zakupów online, ale w drugim bez problemu ![]() najlepiej zadzwonić i zapytać chyba, że jakaś warszawianka Ci odpowie
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę
Fajnie, że pokazuje tyle emocji i widać, że też męczy się podczas treningu- można poczuć się raźniej Gdy ćwiczę z Ewą i boli mnie już każdy centymetr ciała tak, że mam ochotę wyć i paść na podłogę, ona na ekranie spokojnie poprawia włosy Nie ma tego dynamizmu, nie ma emocji. Aczkolwiek jestem pełna podziwu za to, że zachęciła tyle osób do podjęcia aktywności fizycznej i dbania o własne ciało![]() Cytat:
Nie mam problemów z wagą, jestem z natury szczupła, ale zależy mi na ładnym wyrzeźbieniu mięśni. Jeśli chodzicie na siłownię, podzielcie się wrażeniami![]() I jeszcze mam wielką prośbę, przypomnijcie swoje loginy na insta ![]()
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Trzeba powoli zacząć nabierać kolorku 
Szukasz jeszcze białej sukienki, czy się zniechęciłaś? Na insta widziałam u ruciprady fajną białą sukienkę i też zaczęłam all przeglądać w poszukiwaniu takowej, ale już się nie zdecyduję na zakup na allegro, bo strach.

i chwilę później człowiek wygląda tak jakby nie wiedział do czego służy żelazko. 

Ja tylko robiłam zwroty w zwykłym mango i miałam zawsze kasę na drugi dzień.