Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 22:49   #2761
sskers
batonik

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie zakończyłam balkonowe opalanko Trzeba powoli zacząć nabierać kolorku Dzisiaj mam totalnie leniwy dzień. Do tego dziś odpuszczam sobie ćwiczenia z Chodakowską, bo mnie boczki bolą Wczoraj było kolejne przejście turbo, dzisiaj odpoczynek żeby jutro znowu poćwiczyć
Jutro przyjdzie do mnie paczuszka ze Zary w końcu dokupiłam na wyprzedaży troszkę rzeczy Niestety kurtkę z Mango muszę zwrócić Nie uśmiecha mi się wysyłka do Hiszpanii, ale co zrobić
Teraz nie trzeba już odsyłać do Hiszpanii, tylko na Warszawski adres

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:52   #2762
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
mówicie o zwykłym mango? ja dzisiaj zwracałam woski stacjonarnie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:56   #2763
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843064]mówicie o zwykłym mango? ja dzisiaj zwracałam woski stacjonarnie [/QUOTE]
Ja mówię o outlet, bo z niego trzeba było do Hiszpanii odsyłać. Bo że w zwykłym stacjonarnie można to raczej naturalne

Co z nimi nie tak, że oddajesz?

Stary 2013-07-17, 23:00   #2764
Konto usunięte

Cytat:
Ja mówię o outlet, bo z niego trzeba było do Hiszpanii odsyłać. Bo że w zwykłym stacjonarnie można to raczej naturalne

Co z nimi nie tak, że oddajesz?
są bardzo sztywne, nie dopasowują się do ciała tylko brzydko odstają i marszczą się na mnie, a sam rozmiar 36 jest za duży. ja już kiedyś powiedziałam, że jak woski to tylko zara (po zmierzeniu mnóstwa wosków z cubusa, h&m, reserved itd), chciałam dać szansę mango, ale jednak nie dla mnie, wyglądam najlepiej w tych z zary i wg mnie są najwygodniejsze, czekam na dostawę wosków zarowych
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:18   #2765
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Straszne, że też ludzie coś takiego sprzedają. Szukasz jeszcze białej sukienki, czy się zniechęciłaś? Na insta widziałam u ruciprady fajną białą sukienkę i też zaczęłam all przeglądać w poszukiwaniu takowej, ale już się nie zdecyduję na zakup na allegro, bo strach. Zamówiłam sobie kieckę z reserved i zobaczymy co przyjdzie.

Jeśli chodzi o wyprzedaże, to kupowałam głównie w reserved, ale też nie nabyłam zbyt wielu rzeczy. Czaję się w zarze na jedną marynarkę, ale nie wiem czy ją kupię, może spotkam za granicą.
Szukam dalej

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41842588]dziewczyny dziękuję za rady odnośnie stresu
moim problemem jest czas, tak zwana praca na wczoraj, jak już myślę, że uda mi się odsapnąć to kolejna sprawa wychodzi
muszę nad tym popracować, ale powiem szczerze nie mam pomysłu [/QUOTE]witaj w klubie (((((
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:24   #2766
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoraś z Was używała kremu Eucerin Even Brighter na przebarwienia ? Albo macie jakiś inny, sprawdzony ?
na przebarwienia używam acne-derm, ale dopiero od 2 dni
Stary 2013-07-17, 23:35   #2767
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41842588]dziewczyny dziękuję za rady odnośnie stresu
moim problemem jest czas, tak zwana praca na wczoraj, jak już myślę, że uda mi się odsapnąć to kolejna sprawa wychodzi
muszę nad tym popracować, ale powiem szczerze nie mam pomysłu [/QUOTE]

Odpowiedź mojej ciotki a propos stresu (akurat problem ścierania zębów przy zaciskaniu ich we śnie)- ćwiczyć, biegać, jeździć na rowerze, aż wracasz do domu, prysznic i padasz spać- tu akurat się zgodzę w 1000%- jak trenowałam taniec towarzyski- 21.30 koniec treningu, dojechać umyć się czyli 23,30 a o 23.35 już spałam martwym bykiem
Rano wstawałam świeża i radosna jak stado prosiątek w deszcz, więc polecam ostre zmęczenie sportem na stres
Pomijam rzeczy małe typu: ulubiony kubeczek do kawy, ulubiona kawa/ herbata, smaczna kanapka/sałatka jako posiłek w pracy no i moja ulubiona rzecz na odstresowanie i koncentrację- FREECELL Uwielbiam, ubóstwiam i kocham

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:09   #2768
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
A jaka to jest tkanina ?

Niektóre materiały nie dość, że ciężko się prasują to jeszcze gniotą po założeniu i chwilę później człowiek wygląda tak jakby nie wiedział do czego służy żelazko.

Ja akurat na ubrania z h&m nie mogę narzekać. Mam za to koszulę z Mango, którą bardzo lubię, ale wyprasowanie jej zajmuje całe wieki, a po założeniu mnie się niesamowicie. W sklepie na wieszaku wyglądała pięknie, niestety po praniu już tak pięknie nie było.

Teraz staram się unikać "kłopotliwych" ubrań. Chociaż nie jest to proste, bo w sklepach ubrania prezentują się nieskazitelnie i na pierwszy rzut oka ciężko jest ocenić jak dana rzecz może się zachować po praniu.
Nie wiem, musiałabym sprawdzić metkę.

Właśnie w sklepie nie wyglądała na taką ciężką w utrzymaniu. I dobrze się nosiła, zrobiła się taka po pierwszym praniu :/

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Tak jak planowałam byłam dzisiaj na zakupach i wreszcie kupiłam sukienkę na wesele Wrzucam zdjęcie w załączniku - w rzeczywistości jest o niebo ładniejsza
Bardzo ładna!
ale faktycznie wygląda na grubą.

Moja kiecka weselna jeszcze u krawcowej.

Jadę jutro do ikeii i do dectacholnu po szarą bluzę

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:30   #2769
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, czy ktoraś z Was używała kremu Eucerin Even Brighter na przebarwienia ? Albo macie jakiś inny, sprawdzony ?
ja używałam Unitone 4 i mogę polecić bo naprawdę działa, trzeba kilku tygodni codziennego smarowania (na noc) ale znacznie redukuje przebarwienia tyle tylko, że używałam go późną jesienią/ zimą bo mimo, że stosuję cały czas filtr 50 na twarz to bałam się złego wpływu słońca

LadyI baw się dobrze w tej Barcelonie i mam nadzieję, że po powrocie wrzucisz jakieś zdjęcia a Dom Zły widziałam i też polecam jak wszystkie filmy Smarzowskiego z resztą
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:19   #2770
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Odpowiedź mojej ciotki a propos stresu (akurat problem ścierania zębów przy zaciskaniu ich we śnie)- ćwiczyć, biegać, jeździć na rowerze, aż wracasz do domu, prysznic i padasz spać- tu akurat się zgodzę w 1000%- jak trenowałam taniec towarzyski- 21.30 koniec treningu, dojechać umyć się czyli 23,30 a o 23.35 już spałam martwym bykiem
Rano wstawałam świeża i radosna jak stado prosiątek w deszcz, więc polecam ostre zmęczenie sportem na stres
Pomijam rzeczy małe typu: ulubiony kubeczek do kawy, ulubiona kawa/ herbata, smaczna kanapka/sałatka jako posiłek w pracy no i moja ulubiona rzecz na odstresowanie i koncentrację- FREECELL Uwielbiam, ubóstwiam i kocham
Potwierdzam. Sport spuszcza z człowieka całe powietrze, stres odchodzi w niepamięć. Sama kiedyś w takim czasie zaczęłam "wyczynowo" biegać i jak wracałam byłam tak wyciszona i spokojna że aż miło

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843202]są bardzo sztywne, nie dopasowują się do ciała tylko brzydko odstają i marszczą się na mnie, a sam rozmiar 36 jest za duży. ja już kiedyś powiedziałam, że jak woski to tylko zara (po zmierzeniu mnóstwa wosków z cubusa, h&m, reserved itd), chciałam dać szansę mango, ale jednak nie dla mnie, wyglądam najlepiej w tych z zary i wg mnie są najwygodniejsze, czekam na dostawę wosków zarowych [/QUOTE]
Ja w żadnych spodniach z mng nie wyglądam korzystnie. Nie są zupełnie na moją figurę

Stary 2013-07-18, 12:50   #2771
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Bardzo fajna! Lubię taki krój
dziękuję

Cytat:
Bardzo ładna, choć wygląda na dość grubą
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna!

dziękuję Wam materiał rzeczywiście jest grubszy niż u większości sukienek, ale nie aż tak gruby żebym się umęczyła
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:08   #2772
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź odnośnie zegarka z RI - w takim razie zrezygnuję z jego kupna. Mam słynny Geneva w kolorze srebrnym i oprócz odbarwionej tarczy jest super Może więc pokuszę się i kupie taki sam w złotym kolorze - jak coś się z nim stanie to przynajmniej nie będzie go szkoda
Tak jak planowałam byłam dzisiaj na zakupach i wreszcie kupiłam sukienkę na wesele Wrzucam zdjęcie w załączniku - w rzeczywistości jest o niebo ładniejsza
bardzo ładna
Stary 2013-07-18, 15:08   #2773
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Zgodnie z rozpiską każdego dnia wykonuje się nożyce poziome i pionowe np. pierwszego dnia 15 pionowych i 15 poziomych. Kreska pionowa oznacza pionowe nożyce, a pozioma- poziome. Kolejnego dnia zwiększa się ilość zarówno jednych, jak i drugich.

Bardzo szybko... Mimo tego i tak uwielbiam te koszulki! Dumam nad zamówieniem bluzy w kolorze bordo. Wykonane są z innego materiału, więc mam nadzieję, że mechacenia szybko się nie pojawią.
Acha...dzięki Bluzy są fajne ale ja jeśli miałabym wybrać to wolałabym właśnie T-shirt z nadrukiem a bluzę gładką. Co do gładkiej bluzy- tę z Decatlonu zakupiłam już 2,3 miesiące temu i też jestem super zadowolona! Jest bardzo miękka i ciepła. Jedynym jej minusem jest malutki napis na dole, z boku no ale może po kilku praniach zejdzie dobrze, że jest mały

Co do stresu doskonale Was rozumiem. Wszystko niestety odbija się na naszym wyglądzie. Ja mało teraz śpię więc wory pod oczami to u mnie już codzienność (gorzej jak mi na stałe tak zostaną), często jem w pośpiechu w pracy (i to prawie zawsze na stojąco, nad koszem od śmieci). Wszystko ma negatywny wpływ na wygląd niestety. Byłam dzisiaj w końcu u dermatologa z moją twarzą, pani doktor bardzo rzeczowa i miła- przepisała mi duac i skinoren, mam nadzieję, że mi pomogą

Jak tak zachwalacie tę Amlę to muszę też zakupić! Mam teraz więcej wolnego bo nie mam szkoły więc mogę więcej uwagi poświęcić włosom
Stary 2013-07-18, 18:48   #2774
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Super!!! Dziękuję za wiadomość Na karcie w paczuszce miałam napisane, że zwrot tylko do Hiszpanii. A wiesz może, ile czeka się na zwrot kasiory?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 21:29   #2775
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Nie wiem, musiałabym sprawdzić metkę.

Właśnie w sklepie nie wyglądała na taką ciężką w utrzymaniu. I dobrze się nosiła, zrobiła się taka po pierwszym praniu :/

Bardzo ładna!

Jadę jutro do ikeii i do dectacholnu po szarą bluzę
Czyżbym zapoczątkowała hit wizażowy?

Dziewczyny drogie help, poszukuję czarnych sandałków na lato, obcas max 8 cm, żeby byly wygodne i w miarę "lekkie" optycznie , coś jak hit zary. Widziałyście może coś podobnego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara-czarne-sandalki.jpg (17,4 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-07-18 o 21:41
Stary 2013-07-18, 22:18   #2776
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
To prawda, wysiłek i sport odstresowuje ale trzeba go uprawiać regularnie.
Mam też problem z zaciskaniem zębów w nocy, zakładam na nie specjalną nakładkę od ortodonty

Lubię czytać Twoje porównania - jesteś fanką Chmielewskiej?

mm111111, może Kazar?

Czy któraś z Was ćwiczyła z Mel B?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 22:35   #2777
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Mam też problem z zaciskaniem zębów w nocy, zakładam na nie specjalną nakładkę od ortodonty

Przeogromną Uwielbiam jej język, lekkość pisania No i poczucie humoru

Ja się zastanawiam właśnie jak z tą nakładką to wygląda i czy jest inne wyjście... Bo czeka mnie wizja TŻta marudzącego za parę lat, że ma zęby starte jak dziadek i go boli i koniec świata armageddon

Swoją drogą ostatnio było otwarcie Hebe w Gdańsku- byłam ok. 2 godziny po otwarciu, a tam ludzi jak mrówków! Cały przekrój wiekowy, łącznie z dziećmi, które nie wiedziały co ze sobą zrobić i latały wszędzie szukając zaaferowanych opiekunek, każda konsultantka otoczona chmarą niecierpliwych klientek, masakra jakaś! Stwierdziłam, że za kilka dni na spokojnie zobaczę co tam ciekawego mają (odżywki czy co tam Kallosa mieli, a mnie się zawsze wydawało, że to tylko z neta da się ściągnąć).
Swoją drogą skorzystałam z promocji w Rossmanie i obkupiłam się w ichnie produkty do stóp- po kilku użyciach bajka! Będę teraz miała stópki bogini

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"

Edytowane przez Kociaak
Czas edycji: 2013-07-18 o 22:37
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 22:50   #2778
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:

mm111111, może Kazar?

Ja dzis zaczelam jej cardio tuz po rowerach z mama, ale sie zmachalam... Niestety dwoch cwiczen nie dalam rady zrobic, bo powinno robic sie je w obuwiu, ktorego nie zalozylam. Chodakowska juz mi sie znudzila, a jeszcze w zeszle wakacje nie moglam sie doczekac kiedy ja odpale. Mel B jest mila odskocznia i zaraza usmiechem ogolnie w dni bezrowerowe zamierzam cwiczyc jej abs, nogi i posladki, a w dni rowerowe oprocz roweru cardio, najlepiej tuz po powrocie do domu.

Aha, jeszcze o stresie ode mnie, napisalyscie duzo madrych rzeczy, ale dorzuce od siebie: rozluznianie i rozciaganie miesni przed snem bardzo pomaga zasypiac. Ja gdy jestem zestresowana robie sie taka spieta i sztywna oraz mam problemy z zasypianiem. Od kiedy robie kilka prostych cwiczen rozciagajacych (sciagniete z programow treningowych typu Jillian Michaels, Chodakowska), czuje rozluznienie, ktore pomaga mi zasnac. No i przy wieczornym kremowaniu buzki porzadnie ja masuje.
Poza tym na stres nie ma nic lepszego niz sport, wiec podzielam wasze zdanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez pati_pz
Czas edycji: 2013-07-18 o 22:54
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:32   #2779
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Przeogromną Uwielbiam jej język, lekkość pisania No i poczucie humoru

Ja się zastanawiam właśnie jak z tą nakładką to wygląda i czy jest inne wyjście... Bo czeka mnie wizja TŻta marudzącego za parę lat, że ma zęby starte jak dziadek i go boli i koniec świata armageddon
Też ją lubię chyba wszystkie jej książki połknęłam, do dzisiaj zachwyca mnie "Najstarsza prawnuczka", "Harpie", "Autobiografia" i w sumie sporo innych

Starte zęby to widoczny efekt stresu i napięcia, gorsze jest natomiast napięcie mięśni szczękowych, które z czasem przekształca się w permanentne i niekiedy obejmuje nawet szyjny odcinek kręgosłupa. Wygrzebałam gdzieś na PubMedzie tą korelację. Mam nakładkę która wygląda trochę jak stały aparat, zarzucam na noc i Tż nie narzeka, że zgrzytam

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ja dzis zaczelam jej cardio tuz po rowerach z mama, ale sie zmachalam... Niestety dwoch cwiczen nie dalam rady zrobic, bo powinno robic sie je w obuwiu, ktorego nie zalozylam. Chodakowska juz mi sie znudzila, a jeszcze w zeszle wakacje nie moglam sie doczekac kiedy ja odpale. Mel B jest mila odskocznia i zaraza usmiechem ogolnie w dni bezrowerowe zamierzam cwiczyc jej abs, nogi i posladki, a w dni rowerowe oprocz roweru cardio, najlepiej tuz po powrocie do domu.

Aha, jeszcze o stresie ode mnie, napisalyscie duzo madrych rzeczy, ale dorzuce od siebie: rozluznianie i rozciaganie miesni przed snem bardzo pomaga zasypiac. Ja gdy jestem zestresowana robie sie taka spieta i sztywna oraz mam problemy z zasypianiem. Od kiedy robie kilka prostych cwiczen rozciagajacych (sciagniete z programow treningowych typu Jillian Michaels, Chodakowska), czuje rozluznienie, ktore pomaga mi zasnac. No i przy wieczornym kremowaniu buzki porzadnie ja masuje.
Poza tym na stres nie ma nic lepszego niz sport, wiec podzielam wasze zdanie

Dzięki pati, właśnie szukam alternatywy dla Ewki, dosyć szybko się nudzę
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:36   #2780
sskers
batonik

Cytat:
Super!!! Dziękuję za wiadomość Na karcie w paczuszce miałam napisane, że zwrot tylko do Hiszpanii. A wiesz może, ile czeka się na zwrot kasiory?
Nie Ja tylko robiłam zwroty w zwykłym mango i miałam zawsze kasę na drugi dzień.

Stary 2013-07-19, 11:13   #2781
nikisa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41843515]na przebarwienia używam acne-derm, ale dopiero od 2 dni [/QUOTE]

Ostatnio w SP widzialam flos lek na przebarwienia, ma dobre kwc i chyba sprobuje

Macie cos jeszcze sprawdzonego?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 11:43   #2782
Konto usunięte

Cytat:
ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej
jest wesoła, głośna, energiczna i świetnie prowadzi programy

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Czyżbym zapoczątkowała hit wizażowy?

Dziewczyny drogie help, poszukuję czarnych sandałków na lato, obcas max 8 cm, żeby byly wygodne i w miarę "lekkie" optycznie , coś jak hit zary. Widziałyście może coś podobnego?
widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq
Stary 2013-07-19, 11:45   #2783
carpaibex
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41864771]ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq[/QUOTE]
Ja też, a właściwie to próbowałam Zrobiłam raz jej cardio i trening na nogi, ale nie spodobał mi się, więc wróciłam do Jillian i Chodakowskiej.

Jeżeli treningi Ewy typu skalpel, turbo etc. was nudzą to zachęcam, zajrzycie na YT na jej 6-cio minutowe treningi. Niektóre są bardzo fajne (ja robię część 7,9 i 10 i jeszcze jakąś, ale nie pamiętam) i można je dowolnie przeplatać
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 11:55   #2784
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

mm111111, może Kazar?

kazar ma większość powyżej 10cm

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41864771]ja i bardzo ją lubię w przeciwieństwie do Chodakowskiej

widziałam takie buty w kilku sklepach internetowych właśnie wysokość 10cm i 8cm, ale nie były skórzane, były na pewno w elilu i fleq[/QUOTE] we fleq nic nie ma, ale zajrzę na elilu, dziękuje
Stary 2013-07-19, 11:57   #2785
Konto usunięte

Cytat:
Ja też, a właściwie to próbowałam Zrobiłam raz jej cardio i trening na nogi, ale nie spodobał mi się, więc wróciłam do Jillian i Chodakowskiej.

Jeżeli treningi Ewy typu skalpel, turbo etc. was nudzą to zachęcam, zajrzycie na YT na jej 6-cio minutowe treningi. Niektóre są bardzo fajne (ja robię część 7,9 i 10 i jeszcze jakąś, ale nie pamiętam) i można je dowolnie przeplatać
ja generalnie nie przepadam za samą Chodakowską
Stary 2013-07-19, 14:55   #2786
zielona2
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ja zrobiłam zakupy online w Mango (nie Outlet) to mogę normalnie zrobić zwrot w sklepie?
Jeśli tak to nie wiecie w którym w warszawie zrobię to bez problemu?
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:14   #2787
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja zrobiłam zakupy online w Mango (nie Outlet) to mogę normalnie zrobić zwrot w sklepie?
Jeśli tak to nie wiecie w którym w warszawie zrobię to bez problemu?
można,
u mnie są dwa mango - jeden franczyznowy i w nim nie można zwracać zakupów online, ale w drugim bez problemu
najlepiej zadzwonić i zapytać chyba, że jakaś warszawianka Ci odpowie
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:23   #2788
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Ja ćwiczę Lubię jej treningi, bo są krótkie a jednocześnie intensywne. Bardzo optymistyczna kobieta, niejednokrotnie podczas ćwiczeń śmieję się z jej odgłosów i komentarzy Fajnie, że pokazuje tyle emocji i widać, że też męczy się podczas treningu- można poczuć się raźniej Gdy ćwiczę z Ewą i boli mnie już każdy centymetr ciała tak, że mam ochotę wyć i paść na podłogę, ona na ekranie spokojnie poprawia włosy Nie ma tego dynamizmu, nie ma emocji. Aczkolwiek jestem pełna podziwu za to, że zachęciła tyle osób do podjęcia aktywności fizycznej i dbania o własne ciało

Cytat:
O, fajnie, że je poleciłaś, na pewno wypróbuję A może któreś z Was chodzą na siłownię? Rozważam i to dla urozmaicenia Nie mam problemów z wagą, jestem z natury szczupła, ale zależy mi na ładnym wyrzeźbieniu mięśni. Jeśli chodzicie na siłownię, podzielcie się wrażeniami
I jeszcze mam wielką prośbę, przypomnijcie swoje loginy na insta Zaczęłam odkrywać uroki iphone'a- lepiej późno niż wcale
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:44   #2789
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę Lubię jej treningi, bo są krótkie a jednocześnie intensywne. Bardzo optymistyczna kobieta, niejednokrotnie podczas ćwiczeń śmieję się z jej odgłosów i komentarzy Fajnie, że pokazuje tyle emocji i widać, że też męczy się podczas treningu- można poczuć się raźniej Gdy ćwiczę z Ewą i boli mnie już każdy centymetr ciała tak, że mam ochotę wyć i paść na podłogę, ona na ekranie spokojnie poprawia włosy Nie ma tego dynamizmu, nie ma emocji. Aczkolwiek jestem pełna podziwu za to, że zachęciła tyle osób do podjęcia aktywności fizycznej i dbania o własne ciało

O, fajnie, że je poleciłaś, na pewno wypróbuję A może któreś z Was chodzą na siłownię? Rozważam i to dla urozmaicenia Nie mam problemów z wagą, jestem z natury szczupła, ale zależy mi na ładnym wyrzeźbieniu mięśni. Jeśli chodzicie na siłownię, podzielcie się wrażeniami
I jeszcze mam wielką prośbę, przypomnijcie swoje loginy na insta Zaczęłam odkrywać uroki iphone'a- lepiej późno niż wcale
aagaataaa
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:46   #2790
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
mój w podpisie jeśli Cię interesuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości