Preparaty punktowe

IsisPharma Unitone 4 Krem na przebarwienia

Isis Pharma Unitone 4 alfa-arbutin krem rozjaśniający przebarwienia skóry 30ml

• 6 lipca 2018 o 1:53
    nie działa
    zużyta tubka i zero efektów. Nie zmniejszyły się piegi, nie zmieniły się pieprzyki, nie zmieniły się nic znamiona pourazowe. Nic. Blizny po ospie nadal są, blizna po drapnięciu się piórem od poduszki na policzku też została. Marnotrawstwo kasy, nikt jej nie zwróci ;/
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
  • 20 czerwca 2015 o 8:05
    Naprawdę skuteczny!
    Nareszcie coś, co sprawiło, że moje przebarwienie słoneczne zaczęły znikać- po zeszłorocznych wakacjach miałam potężną plamę na czole i dwie symetryczne na policzkach. Już po 3 tygodniach stosowana kremu plamy stały się niejednorodne- zaczęły pojawiać się w nich jasne obszary, które stają się większe z każdym dniem. pozostałe ciemne plamki jaśnieją. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Sprawia wrażenie tłustego, ale świetnie się wchłania- skóra jest gładka i nawilżona, zadbana. Bardzo wydajny, zapach nieco apteczny. Kontynuuję smarowanie, ale już jestem oczarowana efektami. Z tej samej firmy używam jeszcze peelingu z kwasem glikolowym- być może działają tak dobrze w pakiecie. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 30 listopada 2014 o 21:34
    Pomógł!
    Jestem mega zaskoczona tym kremem, oczywiście pozytywnie. Moje przebarwienia są w większości pozapalne, sine lub brązowe plamki które były pozostałością po niedoskonałościach. Nawet dało się je maskować korektorem ale najgorzej było nad górną wargą, gdzie przebarwienia zlały się na tyle że utworzyły "wąsik", wyglądało to z daleka jakbym faktycznie miała wąs, były na tyle ciemne że ciężko było je zamaskować. I ten krem je rozjaśnił i to przy nieregularnym stosowaniu i w dość krótkim czasie. Krem ma dość bogatą konsystencję, pozostawia tłustą warstwę na skórze i może zapach nie należy do ładnych ale stosuję go na noc więc w niczym mi to nie przeszkadza. Najważniejsze że spełnił swoje zadanie na 5. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 12 kwietnia 2012 o 8:56
    Działa i to jak !!!
    Używam od kilku miesiecy. Wydajność mega, działanie widoczne juz po dwóch tygodniach przy jednorazowym codziennym użyciu. Opakowanie poręczne, zapach do przejścia, wchłanialnosć natychmiastowa. Świetny produkt, skuteczny, wart każdej ceny. Uwielbiam ten efekt. Moje blizny sie rozeszły. Właśnie kończę tubkę i chyba na razie nie potrzebuje następnej ;-) Jedna uwaga-nakładam na niego zawsze filtr 50 tej samej marki. To jest podstawa aby dobrze zadziałał.
  • 8 września 2010 o 23:38
    Niesamowity efekt!
    Miałam bardzo ciemne przebarwienia na nogach, do tego stopnia, że dermatolog mi powiedział, że one już pozostaną na zawsze i mam stosować peelingi, a latem stosować kremy z wysokim filtrem. Nie mogłam się z tym pogodzić i zaczęłam wtedy przygodę z UNITONE 4 i jestem zachwycona! Polecam każdemu! Zmiany było widać gołym okiem :)Co najważniejsze to to, że na efekt nie trzeba czekać długo. Używam tego produktu od:2 lat (okres jesienno-zimowy) Ilość zużytych opakowań: 4