Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 16:51   #3751
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Co do lewatywy wolę mieć dwie niż zrobić kupę a jak już zrobię to trudno.Ale pewnie ze stresu będę chciała po sobie posprzątać

Tak dużo ??????????
Nic się nie dało wynegocjować

pierwszy albo ostatni jak dla mnie
Ale najlepiej by było jakby tż wybrał

Przywiozłam TŻtowi wydrukowane te pierścionki i niech się sam głowi i coś wybiera
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 16:52   #3752
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Chyba się na Ciebie obrażę choć jeszcze sama nie wiem o co
tylko nie płacz

wiecie, wczoraj się martwiłam że mało się małą rusza, a dzisiaj mi szaleje w brzuchu i łaskocze mnie cały czas

nemosek, myślę że nie dadzą Ci posprzątać po sobie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-18 o 16:54
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:00   #3753
kyte
Wtajemniczenie

Jejjjku nie było mnie raptem parę godzin a Wy szalejecie ze stronami
Wy zboczuchy beze mnie takie tematy omawiać?Nie ładnie Ale jak mi się Was szybko nadrobiło, leciałam ze stronami
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:00   #3754
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Jejjjku nie było mnie raptem parę godzin a Wy szalejecie ze stronami
Wy zboczuchy beze mnie takie tematy omawiać?Nie ładnie Ale jak mi się Was szybko nadrobiło, leciałam ze stronami
to zarzucaj swoimi opowieściami i będziemy kwita
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:01   #3755
kyte
Wtajemniczenie

Domi mi się bardzo podoba ostatni pierścionek, Sama mam podobny tyle że z białego złota. Kiedyś mi się bardziej podobało białe złoto w ogóle nie nosiłam żółtego, a ostatnio mi się odmieniło
Stary 2013-07-18, 17:03   #3756
Margot156
Raczkowanie

O kurcze dziewczyny nóg nie czuję....
Przełaziliśmy z TŻ całe centrum i cosik przeglądając knajpy na obiad weselny... póki co mamy dwa typy i jeszcze jeden lokal koło domu nam został. Zobaczymy... jakby udało się załatwić temat w jeden dzień to byłaby rewelacja

Co do śmiesznych/strasznych sytuacji przy seksie... jak jeszcze mieszkaliśmy osobno to niestety nie widywaliśmy się zbyt często. Zazwyczaj od weekendu do weekendu i to też nie każdego... więc jak się widzieliśmy to logiczne że obydwoje byliśmy mocno wygłodzeni i nie przeszkadzało nam czy w domu jest ktoś jeszcze..Zaczęliśmy się nad tym zastanawiać gdy po pewnej upojnej nocy teściowa wyciągnęła osobistego mojego na papieroska i poprosiła o to abyśmy byli trochę ciszej bo im spać nie dajemy (łóżko i ja)
Margot156 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:04   #3757
nemosek
Zakorzenienie

Rybko Ja bym próbowała wykombinować coś z okleiną,one maja mocny klej więc sądzę że łatwo złapie,tylko trzeba uważać na bąbelki powietrza.

A ten antyk co pokazałaś to nie brzydki

Paulina Fairy u nas jest taki płyn do naczyń

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
pierwszy albo ostatni
Ale najlepiej by było jakby tz wybrał

Domi I Ty mówisz żeś nie napalona

Twój synek to ruchliwa bestyjka tak piszesz że non stop Cię kopie że aż łapie się za brzuch,mój maluch taki grzeczny dzisiaj.Parę razy się odezwał do południa i spokój.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
od tamtej pory zawsze jak coś planuję to dzwonię 5 minut przzed jego przyyjściem do domu i pytam gdzie jest i czy sam czy z kimś tak na wszelki wielki

co do zmęczenia - u mnie to jakaś zmora. przez 1,5 trymestru myslałam ze odpadnę potem przez 2 tygodnie myslałam ze świat podbije i to był najlepszy nasz czas na małe co nieco a teraz znów wychodzi zmęczenie, i jakoś tak on chce więcej a ja nie mam sił, a nie chce zaczynać i w trakcie zasypiać ( choć nawet nie wiem czy tak sie da ) albo przerywać bo już nie daje rady ...

w tesco wanienka 84 cm za 19,99
A bujaczki widziałaś na żywo?

A przypomniało mi się że masz dostać od szwagierki

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co to za masaż krocza o którym mowicie? jak to wygląda? bo ja o niczym takim nie slyszałam a brzmi strasznie
E nie taki straszny a dużo może pomóc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 17:04   #3758
kyte
Wtajemniczenie

Gdy przyjechałam do mojego męża na weekend była tam też jego siostra, a jest w moim wieku. A że łóżko bardzo skrzypiało a był środek dnia stwierdziliśmy że podłoga się nada...tyle że zapomnieliśmy zamknąć drzwi i zastała nas na podłodze w samym centrum obrotu sprawy TO BYŁO STRASZNE!!
Stary 2013-07-18, 17:08   #3759
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
O kurcze dziewczyny nóg nie czuję....
Przełaziliśmy z TŻ całe centrum i cosik przeglądając knajpy na obiad weselny... póki co mamy dwa typy i jeszcze jeden lokal koło domu nam został. Zobaczymy... jakby udało się załatwić temat w jeden dzień to byłaby rewelacja

Co do śmiesznych/strasznych sytuacji przy seksie... jak jeszcze mieszkaliśmy osobno to niestety nie widywaliśmy się zbyt często. Zazwyczaj od weekendu do weekendu i to też nie każdego... więc jak się widzieliśmy to logiczne że obydwoje byliśmy mocno wygłodzeni i nie przeszkadzało nam czy w domu jest ktoś jeszcze..Zaczęliśmy się nad tym zastanawiać gdy po pewnej upojnej nocy teściowa wyciągnęła osobistego mojego na papieroska i poprosiła o to abyśmy byli trochę ciszej bo im spać nie dajemy (łóżko i ja)
spokojnie, znajdziecie coś szybko

oo jak dobrze, że ja się cicho zachowuję, mój to ostatnio stwierdził że czasem mnie tak rzuca jakby egzorcyzmy nade mną odprawiał subtelna teściowa, nie powiem

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Gdy przyjechałam do mojego męża na weekend była tam też jego siostra, a jest w moim wieku. A że łóżko bardzo skrzypiało a był środek dnia stwierdziliśmy że podłoga się nada...tyle że zapomnieliśmy zamknąć drzwi i zastała nas na podłodze w samym centrum obrotu sprawy TO BYŁO STRASZNE!!
chyba spaliłabym się ze wstydu i nigdy więcej nie pokazała szwagierce na oczy

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:08   #3760
kyte
Wtajemniczenie

Albo kiedyś teściowa do nas weszła a my na szczęście pod kołderką no i co tylko udawać że się film ogląda... i taki człowiek jest zaspany wtedy
Stary 2013-07-18, 17:08   #3761
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
No to pokazuje Wam łoże mojego księcia
Śliczne jest Widziałam je wczoraj na żywo w Pati i Maks i już mówiłam Tż,żę nie chcę żadnego innego tylko TO!
Mieliśmy kupić turystyczne ale mała zmiana planów

Cytat:
A teraz obiecany kombinezon
Miałam zdjęcie dodać od TŻta ale odłączyliśmy internet bo dzieci sióstr TŻta przyjechały na wczasy do babci ale każde z nich ma swój komputer i całymi dniami nic innego nie robią tylko grają więc się wkurzyliśmy i neta odpięliśmy, niech się zajmą czymś pożytecznym

kombinezon + gratis o którym marzyłam i miałam zamawiać na allegro
Kombinezon super i gratisik też bardzo przydatny

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziewczyny pora abym się pochwaliła Agatką, raczej Jej apartamentem...hihihi...
więc uwaga jestem w 26 tygodniu ciąży a brzuszek mam taki jaki mam...ech....
Piękny ten apartament

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja w 24 tygodniu mam 111 cm
babku, wszystko będzie dobrze, nie stresuj się!
może zazdrsny jest i sam by też chciał poleżeć przy tej piersi

dziewczyny mam 2 pytania
1. ile będziecie miały ręczników z kapturkiem? Jeden wystarczy czy ze 2?
2. jak będziecie kupować butelki, to ja chciałam kupić jedną normalną i jedną tą dr Browna, czy kupić dwie od razu czy tylko tą antykolkową? Jak Wy byście zrobiły?
Ja kupuję 2 z kapturkiem, jeden większy,drugi mniejszy...
A co do butelek to mam ten zestaw startowy z Aventa.
Kupiła bym 2 od razu.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ooo była mowa o wrzucaniu zakupów...
Załącznik 5330402

byliśmy ostatnio w ciucholandzie i kupiłam 3 rzeczy...
pajac za 2 zł, body na wagę, półśpiochy miały być za 3 zł, ale babka nie widziała cenówki i zważyła... 3 zł w sumie zapłaciłam za te 3 rzeczy
do tego mam jeszcze 3 pak bodziaków (które pokazywałam)
no i rzeczy po córce...

jak zaczniemy i skończymy remont, to poprzynoszę z piwnicy, do prania i segregacji...
do tego czasu płeć powinnam poznać :P

takie zdjęcie wczoraj wysłałam mężowi
Załącznik 5330403
jaki fajny pomysł z tym smskiem

Cytat:
Też sobie zrobiłam plan na ten tydzień.... nie zmienia to faktu że czasem zupełnie brakuje mocy

Muszę się pochwalić!! Przyszła paczuszka z zakupkami
- 10 szt pieluch tetrowych białych
- 3 szt tetrowych z nadrukiem (nie mogłam się powstrzymać)
- 3 szt. flanelowych kolorowych
- 3 szt czapeczek
- 3 szt niedrapek
- wkłady poporodowe 2 paczki
- gaziki nasączone do dezynfekcji 30 szt
- 5 podkładów do przewijania do szpitala
- 2 podkłady na ramię
- szczoteczka i grzebyk
Koszt tej paczuszki - 108 zł już z kurierem

Jak ja kocham allegro
cena nie wielka a zakupy spore

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
4 bardzo mi się podoba..

Hej laseczki

Na początek baty dla Domi i Lineczki, dwie plotkary... miałam aż 10 stron do nadrabiania
Mam już ładowarkę Jutro jeszcze przyjdzie bateria więc już w ogóle wszystko będzie cacy

Byłam dziś nad jeziorem z sis...,wróciłam jakaś mega zmęczona i śpiąca... dlatego jutro postaram się być bardziej na bieżąco bo dziś nie dam rady...

P.S: Domi,a propo fotoradaru to mojemu tacie dziś przyszła fotka, cykli mu jak jechali do nas nad morze.. przekroczył prędkośc o 18 km i 100 zł+2pkt wpadly...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-07-18 o 17:10
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:10   #3762
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie, znajdziecie coś szybko

oo jak dobrze, że ja się cicho zachowuję, mój to ostatnio stwierdził że czasem mnie tak rzuca jakby egzorcyzmy nade mną odprawiał subtelna teściowa, nie powiem

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

chyba spaliłabym się ze wstydu i nigdy więcej nie pokazała szwagierce na oczy
No na początku myślałam że tak będzie ale na szczęście mamy ze sobą bardzo dobry kontakt więc jakoś to przeżyłam. Ale jednak czas dobrze robi
Stary 2013-07-18, 17:12   #3763
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

czy ja wiem, akurat wiesz, to wszytsko to były przedbiegi w staraniu się o maleństwo

paczki będziemy Ci wysyłać :P nie martw się
hahah przynajmniej będzie darmowe jedzenie i spanie

ola- za młodego by mu się poprawiło !
nemosek- u nas za przejazd bez ważnego biletu tyle jest- płatne do 7 dni masz 90 a potem 160 a jak już pierwsze upomnienie przyjdzie to 360
prosiłam go aby wypisał mi na nadbagaż - wtedy jest 60 zł, albo na zwierze bez biletu - też 60 zł.. no ale nie dał się skurczybyk a jeszcze taki młody i przystojny - zapamiętam go na całe życie, ale z tej złej strony. no taki kurcze bele dzień... oby jutro było lepiej

a co do tematów teges szmeges. znajomy ma problem ze swoją dziołszką.. a mianowicie :
Ona na pierwszej randce chciała od razu sie calować, na drugiej zaczęła go rozbierać, sama też już była prawie nago.. no ale on to raczej chłopak typu - jak na kimś mi zależy to go szanuje i na pierwszej randce bzykać się nie będę, bo nie pasuje to raz a dwa lepiej poczekać.. a jak ide na jedną noc to jedną noc i tyle. no nie ważne, wy Mądre to wiecie o co kaman i już na 3 rande ona aprosiła go na herbate do domu o musiała coś wziąć i ja on stał w kuchni to ona nago przyszła do niego zaczęła go rozbierać i położyła gov i wiecie chciała, ale on nie bardzo- i mu nie stanął jednym słowem .. i powiedział mi ten znajomy że mu tak głupio było, bo w sumie ona mogła poczuć się tak mało atrakcyjnie.. no ale nic zadowolił ją innym sposobem i w niedziele miał podobną akcje i wiecie co... on zaproponował jej inne rozwiązanie- że moze inna pozycja itd a wiecie co ona mu odpowiedziała ? że ona ma ze sobą jakiś problem bo ona zawsze zbiera pozytywne opinie o sobie w czasie seksu ...... aż nie wiedziałam co mu powiedzieć , bo zapytał mnie co ja bym zrobiła na miejscu tej dziewczyny jakby nam nie szło .. i aż nie wiedziałam co mu poradzić
Stary 2013-07-18, 17:12   #3764
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Albo kiedyś teściowa do nas weszła a my na szczęście pod kołderką no i co tylko udawać że się film ogląda... i taki człowiek jest zaspany wtedy
to już jakoś można wybrnąć z tego
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Na początek baty dla Domi i Lineczki, dwie plotkary... miałam aż 10 stron do nadrabiania
Mam już ładowarkę Jutro jeszcze przyjdzie bateria więc już w ogóle wszystko będzie cacy

Byłam dziś nad jeziorem z sis...,wróciłam jakaś mega zmęczona i śpiąca... dlatego jutro postaram się być bardziej na bieżąco bo dziś nie dam rady...

P.S: Domi,a propo fotoradaru to mojemu tacie dziś przyszła fotka, cykli mu jak jechali do nas nad morze.. przekroczył prędkośc o 18 km i 100 zł+2pkt wpadly...
nie bacikuj, bo może Domii się spodoba przynajmniej Ci się nie nudziło

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:12   #3765
kyte
Wtajemniczenie

Dziś druga szwagierka mnie nastraszyła, że mam za nisko brzuch..że ona miała tak samo a dwie ciąże leżała w łóżku...że to grozi przedwczesnym porodem.I nawet sąsiadki jak długo mnie nie widziały to ze zdziwieniem mowiły że mam bardzo nisko ten brzuch..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 17:14   #3766
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Paulina Fairy u nas jest taki płyn do naczyń
Z tej serii ma płyn do prania i do płukania

http://www.softeningyourworld.com/fairy-non-bio.html

Dzastin ale Ci fajnie, leniuchujesz sobie nad wodą

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-07-18 o 17:15
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:14   #3767
Mya1989
Zakorzenienie

egzorcyzmy wymiatają :h ahaha:

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:15   #3768
niunia32
Zakorzenienie

a ja jutro będę cały dzień w plecy... aż się boję nadrabiania...

z rana jadę do endokrynologa do Katowic... a że jade autobusem to mi to trrrrooooochę zajmie...
potem szybko obiad przygotować, na 15 na hennę,

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:17   #3769
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
a co do tematów teges szmeges. znajomy ma problem ze swoją dziołszką.. a mianowicie :
Ona na pierwszej randce chciała od razu sie calować, na drugiej zaczęła go rozbierać, sama też już była prawie nago.. no ale on to raczej chłopak typu - jak na kimś mi zależy to go szanuje i na pierwszej randce bzykać się nie będę, bo nie pasuje to raz a dwa lepiej poczekać.. a jak ide na jedną noc to jedną noc i tyle. no nie ważne, wy Mądre to wiecie o co kaman i już na 3 rande ona aprosiła go na herbate do domu o musiała coś wziąć i ja on stał w kuchni to ona nago przyszła do niego zaczęła go rozbierać i położyła gov i wiecie chciała, ale on nie bardzo- i mu nie stanął jednym słowem .. i powiedział mi ten znajomy że mu tak głupio było, bo w sumie ona mogła poczuć się tak mało atrakcyjnie.. no ale nic zadowolił ją innym sposobem i w niedziele miał podobną akcje i wiecie co... on zaproponował jej inne rozwiązanie- że moze inna pozycja itd a wiecie co ona mu odpowiedziała ? że ona ma ze sobą jakiś problem bo ona zawsze zbiera pozytywne opinie o sobie w czasie seksu ...... aż nie wiedziałam co mu powiedzieć , bo zapytał mnie co ja bym zrobiła na miejscu tej dziewczyny jakby nam nie szło .. i aż nie wiedziałam co mu poradzić
uciekłabym gdzie pieprz rośnie.. latawica jakaś
Cytat:
Dziś druga szwagierka mnie nastraszyła, że mam za nisko brzuch..że ona miała tak samo a dwie ciąże leżała w łóżku...że to grozi przedwczesnym porodem.I nawet sąsiadki jak długo mnie nie widziały to ze zdziwieniem mowiły że mam bardzo nisko ten brzuch..
nie słuchaj, bo zwariujesz

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Z tej serii ma płyn do prania i do płukania

http://www.softeningyourworld.com/fairy-non-bio.html

Dzastin ale Ci fajnie, leniuchujesz sobie nad wodą
u nas nie ma płynu do płukania, a przynajmniej mi w oczy się nie rzucił

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Cytat:
a ja jutro będę cały dzień w plecy... aż się boję nadrabiania...

z rana jadę do endokrynologa do Katowic... a że jade autobusem to mi to trrrrooooochę zajmie...
potem szybko obiad przygotować, na 15 na hennę,
spooooookooooojnie ja jutro mam wizytę u neurologa więc trochę mnie nie będzie

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:19   #3770
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
to już jakoś można wybrnąć z tego

nie bacikuj, bo może Domii się spodoba przynajmniej Ci się nie nudziło

wcinam z córą bób

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-18, 17:20   #3771
ryba91
Zakorzenienie

nemosek 0 ja widziałam te bujaczki już chyba w ub. tyg... teraz jest taka promocja : ze nie 84 czy 86 jak było a za 115,49 wiec takjakby tamto było okazją, to już droższe.. a ten sam bujaczek co wtedy : bright starts savanna . A ja owszem dostanę. Poza tym w tesco jest coś na podobie konika morskiego z FP tego co sie niby tak wszyscy nim zachwycają, ale jest aki lew ma 16 melodii i z brzuszka mu świci lampka w pastelowych kolorkach. za45,49
Stary 2013-07-18, 17:24   #3772
lineczka1989
Zakorzenienie

gdzieś czytałam że większość dzieci się nie interesuje tym konikiem morskim z FP

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:25   #3773
ryba91
Zakorzenienie

zrobiłam haje w NETII i mi lepiej

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
gdzieś czytałam że większość dzieci się nie interesuje tym konikiem morskim z FP
a ja czytałam właśnie odwrotnie- że dzieci go uwielbiają i w ogóle jest taki zaje.bisty -> swoją drogą cena też
Stary 2013-07-18, 17:26   #3774
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam haje w netii i mi lepiej :d[color="silver"]
:d

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-18, 17:27   #3775
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czytałam właśnie odwrotnie- że dzieci go uwielbiają i w ogóle jest taki zaje.bisty -> swoją drogą cena też
jak wszystkich rzeczy z FP

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 17:30   #3776
nemosek
Zakorzenienie

A tak w ogóle to zaczynamy 24 tydzień za niecały miesiąc 3 trymestr
Cytat:
też na początku przeczytałam że chce relacji z nocy poślubnej

ojej, no ucieknie jak zobaczy Cię taką nieogarnięta :P
Cytat:
Przeczytałam na szybko i wywnioskowałam z tego że czekasz na relacje z nocy poślubnej

Anoula również trzymam

Dziewczyny wpadłam w panikę mój TŻ już po mnie jedzie a ja nieogarnięta !!
Nie nadążam za Wami ,wariatki

Tak mi się przypomniało ni z gruszki ni z pietruszki
Polecam tak w ogóle shake z kawą z Maca

I lody Grycan na gałki dzisiaj jadłam pyszny sorbecik wiśniowy i malinowy. No i ulubiony smak pistacjowy.
Pychota

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Sylwia za mieszkanko.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:33   #3777
niunia32
Zakorzenienie

mmmm sorbety z Grycana są pyszne...

nam się kiedyś udało kupić półlitrowe malinowe, cytrynowe, magno za jakoś 2 zł...

DOmii tak pisałaś o tych frytkach wczoraj, że dzisiaj były na obiad :P

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

ja chyba zaraz pęknę... :P
muszę sobie mięty robić.... (nie mam zgagi, ja lubię miętę :P )

Malinka

Haniusia
Stary 2013-07-18, 17:35   #3778
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Fakt, lepiej nie pokazuj bo by się Lineczka i Zwariowane serduszko zawstydziły czy coś
taaaak
Cytat:
a Twój Przyszły mąż juz sobie pojechał żeś taka rozgadana
a co do okleiny to tak, wzięlam go na płacz hahahah, teraz ważne aby kupił odpowiedni kolor!!! i wzór, bo jak nie to uduszę!!! i wtedy będę samotną matką w więzieniu a to niezbyt fajna perspektywa.

Cytat:

Ahh, u Nas nie raz była taka sytuacja teściu kilka razy mówił, że za głośno jesteśmy i spać nie dajemy, kilka razy dzwonił brat z mieszkania niżej, żeby łóżko się uspokoiło, bo im dziecko obudzimy to my hyc na podłogę
Ale i tak do tej pory palę się ze wstydu jak przypomnę sobie sytuacje, kiedy spaliśmy u tż na poddaszu, po zakrapianym grillu i były pootwierane wszystkie okna. I ponosiło nas bardzo, cała ulica słyszała ale co tam ulica, nasi znajomi stali jeszcze pod domem i słyszeli aż do nas napisali sms, że niezły koncert

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Rozcięłam sobie piętę przy tym moim profesjonalnym pedicurze i krew leciała mi 40 minut już myślałam, że się wykrwawię
Stary 2013-07-18, 17:38   #3779
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
taaa u nas nie przechodzi wspólna kąpiel, bo mąż się kąpie we wrzątku :P
jak już się zdarzy, to chłop marznie

już myślałam, że czekamy na relację z nocy :P
Coś w tym jest bo ja też w pierwszej chwili o tym pomyślałam
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 17:40   #3780
anulka2205
Wtajemniczenie

Nemosek gratuluję

Kate nie słuchaj ludziów, jak Cię coś martwi to się przemaszeruj lepiej do lekarza

Sylwia oby cena Was z nóg nie zwaliła, to by było fajne rozwiązanie, mieszkacie sami, ale jednak w razie potrzeby babcia do pomocy tuż tuż

ANOULA NO JAK PO WIZYCIE?

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości