|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Dobry wieczór
![]() Trochę was zaniedbałam wczoraj i dzisiaj, dzisiaj pół dnia spędziłam w kuchni, potem koleżanka była a potem na działce byliśmy. To co pamiętam to odpisze: Paulinka gratuluję porodu ![]() ![]() Neni dzięki za notatki ![]() ![]() Dzoan widzę, że Tobie spokoju nie dają, ciągle ktoś Cię odwiedza. Co do porodu to faktycznie musisz urodzić dla Twoich rodziców ![]() ![]() ![]() Eva gviazdka ładny brzusio i rzeczy dla dzidzi też ![]() Fiazo trzymam kciuki aby jutro Cię wypuścili Małaczarna fajne klejnoty ![]() Cieplusia witam się ![]() ![]() Surka ![]() En brawo za wizytę u pediatry ![]() jeszcze chciałam coś napisać ale sklerozę mam, wybaczcie
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Oj coś czuję, że weekend będzie obfity w dzieciaczki
![]() Ja ide pod prysznic i do łóżeczka. Może was jeszcze będę podglądać. Dobrej nocy.
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Mela ślicznie wyglądasz ![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Info od Ita:
" leze w izolatce juz na glukozie mlode ma bardzo wysokie tentno a ja temperature na razie zostaje w szpitalu. Temp. 39,2" Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-07-18 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Mi też, aż mi się na nich rozstępy porobiły
![]() ![]() En ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() ![]() surka słodziutka ta Twoja Lila, nawet jako taki robaczek ![]() Ogłaszam wszem i wobec, że się dzisiaj wszędzie skosiłam ![]() Wysmarowałam się clotrimazolum, zobaczymy co nam tu Neni poleciła ![]() ![]() ![]() ![]()
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Ja mam rano wizytę, też powinnam coś ze sobą zrobić, a weny brak... W najgorszym wypadku dr będzie szukał wejścia w tropikalnej dżungli
![]() ![]() nogi mam niegolone ze 2 tygodnie, ale u mnie to norma, bo mam tam 5 włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
mela- slicznie wygladasz- super kolor
![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() surka- ale masz cudownego swietlika... ![]() kejt- coz za dowod meskosci- nie pogadasz... ![]() en- za wizyte u pediatry ![]() ![]() Swoja droga- kiedys klaskalysmy sobie za wizyty u ginekologa- teraz juz pediatra pozostaje... ![]() Oliath- my dzisiaj bylismy u lekarza (ale nie pediatry bo tutaj nie ma rozgraniczenia- czy masz lupiez, czy maluszek ma kolke czy senior biegunke to i tak musisz isc do lekarza ogolnego ![]() ![]() EVA- ja mialam zzo + do tego sto tysiecy innych przeciwbolowych wspomagaczy. Nie planowalam- wyszlo w trakcie. Jesli jestes wrazliwa na bol to polecam- zupelnie nic nie czujesz ![]() ![]() Ita- trzymaj sie ![]() ![]() Dzieki Dziewczyny za wszystkie rady odnosnie oczka. Myslalam, ze ciaza byla stresujacym stanem i tylko czekalam az Adas sie urodzi. Teraz wiem, ze czym dalej w las tym bede martwic sie jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż powiedział z kolei, że teraz mogę rodzić, bo ma luźniej w pracy.. ![]() ![]() N a gin ma niby w planie, ale coś mi się wydaje, że wyleżę do środy nim mi cos podadzą.. o ile podadzą.. a jak nie ruszy, to usłyszę, że za dzień/dwa powtórzymy.. i tak to ja będę tydzień mogła leżeć w tym szpitalu..albo i dłużej.. bo przecież już mnie nie wypuszczą..aż do skutku będą trzymać. Jakoś mi się to nie widzi, naprawdę. ![]() W ogóle ciągle nad tym myślę, dumam i nie rozumiem..skoro wg OM termin jest na 20 lipca.. a ten termin liczy się przy regularnych 28 dniowych cyklach tak? to skoro lekarz wie, że ja nie miewałam tak krótkich cykli, tylko 33-49 dniowe, to czemu tak szybko chcą wykurzac mi Lola? no po prostu tego nie jarzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się dzisiaj tak nasapałam, że najchętniej dałabym sobie spokój do porodu ![]() A co do nóg... ja potrafię ponad tydzień nie golić, z tym że włosków mam dużo więcej niż 5 ![]()
![]() |
#4812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja też wczoraj wysmarowałam bikini clotrimazolum.. na razie nie czuję nowych piekących krostek..ale mogą wyjść jeszcze jutro.. ![]() ![]() Ja czatuję na mojego, pójdę spać zaraz za nim.. mam ciągle nadzieję na okład z niego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam, ze bardziej wiarygodny jest wlasnie termin z usg niz z OM- bo tak jak piszesz czesto kobiety maja bardzo nieregularne cykle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby Twoje słowa się sprawdziły ![]() ITA bardzo mocne ![]() Idę spać Dziewuszki i Maluszki ![]() Do jutra ![]()
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy, co będzie jutro ![]() ja na mojego chyba dzisiaj nie liczę, na okład tym bardziej, walnę sobie zaraz kubek zielonej i idę w kimę, bo coś dzisiaj nie dospałam ![]() taaa, naturalne rajstopy ![]() Ooo, to następnym razem podbiorę Alikowi ![]()
![]() |
#4816 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ELNLEVEE super, że wizyta udana!!! A gdzie IDZIA???? mój budyń nie ogarnia tej foty:/ gdzie mam patrzeć na dół czy góre? ![]() Cytat:
Cytat:
Mi siostra tydz. temu nałożyła farbę, więc jesteśmy gotowe ![]() świetny hamak dla dzidzi!!! Ładnutko wszystko ![]() PS. Na avatarze wogóle nie jesteś do siebie podobna. Brzuszek masz taki kształtny fajnie, fajnie! Cytat:
No to Filipek rośnieee!! Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Oby szybko się wygoiły Adasiowi!! ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- powiedz mężowi, ze jak Cię nie dziabnie to Lolo się wkurzy i jeszcze będzie siedział!!! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Witam sie ze wszystkimi w 37 tc(od wczoraj )
Niestety brak czasu na internet wiec wybaczcie moja nieobecnosc Trzymam kciuki za wszystkich Gratuluje rozpoczetych tygodni Jeszczetroche i zaczne na wszystkich w domu krzyczec ![]() ![]() ![]()
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja siedziałam dzisiaj w garach robiłam tz ciasto na jutro i chleb piekłam. Albo coś mam nie tak z piekarnikiem albo w ciąży nie nadaję się do pieczenia bo ostatnio same zakalce mi wychodzą ![]()
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() śpijcie smacznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Ita trzymam mocno
![]() Sorry dziewczyny z tym desperadosem, ze Wam smaka narobilam.. Już nie będę Was kusić desperadosem bo właśnie ciągnę warke radler ![]() ![]() neni odnośnie bujaczka nie odpowiem bo tz wyniósł opakowanie ![]() ![]() A, chciałam tylko nieśmiało powiedzieć, ze mam już 10kg na minusie od porodu ![]() Wykapalismy małego, tz go nakarmil (swoją droga mój młody jest tak lapczywy, ze głowa mała ![]() ![]() ![]() Jutro tez pracowity dzień bo jedziemy do USC rejestrować małego, a z tej wsi to niezła wyprawa ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-07-18 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie dzis prawie wcale na wizazu ...
podczytalam troche, fajne kaciki i pokoiki maluchow ![]() My dzis mini imprezke mielismy, bo brat mojego tz-ta jutro do UK wyjeżdża, pewnie zobaczymy sie na Boże Narodzenie dopiero. Mnie kregoslup nawala, siara leci coraz mocniej, w glowie mi sie kreci, a maly tak napiera w dol ze oczy mam jak 5zł z bólu. Ide dalej ponadrabiac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
skylie
zyjesz??? planujemy jakies skurcze w nocy?? czy spimy spokojnie??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |||
Zakorzenienie
|
Ja na chwilę, bo będę męża obcinała.
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przynajmniej mam szansę na wesoły poród ![]() TŻ właśnie się mnie zapytał, czy on też będzie mógł się tym gazem sztachnąć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |||||
Zadomowienie
|
madi- a czy Ty jutro odstawiasz ten swoj lek - Fe... cos tam?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa... zapomnialam sie pochwalic- dzisiaj Mlody zostal oficjalnie zarejestrowany ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
cynamonowa
![]() myśmy się w pary dobrały, bo zauwazyłysmy, że tu na wątku się w parach dzieci rodzą. moją miała być dotkaa, ale się wyrwała, więc mam skylie teraz! |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
A i dziewczyny, które jeszcze w dwupaku, a jeszcze nie posiadają przewijaka- dla mnie super sprawa, bo mimo, ze mamy wysokie łóżko to pękł by mi kręgosłup.. Sama się nad nim zastanawiałam i kupiłam prawie na samym końcu, ale to jeden z lepszych wydatków
![]() Chusteczki nawilzajace torjouis czy jakoś tak zielone z Lidia super są ![]() Woda morska ułatwia maluchowi oddychanie zdecydowanie, więc tez polecam Do smarowania pupy mamy termentiol lub łapówkę która dostaliśmy w szpitalu od położnych. Sudocream pójdzie w użycie tylko wtedy jak będzie już jakieś odparzenie, na codzień się nie powinno bo bardzo wysusza.. To takie na szybko spostrzeżenia.. Pewnie to wszystko już wiecie a ja to ogarnelam dopiero po urodzeniu, ale najwyżej zignorujcie moja opóźniony wiedzę ![]() surka śliczny świetlik ![]() dzoan ale Cię dopadlo na samej końcówce ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zadomowienie
|
en- zapomnialam Ci poklaskac za kilogramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
apropos czkawki czy to u noworodka czy jeszcze w brzuszku- to zdrowy objaw i mile widziany u dzieci. swiadczy o tym, ze organizm cwiczy dzialanie ukladu pokarmowego i ze sie rozwija.
bylo dziabniecie, teraz czekam na skurcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4830 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Ira trzymam kciuki. A nie planują zakończyć ciąży jak taka wysoka temp?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Aha dobrej nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.