![]() |
#4741 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kocham buty strasznie ( za to torebek nie noszę wcale :P ) ale mam inny gust i chyba bym nie założyła takich ![]() dla mne zdecydowanie klasyczne szpilki z meeega obcasem a jak jesteśmy już przy butach to dostałam od malża na urodziny fajowe szpilki http://www.zalando.pl/bruno-banani-s...1a007-505.html cena za jaką znalazłam- 99 zeta ![]() niesty na zdjęciu nie oddają uroku, już dwie osoby mnie zaczepiły z zapytaniem gdzie kupilam Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-07-18 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
75 zl, z wysylka jakos 90 wyszlo, lekko ponad moze ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- marsi - Twój maz to Cie rozpieszcza prezentami, ale nie dziwie sie jak co chwila piszesz co mu pysznego ugotowalas itp
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Deli- moj Tz kupował tutaj
http://www.fabrykawafelkow.pl/zabawk...hie-vulli.html wogóle uwielbiam ten sklep ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
eeee nie miał wyjścia, pojechał do TK MAXXA po koszule,a że mnie wziął ze sobą to miał pecha ![]() ![]() jeszcze chlopakowi pomogłam bo mialby problem co by tu żonce kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja myslalam ze on sam na to wpadl i bez Twojej sugestii zamowil ![]() bo takie zakupy to wiadomo ![]()
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i torebek tez nie nosze, mam jedna haha znaczy dwie teraz jedna swoja a druga z ☠☠☠☠☠☠☠ami Amelki ![]() Cytat:
musze zrobci tztowi niespodzianke w sensie kulinarnym, chcialabym cos pysznego ugotować, domowego........ ale nie wiem co..nie jakies pizze itd... tak zeby chlopina sie najadł a później zeby mial sile na bunga bunga ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak, często tak jest
![]() Cytat:
![]() Polędwiczki pod skorupką: 2 polędwiczki dwie łyżki musztardy dijon jedna średnia cebula miąższ z dwóch kajzerek sól, świeżo zmielony pieprz tymianek, rozmaryn pół kostki masła łyżka oleju Polędwiczki obsmażyć na łyżce oleju + łyżka masła, kiedy mięso się zarumieni odstawić do ostygnięcia, posolić i popieprzyć Skorupka: Cebulę pokroić jak najdrobniej. Do patelni, na której smażyło się mięso dodać dwie czubate łyżki masła, doprowadzić do spienienia i wrzucić cebulę, chwilę podsmażyć cebulę w gotującym się maśle cały czas mieszając. Zdjąć patelnię z palnika i dodać rozdrobniony miąższ z bułek - dodac go tyle żeby całość nie była zbyt sucha (masa ma być wilgotna i dac swobodnie się formować). doprawiamy solą, pieprzem, tymiankiem i rozmarynem. Na mięso nakładamy dość grubą warstwę musztardy z jednej strony (tej o największej powierzchni). Na musztardę nakładamy warstwę "nadzienia" formując z masy ładne przykrycie. Ukłądamy w wysmarowanym olejem naczyniu i zapiekamy przez około 30 minut w 180 stopniach. Blok czekoladowy: 1 margaryna 1 szkl cukru 4 łyżki kakao 250 g herbatników (1 opakowanie Bonitków maślanych z Biedry) 1/2 szkl wody 400 g mleka w proszku Margarynę rozpuścić w garnuszku, dodać kakao, cukier, wodę i wymieszać. Zagotować i odstawić do ostygnięcia. Dodawać stopniowo mleko w proszku i dokładnie wymieszać na gładką masę. Herbatniki połamać na małe kawałki i wrzucić do miski, dodać do tego masę czekoladową i wymieszać z herbatnikami. Przełożyć do keksówki, wygładzić wierzch i wstawić na kilka godzin do lodówki. Ja robię w keksówce silikonowej to później ładnie wychodzi ale można też pewnie normalną wyłożyć papierem do pieczenia. No i jak wkładam do lodówki to zawijam w folię aluminiową żeby nie przeszło zapachem kiełbachy np ![]() Cytat:
![]() ![]() O kurde...Igi dziś zasnął o 20 i ja myślałam że to strasznie późno ![]()
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
cos mi zaznaczac nie chce
![]() NANCY- przeciez twój mąż z moich stron jest, to jakby miał nie miec korony ![]() ILLUSION-u nas tylko jeden taki przypadek był- chłopak od nas, dziewczyna z Kutna, nawet wole nie myslec o dystnasie do pokonania ![]() ELLLMI- a ja znowu o tłuczeniu nic nie słyszałam ![]() ![]() MARSI- jaki opalony Leos, jak mulat ![]() ![]() BLOGERKO- jasne, ze może miec gorszy- przy ząbkowaniu i gorączka i wstret do jedzenial, u nas taka kropka na dziąśle to już z miesiąc jest.... a Bartulo harcuje po dziąsłach czym tylko w łapkach ma .biedne nasze bobasy ![]() ![]() MEDUZZA, CAŁA- apetyt chyba dziewczynom dopisuje ![]() ![]() ale mi diskiem napiatalają przez okno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bunga bunga i jedzenia to może coś z baklażanem? to mega afrodyzjak owoce morza też wzmagają popęd a co do polędwiczek z przepisu Ilussion to mogę powiedzieć,że robilam taką tylko z lekką zmianą- upieczoną pokroilam w cieniutkie plasterki jak szynkę- ułożyłam na uwaga! upieczonych warzywach ( marchewka pokrojona na czwórki- w całej długości, cukinia, pietruszka w korzeniu, szparagi, tymianek świeży i oliwa i siup do piekarnika na ok 20 min) ulożam ladnie warzywka i na wierzch dałam odrobinkę serka koziego ze świeżymi ziołam (możesz dać inny serek lub grecki jogurt) wyszło naprawdę ekstra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przepis Ill mmmmmmmmm.......... jutro lece do t. nie wiem czy na noc nie zostane;p a dzis mi kupila zegar w prezencie;p , chleb i wędline;p bo samochodu nie mialam a do sklepu dalekooooooooooooo ;p
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Holle - bezmleczną Agatka uwielbiała musli http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...104952077.html tam jest pszenica i płatki owsiane, i taką: http://www.galeriabobasa.pl/13-kaszk...104952190.html Zabawki - kubeczki z ikei - również dłuuugo hit, zarówno w wodzie jak i normalnie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80021008/ http://allegro.pl/trojkat-przestrzen...406270853.html takie coś, w Smyku nowe kupisz za 70zł bodajże takie, ja używkę brałam i o ile takiej kwoty to nie jest warte, o tyle używkę warto ![]() ![]() taka miekka książeczka: http://allegro.pl/ksiazeczka-gryzak-...356199615.html wczoraj Dorotce wyciągnęłam, OBŁĘD. ja nie wiem, mamy 2 inne, malutkie takie miękkie i ok, mogą być, ale to? szał czysty ![]() http://allegro.pl/walec-dmuchany-int...369417211.html walec dmuchany, muszę naszego poszukać, świetna rzecz - malutkie piłeczki w środku cicho dzwoniące, a ogólnie z Agatką się bawiłam tak, że w nią tym rzucałam ![]() Bardzo nam się też to sprawdziło, drogie, ale Agatka to dostała: http://www.mooby.pl/tiny-love-stymul...at-odkryc.html ale też zabawa chyba od 7mca życia była do półtora roku jak nie dłużej, to 2stronne jest, z jednej strony do 9mca, z drugiej niby od. To czego nie znam a na co już przy Agatce uwagę zwróciłam: http://allegro.pl/tiny-love-interakt...391424348.html http://allegro.pl/tiny-love-interakt...344027370.html http://allegro.pl/domek-dla-ptakow-0...395368712.html I ostatnio u lekarza - zabawka z przyssawką do stołu, fajna rzecz bo zaczął się etap zrzucania wszystkiego ![]() http://allegro.pl/grajaca-osmiornica...360589484.html Natomiast NIE sprawdził nam się popularny garnuszek na klocuszek Fisher Price, Agatka się go bardzo bała, Dorotce jeszcze nie wyjęłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
szaja - wlasnie te kaszki mam
![]() ale ta z glutenem mam dawac jak zwykla kaszke czy wprowadzac po jednej lyzce? a zabawki jutro bede ogladac bo dzisiaj juz padam
#4755 |
Zakorzenienie
|
Sarah- już nie, ale szał był na początku
zmykam spać, moje chłopaki pojechali na mecz i jeszcze ich nie ma a ja jutro z rana wyjeżdzam w delegacje i już mam raisefiebe ![]() jutro pewnie dopiero z wieczora do Was zaglądne także nie naskrobcie za dużo bo w weekend nie dam rady nadrobić ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajna sprawa z zabawkami, mozesz co jakis czas wyjmowac Amelce nowe i nie bedzie sie nudzic ![]() pogrubione dwa- jak sie chłopina tak naje to pojdzie spac a nie bungowac ![]() ![]() Cytat:
![]() to o której Igiego kladziesz na noc? u nas wlasnie 20 to normalna pora, kąpanko delikatnie po 19, potem jedzonko, przytlas, kontemplacja smoczka/mojej ręki/szczotki do włosków a potem tarcie oczek, jeszcze większy przytulas i spanko ![]() Cytat:
![]() ![]() pogrubione- całkiem możliwe, ze tak wlasnie jest, nie stresuj sie, jutro rano go dorwiesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do pogrubionego- wole nie ryzykowac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
6414 zł to 64% = 256 osób z dobrym sercem (jak również osoby z wieloma sercami) które wsparły akcję pomocy JULKOWI, teraz kolej na Ciebie
![]() NAJPIERW OBEJRZYJ TEN FILM O Z CZYSTYM SUMIENIEM OCEŃ CZY NIE STAĆ CIĘ NA POMOC DLA DZIECKA I KWARTAŁU??? http://www.youtube.com/watch?v=vLPjnxp_xN4 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||||||
Zakorzenienie
|
Juliusz jak zwykle musi zabłysnąć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak Leo fajnie w tej chusteczce wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z kukułką? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- głupie pytanie: polędwiczki to mięso z czego? ![]()
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta-ale dobrze prawisz
![]() Powiem Ci że masz rację,dzieciaki wchodzą im na głowę. A ja już zęby zaciskam żeby nie powiedzieć za dużo. Wszystko im wolno i mają co chcą na pierdnięcie... Nosz kuźwa żeby co 5 minut chcieć loda albo kij wie co jeszcze? ![]() Są bogaci-ok! Ale dziecko nie może mieć wszystkiego -bo tak CHCE. Gdzie jakieś zasady? Nie po mojemu to. I też jestem za tym żeby dziecku nie żałować ale tak jak mówię są jakieś granice. A oni jako rodzice nie mają żadnych. I teraz super fajnie bo stać ich i dzieci mają wszystko (są jeszcze dość małe powiedzmy)ale co za kilka lat? Dzieciak zrobi awanturę na pół sklepu bo czegoś akurat nie dostanie i będzie nie po jego myśli. Ps. Tak poza tym to matkę mają bez mózgu. Moja rodzina ale takiego pustaka to ja dawno nie widziałam. ![]() A męża dorwe wieczorem dopiero. Tak mu dupe skopie że ruski rok popamięta ![]()
#4760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- ale 5 a juz tym bardziej 9-letnie dziecko powinno zrozumiec jak sie mowi ze mala dzidzi jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Psychometria nie jest na moje nerwy;/
Nie nadrabiam, będę czytać po wszystkim, w niedzielę wieczorem |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Marsi tak pomyslalam o Tobie jedzac ... Licze na to, ze jak wwroce do domu, pomozesz mi odwzorowac przepis
![]() Elllmi poledwiczki moga byc z kazdego miecha ... moga byc kurze, indycze, wieprzowe, wolowe ,,,, ale chyba w przepisie sa wieprzowe ... mam nadzieje ze mam racjem a nie sie wymaddrzam ![]() Wiecie co laski, mloda caly wyjazd usypiala miedzy 20-20,30 spala do 4 -6 zalezy od dnia ,... postanowilam sie dzis z mama napic piwka z sokiem, bo jak to nad morzem ... i co ... wypilam 2 lyki, a mloda zaczela sie krecic ... niezle sie nameczylam, zeby ja uspokoic bez dania cyca ... dio teraz spi strasznie niespokojnie i sie rzuca .. mojego browarka wypila mama i ma niezla fazke do tej pory ![]() ![]() ![]() ![]()
#4763 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Jak sie zakreci wokol Julianki to Ty im bedziesz gotowac
![]() Owoce morza i baklazan to afrodyzjaki?? To juz wiem, dlaczego u nas seksu niet-oboje z TZ nie lubimy :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugi raz chciała to samo zrobić i nie wytrzymałam-powiedziałam coś. To wtedy matka łaskawie też raczyła coś dodać. No i właśnie. Ja mówię że nie wolno. Że cicho. A rodzice nic więc dzieci co? Myślą że wolno skoro rodzice nic nie mówią i tolerują. Są bardzo źle wychowani. Rozpieszczeni. I ja już widzę że impreza z takim zachowaniem dopiero się na dobre rozkręca.
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dobranoc mamcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Branoc
![]() ![]() Ps. Czadowski avek ![]()
#4767 |
Zadomowienie
|
kurna moj dziec od 30 min wojuje. szok poprostu ... zawsze przesypia cale noce. leze po ciemku liczac ze usnie a ta maszeruje po calym lozku, skrzeczy gada. co jakis czas lapie mbie za manto i szarpie ... ja pierdziele co za meczydlo ... szok ... jak zyc :/
Hje super awek :d
#4768 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale awatar ![]() dzien dobry ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a to mleko w proszku do bloku to jakie? Takie jak dla dzieci? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny.... jest taka sprawa. Mieszkam na takim osiedlu gdzie jest mnóstwo małych dzieci, cały czas jakieś wózki, spacery itd. I od jakiegoś czasu (gdzieś 2 tyg) mój tż przyczaił (on cholernik wszystko widzi jak stary moher), że na nasze osiedle podjeżdża pewien samochód, codziennie o tej samej porze, podjeżdża staje, nie wyłącza nawet silnika tylko stoi i po kilku minutach odjeżdża. Wczoraj u nas otworzyli plac zabaw więc mnóstwo dzieci. On też przyjechał, siedział w tym samochodzie, na chwilę wyszedł, wrócił, postał chwilę i pojechał. Mój tż chciał dzwonić na policję ale co byśmy im powiedzieli? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.