![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
#4712 |
Zadomowienie
|
Blogerko co do znieczulenia to nie wiem jakie ale chyba miejscowe ... kolezanka mowila ze nie bolalo, bylo troche nieprzyjemne ale porownywalne z zalozeniem wziernika ... Deli mi gin mowila ze sama spirala to koszt 600 / 1000 to juz sobie licza z zalozeniem ..
#4713 | ||
Zakorzenienie
|
dzieć się sam usypia i co chwilę wywala smoczek z łóżeczka i steka, dopóki nie przyjdę i nie podam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wie kobieta jak się ustawić ![]()
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
wiecie co mnie nigdy do dzieci nie ciagnelo
ale teraz jak widze Wasze dzieci na zdjeciach, mimo, ze ich nie znam w realu, to kazdym sie zachwycam i jak ogladam te zdjecia to az calowac sie chce te pyszczki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam do Was 2 pytania.. 1: Czy trzymacie sie dokladnie tych rozpisek co w ktorym miesiacu mozna dziecku wprowadzic???? Bo chcialabym cos wiecej powprowadzac tyle ze nie chce przesadzic ![]() 2: Do mam ktore uzywaja juz spacerowek. Chcialabym malemu juz zmienic tyle ze poki co nie siada, w gondoli mu jest ok, ladnie spi itd.. tyle ze za 2 tyg jedziemy na wczasy i zalezy mi na miejcu w aucie a spacerowka zajela by mniej miejsca. Czy jak zmienilyscie wozek do dzieci nadal ladnie spaly?? Myslicie ze moge juz zmienic ten wozek czy jeszcze poczekac?
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak jak Filip upycha jedzenie w buzi stopą
![]()
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-18 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no rewelka, plażing pełna profeska ![]() Cytat:
![]() Tylko nie paskudny, tylko nie paskudny ![]() Piękne ![]() Cytat:
2. Nie widzę różnicy w zasypianiu w gondoli a w spacerówce rozłożonej na płasko.
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, cały dzien buszowalismy dzis z małym, dopoki nie zrobiła sie megaczika to na dworku, potem do kolezanki na kawke, mały sie wyszalał, wyspał, pózniej w domku u siebie, teraz spi
![]() ![]() u sąsiadki wlasnie korona trwa, smiechy, chichy- nie chciałoby mi sie juz isc, zapraszała "na szczescie" tylko panny i kawalerów ![]() ![]() Pstryniu, pocwiczysz z Kubuniem i bedzie ok ![]() Sarah, przykra sprawa, przeciez wiedzą, ze jestes sama z małą, to co? wadziłabys im, gdyby cie zaprosiły na kawe chociazby? tulam mocno, masz nas ![]() małżon mnie dobił- pytam sie go w czym zamierza na to wesele w sobote isc (no bo wiadomo, poprasowac musze )a ten do mnie- ja sie nie mam w co ubrac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
no wiem, żeś piekna, wiem
![]() no to teraz dawaj nastepny przepis, podejmę wyzwanie ![]() Cytat:
a to z małżem lepiej?
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z małżem o tyle lepiej, ze jako tako sie odzywamy, żeby na siebie nie warczec na weselu, tylko sie przyzywczaic spowrotem do "normalnej" kulturalnej rozmowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Kija, ajsiju, gdzie sie podziewasz? ![]() Illusion, piękna rocznica zwiazku ![]() ![]() ![]() no i przede wszystkim- Igorek zawstydził wszystkie maluchy tym siadaniem ![]() Fewciu ale Blaneczka zadowolona ![]() Hje, za nic nie moge sie do ciebie przyzwyczaic, nie nie pasuje mi i koniec ![]() ![]() ![]() ![]() co ja jeszcze miałam pisac? aaaaaaa, wiem- ASKA pięknie plazujecie ![]() no i jeszcze o Bartulu- kaszka na drugie sniadanie jak najbardziej- wsunął ilosc zrobioną na 150 ml mleka, ale na kolacje? o nieeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
już bungowaliśmy i dzisiaj ![]() U nas to samo. Na kolację cyc i koniec dyskusji ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Kija widać że czytasz nas ale napisz co tam Was ![]() ![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widać, że prawdziwi faceci z nich, muszą sobie cyca na wieczór pomymlać ![]()
![]() |
#4724 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ano, rozbieram ją, coby się nie stresować, że nowe body "ubrudzi". Cytat:
![]() ![]() Też mam nadzieję, że to będą ćwiczenia poprzez zabawę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Zależy czy dziecko w ogóle ładnie śpi na dworzu- u nas nic się nie zmieniło ![]() ![]() Dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja chcę blender ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
hello,
w załączeniu przesyłam moje 7 miesięczne słoneczko były dziś zabawy i wygłupy i o dziwo mieliśmy niespodziewanych gości co wpadli z drobnym prezentem dla Leosia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mojz mamz też nie je mięsa od lat i zdrowa jak koń ![]() na mnie też rewelacyjnie działała ale na dłuższą metę nie dałabym rady, tym bardziej,że to było drugie podejście,za pierwszym razem zatrzymała mi się miesiączka i zdarzały mi się omdlenia, hm dziwnie jakoś za drugim razem po prostu fantzja nas poniosła podczas podróży do Italii, poczęstowali nas....bizonem i od tamtej pory jakoś zostaliśmy przy mięsie ale ja mogę spokojnie bez niego żyć, Illusion brawa dla małego, widzę,że rozwojem motorycznym idą nasze chłopaki podobnie ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-07-18 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
Czołem, przeleciałam Was raz dwa.
Dołączam tradycyjnie do życzeń dla Wszystkich solenizantów ![]() ![]() Wybaczcie, ale najbliższe dni nie bede cytować, bo same wiecie o co kaman ![]()
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Meduzza i Cala- no pięknie z tymi zupkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
czy przy zabkowaniu dziecko moze miec gorszy apetyt?
pytam bo chyba zobaczylam dzisiaj maciupenka biala kropeczke, mam nadzieje ze to w koncu pietrwszy zabek a nocka byla cudowna, mialam "tylko" 3 pobudki na smoczka - po poprzednich 10? a moze wiecej o 7 nie moglam juz spac, wyspalam sie, mimo ze poszlam spac po 24 a i dzisiaj Borys zjadl wszytsko co do ostatniej kropelki co mu ptzygotowalam - a na noc az 250 kaszy i tak sobie mysle ze moze przez to ze dziasla go bolaly nie chcial jesc?
#4731 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam się z wieczora
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do wypadku to straszne ![]() Cytat:
![]() mogę prosić o przepisy? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może będzie lekarzem skoro już teraz interesuje się stetoskopem? ![]() Cytat:
![]() pięknie plażinguje ![]() Cytat:
ellmi ale ciacho ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- ahaa i jeszcze mam pytanie... bo ja ciemna trochę co to są te lity? czemu to jest takie super ekstra kul, bo mi lit kojarzy się tylko z leczeniem depresji ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Nie widze zdjec, a tak nas dzis rozpieszczacie
![]() Ill, widze, ze krotko trzymasz t.:P Pstryku, dobrze, ze jednak poszlas! Wszystko bedzie ok ![]() My jeszcze nie spimy :P Moj dziec zwariowal-po 180ml mm szaleje jeszcze dobra godzine, a potem zyczy sobie jeszcze cyca na dopchniecie ![]() i tak od kilku dni... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-18 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Wtajemniczenie
|
szaja - kupilismy Boryskowi zyrafe sophie - gdyby nie Twoja rekomendacja nie zdecydowalabym sie, 75 zl za kawalek gumy? z wysylka wyszlo prawie 100 zl. W miedzyczasie kupilam w askocie kilka zabawek ktore lacznie kosztowaly jeszcze wiecej niz ta 100, efekt jest taki ze walaja sie po domu, sa przywieszone do wozka a Borys czasem na nie spojrzy a zyrafka? nie powiem ze non stop ale czesto jest w raczkach i w buzi
![]() zdecydowanie najlepsza zabawka i jedyna ktora go interesuje jaka mu kuilismy od urodzenia - na obal byl szal tylko jeden dzien - smial sie jak nigdy, chciaz nie powiem teraz tez czasem sie pobawi masz jeszcze cos do polecenia ![]() aha, i mialam Cie jeszcze pytac o inne kaszki holle a moze sloiczki? polecasz cos? Bo Borys jadl jaglana, ale sie konczy, w miedzyczasie kuilam jakas z glutenem o smaku banan i malin i druga bez glutenu z gruszka i jablkiem- ale nie pamietam z jakiego zboza one sa
![]() |
#4734 |
Wtajemniczenie
|
całe szczęscie, że to były nasze pierwsze podrygi i teraz panujemy nad sytuacją ![]() ![]() bravo dla Igiego i Leo za nowe umiejętności ![]() ja spadam spać, bo cięzkie dni przede mną.
![]() |
#4735 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam fotki dzieciowe - cudne i już
![]() ![]() Pstryniu, a jaki problem z mięśniami? za duże czy za małe napięcie? piłkę do reh. mamy taką: http://allegro.pl/pilka-gimnastyczna...379369037.html spokojnie w każdym hipermarkecie kupisz, ja w Auchan chyba brałam, ale w Realu czy Tesco widziałam ciągle też. Na piłce to kobieta z Dorką robiła tak, że kładła ją na brzuszku i na niej turlała w przód/tył, albo na pleckach kładła i pod główką trzymając, drugą ręką nogi do brzuszka dawała i obroty. A korona też i u nas jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Elllmi, jasna sprawa, że się nie obrażę.
![]() ![]() Pstryniu, 2 wypłaty to może nie, ale normalna cena to 600zł, a ja akurat kupiłam na promocji -50%, czyli 300zł. ![]() ![]() A co do samochodu, to - Renault Kangoo, Peugeot Partner, Fiat Doblo, Nissan Serena i takie tam bierzemy pod uwagę. Mi się podoba Citroen Xsara Picasso, więc może też taki... Zobaczymy, na razie szukamy jakiejś fajnej okazji. ![]() Meduzzko, dlaczego śmiechem? Teraz się takie nosi przecież. ![]() Marsi, kochana, wstawię fotki ślubne do klubu, jak dostanę "oficjalne" od fotografki, bo te, co mam na face, to robił kuzyn mojego ojca. Od fotografki na pewno będą lepsze i wtedy coś wkleję do albumu. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-18 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja-nie umiem bez was żyć
![]() Mam dość gościny ![]() Od tego krzyku aż w uszach mi szumi. Bo to wiecie-brat bratowa i dwójka dzieci (9 i 5 lat). Masakra ![]() Dzieciaki zaczepiają Oskara,cały czas machają zabawkami przed oczami mimo że on nie ma ochoty na zabawę-a jak tłumacze żeby dali spokój to po prostu nie wiedzą co ja od nich chce. Usypiałam go dziś 4 razy pod rząd i za każdym odłożeniem do łożeczka budził się bo było za głośno. W końcu nie wytrzymałam i rozegnałam towarzystwo i dziecko śpi póki co. To nie na moje nerwy ![]() Poza tym nie mam kontaktu z mężem (jak któraś nie pamięta to jest w delegacji). Nie wiem czy gdzieś poszli z chłopakami na piwo czy nie chce ze mną pisać i wyjść na pantofla? ![]() Ale wqurwił mnie bo się martwię o głąba ![]()
#4739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis salatke zrobilam z kurczaka ananasa i kukurydzy a teraz...teraz pije puszeczke coca coli zimnej z lodówki... na dodatek mam wanne :P wczesniej mialam prysznic...........ach piękna sprawa;p Cytat:
Ja tez skladam zyczenia urodzinowe bobasom, jak to leci...laski, nie moge w to uwierzyc, dopiero co robilismy testy i badania w 12 tyg (stres......) łza sie w oku kręci.. ostatnio polozylam reke na brzuchu kolezanki, zaraz bedzie rodzic.. tak mi sie zatesknilo ...dobrze ze filmiki nagralam z moją dzidzią to troszke sobie moge powspominać. Amelka to największe szczescie jakie mnie spotkało, nie wiem jak te niektóre kobiety mogą zabijać swoje dzieci, nie pojmuje, przecież to jest cud..najwspanialszy jaki może być.
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TZ zamowil - nie wiem gdzie :P ja tylko mu zasugerowalam, zeby sie rozejrzal jak znajdzie chwilke ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- aska , deli - juz wszytsko wiem o cenie wkladki ![]() za 600 zl tak jak pisalam chyba bym sie nie zastanawiala
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.