Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-20, 08:38   #2821
miucca
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ufff, konto na Insta założone! Chyba z 10 minut myślałam nad głupim nickiem, bo wszystko zajęte -.- Zaraz wszystkich pododaję
Też miałam ten problem Mój nick na insta to miucca_

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Twoja kolekcja melisskow
Dołączam do zachwytów Zwłaszcza melisski z kulkami skradły moje serce
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 11:03   #2822
kobea
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

lakeithia ale masz piękne bikini na insta to biało-czarne
gdzie kupiłaś?

Mam telefon z oprogramowaniem windowsa i nie ma na niego instagrama

Właśnie wróciłam z krótkich i spontanicznych wakacji, w sobotę zarezerwowałyśmy z mamą hotel a we wtorek byłyśmy juz w spa w Muszynie
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 12:14   #2823
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
ooo też się czaję na tą bluzę Wiem, że inne dziewczyny już to robiły ale możesz zrobić sobie w niej zdjecie?
Postaram się zrobić w ciągu najbliższych kilku dni

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcie bluzy z Decathlona. Po tym, jak missgoodtaste napisała, że jest długa i do skrócenia spodziewałam się niezłego worka Tymczasem jest bardzo ok. Ma dość długie rękawy, a do zdjęcia ją nagiągnęłam. Przyszła niestety nie w kartonie a w torebce, bardzo wygnieciona Jest taaaka milusia wewnątrz!
Wybaczcie podomową fryzurę, nie mam już na nic siły dziś
Potwierdzam! I też moją uwagę zwróciły Twoje nogi

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Super, cieszę się że dobrze leży i faktycznie jest bardzo miękka.

Przepraszam, nie chciałam wprowadzić w błąd. Ja jestem mikrusem i lepiej by bluza leżała na mnie gdyby rękawy były z 4 cm krótsze :/

Dziewczyny przestrzegam Was przed użytkownikiem http://allegro.pl/show_item.php?item=3371976173 . To co otrzymałam to jakaś tragedia.

Treść maila jakiego wystosowałam abyście miały jasność o co chodzi.

"Dostałam to "coś" co przypomina sukienkę i szczerze powiedziawszy lekarskie kitle przy tym to haute couture!!
Lista zarzutów co do tego przedmiotu jak i do obsługi jest pokaźna!
po 1: brak kontaktu
po 2: wyłączony telefon kontaktowy i naciąganie klientów na pocztę głosową
po 3: zakupiłam sukienkę 3 lipca, od razu robiąc przelew ..... a kłamstwo ma krótkie nogi, list nadany był 10 lipca w środę. Napierw było napisane, że wysyłka jest 5 lipca, a potem, że we wtorek. Raczej znam się na kalendarzu więc czarno na białym widać że 10 lipca to środa.
po 4: "sukienka" lub to coś co ma ją przypominać jest tragicznej jakości, materiał sztuczny jak plastik, prześwitujący, gryzący, bez jakiejkolwiek podszewki, wykończenie lepsze widziałam w ścierkach kuchennych, brak metek.
po 5: "sukienka" w biuście ma 46 cm, więc nawet nie zahacza o żaden rozmiar podany w aukcji,
po 6: koszt wysyłki podany w aukcji 10 zł!!!!! Koszt wysłania listu 5,95 zł + koszt koperty jakieś 1,10 zł, razem 7,05 zł a nie 10 zł! Już nawet nie wspomnę o tym jak była zapakowana! Mniejszej koperty nie było???".

Mam nadzieję, że odzyskam pieniądze

Trzymam kciuki za odzyskanie pieniędzy

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie o tematyce pielęgnacyjnej Czy chodzicie do kosmetyczki na jakieś zabiegi na twarz/ciało? Mam tu na myśli peelingi, maski, zabiegi nawilżające itp. Jeśli tak, podzielcie się koniecznie wrażeniami
Ja regularnie chodzę na hennę i regulację brwi, kilka razy w roku na peeling kawitacyjny z ultradźwiękami, oczyszczaniem manualnym i maskami algowymi, manicure i pedicure plus kiedyś miałam kilka zabiegów mikroderbarazji korundowej na buzię, do których zamierzam powrócić jesienią.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Planuję jednak udać się do dermatologa na konsultację. Chciałabym zasięgnąć profesjonalnej porady na temat profilaktyki przeciwzmarszczkowej.
Koniecznie podziel się wrażeniami po konsultacji

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuję za polecenie szamponu suchego Batiste - wypróbowałam już wszystkie (m.in.Klorane, Isana, Syoss) i ten jest absolutnie świetny. Po każdym miałam włosy w stanie "powiedzmy, że ujdzie" natomiast Batiste unosi włosy, zwiększa puszystość i uważam że wyglądają lepiej niż świeżo po umyciu Więc jak któraś z was wspomniała że są w Marrionaud to przy okazji zakupiłam - polecam, są różne wersje od 15 do 18zł Dzięki

carpaibex, kiedyś pani w sklepie powiedziała mi że amla jest do ciemnych włosów
Czy stosują ją tutaj jakieś blondynki?
Dokładnie Batiste zwiększa objętość plus ja zauważam też ich zwiększony połysk Naprawdę polecam! Ja mam ten: http://batiste.pl/batiste-cherry/ bo wersji Tropical, której zapach Anwen zachwalała akurat nie było, jak byłam w perfumerii.

Miałam amlę jaśminową, ale moim włosom ten olejek nie pasował.

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Acha...dzięki Bluzy są fajne ale ja jeśli miałabym wybrać to wolałabym właśnie T-shirt z nadrukiem a bluzę gładką. Co do gładkiej bluzy- tę z Decatlonu zakupiłam już 2,3 miesiące temu i też jestem super zadowolona! Jest bardzo miękka i ciepła. Jedynym jej minusem jest malutki napis na dole, z boku no ale może po kilku praniach zejdzie dobrze, że jest mały
Ja swojej z Decathlonu co prawda nie miałam jeszcze okazji założyć, ale też jestem zadowolona z zakupu I też od razu zwróciłam uwagę na ten napis jako jedyny minus

W czwartek wieczorem wróciłam z Sopotu. Było świetnie! A pogoda Tyle rybek codziennie nigdy jeszcze nie zjadłam Plus w indyjskiej restauracji zakochałam się w mango lassi, czyli jogurcie z mango Z pokoju mieliśmy widok na morze- dodaję zdjęcie plus jedno z plaży

Odebrałam wczoraj moje Blondynki na językach w Empiku i zamówienie z kaliny Zamówiłam kolejny raz maseczkę drożdżową, serum, ale tym razem wybrałam to dla osób w wieku 35-50, balsam na łopianowym propolisie i maseczkę jajeczną.

Wczoraj też niestety zakończył się mój 3-tygodniowy intensywny wakacyjny kurs języka rosyjskiego. Nasza lektorka w ramach nagrody za ciężką pracę i podziękowania rozdała nam cukierki Szukam teraz kursu w prywatnej szkole.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-18 12.07.13-1v.jpg (112,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-18 11.09.14-1z.jpg (107,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-19 15.07.07m.jpg (135,8 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-19 15.06.00z.jpg (91,3 KB, 71 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 12:44   #2824
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Mój póki co stoi, przelewam mu pół szklanki co dwa, trzy dni, tak mi doradziła mama, u której storczyki mają się dobrze. Niestety kwiaty zdychają od samej mojej obecności, więc rozglądam się za sztucznym na zastępstwo
Moje storczyki mają non stop na podstawce wodę (pełno wody i mają się dobrze

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 13:17   #2825
kobea
Zadomowienie

Pochwalę się moim storczykiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00246.jpg (56,1 KB, 163 załadowań)
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 14:34   #2826
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Mój póki co stoi, przelewam mu pół szklanki co dwa, trzy dni, tak mi doradziła mama, u której storczyki mają się dobrze. Niestety kwiaty zdychają od samej mojej obecności, więc rozglądam się za sztucznym na zastępstwo

Głupie pytanie może, ale Dziewczyny - gdzie kupujecie wieszaki? Te z Ikei wydawały mi się trochę za drogie W Primarku znalazłam tylko w kolorze "drewnianym", a chciałabym białe.
Mój nawet jeszcze nie rozkwitl, wiec nie wiem w ogóle jak go ratowac.

Wieszaki na Allegro możesz zobaczyć

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:

Dołączam do zachwytów Zwłaszcza melisski z kulkami skradły moje serce
Dodałam do obserwowanych, ślicznie wyglądasz w majdanowej sukience

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
lakeithia ale masz piękne bikini na insta to biało-czarne
gdzie kupiłaś?

Mam telefon z oprogramowaniem windowsa i nie ma na niego instagrama

Właśnie wróciłam z krótkich i spontanicznych wakacji, w sobotę zarezerwowałyśmy z mamą hotel a we wtorek byłyśmy juz w spa w Muszynie
Strój kapielowy kupiłam w Victorias Secret, tegoroczna kolekcja ;-) wszystko byłoby z nim ok, tylko po wizytach na plazy walczę z piaskiem, który wchodzi niemilosiernie łatwo w białe majtki

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Śliczny

Stary 2013-07-20, 15:15   #2827
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ufff, konto na Insta założone! Chyba z 10 minut myślałam nad głupim nickiem, bo wszystko zajęte -.- Zaraz wszystkich pododaję

Aaaa, i kogo tak w ogóle warto obserwować? Ktoś ostatnio wrzucał linka do insta dziewczyny z Niemiec bodajże, ma świetne zestawy Znacie kogoś jeszcze?
Polecam Ci insta Olivii Palermo, sophisticatedisabella, amaalaaa, jessiekass

Cytat:
Wow! Toż to nie storczyk tylko storczos jakiś Czym Ty go karmisz, zdradź sekret. Mój marnie wygląda w porównaniu do Twojego. Z kolei ja podlewam raz w tygodniu ale bardzo obwicie (Pani w kwiaciarni mi tak powiedziała)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 15:31   #2828
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny
Stary 2013-07-20, 15:47   #2829
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Humor mi się pogorszył Czeka mnie udział w rodzinnej uroczystości i na myśl o tym cierpnie mi skóra Najgorsze jest to, że nie uda mi się z tego wykręcić. Są to ludzie złośliwi i niekulturalni. Będę musiała się uzbroić w anielską cierpliwość i uciec stamtąd najszybciej jak się będzie dało.

Wczoraj zrobiłam zakupy kosmetyczne, głownie prezenty dla mamy w perfumerii Marrionaud (świetna perfumeria, szkoda że powoli likwidują tą sieć w Polsce). Zakupiłam róż TheBalm oraz podkład Lancome.
Dla siebie kupiłam w SP wodę termalną Uriage (butelka 150ml kosztowała mnie tylko 13,99zł). Aktualnie jest promocja -30% na wszystkie dermokosmetyki.

Zrobiłam też listę zakupową na nowy sezon Najważniejsza pozycja na liście - idealny biały T-shirt
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 15:49   #2830
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość

Wow! Toż to nie storczyk tylko storczos jakiś Czym Ty go karmisz, zdradź sekret. Mój marnie wygląda w porównaniu do Twojego. Z kolei ja podlewam raz w tygodniu ale bardzo obwicie (Pani w kwiaciarni mi tak powiedziała)
nie znałam jej
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 16:01   #2831
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Cudownie kwitnie Także jestem w posiadaniu kilku storczyków, ba, jednego udało mi się nawet rozmnożyć Ale obecnie niestety żaden nie ma rozwiniętych kwiatów Ostatnio marzy mi się biały storczyk z rodzaju tych wysokich, które można postawić na ziemi w dużej, masywnej donicy Piękna ozdoba dla wnętrza

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Dodałam do obserwowanych, ślicznie wyglądasz w majdanowej sukience
Dziękuję pięknie za tak miłe słowa
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 16:04   #2832
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Humor mi się pogorszył Czeka mnie udział w rodzinnej uroczystości i na myśl o tym cierpnie mi skóra Najgorsze jest to, że nie uda mi się z tego wykręcić. Są to ludzie złośliwi i niekulturalni. Będę musiała się uzbroić w anielską cierpliwość i uciec stamtąd najszybciej jak się będzie dało.

Wczoraj zrobiłam zakupy kosmetyczne, głownie prezenty dla mamy w perfumerii Marrionaud (świetna perfumeria, szkoda że powoli likwidują tą sieć w Polsce). Zakupiłam róż TheBalm oraz podkład Lancome.
Dla siebie kupiłam w SP wodę termalną Uriage (butelka 150ml kosztowała mnie tylko 13,99zł). Aktualnie jest promocja -30% na wszystkie dermokosmetyki.

Zrobiłam też listę zakupową na nowy sezon Najważniejsza pozycja na liście - idealny biały T-shirt
Kochana, mnie czeka niestety to samo. Jedyne co można w takiej sytuacji zrobić to zrobić się głuchym na wszelkie komentarze i złośliwości i spędzać czas jedynie z najbliższymi. Można wiedzieć czy to wesele, chrzciny, rocznica ? Może da się jakoś ich "obejść"
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 16:51   #2833
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Dasz radę, oddychaj i baw się dobrze mimo wszystko! Co do T-shirtu, to poszukaj w COS-ie - tam mają świetne basicowe rzeczy.
Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Kochana, mnie czeka niestety to samo. Jedyne co można w takiej sytuacji zrobić to zrobić się głuchym na wszelkie komentarze i złośliwości i spędzać czas jedynie z najbliższymi. Można wiedzieć czy to wesele, chrzciny, rocznica ? Może da się jakoś ich "obejść"
Mnie też czeka to samo, ale pod koniec sierpnia. Mam zaproszenie na chrzciny córki kuzyna. Sama nie wiem czy iść, rodzina jest ok, ale mam wątpliwości. Idę też na wesele koleżanki, ale z tego się akurat cieszę, bo bardzo lubię tę dziewczynę, a dodatkowo jestem w szoku, bo nie widziałyśmy się 5 lat, a pamiętała o mnie i mnie zaprosiła. W LO byłyśmy zżyte, znamy się też z gimnazjum. Miłe to jest.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 18:41   #2834
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
To chyba chodzi o materiał z którego wykonana jest szpatułka urządzenia. U mnie reakcja alergiczna występuje bardzo szybko, a ta dziewczyna pisała że po każdym zabiegu (na różnych urządzeniach) dostawała wysypki, więc hmmm
A możesz zapytać swoją kosmetyczkę na jakim urządzeniu pracuje i czy faktycznie szpatułka nie jest niklowana?
Zapytam .
Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Teraz jest szał (albo był, bo ja nie całkiem na bieżąco jestem ) na gumowe Furle, a i te oBagi widziałam na kilku blogach Tym niemniej o ile na lato jeszcze ujdzie, to już jesienią czy zimą raczej nie bardzo
Myślałam o lecie, ale już zdecydowałam, że mi się nie podoba.
A poza tym przypomniałaś mi, że mam Furlę Candy .
Cytat:
Piękny .
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:32   #2835
fablous
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41882575]nie znałam jej [/QUOTE]

rzeczywiście świetna

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 19:44   #2836
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Cudownie kwitnie Także jestem w posiadaniu kilku storczyków, ba, jednego udało mi się nawet rozmnożyć Ale obecnie niestety żaden nie ma rozwiniętych kwiatów Ostatnio marzy mi się biały storczyk z rodzaju tych wysokich, które można postawić na ziemi w dużej, masywnej donicy Piękna ozdoba dla wnętrza

Dziękuję pięknie za tak miłe słowa
Też mi się takie podobają, ale jak kiedyś zobaczyłam cenę takowego- 1200zł to zarzuciłam na razie marzenie o zakupie Ale cudny był! Ogromny, w wielkiej białej donicy, kwiatki drobne i tez białe, i wyglądał trochę jak wierzba płacząca- taki snop, który w pewnym momencie opada

Kupiłam sobei dziś buty w CCC do latania na praktyki (w poniedziałek zaczynam praktyki w Zarządzie Portu ) i wreszcie znalazłam na przyjemnym podwyższeniu zgrabne butki

I wklejam Lokiego vel Gucia jak usłyszał żarcie w kuchni Oraz podczas bitwy z Młodą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3224.jpg (35,6 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3225.jpg (35,0 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg laki male.jpg (24,7 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bitwa male.jpg (51,0 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3221.jpg (24,7 KB, 166 załadowań)

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 21:31   #2837
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Też mi się takie podobają, ale jak kiedyś zobaczyłam cenę takowego- 1200zł to zarzuciłam na razie marzenie o zakupie Ale cudny był! Ogromny, w wielkiej białej donicy, kwiatki drobne i tez białe, i wyglądał trochę jak wierzba płacząca- taki snop, który w pewnym momencie opada

Kupiłam sobei dziś buty w CCC do latania na praktyki (w poniedziałek zaczynam praktyki w Zarządzie Portu ) i wreszcie znalazłam na przyjemnym podwyższeniu zgrabne butki

I wklejam Lokiego vel Gucia jak usłyszał żarcie w kuchni Oraz podczas bitwy z Młodą
Przesłodkie kociaki !
Stary 2013-07-20, 21:59   #2838
LadyI
Zakorzenienie

Witam ze słonecznej Hiszpanii!

Ja już po pierwszych (i mam nadzieję ostatnich) zakupach, więc muszę się pochwalić .

Tak poza tym czytam Was regularnie, gdy tylko mam chwilę, ale wiadomo, że jak najmniej czasu chcę spędzać w hotelu, stąd to moje zaniedbanie .

Kupiłam sobie garnitur, marynarkę i koszulę . Nie przyszło mi do głowy żeby zrobić zdjęcia w przymierzalni, ale zrobię to po powrocie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg garnitur.jpg (8,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marynarka.jpg (63,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie.jpg (20,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula.jpg (61,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wingcollar.jpg (11,6 KB, 27 załadowań)
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-20, 22:10   #2839
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Ja już po pierwszych (i mam nadzieję ostatnich) zakupach, więc muszę się pochwalić .

Tak poza tym czytam Was regularnie, gdy tylko mam chwilę, ale wiadomo, że jak najmniej czasu chcę spędzać w hotelu, stąd to moje zaniedbanie .

Kupiłam sobie garnitur, marynarkę i koszulę . Nie przyszło mi do głowy żeby zrobić zdjęcia w przymierzalni, ale zrobię to po powrocie
Świetne zakupy! Ja jutro też lecę do Hiszpanii

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-20, 22:41   #2840
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Świetne zakupy! Ja jutro też lecę do Hiszpanii

Dziękuję i zazdroszczę bo zostało mi tylko 5 dni
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 03:38   #2841
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:

Marynarke przymierzalam, jest świetna!!!

Stary 2013-07-21, 08:17   #2842
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

świetne zakupy
Stary 2013-07-21, 09:32   #2843
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Ja regularnie chodzę na hennę i regulację brwi, kilka razy w roku na peeling kawitacyjny z ultradźwiękami, oczyszczaniem manualnym i maskami algowymi, manicure i pedicure plus kiedyś miałam kilka zabiegów mikroderbarazji korundowej na buzię, do których zamierzam powrócić jesienią.

Dokładnie Batiste zwiększa objętość plus ja zauważam też ich zwiększony połysk Naprawdę polecam! Ja mam ten: http://batiste.pl/batiste-cherry/ bo wersji Tropical, której zapach Anwen zachwalała akurat nie było, jak byłam w perfumerii.

Ja swojej z Decathlonu co prawda nie miałam jeszcze okazji założyć, ale też jestem zadowolona z zakupu I też od razu zwróciłam uwagę na ten napis jako jedyny minus

W czwartek wieczorem wróciłam z Sopotu. Było świetnie! A pogoda Tyle rybek codziennie nigdy jeszcze nie zjadłam Plus w indyjskiej restauracji zakochałam się w mango lassi, czyli jogurcie z mango Z pokoju mieliśmy widok na morze- dodaję zdjęcie plus jedno z plaży

Odebrałam wczoraj moje Blondynki na językach w Empiku i zamówienie z kaliny Zamówiłam kolejny raz maseczkę drożdżową, serum, ale tym razem wybrałam to dla osób w wieku 35-50, balsam na łopianowym propolisie i maseczkę jajeczną.

Wczoraj też niestety zakończył się mój 3-tygodniowy intensywny wakacyjny kurs języka rosyjskiego. Nasza lektorka w ramach nagrody za ciężką pracę i podziękowania rozdała nam cukierki Szukam teraz kursu w prywatnej szkole.
też mam 'blondynke na jezykach' przerobiłam pierwszy rozdział, wydaje się fajne, ale jakoś brak mi czasu i nie moge sie zmotywowac ;/
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 10:40   #2844
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Dziękuję
Mango Lassi uwielbiam!!! <3

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość

Uwielbiam duże, czarne, tłuściutkie koteczki <3<3<3

Dziewczyny po raz kolejny proszę o pomoc w przebojach z Prima Modą.
Moja znajoma kupiła kozaki za 670 zł. Po 3-tyg. podeszwa, obcas zaczęły się rozwarstwiać i odklejać. Oddaliśmy do reklamacji, odpowiedź - naprawa.
Trwało to niecały miesiąc. Buty oddali naprawione, po 2 przechadzkach znowu to samo - rozkleiły się. Znowu reklamacja nr. 2. Minęły kolejne 3 tyg.
Znajoma dostała odpowiedź, że buty są do odbioru, a jeśli nie odbierze ich w ciągu 2 tyg. będzie musiała zapłacić za ich przechowanie czyli tzw. odsetki!!!!
Dodam, że do sklepu mamy 120 km. Po prostu ręce opadają do tej firmy. Ile razy sklep może naprawiać buty w ramach reklamacji?
Teraz jest lato i jak można chodzić w takich butach w celu przetestowania czy znowu się nie rozkleją? No raczej nie można.
Po prostu wstyd. 670 zł wyrzucone w błoto.
Po raz kolejny odradzam wszystkim ten sklep. Szkoda czasu na ciągłe oddawania butów na reklamację. W końcu kupując buty za takie pieniądze mamy nadzieję, że będziemy w nich chodzić kilka sezonów. Tymczasem buty 2-3 miesiące leżą, bo są zniszczone i są w reklamacji.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 11:35   #2845
carpaibex
Zakorzenienie

Rany, dziewczyny muszę Wam się pożalić, bo TŻ mnie nie rozumie Wczoraj w końcu zabrałam z domu moją ulubioną letnią spódniczkę (w załączniku) i dziś chciałam nałożyć, a ona była podarta A tak bardzo ją lubiłam, musiała mi się zniszczyć w trakcie podróży. Normalnie mam doła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kourtney-kardashian-scott-disick-mason-nyc-8-481x721.jpg (69,7 KB, 208 załadowań)
Stary 2013-07-21, 12:32   #2846
elizka1987
Zakorzenienie

Dziewczyny polecicie mi jakieś dobre mp3 do nauki francuskiego? Zaczynam naukę od podstaw. Zalazłam fajną stronę na której jest kilka darmowych lekcji do odsłuchania i się zastanawiam czy wykupić dostęp czy może jest coś lepszego. Zależy mi na tym, żeby uczyć się całych wyrażeń, ale nagrania nie mogą być zbyt szybkie (żebym wszystko usłyszała i umiała powtórzyć). Strona, o której piszę to: http://www.francuski.6ka.pl/

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 12:50   #2847
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
To 50 rocznica ślubu, szykuje się wielka feta, niestety nie mogę się na niej nie pojawić. To bardzo głupie z mojej strony, ale ogromnie się stresuję tym wydarzeniem

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dasz radę, oddychaj i baw się dobrze mimo wszystko! Co do T-shirtu, to poszukaj w COS-ie - tam mają świetne basicowe rzeczy.
O, chętnie zajrzę
Przyjemnych wakacji

LadyI fajne zakupy
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 13:27   #2848
deila
Raczkowanie

[QUOTE=blekitne_niebo;4189 0870]To 50 rocznica ślubu, szykuje się wielka feta, niestety nie mogę się na niej nie pojawić. To bardzo głupie z mojej strony, ale ogromnie się stresuję tym wydarzeniem

Ja też nie lubię takich imprez - chociaż wydaje mi się że wiele zależy od samej rodziny. U mnie niestety jest sporo wścibskich osób, które muszą wszystko wiedzieć i nie krępuje ich zadawanie pytań mocno niestosownych. Stres więc w takim przypadku jest jak najbardziej na miejscu.

Pozostaje nam trzymać za Ciebie wirtualne kciuki - może skończy się szybko a może będziesz blisko osób , które są z Twojej najbliższej rodziny. Zawsze to raźniej. Trzymaj się
deila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 15:17   #2849
ParashuteEffect
Rozeznanie

Mi tez dawno tu nie bylo, Duzo u mnie sie dzeje - przeprowadzilam sie do warszawy z gdanska, nowa praca, duzy stres, ale jestem taka szczesliwa.
wrzucam 2 ostatnie swoje zestawa (z insta)

Dziewczyny, polec ci mi prosze fajnego fryzjera w warszawie (wiem, ze jest osobny watek, ale wole sie poradzic was). potrzebuje tylko klasyczne ciecie, nic radykalnego. moze jakies ombre-refleksy. moze byc drogi, odrobina luksusa tez mi sie przyda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2013-07-21 at 4.11.24 PM.jpg (62,8 KB, 238 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2013-07-21 at 4.16.33 PM.jpg (81,8 KB, 230 załadowań)
Stary 2013-07-21, 17:14   #2850
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja teraz mam problem z zapamiętaniem swojego nicku, bo takiego dziwologą wymyśliłam Już cię dodaję!

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość

Dziękuję bardzo! Zaraz będę obczajać!

Cytat:

Koszula szczególnie!

Cytat:
Rany, dziewczyny muszę Wam się pożalić, bo TŻ mnie nie rozumie Wczoraj w końcu zabrałam z domu moją ulubioną letnią spódniczkę (w załączniku) i dziś chciałam nałożyć, a ona była podarta A tak bardzo ją lubiłam, musiała mi się zniszczyć w trakcie podróży. Normalnie mam doła
Rozumiem Jejku, jak ja nie lubię, jak cokolwiek mi się niszczy, szkoda mi każdej rzeczy A jak jeszcze często to noszę - koszmar. Moje ulubione czarne spodnie zniszczyłam ostatnio, bo miały kontakt z domestosem Teraz co najwyżej po domu mogę w nich chodzić.

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
Mi tez dawno tu nie bylo, Duzo u mnie sie dzeje - przeprowadzilam sie do warszawy z gdanska, nowa praca, duzy stres, ale jestem taka szczesliwa.
wrzucam 2 ostatnie swoje zestawa (z insta)
Genialnie! Bardzo lubię twojego insta, tylko zawsze przekręcam nick i nie mogę cię znaleźć Teraz już wiem dlaczego, ubzdurało mi się o jedno t za dużo!
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości