|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Witam
Spóźnione /za wczoraj/, ale serdeczne sto lat Dla Natalki za 5 miesiecy Filipka - za 4 miesiące Wojtusia , Kacperka - za 3 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Komu Coli?? Dzisiaj kończymy 5 m-cy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ![]() ![]() Sto lat dla Leonka -z za 4 m-ce, oraz dla Tomka - 3 m-ce ![]() ![]()
|
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki!
|
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dragusia88;41898891
to mi podeslij rogaliki żeby cię nie kusiły o to za wizyte.nadrobiam czekam na moją mamę już jedzie tramwajem. zostaje do jutra. aaa i news dnia KATE RODZI!!!! [/QUOTE]oki POSLALAM kilka roglikow Cytat:
oooooooooooooooooooooh no to ''rzut'' beretem ![]() Cytat:
- ciagle ktos do nas dzwonil domofonem - ojciec zawsze po nocce go wylaczal - bo inaczej by se chlopina nie pospaloooo tak czekamy ciekawe czy nam NAPISZE cdn. |
||
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (i TŻ się załapał )Ciapu ciapu ![]() Ojjj, to ja komuś za wprowadzenie w błąd...Cytat:
Dla wszystkich solenizantów!!! ![]() Cześć ![]() Nas dziś przed 9 niespodziewanie odwiedziła położna (po pesel głównie). Dobrze, że miałam łóżko już posłane i ubrana byłam Krzyś akurat niezarzygany ); spytałam o tę skazę, że ma takie suchawe rączki i plamkę na brzuszku, a ja nie jem prawie nic białkowego - podobno nawet jak dotykam sery i Krzysia potem, to może uczulić Albo że "jeszcze jest" w organizmie.Co poza tym... Krzyś zaczyna chwytać zabawki i przyciągać do siebie, kłaść na twarzy, miętolić itp. Zaczął podsypiać w dzień, choć do tej pory jakoś nie był do tego chętny A dziś pobił w nocy rekord - 10,5 h CIĄGIEM! Pewnie jednorazowo, ale fajnie ![]() A na basen miałam z koleżanką i jej córeczką chodzić od września, ale okazało się, że ona wyjeżdża wtedy na 2 tyg i nie opłaca się karnetu kupować, więc dupa Autobusem z wózkiem nie będę się turlać na Ochotę i kombinować w przebieralni z tyloma klamotami...
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo a co to za smakolyki jemy ..
Cytat:
pogrubione JESTEM NA TAK .... po Miliardkrotnie jaaa MY ... za 5miesiecy i jestem na biezaco .... bylam na miescie ... wrocilam do domku Emilaino Ladnie spal w lzoeczku wiec wylozylam swe cialo na taras we kosmtiumie .. a CO SIE BEDE teraz tylko oby do 20 i Emiliano idzie spac - mam nadzieje ze usnie szybko ![]()
|
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
jarzynowka - bez emocji.
wow ![]() ![]() marchew z ziemniakiem. luubiii
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Nyaa slicznotek
Pani ja jak zawsze zachwycona Panem T. Bmma 5 miesiecy, jak to dorosle brzmi ![]() Dziewczyny myjecie pepki? Bo dzis zauwazylam za maly w tych szparkach ma brudno a nie wiem czy moge tam pchac waciki do uszu?
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle pojechała i nikt nie trzaska postów
![]() haha nawet oko jadło ![]() mi najlepszegochyba listonosz zjadl Cytat:
![]() a ja dostalam od hipp lyzeczke i kupony. odebralam paczuszke z marchewka i kolejna lyzeczka. i kupilam dwa sloiczki na kupony. jeszcze musze kupic wiecej bo do konca sierpnia wazne. ide bo mama jest
|
|
|
#1812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też co do Robina Cooka
Dodam jeszcze Harlana Cobena do listy naj pisarzy Nie wspomnę już o moim ukochanym Kingu Specyficzny humor prezentuje też Douglas Adams, znany głównie z "Autostopem przez galaktykę" - to i cała seria to majstersztyk! ![]() Cytat:
![]() Poddałam się z czytaniem Was na FB, nie daję rady Trudno. Na bieżąco nie udaje mi się, a wracać do rozmowy sprzed 2 godz to trochę dziwnie ![]() My zaraz kąpu-kąpu i spać ![]() Jeszcze tylko napiszę, że dziś na spacerze wzięłam sobie słuchawki do fona (wczoraj wreszcie zgrałam jakąś muzę z laptopa ) i podczas marszu słuchałam Coś trzeba robić, nie? Audiobooków nie lubię, a normalnej książki nie mam jak czytać w parku, cały czas łażę.W każdym razie słuchałam sobie Gunsów i Metallicy, podśpiewując Krzysiowi cichutko Miał minę typu "co ta matka wyprawia?" I ciekawe, co sobie ludzie myśleli; pewnie, że kołysanki śpiewam
|
|
|
#1813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę. - Tutaj? Jesteś nienormalny. - No, tak szybciutko, nic się nie stanie. - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna. - Ale to tylko laska, nic więcej, kobieto. - Nie, a jak ktoś będzie wychodził. - No dawaj nie bądź taka. - Powiedziałam Ci, że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k**wa 3 rano! |
|
|
|
|
|
#1814 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
super---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
MOcno mydlę przy kąpieli, bo tż zarzucił mi kiedyś właśnie, że brudny ma Kinia pępek. On taki jest trochę czarno, brązowy?!---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam paczkę z hippa 1 lipca, kupony ważne do 30 czerwca
![]() Już kilka tygodni czekam, bo mają mi przysłać świeże ![]() ![]() cola dla wszystkich... jest szansa, że jak się opijecie tą colą, to nie będę najgrubsza na wątku ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tasia, tylko ze słuchawkami na uszach to często ludzie fałszują Krzysiowi mp3 do wózeczka z taką super muzą właśnie.
|
|
|
#1816 | |||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Niezła ta stołówka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teściowa choć stricte pediatrą nie jest, ale lekarzem dziecięcym, też nie widzi problemu. Ta baba (neurolog) np. kazała mi kłaść na brzuchu dziecko jak najczęściej. Babka od rehabilitacji natomiast - jak najrzadziej, na rzecz noszenia w tej "kołysce". Pediatra kazała odstawić wit. D, a ta twierdzi, że zbyt pochopnie, więc krew zbadam i pod tym kątem. Bez jedzenia?? To miał pewnie bardzo przyjemne sny ![]() Cytat:
![]() 2. Popieram takie kołysanki
|
|||||
|
|
|
|
#1817 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może i do wózka dam muzę, myślałam o tym ![]() Dżizas, jak mi niedobrze... nie wiem, od czego.. :/ Krzyś wykąpany, w łóżeczku - dziś sama kąpałam, bo TŻ zasnął przed 19
|
|
|
#1818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My będziemy mieli paszport dla Hani,właśnie czekamy na odbiór. 70 eurosów to trochę drogo ciekawa jestem ile za jeden pokoj z łazienką.
|
|
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
to co poczekalnia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasia86bgo;41896688
pomalowalam se paznokcie - mam nadzieje ze Emilian nie postanwoi sie teraz obudzic [/QUOTE] oj w jakim ja zawsze stresie jestem jak mam pomalowane świeżo paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- :d
|
|
#1822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej a JA Ja teraz bd trzaskala Posty - bd na 1wszym miejscu - ino Basie musze wpierw wyprzedzic a to qrwa z tego listonosza .. ze nawet okruszkow nie zostawil ![]() Cytat:
Cytat:
hahaCytat:
a to ty teraz takim sposobem nas chcesz zalatwic haha
|
||||
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
ahahahahahaah TO SAMO POMYSLALAM a tak btw - strippi powinna mieszkac w DUBAJU - i bylaby ''bogata'' http://www.xn--fpi-spa3g.pl/post/201...za-odchudzanie oooka Emiliano spi, ja idem prysznic - akcja - depilacja i do snu tak myslem
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1826 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 10,5h omg!! Cytat:
monica też dziś wysłałam tż po bodziaki.. wszystko albo z długim rękawem albo za małe, albo za duże.. ehh pojechał kupił piękne 5 sztuk w tym 3 pary za duże ) i dostał piłkę dmuchaną do basenu za darmo Ewa wykąpana, coś marudna była ale u nas burza i pada.. teraz już słodko śpi dziękujemy za miłe komentarze w klubie ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Moderna nie wiem czy dodało mi komentarz w klubie bo jak zawsze mi jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ety wyskoczyły więc tu odp: takie rzeczy na zdjęciach jak ramki, te boki i inne robię w Lightroom,ie a czapka handmade od babuni
|
||
|
|
|
|
#1827 |
|
MBZ♥
|
Ja mam apel do Fejsbukowiczek żeby wrócił tu z pogaduchami bo tam nie nadrobię i nie wbiję się w zyciu na rozmowę
a temat rozszerzania diety będzie na czasie
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki! No pewnie, wykorzystaj skierowania, które dostałaś. Rozwalające jest to, że co lekarz to diagnoza. Poczekalnia!!!!
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czapeczka boska Cytat:
Facebook mial tylko nas polaczyc i nadac ton luznym pogaduszkom. Powazne tematy powinny nadal byc tu na forum poruszane
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Dla Natalki za 5 miesiecy

12-08-1997

kl aski:
za wizyte.
takiego mam aparata 
ja Krajanka z Tarnowskich dziur (Gór)
Pewnie jednorazowo, ale fajnie
Autobusem z wózkiem nie będę się turlać na Ochotę i kombinować w przebieralni z tyloma klamotami... 

a to ty teraz takim sposobem nas chcesz zalatwic