|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
chyba zaraz pojde pochodzic po schodach kilka rundek hahaha Cytat:
))daje daje?? liczylam ze po masazu jakos szybciej sie rozwinie. nie wiem w sumie. mam mieszane uczcie. wstalam super wyspana, ogolnie w dobrej kondycji. kejt 24 dopiero sie zaczal, wiec to moze byc Twoj dzien, nidgy nic nie wiesz! ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
)bo to cukry wiec nie sądzę ale upały pomagają w niejedzeniu! co prawda to prawda!!! mi w sumie w ostatnie tygodnie waga bardzo stoi w miejscu u czasami idzie w dól. juz tak od 4 tygodni. |
|||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
ROXI zaczynasz cc. Trzumam mocno kciuki Kochana!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
o wlasnie ROXI!!!!!!!
powodzenia, aby bylo szybko i bezproblemowo ![]() wysyłamy Ci dobre fluidki ROXI!!!! |
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
idę się zważyć, może schudlam przed porodem hahaha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
|
|
#1596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Roxi ![]() Tweed za wizytę I dla naszego Małego ulubieńca- pięknie rośnie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za to teraz Młody taki zmarznięty, że w domu wiecznie długi rękaw bo inaczej cały się tręsie ![]() Cytat:
![]() Wiecie- nadrabiam Od kiedy Dotka Neni i Lachryma urodziły da się ogarnąć to forum Anulka co tam u Was?
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
kejt jestem pewna ze schudlas po wczorajszej kupce:P
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o wadze- ja też schudłam kolejny kg
Niedługo zniknę
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz mniej niż przed ciążą ważysz?
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Mazowiecka mleczarnia Antosiowa pozdrawia Dwupaki i Mamusie i nasze Kochane SKarbeczki
![]() Synek doi mamusie to ja myk na chwile do Was. U nas po staremu: kupa goni kupe, mokre pieluchy zapelniaja smietnik, jemy ladnie, malo marudzimy, spimy calkiem ladnie. Tfuuuu odpukac synek grzeczny. Jutro idziemy do przychodni wiec zobaczymy ile Antos przytyl. Polozna mowila ze norma to 1 kg miesiecznie. EWUSIA z kalafiorem, bobem uwazaj - mocno wzdymajace. Pestkowe owoce - lepiej poczekac do 3 miesiaca. Mleko - nie musisz go pic. Kartonowe jest malo odzywcze i nawet nie ze wzgledu na jakasskaze lepiej jesc twarog, jogurty natualne, kefiry maslanki. Nabial jemy glownie dla siebie bo maly nam teraz duzo wapnia wyciaga i w przyszlosci osteoporoza nam grozi. Zeby nam poleca jak nie bedziemy sie wapniem nawozic. Buziaki dla Tymusia w pietke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- No i tyle mojego pisania. Syn skonczyl papusiac. Trza teraz beknac i lulu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
A można chudnac na plus? bo jak tak to schudlam 300g dodatkowo i mam już +11 :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez malaczarnakejt Czas edycji: 2013-07-24 o 07:48 |
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygladam jak zombi Cytat:
domcia jestes juz tuż tuż ![]() roxi
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-24 o 07:51 |
||
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi przyjdzie weekend i przyjdą porodziki, także szykuj się
!Roxi !!Czarownica no to żeby Antos ładnie przybrał i za wizytę w przychodni.
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Agrafka na weekend to ja mam wywołanie w szpitalu, także bez łaski:P
|
|
|
|
#1606 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ogólnie jest ok ![]() za dzisiejszy dzień i wszystkiego najlepszegoCytat:
![]() Cytat:
za wizytę![]() Cytat:
Cytat:
Budyń jem normalnie Musisz spróbować bo inaczej nigdy nie będziesz wiedzieć ![]() Mi położna mówiła, że skaza może wyjść nawet około 3 miesiąca? A wcześniej nie dawać oznak, ale trzeba jeść wszystko tylko nie przesadzać z ilością, czyli nie 5l mleka dziennie ![]() Cytat:
Cytat:
za obchód![]() Tak- 6,5 kg mniej
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() wczoraj mnie nie było coś nie chciało mi się siadać na kompie Trzymam za wszystkie rodzace
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi już chyba po
![]() ok zostawię wizaż włączony to popilnujecie mi Młodego a ja się wykąpie w tym czasie ok? W razie jakby się obudził to się nim zajmijcie, a nie wołajcie mnie
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi a dokładnie kiedy? Sobota, niedziela?
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Tak ładnie wszystkie tracicie kilogramy, że aż się boję. Bo jak ja nie stracę to się na pewno nie pochwalę !
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za info o diecie przy kp, to prawda ze każdy jest inny i co szkodzi jednemu dziecku wcale nie musi drugiemu, a ja ciągle się czuję jak ślepy we mgle z tą dietą, ciągle się boję że coś zjem i małemu zaszkodze. Tylko teraz mam nowe rozterki bo niebawem kończy 1 miesiąc i wszyscy mówią aby zacząć rozszerzać dietę tak aby po 2 miesiącach jeść już wszystko, a ja się zabieram do tego rozszerzenia diety jak pies do jeża bo jestem zagubiona i obawiam się reakcji Tymusia na nowe smaki, czuję się trochę jakbym eksperymenty na nim przeprowadzala i to mnie trapi.
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie
![]() Katerine wszystkiego najlepszego ![]() Mnie w nocy przepowiadacze męczyły i ogólnie biodra mi sie chyba rozłaża bo wyleżeć nie można ![]() Dziękuje za pochwały nt. kącika chociaz powiem ze czasami to oczoplasu dostaje jak patrze na scine ale ponoc dzieciom to słuzy ![]() Jutro zaczynamy 36 tc i nie wiem kiedy to zleciało jak jeszcze niedawno pisałam ze jest 12 ![]() Co do siersci to ja mam obawy bo mam az 3 z czego 2 dosyc duze. Jedna sucz jest młoda i wredna lubi po prostu sprawdzac nowe osoby i prubuje je sobie podporzadkowac ( no sama jest ostatnia w stadzie ) wiec jak siepojawia jakies dziecko w polu widzenia to trzeba byc czujnym. No ale opanujemy DKot jest nadal na wygnaniu bo oprucz brudzenia wyprawki to nasikał w pokoju dziecia na dywan i teraz mieszka na balkonie prygruchał se jakas lale która nomen omen jest w zaawansowanej ciazy i mam obawy czy za chwile nie bede posiadac 10 kotów ![]() Roxi mocne kciuki |
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl, że on od miesiąca, od początku życia nie próbował czegoś, i teraz taka masa nowych smaków może mu właśnie zaszkodzić (ale nie musi!) powoli codziennie, co 2 dni zjedz coś innego, nie dużo, nie po kilogramie, ale po porcji i obserwuj Tymcia. jeśli po smazonym schabowym będzie miał ból brzuszka, kupki za często, będzie się prężył to już będziesz wiedzieć, że jest za wcześnie na smażone. ale jeśli po czereśniach będzie się dobrze zachowywał to można wprowadzić kilka truskawek itp. czym dłużej zwlekasz z nowymi smakami tym później będzie mu ciężej. powolutku i słuchaj swojego instynktu. |
|
|
|
|
#1614 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga Plast mi się wydaje, że niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży, a tu już 37tc zaczynam
.Domi no to ja trzymam mocniutkie . Jakby nie było weekend i porodzik .
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem bo tak u mnie jest,nie mam na kogo oprocz Tza liczyc a do 16 jestem sama wiec musze dawac rade ![]() Cytat:
Hej ZAbki ![]() Wogóle zle sie dzis czuje płukam gardło,biore Cerutin i tyle.Na szczescie goraczki nie mam.Ale nie wiem czy mi sie wydaje jakby Laura zaczynała miec katar na razie ja obserwuje i nasłuchuje.....Jak sie okaze ze cosik sie dzieje to najwyzej do lekarza podjedziemy.Pediatra mowiła zeby nawet z małym katarem przyjechac bo u takich maluszkow choróbsko b.szybko sie rozwija.Oby to nie było tooooo ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Aga Plast fajny morski kącik
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jestem niewyspana i rozczarowana że żadna z was na porodowke nie pojechała Do roboty laski bo chyba kolejkę blokujecie. Domi po masażu daje ci 2 dni i rodzisz! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia poza tym jeszcze gdzies czytałam, że czym lepsza dieta karmiącej, czym więcej warzyw, dobrego białego mięska, kwasów omega, zdrowego białka i tłuszczy tym lepsze mleko, bardziej wartościowe.
musisz jeść wartościowe rzeczy, zdrowe, nieprzetworzone, urozmaicone, na marchewce i ziemniaku na parze to Ty siebie sama wykończysz! ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- dzięki za wiarę!!!! |
|
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Rocky no to
żeby Laura nie chorowała!
|
#1619 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Laura płacze to strzyże tymi swoimi uszkami i nasłuchuje ![]() Cytat:
Zdrówka i szczescia ![]() Cytat:
Haa u nas tez tak bywa.Ja ją exmituje a ona wraca do mamy Wgl miałam pisac ze na focie w foteliku Hania wyglada na konkretnego wiekiem niemowlaka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za tc zblizasz sie do finiszu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spróbuj od małej szklaneczki i prowadz obserwacje,tak samo z kalafiorem,zjedz troszke i obserwuj.....I tak jak Pisała Domciątko-nie sugeruj sie innymi bo kazdy organizm jest inny
|
|
#1620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miałyście mi Go pilnować, a nie obudzić
To była wyjątkowo szybka kąpiel Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że sierście się przyzwyczają- w sumie to już za póxno- nie mają wyboru Cytat:
żeby Laurka się nie zaraziła
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

ale o tym zaraz):
za wizytę

Dlatego też teraz tam wracam, nie mam ochoty na jego towarzystwo.