|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Roxi juz chyba po cesareczce??? Roxiii zycze Ci szybkiej regeneracji ![]() Agrafko-dziekujemy ![]() Czarownico u nas klex klexa klecxem pogania a Pampersy schodzą w zastraszającym tempie
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Właśnie przyszły pieniądz z ZUS-u
.
|
#1623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Roxi!!! Weroniczka już jest pewnie ztobą, ogromne gratulacje!!!
![]() k laski:Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mojego tżta wczoraj wzięło na amory, ale niestety wrota zamknięte -cała byłam połamana ![]() Hahahah, widzę, że Twój tż też jest przesłodki w wymyślaniu nowych określeń Mój po nazwaniu mnie jakąkolwiek świnką, byłby do pepy podobny - też chodziłby z przetrąconym nosem ![]() Cytat:
Nigdy nie wiesz, co się na ktg będzie działo ![]() Trzymamy kciuki! ![]() Cytat:
To Twój Tż też jest do ciebie tak podobny?![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Ja się z Wami witam dzisiaj mega połamana. Wczoraj myślałam u ginki, że może przesadzam z tym spojeniem, bo w sumie chodzić mogę. Ale jak mnie wieczorem złapało to dziękowałam bogu, że mam jednak dość wysoki próg bólu Ja pierd! Tż mnie turlał z boku na bok, pomagał wstawać albo się kłaść, bo bolało tak, że myślałam, że cholery dostanę... a przecież dużo chodzenia wczoraj nie miałam Dzisiaj dalej cholernie boli, ale jakoś się skulałam i na piłcę teraz siedzę. Najgorsze jest to, że z posiewem muszę do labka jechaćA właśnie, co do gbs, babka pobrała mi wymaz tylko z kapy z tego co pamiętam któraś z was też tak miała, a w necie wyczytałam, że daje to niemiarodajny wynik![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ach no i jakże mogłam zapomnieć, witamy się z Pimpikiem w 37tc ![]() Jeszcze tydzień i masz się powoli wyprowadzać!
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana!Katerine-sto lat !Roxi-
!Malacza,Domi, Idzia-oby się rozkręciło dziś !!!karolajn-prześliczna ta Twoja Hania i jaka poważna! Ja cały czas się martwie,żeby się nic nie rozkręciło do urlopu małża.Brzuch coraz częściej mi się stawia.Jutro wizyta u gina więc mam nadzieje,że powie mi,że wszystko jeszcze pozamykane na 3 spusty. Wczoraj się lekko zezłościłam bo pojechałam wcześnie rano na badania,które robią mi w mojej przychodni i przez to nie dostaje skierowania do innych labolatori.Okazało się,że nikt mnie nie powiadomił że do jutra mają urlop. Pielęgniarka od innego lekarza w końcu zrobiła mi mocz a krew do badania na morfologie i HBS kazała zanieś do innego labolatorium ale wypisała mi to na jednym skierowaniu.Okazało się,że tam nie robią HBS i musze lecieć po kolejne skierowanie do jeszcze innego labolatorium.Tylko jak tam wróciłam okazało się,że jej już nie ma i w końcu zostane na jutro bez tego badania.A moją położną to jak złapie to urwe głowe i taki będzie finał.No nic mam nadzieje,że do porody zdąże z tymi HBSami.
|
#1625 |
|
Wtajemniczenie
|
Tweed ja miałam posiew z kapy... hmm... A Ty odpoczywaj, szybko do labka i do domku
. Ładnie siedzieć na piłeczce.---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Kayka to się nabiegasz.... Masakra... A z urwaniem położnej głowy poczekaj, aż będzie miała u Ciebie ostatnią wizytę .
|
#1626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to faktycznie niedługo znikniesz
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też miałam paciora tylko z kapy robinegoCytat:
ja już gotowa do wyjścia na ktg ale jeszcze mam trochę czasu, normalnie podjarana jestem jakby nie wiem co tam się miało zdarzyć
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
i od kilku dni mam burze hormonalna. Cały czas bym ryczała ot tak bez powodu. TZ cokolwiek nie powie to ja łzy w oczach. Oszalec mozna. I jeszcze sie go czepiam bez powodu o wszystko. Ostatnio mi powiedział ze cała ciaze cudownie przeeszlismy a teraz tylko siedze i marudze i on nie wie juz co ma robic.
A chyba mnie strzeliło od czasu kiedy mi powiedział ze 19.08 do 31.08 bedzie na szkoleniu. Od tego czasu po prstu nie potrafie sobie tego wyobrazic jak mam sie zorganizowac wtedy. Jezeli dziec sie pojawi to czy dam sobie rade sama + jeszcze 3 psy a jak sie pojawi jak TZ nie bedzie to jak ja sie do szpitala zabiore? albo jak mała zachoruje to co ja mam robic itd. To mu zaczełam marudzic ze urodze we wrzesniu bo tak bedzie najlepiej ![]() To sie wyzaliłam ![]() AA z pozytywów to w tym tygodniu koncze ostatnie zamówienie nic wiecej nie biore i koncze prace co by sie w spokoju zajac soba ![]() W zwiazku z tym musze Bianeczke w miare szybko wykurzyc w sierpniu bo mnie na ZUS nie bedzie stac
|
|
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
nadrobiłam pięknie, pocytowałam, wywaliło mnie z wizażu i doopa ![]() mój wczorajszy kiepski humor nadal trwa, muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie ![]() wczoraj wieczorem miałam dziwne bóle, jakby takie kłucie w prawym jajniku. Jak nie byłam w ciąży to takie coś działo mi się w czasie owulacji.
|
|
|
|
#1629 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogromne buziaki dla Was Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba poznał, że jakies obce baby nad nim siedzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do gbs - ja też tylko z kapy ![]() za 37 tcJa ledwo zwlekłam się z łóżka, tak się rozespałam jestem po sniadaniu i kąpieli, teraz lekka kawa, coś słodkiego i jadę chyba. Najlepsze jest to, że moje wyjściowe pantofle zostały przypadkiem u rodziców i mam same klapki, a raczej zimnisko u nas dzisiaj ![]() Sarna a własnie myslałam sobie wczoraj, że Ciebie nie ma. Dzisiaj ok? |
||||||
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sierściuchów to u mnie psy powiedzmy, że olewczo zareagowały na Małgosię. Owszem powąchały i poszły sobie. Ale u mnie w rodzinie jest historia. Wujek z ciotką mieli spaniela. Trochę mu odbijało i tak w pewnym momencie przestał pozwalał wujkowi w łóżku się kłaść jeżeli ciotka już tam była. Musiał on się najpierw myć i iść do łóżka potem ona. A jak mój kuzyn się urodził, ciotka ze szpitala wróciła, małego do łóżeczka a ich spaniel pod łóżeczko się zapakował. Od tamtej pory nie pozwalał nikomu do łóżeczka podchodzić. Nawet rodzicom dziecka. Wtedy musiał się wyprowadzić.
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko u Ciebie z tym szkoleniem, ale mam nadzieję, zę trafisz w odpowiedni termin. A w razie czego ktoś z bliskich rodziny będzie Ci mógł pomóc?
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
No z pomoca to kiepsko
moze sieostra sie zjawi to chociaz psy ogaarnie. Zapowiedziałam TZ ze bedzie musiał zostawic sporo kasy na taksówki i zakupy z dostawa do domu oraz na pomoc dorazna jak mnie szlag trafi
|
|
|
|
#1633 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię, że jesteś taka wkurzona, też bym parę słów powiedziała![]() Cytat:
![]() A do labka na razie nawet nie idę, posiedzę chwilę, bo póki co to chyba z pół godziny człapałabym się na tramwaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tłumaczę tżtowi ciągle, że nad tym nie panuję, więc stara się mnie chłop zrozumieć, ale momentami sama siebie znieść nie mogę.A co do stresu wywołanego wyjazdem tżta - wcale się nie dziwię, że tak reagujesz, ja pewnie miałabym gacie pełne... u mnie problemem jest to, że tż nie będzie mógł wziąć jako takiego urlopu i zostanę z małym sama bez niczyjej p0omocy na miejscu Ale jak trzeba dać radę, to trzeba nie? ![]() Cytat:
![]() Może coś ci powoli rusza? Albo kluska obkopuje jajnik? Ja mam często czysto okresowe bóle, aż dziwnie jest sobie przypomnieć, jak to jest Cytat:
I super, żeś kolejna z takim wymazem, czuję się spokojniej A co do pogody, to z chęcią oddałabym ci parę kresek, bo u nas oczywiście upał
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstałam, trochę mnie ciągnie brzuch,no ale szału nie ma. Bardzoej podobała mi się wczorajsza "akcja". Muszę chyba sobie załatwić globulki, bo swędziawki to chyba jednak grzybek, przeniósł się już do środka... |
|
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę.
Dzwonią do mnie i mówią, że jak mam to ciśnienie to powinnam iść do szpitala, że moja choroba i w ogóle. To mówię, że dzisiaj mam ciśnienie ok. Skurczy nie ma, tylko trochę kręgosłup boli. I tak krzyczą na mnie, że tyle się słyszy. A jak zacznę rodzić naturalnie? (bo w mojej chorobie nie jest to wskazane) to co wtedy? Jejku czuję się jak wyrodna matka, która nie dba o swoje dziecko
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
Gratki nowych tygodni Roxi - Mi tak tragicznie brzuch boli ma dole na okres, ze go chyba zaraz dostane na serio. Mlody fika jakos tak na dole ale nie w pecherzu i taki bol scisk mnie berze, ale taki doslownie co 10sekund. Brzuch jak kamien. O masakra jak mi sie nie chce isc prysznica brac bo bym padla jak leze. Po tym ognisku wale dymem a nie lubie. Lece poki mam sile. Nie wiem czy nie rodze
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny poradźcie bo sie martwie i nie wiem co robić!
Całą noc praktycznie nie spałam. Pomijam zgagę. Sikanie co godzine. Silny ból w lewej pachwinie przy przewracaniu. Uczucie jak na 2jkę plus ucisk na kapę, ból brzuch w dole i krzyża jak na okres. I jeszcze strasznie twardy brzuch. Miałam nwet odczucie jakby mnie skóra na brzuchu bolała. Rano mnie przeczyściło totalnie. Plecy dalej napier...ale ciągle, bez przerwy wiec to w sumie chyba nie są skurcze nie? I jest mi niedobrze, staram sie cos zjeść teraz. Wzięłam o 6 nospę ale na plecy nie pomogło, brzuch nie boli. Co myślicie? Mam to olać? |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
tysia no nie olejesz za bardzo jak taki ból.
obserwuj się, czy się nie pojawiają regularne skurcze. |
|
|
|
#1639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja może i bym się poprzytulała, ale mój małż się boi dobra żalę się i ja: Mój mąż w czerwcu zmienił pracę (na szczęście na lepszą), no i ma umowę do końca sierpnia, następna jest na czas nieokreślony. Przysługuje mu ten tacierzyński, ale, no właśnie ale- zawsze jest to "ale" z racji tego, że jest to okres próbny i musi zrobić jak najlepszy wynik, uznaliśmy, że ten tacierzyński to on weźmie dopiero jak bedzie miał umowę na czas nieokreślony, no bo teraz na próbnym, może nie warto ryzykować. Wiadomo jak jest z praca, a jego branża to bardzo małe środowisko. Także po porodzie dostanie 2 dni urlopu okolicznościowego- na urodzenie się dziecka i jeszcze 3 dni urlopu wypoczynkowego, czyli nie będzie go tydzień w pracy. Ustalił to juz z szefem. No i teraz mój problem: jak wyjdziemy ze szpitala nie chcę zostać sama, tzn boję się. Wcześniej planowaliśmy, że męża siostra przyjedzie, ona jest po maturze, dopiero idzie na studia i ma dużo czasu, zawsze pomogłaby mi w pracach domowych (bo tylko o to mi chodzi), ale znalazła sobie pracę na wakacje, wiec sobie na jakies ciuchy i kosmetyki chociaż zarobi. Moja mama ma taką prace że nie może wziąć urlopu kiedy chce, tylko kiedy jej dadzą-więc odpada, teściowa nie proponowała, ja nie pytałam, poza tym tak średnio bym się czuła w jej obecności. Rodzice mieszkaja do nas jakies 150 km, wiec po południu od tak sobie tez nie wpadną. Ja mam tylko 2 młodszych braci, no a przyjaciółki pracują. Oczywiście obiecuja pomoc w robieniu zakupów itp. no ale z tym sobie poradze, bo i tak robie zakupy w necie. Bardziej chodzi mi o to że zostanę sama, dziecko bedzie płakało, ja razem z nim i totalna bezradność. Nie wiem jak to rozwiązać. oczywiście mąz mówi że po pracy wszystko ogarnie i porobi, wiem że mogę na niego liczyc bo on naprawdę ostanio we wszystkim chce mnie wyreczać, ale ja sie boje że nawet pod prysznic nie bede miała czasu iść. Nie wiem może przesadzam i jakos to zorganizuję, bo to w sumie chodzi tylko o te pierwsze dni w domu. ehhh to się uzewnętrzniłam się ale musiałam, przed mężem udaje twardziela, że sobie poradzę i bedzie super, bo on strasznie to przeżywa, że to jego wina - że zmienił pracę itp. |
|
|
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny..czemu Wy tak wcześnie wstajecie?
![]() Ja pół nocy nie spałam.. dopiero po 7 przysnęłam i jeszcze jakiś dziwaczny sen miałam, że poczułam z lewej strony na brzuchu całą rączkę Lola..podniosłam koszulkę, a tu całe dziecko przyklejone, troszkę niewyraźne, a brzuch taki mięsisty, czerwony, jakby mi ktoś skórę wyrwał..a ja się głupia cieszyłam i o patrzcie jak widać Małego Później powiedziałam do Lola 'Mały a czemu Ty leżysz główką do góry, szybko w dół uciekaj' i tak lekko jego główkę zepchnęłam, a on sam się dociągnął w dół i zwinął w kłębuszek, a ja zadowolona, że wszystko gra zakryłam cały brzuch koszulką i git Wrócił z pracy i widział, że jakaś taka niebardzo jestem.. Zażartował 'i co Lol wychodzi dzisiaj?'..no to ja już łzy w oczach, za chwilę kapały..powiedziałam, że mam zły dzień, później jeszcze pytał czemu właściwie, co się stało. Nie potrafiłam wyjaśnić. Później przez okno zauważyłam koleżankę z SR z wózkiem i mówię do niego 'patrz miała podobny albo późniejszy ciut termin ode mnie i już urodziła', no i się zaczęło.. żebym dała spokój, że po co o tym myślę, że jakaś nienormalna jestem, że im więcej będę o tym myśleć, to tym bardziej nic nie ruszy.. To ja już z podniesionym głosem, że nic nie rozumiesz, to nie Ty jesteś w ciąży, nie masz pojęcia jak to jest i jak mam spokojnie podejść, jak co chwilę ktoś dzwoni i pisze i mi przypomina, że to 'już!' powinnam urodzić..a ja w końcu do szpitala pójdę i z niczym..A on znowu, że jestem nienormalna, że już głos podnoszę..jakbym wg niego robiła problemy z niczego..jak zwykle nawet nie próbował mnie zrozumieć. To mnie już łzy stanęły w oczach i poleciałam do sypialni, żeby nie usłyszeć 'i co już ryczysz' ...no i ryczałam jak bóbr. A on sobie tv oglądał, przyszedł po godz. z tekstem 'no i co..foszek i płacz tak?' i chciał mnie ściągnąć z łóżka, żebym do salonu przeszła..Ja mu tylko 'zostaw mnie', bo i tak nic nie kapował, że jego podejście i słowa zabolały. Pomyślałam 'a weź spadaj'. Poszedł, poprasował resztę ciuszków Małego (ja nie zdążyłam, bo się zaryczałam), posprzątał całą kuchnię na błysk. Przed spaniem próbował jeszcze mnie porozśmieszać, ale miałam to gdzieś. Dzisiaj też nie mam ochoty na niego patrzeć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() stokrotka u mnie też nic, żadnych skórczyków..wczoraj cały dzień mnie ćmiło lekko jak na okres..myślałam, że w nocy coś się rozkręci, ale wręcz przeciwnie zaczynam mieć wizję wywoływanego porodu ![]() tweed, Agrafka za tydzieńmisiaczka, sammi za wizyty---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A no i kurcze wielka szkoda, że się nie rozkręciło malaczarna ciekawe jeszcze co tam u idzi
|
|||
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
aremalgos tweedledee możemy sobie piątkę przybić
Jak by co to założymy klub wsparcia dla opuszczonych samotnych matek )Myśle ze trzeba bedzie sie jakos przeorganizowac i wybrac priorytety. Ale sama jestem posr.. ze bede tak pdnieta ze nie usłysze np jak dziecko płacze czy cos albo zrobie jakas gupote typu garnek na gazie i pójde na spacer. Albo psy mi zwieja i kogos pogryza, wpadna pod samochód etc... No nic mam nadzieje ze wszystko sie jakos samo ułozy. |
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przykro mi z powodu słów TŻ. Ciężki czas oczekiwania... ale już niedługo! Idzia śpi. I niech śpi i się nie wygłupia, bo jest mojo paro! :P |
||
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest nas tu całkiem dużo, które od początku jesteśmy same z Maluchami i my żyjemy i nasi Tż żyją i nawet Maluchy mają się dobrze ![]() Kobieta jest tak skonstruowana, że nie ma bata MUSI sobie poradzić ![]() I uwierz mi, że sama wszystko ogarniesz lepiej niż jakby ktoś miał Ci patrzeć na ręce i dawać cudowne rady, które są nie do przełożenia w praktyce ![]() Jak nie pozamiatasz to mieszkanie się z tego powodu nie zawali, jak nie ugotujesz- to odgrzeje się jakąś mrożonkę- to naprawdę nie jest takie straszne jak to niektórzy opisują
|
|
#1644 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
u mnie chłodniej i pochmurno ![]() Gratuluję nowych tygodni ![]() Trzymam kciuki za wizyty ![]() Ja też dzisiaj wizytuję o 15.30 i bardzo proszę o kciuki mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj wiele rzeczy ustalić z ginką, no i że zdejmie mi pessar do tego ciekawość mnie zżera czy Młody przekręcił sie i jest ułożony główkowo czy nadal pośladkowo bo ja nie umiem wyczuć![]() Roxi już jesteś pewnie po cc, także czekam na info i trzymam kciuki, żebyś szybko doszła do siebie Idzia, Kejt szkoda że nie ruszyło u Was pełną parą, ale przeciez jest jeszcze szansa, cały dzieb przed Wami ![]() Domi oby ruszyło Cytat:
Wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A i tak jak masz mieć cc to nie urodzisz w godzinę, jak byś miała skurcze i by Cie bolało bardzo to wiadomo, że zgłosisz się na IP a tam na pewno zdążą zrobić Ci cc żebyś nie rodziła sn. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
korzystajcie poki mozecie, niech tylko sily mi wroca
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz jest taka sytuacja, że tego planu nie ma i mnie to do szału doprowadza. |
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak w dniu terminu zadzwonił przyjaciel Tż i pyta czemu nie chce tego Dziecka wypuścić z brzucha to myślałam, ze się nie pozbieram Jedyne co Ci mogę powiedzieć, że nie miałam żadnych skurczy, przepowiadaczy, itp. i poszło szybko i sprawnie wiec trzymam kciuki, żeby u Ciebie było podobnie
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
aremalgos a może dasz sobie jednak radę sama.. u mnie mąż cały czas będzie pracował i w sumie byłam ciągle nastawiona, że wyjdę ze szpitala i zostanę z dzieckiem bez pomocy..nawet nie przeszło mi przez myśl czy sobie poradzę czy nie..myślę, że tak.. No później okazało się, że moja mama chce wziąć tydzień wolnego by mi pomóc, ale ogólnie też miałam zostać sama
Po min. 2-3 dniach z dzieckiem w szpitalu myślę, że trochę już się ogarnie co i jak z nim.. chyba ![]() tysia ja też już miałam jedną masakrystyczną noc kiedy mnie łupało w krzyżu, co chwilę sikałam, dwa razy 2 i po 3-4godz się rozeszło...
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak troszkę odpuścisz i będziesz mieć pozytywne nastawienie to będziesz mieć więcej czasu! Dziecko wyczuwa emocje Matki lepiej niż ona sama, jak będziesz zdenerwowana, że masz nieposprzątane i nie ugotowane to dziecko będzie rozdrażnione i podenerwowane i wtedy kompletnie nic nie zrobisz... Jak wrzucisz na luz to i Dzidziol będzie spokojniejszy, odprężony i dłużej pośpi a Ty wtedy ogarniesz ![]() Masz całe życie Kobieto- sprzątać będziesz na emeryturze ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Zresztą wtedy najważniejsza jesteś Ty i Dzidziol i tak naprawdę reszta jest na drugim planie ![]() Młody zasypia idziemy na krótki spacer w cieniu
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja bym chociaż chciała, żeby mnie zwyczajnie po ludzku mąż przytulił..tylko tyle..a nie wmawiał mi, że to ze mną jest coś nie tak.. ja się zastanawiam czy on naprawdę nie wie co to są hormony? czy głupa rżnie czy co? i sobie myślę, że jakbym miała jakąś deprechę poporodową, to też by nie zakumał i dobił całkiem .. tylko wtedy już by nie było tak wesoło ![]() magolinka mega za wizytę i ściągnięcie krążka! no i żeby Maluszek leżał już główką w dół |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

k laski:

!
Ja pierd! Tż mnie turlał z boku na bok, pomagał wstawać albo się kłaść, bo bolało tak, że myślałam, że cholery dostanę... a przecież dużo chodzenia wczoraj nie miałam
z tego co pamiętam któraś z was też tak miała, a w necie wyczytałam, że daje to niemiarodajny wynik
!
. Ładnie siedzieć na piłeczce.

płukam gardło,biore Cerutin i tyle.Na szczescie goraczki nie mam.Ale nie wiem czy mi sie wydaje jakby Laura zaczynała miec katar

i pokazuje mi palcem na udzie gdzie kluc. Mówię ok. A ta wciska mi do ręki ten sprzęt z igłą i insulina i każe mi pokazać jak to bede wstrzykiwac. Myślałam ze tak na niby
zaczynam mieć wizję wywoływanego porodu