Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 15:14   #2011
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
na paciora gynalgin Ci nie pomoże, tylko na infekcję
Niefortunnie napisałam, bo wiem, ze na paciora jak już to określony antybiotyk. Bardziej myślę pod kątem tych infekcji. Odpukać nic nie zwiastuje ale jakby co gynalgin by wymiótł. No ale oddałam, to po ptokach
Stokrotka Ty chociaż ziemniaki obrałaś dzisiaj ja chyba naleśniki dzisiaj zaserwuję, bo dostałam słoiczek z jagódkami od mamy zupa jest więc z głowy chyba będzie.
Ale idę po LODY

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Domi tylko nie zawiedź i wypchnij dzisiaj tę Sarę ja obstawiam, że Cię bierze!!!!!!!!!!!!!
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:16   #2012
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Skurcz! A miałaś ucisk na jelito, dlatego Ci się zachciało 2-kę.
Aaaaa!!! Będzie porodzik!
ale nei bylo jakos bolesne, takie nieprzyjemne, jakby mi sie cos spięło.
sama nie wiem
i chyba drugi miałam 2:10
ale juz sama nie wiem czy sobie nie wmawiam.
nie wiem czy to to
nie boli jakos szczegolnie

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:19   #2013
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Niefortunnie napisałam, bo wiem, ze na paciora jak już to określony antybiotyk. Bardziej myślę pod kątem tych infekcji. Odpukać nic nie zwiastuje ale jakby co gynalgin by wymiótł. No ale oddałam, to po ptokach
Stokrotka Ty chociaż ziemniaki obrałaś dzisiaj ja chyba naleśniki dzisiaj zaserwuję, bo dostałam słoiczek z jagódkami od mamy zupa jest więc z głowy chyba będzie.
Ale idę po LODY

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Domi tylko nie zawiedź i wypchnij dzisiaj tę Sarę ja obstawiam, że Cię bierze!!!!!!!!!!!!!
no wyczyn roku naleśniki też trzeba zrobić więc nie jest z Tobą tak źle
ja zaraz kotlety usmażę, ziemniaki wstawię bo głodomór przyjdzie z pracy. Nawet na dworze nie byłam dzisiaj

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:21   #2014
shestiger
Rozeznanie

Hejo
Ja dziś padam na pyszczek, z rana jechałam z tż zrobić reszte badań i do urzędu stanu cywilnego uznanie ojcostwa i co? i mieliśmy nieplanowaną wycieczkę do Chorzowa bo potrzebny im był mój akt urodzenia..zajechaliśmy do Chorzowa to wyszło że to musi być akt z opłatą żeby potem zarejestrować dziecko. Wchodzimy do pokoju żeby zrobić ten akt uznania i co?tam nie potrzebują aktu a zaświadczenie o tym że jestem w ciąży..no to dymaliśmy do mojego lekarza, tam zaświadczenie kolejna opłata . Jedynie co to na szybkiego dosłownie śmignęłam na wizytę do mojej ginki powiedzieć o cesarce i wpisać wizyte w karte. Ważyłam się przy okazji i przez całą ciąże przybyło mi =13,5 kg czyli podobnie jak w I ciąży. Jak wróciliśmy do usc z tym zaświadczeniem to Pani się dziwiła że tak latam że potrafię i że super się trzymam jak na 9 msc (kolejna co stwierdziła że nie mam takiego brzucha jak na poród )
Tak więc sporo wrażeń dziś miałam ale za to tż będzie mógł sam zarejestrować małego w urzędzie
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:22   #2015
tweedledee
Zakorzenienie

Elaine super brzuszek Pięknie ci się wchłania, ależ zazdroszczę

domi coś chyba ruszyło Oby się rozkręcało, pisz nam na bieżąco!

Ja właśnie wróciłam z lidla, ależ się wku*wiłam
Nigdy nie byłam osoba roszczeniową, zawsze jak mogłam to stałam w kolejkach nie wpychając się przed nikogo, jak ktoś przepuścił to bardzo dziękowałam itd. Ale dzisiaj to było przegięcie. Zacznijmy od tego, że ledwo do tego lidla doszłam, a mam 10min spacerkiem (ostatni raz wyszłam gdzieś sama), jak się już dokulałam to zauważyłam, że jak zwykle pół sklepu to kolejki Wzięłam parę produktów (dosłownie parę, nawet kosza nie brałam, bo robię dzisiaj makaron z serem, to za wiele nie potrzebowałam). Oczywiście jak zaczęłam szukać kasy z najkrótszą kolejką, to wszyscy odwracali głowę, żeby broń boże mnie nie przepuszczać Zobaczyłam, że w jednej zamkniętej kasie jakas babka obsługuje kogoś poza kolejką, to wskoczyłam i grzecznie spytałam, czy pani mnie obsłuży, bo jestem w ciąży i nie wystoję w tych kolejkach, a babka na to, że nie, bo kasa zamknięta Ja pierd
Szybko powiedziałam, żeby kogoś skombinowała, bo inaczej tu urodzę, to nagle babeczka była super miła i skierowała mnie do 1 kasy, poza kolejką Że nie wspomnę o tym, jak patrzyli na mnie ludzie z tej kolejki, którzy stali z powypychanymi wózkami A obsługa mnie trwała może ze 2 min? Serio, ludzie są chorzy momentami
Stary 2013-07-25, 15:23   #2016
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

no poszłam do wc i była kupka, wiec moze to jednak nie to, tylko mnie na kupke brało.
sama nie wiem.
no kurcze

Stary 2013-07-25, 15:25   #2017
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no poszłam do wc i była kupka, wiec moze to jednak nie to, tylko mnie na kupke brało.
sama nie wiem.
no kurcze
Albo organizm się oczyszcza Ja myślę, że jednak powoli rozkręca się akcja
Stary 2013-07-25, 15:27   #2018
dzoan
Zakorzenienie

Kurde zawiodłam się na mężu! Jeszcze rano mówił, że jakby coś się działo, to spokojnie, bo on ma tel przy sobie ciągle.. a jak coś to leży kilka metrów obok niego i na pewno usłyszy.. pół godz temu próbowałam się do niego dodzwonić..2 razy pełne syg i nie odbierał, nie oddzwonił..polegaj tu sobie na facecie całe szczęście, że nie rodzę...
A chciałam mu powiedzieć, że cholerka młody książę na drugie dostał Alexander (a jednak )..i nasze dziecko zapewne będzie miało w przyszłości sporo rówieśników o tym samym imieniu

Poza tym zrobiłam obiad, zjadłyśmy z mamą i siostrą,.. mama wyprasowała baldachim i osłonki.. i łóżeczko gotowe
Tylko Lol -jak to siostra mówi- przyssał się do mnie, a jak mąż- doi ile może

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:28   #2019
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

domi coś chyba ruszyło Oby się rozkręcało, pisz nam na bieżąco!

Nigdy nie byłam osoba roszczeniową, zawsze jak mogłam to stałam w kolejkach nie wpychając się przed nikogo, jak ktoś przepuścił to bardzo dziękowałam itd. Ale dzisiaj to było przegięcie. Zacznijmy od tego, że ledwo do tego lidla doszłam, a mam 10min spacerkiem (ostatni raz wyszłam gdzieś sama), jak się już dokulałam to zauważyłam, że jak zwykle pół sklepu to kolejki Wzięłam parę produktów (dosłownie parę, nawet kosza nie brałam, bo robię dzisiaj makaron z serem, to za wiele nie potrzebowałam). Oczywiście jak zaczęłam szukać kasy z najkrótszą kolejką, to wszyscy odwracali głowę, żeby broń boże mnie nie przepuszczać Zobaczyłam, że w jednej zamkniętej kasie jakas babka obsługuje kogoś poza kolejką, to wskoczyłam i grzecznie spytałam, czy pani mnie obsłuży, bo jestem w ciąży i nie wystoję w tych kolejkach, a babka na to, że nie, bo kasa zamknięta Ja pierd
Szybko powiedziałam, żeby kogoś skombinowała, bo inaczej tu urodzę, to nagle babeczka była super miła i skierowała mnie do 1 kasy, poza kolejką Że nie wspomnę o tym, jak patrzyli na mnie ludzie z tej kolejki, którzy stali z powypychanymi wózkami A obsługa mnie trwała może ze 2 min? Serio, ludzie są chorzy momentami
niestety czasami ludzie są bez serca dobrze, że w końcu Cię obsłużyli. Ja ostatnio chciałam kupić mięso w Kauflandzie, stałam w kolejce a tam jedna babka obsługuje, a druga wykłada towar i to jeszcze taka z którą jestem na cześć, prawie tam się na ladzie położyłam bo źle się czułam a ta wredna mnie nie obsłużyła, już jej więcej cześć nie powiem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:28   #2020
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Albo organizm się oczyszcza Ja myślę, że jednak powoli rozkręca się akcja
no bardzo powoli.
mam nadzieje ze do soboty rano sie rozwinie, bo inaczej wywoływanie tak czy siak będzie hahaha

Stary 2013-07-25, 15:33   #2021
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Kurde zawiodłam się na mężu! Jeszcze rano mówił, że jakby coś się działo, to spokojnie, bo on ma tel przy sobie ciągle.. a jak coś to leży kilka metrów obok niego i na pewno usłyszy.. pół godz temu próbowałam się do niego dodzwonić..2 razy pełne syg i nie odbierał, nie oddzwonił..polegaj tu sobie na facecie całe szczęście, że nie rodzę...
A chciałam mu powiedzieć, że cholerka młody książę na drugie dostał Alexander (a jednak )..i nasze dziecko zapewne będzie miało w przyszłości sporo rówieśników o tym samym imieniu

Poza tym zrobiłam obiad, zjadłyśmy z mamą i siostrą,.. mama wyprasowała baldachim i osłonki.. i łóżeczko gotowe
Tylko Lol -jak to siostra mówi- przyssał się do mnie, a jak mąż- doi ile może
Hahaha dzoan, wiesz, że też o tym myślałam? Nawet mamie powiedziałam w żartach, że może zmienimy imię, bo pewnie teraz będzie bum na aleksandrów

Ale stwierdziłam, że pierniczę, przyzwyczaiłam się do tego imienia i tak zresztą nie jest wybitnie udziwnione i rzadkie, więc i tak mały miałby wielu imienników, poza tym cieszę się, że wybraliśmy zdrobnienie Alek, bo to nadaje mu troszkę oryginalności

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
niestety czasami ludzie są bez serca dobrze, że w końcu Cię obsłużyli. Ja ostatnio chciałam kupić mięso w Kauflandzie, stałam w kolejce a tam jedna babka obsługuje, a druga wykłada towar i to jeszcze taka z którą jestem na cześć, prawie tam się na ladzie położyłam bo źle się czułam a ta wredna mnie nie obsłużyła, już jej więcej cześć nie powiem

Dla mnie to jakaś masakra, gdybym była w niższej ciąży, a kolejki byłyby nieco mniejsze to spoko, postoję ( i zresztą zawsze cichutko stałam i czekałam, nawet w kolejkach pierwszeństwa), ale chamstwa nie zniesę
Widzisz jak to jest, teraz jeśli nie upomnisz się o swoje, to najczęściej każdy ma cię w doopie, taka jest prawda A później słyszysz, że kobiety w ciąży są takie roszczeniowe etc.
Ja pierd kiedy mam korzystać z takich przywilejów, jak nie teraz?! Jak urodzę i będę z płaczącym czasem dzieckiem czekać w kolejce? Wtedy to dopiero wszyscy będą mieć mnie gdzieś
Cytat:
no bardzo powoli.
mam nadzieje ze do soboty rano sie rozwinie, bo inaczej wywoływanie tak czy siak będzie hahaha
Domi spokojnie Prorokuję, że jutro będziesz wyciskasz Sarę Piątek to piękny dzień na rodzenie dzieci
Stary 2013-07-25, 15:34   #2022
Neni1984
Zakorzenienie

Piszę do Was na stojąco - tak mnie du.pa boli
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę.

Neni- witajcie w domu- oby obojczyk Kubusia szybko sie zregenerowal.

Ogolne brawa, gratulacje i kciuki- nie dam rady nadrobić.
Dopadł nas kryzyu laktacyjny 3tygodnia- Młody cały czas wisi na mnie... Oby szybko minęło bo i ja mam dość no i Adaś sie złości.
Z dobrych wieści- w 5 dniu życia Adaś po spadku wagi ważył 2,79kg a dzisiaj, czyli 15 dni później... 3,53kg!
Może jakiś certyfikat jakości zostanie nadany naszemu dwuosobowemu Brytyjskiemu Klubowi Laktacyjnemu

Do napisania po kryzysie :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratki dla Waszego klubu
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Bylismy dzisiaj na badaniu bioderek, i chyba wszystko ok, nastepna wizyta za 6 tygodni. Bałam sie, ze bede musiała tam byc długo bo kolejka strasznie długa, a ja nie karmie nasiedzaco, sama nie siedze na tyłku jeszcze. Ale pojechalam wczesniej i kolejka zrobila sie dopiero za mną.

W nagrode Zuzia obsrakała siebie, matke i przewijak żeby nudno nie było

i moje grzeczne dziecko sapło w nocy ciągiem 7 h
jak dam rade to nadrobie Was
Wow nieźle
Super, że z bioderkami ok

Elaine
właśnie kojarzę, że u Ciebie też był problem z obojczykiem. Ale nie masz na wypisie nic na ten temat? Bo u mnie jest
Brzuch wygląda już super

Domciątko a może to TO?

Tweed buractwo jest wszędzie Mnie aż raz przepuścili w kolejce

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-07-25 o 15:39
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:37   #2023
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

domciatko: niech się ruszy!!))

sammi: właśnie nie wiem czy taka zwykła położna jest w stanie to wychwycić. My pojechaliśmy do tej naszej, bo ona właśnie sprawdza dzieciaki pod kątem różnych rzeczy - odruchów, jajunki też sprawdza, pępuszek. To ona wychwyciła ten obojczyk i to, że Igorek ma trochę mocniej odchyloną wargę dolną i żuchwę do tyłu, do tego lekko przekrzywioną (od tego przykurczenia główki długo w brzuchu). Konsekwencje tego wszystkiego powiedzmy że kosmetyczne - jakby nic z tym nie robić, to po prostu w przyszłości nosiłby aparat na zęby, rączki nie mógłby mocniej odgiąć. A tak pokazała na wszystko ćwiczenia i się ćwiczymy. Warto znaleźć taką osobę.

A brzuch jest o jakieś 3cm większy niż w moim gorszym okresie (czyli rok temu w czerwcu), a do lipca.. gdzie byłam zadowolona musi zjechać 7cm. No i te 8kg. Ale póki co się nie przejmuję i oprócz ćwiczeń tych delikatnych o których pisałam wyżej, nic nie robię..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:39   #2024
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha dzoan, wiesz, że też o tym myślałam? Nawet mamie powiedziałam w żartach, że może zmienimy imię, bo pewnie teraz będzie bum na aleksandrów

Ale stwierdziłam, że pierniczę, przyzwyczaiłam się do tego imienia i tak zresztą nie jest wybitnie udziwnione i rzadkie, więc i tak mały miałby wielu imienników, poza tym cieszę się, że wybraliśmy zdrobnienie Alek, bo to nadaje mu troszkę oryginalności
Ja tez już zmieniać nie chcę.. i tak miałam problem by choć takie nadać..jakbym miała znowu szukać, to bym przez psychiatryka jeszcze musiała przejść przed porodówką

A co do Lidla, to też wczoraj staliśmy w kolejce długaśnej.. a ja specjalnie demonstrowałam mój brzuch.. kasjerka otworzyła drugą kasę, a tam 2 laski poleciały z pełnym koszykiem i nawet się nie obejrzały by mnie przepuścić.. zresztą jeszcze mi się nie zdarzyło by ktoś chciał to zrobił w którymkolwiek z supermarketów.. kasjerki też mnie nigdy nie wywołały.. ludzie są wredni.

Neni przykro mi z powodu obojczyka Kubusia.. ja też nie rozumiem jak mogli Cię w szpitalu od razu o tym fakcie nie poinformować

elaine ładnie Ci brzuszek spadł

stokrotka jak teraz humorek?

mela za wizytę

domcia aby się rozkręcało!

MĄŻ odbierz wreszcie telefon, bo jak Boga kocham natrzaskam Ci jak wrócisz!!

Stary 2013-07-25, 15:39   #2025
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Gratki dla Waszego klubu
Tweed buractwo jest wszędzie Mnie aż raz przepuścili w kolejce
O matko, neni wariacie, że ci się chce
a powiedz no mi, tylko cię nacięli czy jeszcze popękałaś?

No to mało powiedziane Mnie też aż raz, i to w kasie pierwszeństwa

Mój mały szału już dostaje w tym brzuchu ileż można się rozpychać
Stary 2013-07-25, 15:41   #2026
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Siedzę przed gabinetem gina i się pietram.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:42   #2027
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
ostroo! hahha... i ładnie im zasunęłaś z tym porodem

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Gratki dla Waszego klubu

Wow nieźle
Super, że z bioderkami ok

Elaine
właśnie kojarzę, że u Ciebie też był problem z obojczykiem. Ale nie masz na wypisie nic na ten temat? Bo u mnie jest
Brzuch wygląda już super
nic a nic w wypisie nie miałam ta położna powiedziała, że oni mogli nawet tego nie zauważyć. Więc super, że ona sprawdza ruchomość wszystkich stawów. Bo inaczej nic byśmy nie wiedzieli.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-25, 15:47   #2028
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja tez już zmieniać nie chcę.. i tak miałam problem by choć takie nadać..jakbym miała znowu szukać, to bym przez psychiatryka jeszcze musiała przejść przed porodówką

A co do Lidla, to też wczoraj staliśmy w kolejce długaśnej.. a ja specjalnie demonstrowałam mój brzuch.. kasjerka otworzyła drugą kasę, a tam 2 laski poleciały z pełnym koszykiem i nawet się nie obejrzały by mnie przepuścić.. zresztą jeszcze mi się nie zdarzyło by ktoś chciał to zrobił w którymkolwiek z supermarketów.. kasjerki też mnie nigdy nie wywołały.. ludzie są wredni.

MĄŻ odbierz wreszcie telefon, bo jak Boga kocham natrzaskam Ci jak wrócisz!!
Mam to samo, zbyt wiele mnie obecny wybór kosztował

Hahah, ato latanie do nowo otwartej kasy to jest mój hit Właśnie w tym lidlu tak często jest, ludzie latają jak durni, żeby się wcisnąć, a ja mam o tyle dobrze, że nigdzie nie biegnę, stoję spokojnie, tylko mam mniej czekania w swojej kolejce, a tamci durni dalej tyle samo

mąż robi ci checka, sprawdza ile zniesiesz
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
A brzuch jest o jakieś 3cm większy niż w moim gorszym okresie (czyli rok temu w czerwcu), a do lipca.. gdzie byłam zadowolona musi zjechać 7cm. No i te 8kg. Ale póki co się nie przejmuję i oprócz ćwiczeń tych delikatnych o których pisałam wyżej, nic nie robię..
Elaine i dobrze, że nie szarżujesz, w końcu niedawno urodziłaś, a brzuszek sam ci się pięknie wchłania
Stary 2013-07-25, 15:48   #2029
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow

Cytat:
ale nei bylo jakos bolesne, takie nieprzyjemne, jakby mi sie cos spięło.
sama nie wiem
i chyba drugi miałam 2:10
ale juz sama nie wiem czy sobie nie wmawiam.
nie wiem czy to to
nie boli jakos szczegolnie
Na początku nie musi boleć trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

będzie ok :-*

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:49   #2030
sarna405
Zadomowienie

odpoczywam , odpoczywam nawet się przespałam. Dużo się nie narobiłam obiad jak każdy inny a na placka mam taki przepis że wszystko wrzucam nawet nie mieszam i rosnie, jak wyrosnie to zamieszać i upiec
Co do tego śluzu to raz się pokazał jak się podtarłam nie śmierdział nic nie piekło cały czas mam białe upławy. myślalam z to moze ten czop ale za mało to taki glutek był
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:49   #2031
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

no i koniec, koniec skurczy .... byly dwa o 14 i 14.10 i koniec.
takze nie,
to chyba byl alarm

Stary 2013-07-25, 15:50   #2032
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mela: kciuki! nie uciekaj z fotela jak CI masaż zafunduje)

Tweed: wydaje mi się że to kwestia karmienia piersią. Zawsze jak karmię, to coś ze mnie wylatuje, chociaż w tej chwili to już na prawdę jakieś końcówki i oby tak dalej brzucholek spadał to będzie dobrze.. tylko taka galeretka jeszcze

dzoan: mnie z raz ktoś przepuścił, a bebzon miałam jakbym bliźniaków się spodziewała przytulam

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-25, 15:50   #2033
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mela: kciuki! nie uciekaj z fotela jak CI masaż zafunduje)

Tweed: wydaje mi się że to kwestia karmienia piersią. Zawsze jak karmię, to coś ze mnie wylatuje, chociaż w tej chwili to już na prawdę jakieś końcówki i oby tak dalej brzucholek spadał to będzie dobrze.. tylko taka galeretka jeszcze

dzoan: mnie z raz ktoś przepuścił, a bebzon miałam jakbym bliźniaków się spodziewała przytulam

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-25, 15:55   #2034
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, neni wariacie, że ci się chce
a powiedz no mi, tylko cię nacięli czy jeszcze popękałaś?
Usiadłam już, ale na jednym półdupku
Samodzielnie nie pękałam - nacinali
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

Będzie git

Cytat:
nic a nic w wypisie nie miałam ta położna powiedziała, że oni mogli nawet tego nie zauważyć. Więc super, że ona sprawdza ruchomość wszystkich stawów. Bo inaczej nic byśmy nie wiedzieli.
To całe szczęście, że trafiła się Wam ogarnięta położna.

A ja będę miała jutro pierwszą wizytę położnej
Ciekawa jestem co powie i w ogóle.
Cytat:
no i koniec, koniec skurczy .... byly dwa o 14 i 14.10 i koniec.
takze nie,
to chyba byl alarm
Ale torbę dopakuj
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:55   #2035
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Sarna: a podbrzusze nie boli już?

Domciątko: jeszcze może się rozkręcić. W sobote stawiasz się na wywoływanie?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-25, 15:55   #2036
tysia222
Raczkowanie

Cytat:

A to moj brzuchol w 16tym dniu po porodzie. Jeszcze 8 kg do zejścia.
Super brzusio, samo sobie życzę takiego 16 dni po porodzie
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:55   #2037
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Sarna: a podbrzusze nie boli już?

Domciątko: jeszcze może się rozkręcić. W sobote stawiasz się na wywoływanie?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-25, 15:56   #2038
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny, wlasnie mialam taki jakby SKURCZ?????
w sumie sama nie wiem. jak to jest bo nigdy tego nie mialam wczesniej.
jakby mi sie caly brzuch spiął i taki troche bolesny.
tak jakby mi się kupę chciało, jakby mi własnie tak się brzuch kurczył...
no ale poszlam do wc, i nic, nie umiem nic zrobić.
no i w sumie teraz już nic.

czy to jest skurcz? albo cos skurczopodobnego??
Dla mnie brzmi jak skurcz
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 15:57   #2039
dzoan
Zakorzenienie

Ja się chyba zdrzemnę.. jakoś tak fajnie mi się chłodniej zrobiło w sam raz na odpoczynek

Domcia ja przy robieniu obiadu jakiś skurcz mocniejszy miałam i trwał dość długo...myślałam, że może się powtórzy..ale niestety... wkurzające takie fałszywe alarmy..wierzę..

Stary 2013-07-25, 15:58   #2040
sarna405
Zadomowienie

nie nic nie boli mnie tylko ten 1 dzień bolało co do szpitala tak to nic mi nie jest. Dzisiaj chyba się xle ustawił i mnie na dole bolało nie mogłam się przewrucić ale chwile i później sie śmiałam to czułam leki ból ale taki dziwny to raczej Antoś przybrał jakaś nie komfortową dla mnie pozycje
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości