Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 22:03   #901
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

black, wg mnie mbtm ma rewelacyjna formule, xf, mam talent i inne moze sie schowac a pamietam jak nie chcialam tego ogladac malz mnie namawial. na pewno bedziemy glosowac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:05   #902
BlackSanctum
Zakorzenienie

Little, miałam tam... 15 czy 16 lat. I nagrywane to było piekarnikiem, także miej to na uwadze. Ale mam lepsze utwory, demówka - https://www.youtube.com/watch?v=gfzKJ1VEEbw Tylko wiadomo, że teraz mam nieco inny głos, bo to było dawno temu. Nie mam żadnych nowych nagrań.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:05   #903
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Marsi, czyli masz dużą powiekę i wyraźne załamanie, tak? Czy masz oczy blisko nosa? Bo wiele osób myli te dwa rodzaje osadzenia.

Blogerka
- wszystko, co ma końcówkę ...siloxane, najczęściej cyclopentasiloxane, no i jeszcze substancję z końcówką ...methicone, oraz np latex (ale ten występuje rzadziej).
mam dużą powiekę ale kurde mam też kości przy brwiach takie mocno wystające i one dają wrażenie,że oko jest głęboko osadzone
a znowu jak chce podreślić łuk to źle mi w perłowych cieniach
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:07   #904
BlackSanctum
Zakorzenienie

Marsi, musiałabym zobaczyć fotkę, gdzie widać dobrze Twoje oczęta... No i najlepiej też fotkę sukienki, to Ci stworzę nawet face charta i go zeskanuję.
Stary 2013-07-25, 22:13   #905
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi, musiałabym zobaczyć fotkę, gdzie widać dobrze Twoje oczęta... No i najlepiej też fotkę sukienki, to Ci stworzę nawet face charta i go zeskanuję.
spoko, jutro cyknę coś
dzięki
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:24   #906
BlackSanctum
Zakorzenienie

Okej.

Pytanie - czy Wasze smrodki też wyrzucają z łóżeczka smoka przez sen? Oliwa mnie tym rozwala.
Stary 2013-07-25, 22:26   #907
LadyWhisper
Zakorzenienie

black, a tak ogolem spiewasz cos? cwiczysz glos? z jakim repertuarem bys startowala? jejku, suoer by bylo Cie zobaczyc w jakims talentszoł (uwielbiamy z Michalem i ogladamy wszystkie po kolei)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:39   #908
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kończymy dzisiaj 5 miesięcy Z tej okazji zdjęcie w klubie plus w pakiecie moje nowe włosy I obiecana marchewka Blankowa
i dla Blanki za 5 miesięcy

Cytat:
No muszę się wybrać chyba kiedyś, tylko teraz nie jestem już dobrym towarem do promowania, bo mam "bagaż",a jestem za młoda, żeby promowali mnie jako 30letnią mamę z jajem... Wiem trochę od kuchni, jak to wszystko wygląda, bo już nagrywałam demo dla jednej wytwórni polskiej...
Black, startuj, będziemy słać smsy
I co, nic z tego Demo nie wyszło?

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie umiem się wbić temat
Z małym ciągle poza domem, a wy piszecie na potęgę i nie nadążam. Nie wiem co u was się dzieje, troszkę na wyrywki podczytuję.

Michał nie chce mi nic jeść, na wszystko ma odruch wymiotny, największy na brokuła, jabłko i banana. Groszek zielony jadł ale bez przekonania. Więcej wypluł niż zjadł. W akcie desperacji sama mu ugotowałam ziemniaka, dodałam mojego mleka i co? I nic. Wczoraj dałam uotowanego całego kalafiora i brokuła, pomiętosił w ręce, umaział brodę ale nawet do ust nie zbliżył. Chyba nie gotowe to moje maleństwo. Mam wizję, że karmię fo osiemnastki cycem

Dziś odebrałam mei taia od pathi i zaliczyliśmy spacerek! Bylo cudnie Zdjęć mąż nie zrobił nam.

W niedzielę jadę do siostry pod Kraków, młody zmieni klimat, trochę odpoczniemy ale na forum pewnie nie zajrzę

Aaa i byliśmy wczoraj u lekarza z wynikami posiewu, znów wyszło to samo co ostatnio, tylko tym razem w labie dopisali że prawdopodobnie zanieczyszczenie próbki więc lekarka powiedziała że tego się nie leczy. Tylko czemu ostatnim razem kazała brać furaginum?
No i też dostaliśmy w szpitalu feralną serię szczepionki
Dostałaś moją wiadomość?

Przy BLW zupełnie naturalne jest, że najpierw dziecko prawie nic nie zjada. Może być właśnie tak,że nic nie trafi do buzi, ale trzeba sadzać dziecko do posiłku rodzinnego, alb przynajmniej z jedną osobą i dziecko na zasadzie zabawy ma zajarzyć o co chodzi

Kurczr , dziwne z tym moczem Mam nadzieję, że te wyniki to faktycznie wina zanieczyszczonej próbki

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

insolito...a tylko spróbuj nie dotrzeć

Cytat:
Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle. W łóżeczku chwytał się krawędzi, wstawał na nóżki i wyglądał sobie górą. Kazałam mężowi dać na sam dół bo się boję że jak pójdę do kibla np. to on się przechyli i bęc. Na kanapę też się wspina z podłogi i staje. Kurde boję się...on przecież nawet 7 miesięcy nie ma jeszcze ale mam mu zakazywać skoro sam to robi? Jutro Wam wstawię zdjęcia bo teraz bateria padnięta w aparacie i nie mam jak wrzucić. Mąż nagrał też filmik komórką jak młody stoi przy szafce telewizyjnej i kamyki wygrzebuje z podstawki od świeczek. Tylko nie zdążył jak młody wstawał, mamy tylko jak stoi i ja go po chwili zabieram bo się nie spodziewaliśmy że to zrobi przy tej szafce bo to nie tak łatwo jak przy kanapie czy łóżeczku. W ciężkim szoku jestem Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
Po raz kolejny dla Igorka spokojnie, wie chłopak co robi

Marsi, dla Leo też ogromne za umiejętności

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
illusion, marsi, brawa dla waszych chlopakow!!!

ill, kurcze, a nasze dzieciaki do pewnego czasu leb w leb szly, a teraz?! igi szaleje
ja sie boje tego obnizania lozeczka, na wakacjach byl najnizszy poziom i mi plecy strzelily wlasnie jak go odkladalam.
jutro idziemy na kontrole (kciuki plis!!!) i mam tez ortopede (tez prosze o kciuki!!! chce juz biegac, a maz mi zabrania, dopoki nie dostane oficjalnego pozwolenia od lekarza )
To jutro mocno trzymamy kciuki za Was

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:40   #909
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle. W łóżeczku chwytał się krawędzi, wstawał na nóżki i wyglądał sobie górą. Kazałam mężowi dać na sam dół bo się boję że jak pójdę do kibla np. to on się przechyli i bęc. Na kanapę też się wspina z podłogi i staje. Kurde boję się...on przecież nawet 7 miesięcy nie ma jeszcze ale mam mu zakazywać skoro sam to robi? Jutro Wam wstawię zdjęcia bo teraz bateria padnięta w aparacie i nie mam jak wrzucić. Mąż nagrał też filmik komórką jak młody stoi przy szafce telewizyjnej i kamyki wygrzebuje z podstawki od świeczek. Tylko nie zdążył jak młody wstawał, mamy tylko jak stoi i ja go po chwili zabieram bo się nie spodziewaliśmy że to zrobi przy tej szafce bo to nie tak łatwo jak przy kanapie czy łóżeczku. W ciężkim szoku jestem Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
zbieram szczene z podlogi

Cytat:
Little, miałam tam... 15 czy 16 lat. I nagrywane to było piekarnikiem, także miej to na uwadze. Ale mam lepsze utwory, demówka - https://www.youtube.com/watch?v=gfzKJ1VEEbw Tylko wiadomo, że teraz mam nieco inny głos, bo to było dawno temu. Nie mam żadnych nowych nagrań.
Black! Mimo, ze to nie moj styl muzyki to... slucham juz trzeci raz Masz przepiekny glos i jak najbardziej powinnas isc w tym kierunku i rozwijac sie muzycznie

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:50   #910
hje
Zakorzenienie

Kurna, młoda spała dzisiaj: 7.30-11, 14-18. Możliwe, żeby zęby jej tak dokuczały, że tak jakby... odsypia ból?

Black, ja też lubię takie programy oglądać, więc wiesz... Wielki Brat patrzy.
A co do smoka, moja nie wyrzuca, bo nie ma.

Marsi, jak będziesz miała czas, to możesz jakieś anegdotki o Twojej koleżance opowiedzieć.

Charlizz, jestem dokładnie tego samego zdania, co Ty. Dla mnie sukienkę na ślub młodej kupić za 100 zł to był wydatek, a co dopiero jakaś bluza za 200, którą przecież dziecko założy pewnie tylko kilka razy. A to, że znajoma dzieci nie ma, to już fenomen.
I ja mam już tak zakodowane z domu, że dopóki, mówiąc kolokwialnie, się rośnie, to nie ma sensu kupować nic naprawdę drogiego, bo w końcu się to zrobi za małe i trzeba będzie schować. A jak już się jest starszym i sylwetka/wzrost już się nie zmieni, to można czasem zaszaleć, bo można w czymś chodzić, dopóki się to nie zniszczy.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Fakenszit, Black, kocham taki klimat, taką muzykę! Masz anielski głos.

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-07-25 o 22:46
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:55   #911
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziękuję Wam, kochane jesteście. Może faktycznie się wybiorę.

Insolito, wyszło - zgarnęliśmy jedną ogólnopolską nagrodę, co prawda za III miejsce, ale zawsze coś, a potem się rozpadło wszystko... I tyle z tego było. Może byłoby więcej, bo mieliśmy dobrego menadżera (mój ojciec, tak swoją drogą, hehehe), dużo nam napędzał koncertów itp itd, ale przestaliśmy się dogadywać ze sobą w zespole, potem jeden gitarzysta wybył do Trójmiasta, miał go zastąpić mój mąż, ale on nie lubi takiej muzyki, woli corowe klimaty (ja w chwili obecnej już też), no i po prostu się rozsypało... Tak bywa.

Lady,
w sumie nie wiem, jaki repertuar bym wybrała, w wielu gatunkach dobrze się czuję...

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-07-25 o 22:58
Stary 2013-07-25, 23:04   #912
ezzo
Zadomowienie

Witajcie

Jestem ostatnio podlamana i ciezko mi sie wbic, mam wrazenie, ze juz tylko ja zostalam z rozhisteryzowanym w nocy dzieckiem
Kiedy to sie zmieni, kiedy kiedynmoj syn zacznie w nocy spac spokojniej, ja moge wstawac na karmienia, ale kurcze niech to sie odbywa na spiocha a nie z placzem przed i po.
Juz nawet nie wiem gdzie szukac pomocy, we wtorek idziemy na usg brzuszka, ciekawe co tam wyjdzie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Black, odmieniłas moje życie żylam w takim kłamstwie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje tez rowniez nylam przekonana, ze makijaz cerze nie sluzy.

Black sliczny filmik, ja juz coraz mocniej emocjonuje sie swoim, ale w tym wszystkim rosnie moje przerazenie zwiazane z tym jak przezyje ta noc synus.

Fewciu gratulacje z okazji 5 miesiecy, slicznie obie wygladacie.

Tesciu do nas dzisiaj przyjechal, jutro dojezdza jeszcze siostra tz, wiec zapowiada sie rodzinny weekend.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:05   #913
Debrah
Zakorzenienie

Zanim nadrobię wątek to dam wam najpierw cynk : byłam dziś w takim małym ch u nas i tam jest 5-10-15 , weszłam sobie tak z głupa tam bo obniżki widzę, że są i wyczaiłam kurteczki - takie na jesień/wiosnę przecenione na 29.90! Dla chłopczyków też coś było.
My mamy co prawda jasnoróżową, ale delikatna taka jest i podszewka kaptura w kwiatuszki. Bardzo fajna i mega przecena. Pewnie dlatego, że niedługo nowe wejdą kolekcje, ale mnie to już nie obchodzi. Nowa za 29,90 myślę, że fajnie.
Wzięłam rozm. 80.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:26   #914
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Co do MBTM - tez uwielbiam!!
Super, ze zespoly moga zaprezentowac wlasny repertuar, a nie tylko kopiowac jak w x-factorze.

Lubie tez TVoP :P ale zdecyowanie bardziej 1.edycje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:27   #915
hje
Zakorzenienie

Jestem porąbana. Oglądałam dzisiaj "Pamiętniki z wakacji" i teraz cały czas nucę tylko: "Warszawa queen, Warszawa queen...."

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

TVoP?
Stary 2013-07-25, 23:31   #916
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Black, zapomniałam powiedzieć- suknia boska

a śpiewu probuj próbuj moja przyjaciolka z dzieciństwa zrobiła kariere jestem z niej dumna ale wiele lat pracowałą na sukces - podkreślam,że nie jest celebrytką a artystką

a z celebrytow znam Magdą Szejbal pisalam z nią maturę
i co fajna byla?

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Witajcie

Jestem ostatnio podlamana i ciezko mi sie wbic, mam wrazenie, ze juz tylko ja zostalam z rozhisteryzowanym w nocy dzieckiem
Kiedy to sie zmieni, kiedy kiedynmoj syn zacznie w nocy spac spokojniej, ja moge wstawac na karmienia, ale kurcze niech to sie odbywa na spiocha a nie z placzem przed i po.
Juz nawet nie wiem gdzie szukac pomocy, we wtorek idziemy na usg brzuszka, ciekawe co tam wyjdzie
tuuulam mocno i trzymam kciuki zeby bylo ok ze spankiem

Black
ja nie ogladam takich proagramow ale jak Ty bedziesz to bedziemy ogladac i slac smsy i calej familii nadam, ze maja na Ciebie glosowac
nie rezygnuj z marzeń
lepiej sprobowac niz pozniej zalowac tak jak ja
moglam sprobowac do tej szkoly aktorskiej ale... tylko, zeby jasnosc byla ja chcialam byc aktorka teatralna a nie gwiazda tv
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:07   #917
elllmi
Zakorzenienie

hej
nadrabiam na raty, bo cały dzień nas w domu nie było

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
mucha mnie obudziła
a podobno pozabijałaś

Cytat:
Elllmi, myślałam, że nikt nie zwróci na to uwagi... O ile ciało i wszystkie inne rzeczy mam po ciąży w idealnym stanie, o tyle została mi pamiątka w postaci garbienia się, a wcześniej miałam ładną postawę... Źle mi z tym, bo okropnie to wygląda...
to mogłam się nie odzywać
ale jestem wyczulona na to, bo TŻ mi zawsze miauczy za uszami, żebym się nie garbiła; a jak braliśmy ślub, to co chwilę słyszałam, że mam się wyprostować

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41946385]Sarah, ja nie planowałam po Agatce, ciągle mówiłam, że ona zaspokaja moje potrzeby macierzyństwa nawet gdy 8mcy miała i bałam się, że zaszłam znów, no panika na całego. A potem nagle gdy miała 11mcy coś mi się stało i do męża: zrób mi drugie dziecko [/QUOTE]

a on: kładź się i ściągaj majty

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierwszy raz od porodu spaliśmy z TŻtem w jednym pokoju, w jednym łóżku-było nie powiem ale chyba już się przyzwyczaiłam do nocowania tylko z Małą
pierwszy raz w jednym pokoju???

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

Cytat:
filmik sprzed miesiąca, już dawno miałam wam wkleić ale ciągle coś zobaczcie sobie drugą część jak się chichra, nie mogłam z niego
jak nie dużo mu do szczęścia potrzeba

Cytat:
Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle.
no to teraz w szoku jestem, bo ja się dzisiaj podniecałam, że młody opanował "styl Dżejkoba", a Ty mi tu wyskakujesz ze staniem
za tydzień wypatrujcie posta od Illusion, że Iguś zapitala wzdłuż mebli na nogach

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:16   #918
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dziendoberek.

Brawa dla Blanki z okazji skonczenia 5 miesiecy.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:25   #919
hje
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Stary 2013-07-26, 00:44   #920
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
TVoP?
The voice of Poland wyjadacze talentszoł wiedza co to :P

I przepadlo! Jedziemy z Kuba, siostra i rodzicami do Bulgarii 5 sierpnia

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:50   #921
elllmi
Zakorzenienie

znalazłam sposób na niejadka mojego, bo od kilku dni nie chce za bardzo łyżeczką jeść i tak myślę, że przez zęby; no i dzisiaj też kombinował po trzech pierwszych łyżeczkach i zaczęłam mu podawać zupkę taką normalną małą łyżeczką i skubaniec otwierał paszczulkę nie wiem o co chodzi, może ta twarda łyżeczka mu po dziąsłach szoruje i mu lepiej nie ważne, grunt, że je

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
a jednak

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 01:08   #922
hje
Zakorzenienie

Nawijko, a to znam przecie, tylko skrótu nie rozszyfrowałam.
Super, że z wakacjami wypaliło.

Ellmi, Szaja też pisała, że Dorotka lubi taką zwykłą łyżeczką jeść. Widać, takie małe brzdące już mają swoje upodobania.
Stary 2013-07-26, 05:54   #923
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Wam, kochane jesteście. Może faktycznie się wybiorę.

Insolito, wyszło - zgarnęliśmy jedną ogólnopolską nagrodę, co prawda za III miejsce, ale zawsze coś, a potem się rozpadło wszystko... I tyle z tego było. Może byłoby więcej, bo mieliśmy dobrego menadżera (mój ojciec, tak swoją drogą, hehehe), dużo nam napędzał koncertów itp itd, ale przestaliśmy się dogadywać ze sobą w zespole, potem jeden gitarzysta wybył do Trójmiasta, miał go zastąpić mój mąż, ale on nie lubi takiej muzyki, woli corowe klimaty (ja w chwili obecnej już też), no i po prostu się rozsypało... Tak bywa.

Lady,
w sumie nie wiem, jaki repertuar bym wybrała, w wielu gatunkach dobrze się czuję...

O to nieźle, gratulacje
Szkoda, że skład się nie utrzymał

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Witajcie

Moje tez rowniez nylam przekonana, ze makijaz cerze nie sluzy.

Black sliczny filmik, ja juz coraz mocniej emocjonuje sie swoim, ale w tym wszystkim rosnie moje przerazenie zwiazane z tym jak przezyje ta noc synus.

Fewciu gratulacje z okazji 5 miesiecy, slicznie obie wygladacie.

Tesciu do nas dzisiaj przyjechal, jutro dojezdza jeszcze siostra tz, wiec zapowiada sie rodzinny weekend.
Mam nadzieję, że już niedługo noce będą lepsze, trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

no to teraz w szoku jestem, bo ja się dzisiaj podniecałam, że młody opanował "styl Dżejkoba", a Ty mi tu wyskakujesz ze staniem
za tydzień wypatrujcie posta od Illusion, że Iguś zapitala wzdłuż mebli na nogach
Wcale bym się nie zdziwiła

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

O właśnie miałam ostatnio się pytać co z wakacjami Supr, że jednak jedziecie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 06:28   #924
bijkora
Rozeznanie

Hej Dziewczeta,padam na ryj
Mam w końcu pracę. Po znajomości ,a jakby inaczej
Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami Cieszę się ze będę miała swoja kasę. Od razu muszę sobię kupić telefon z netem zebym mogła Was czytac i pisać. Do tego po pracy chodzę codziennie na korki z matmy. Mam nadzieję że moge byc u Was trochę usprawieliwiona

Włosomaniaczka

Stary 2013-07-26, 06:43   #925
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
illusion, marsi, brawa dla waszych chlopakow!!!

ill, kurcze, a nasze dzieciaki do pewnego czasu leb w leb szly, a teraz?! igi szaleje
ja sie boje tego obnizania lozeczka, na wakacjach byl najnizszy poziom i mi plecy strzelily wlasnie jak go odkladalam.
jutro idziemy na kontrole (kciuki plis!!!) i mam tez ortopede (tez prosze o kciuki!!! chce juz biegac, a maz mi zabrania, dopoki nie dostane oficjalnego pozwolenia od lekarza )

marsi, wybierasz sie w najblizszym czasie na slask? i co u calej? jak jej przeprowadzka?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

black, siostra 2 lata mlodsza, mamy gdzies jedno zdjecie gdzie mamy identycznie zrobione wlosy, kolor, fryzura, wygladamy jak blizniaczkitylko charaktery ogien i woda
trzymam kciuku bardzo mocno i dobrze, że mąż Cię pilnuje, bo bys sobie mogła bigosu narobic

Cytat:
znalazłam sposób na niejadka mojego, bo od kilku dni nie chce za bardzo łyżeczką jeść i tak myślę, że przez zęby; no i dzisiaj też kombinował po trzech pierwszych łyżeczkach i zaczęłam mu podawać zupkę taką normalną małą łyżeczką i skubaniec otwierał paszczulkę nie wiem o co chodzi, może ta twarda łyżeczka mu po dziąsłach szoruje i mu lepiej nie ważne, grunt, że je

a jednak
kazdy sposób jest dobry a mnie sie wczoraj łyzeczka plastikowa złamała dzis musze nakarmic go wlasnie zwykłą

ILLUSION- normalnie mnie zatkało Igi szaleje, ani sie obejrzysz jak bedzie smigał po pokoju bez trzymanki syn mjego kuzyna ma 9 mies i juz tak zapitala, ze ciezko nadążyc za nim

tak w ogóle to dzien doberek
mąż wrócił po nocce, chciał pobungowac i obudził dziecia, wiec tak sie kulamy od 6
posiedziałchwile w bujaku to mogałam sie odezwac, ale juz rece wyciąga i krzyczy na mnie

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

jeszcze Wam miałam napisac- mąz przyniósł rano z pracy wiadomosc- żona jego kolegi była w ciąży, w nocy poczuła ból brzucha, w 7 mies urodziła chłopczyka. Lekarze powiedzieli, że jak przezyje trzy doby to ma szanse az sie popłakałam, bo tez ich znam

NAWIJKO, to sie wywczasujesz w Bułgarii jak za dobrych peerelowskich czasów
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 06:51   #926
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

a jednak
toż przeca pisałam o tym

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej Dziewczeta,padam na ryj
Mam w końcu pracę. Po znajomości ,a jakby inaczej
Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami Cieszę się ze będę miała swoja kasę. Od razu muszę sobię kupić telefon z netem zebym mogła Was czytac i pisać. Do tego po pracy chodzę codziennie na korki z matmy. Mam nadzieję że moge byc u Was trochę usprawieliwiona
i fajnie, ja też w barach po maturze pracowałam dwóch lubiłam to. Jeden to właśnie taka menelnia, malutka knajpka, stali klienci sami, ale luz, a najpierw duuuży, muzyczny pub.

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

No i co, nadal nietomna jestem :/ wczoraj nawet nie miałam siły was czytac, usypiałam Agatkę i padłam, taka zmęczona byłam. W nocy karmiąc coś doczytałam tylko.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 06:52   #927
bijkora
Rozeznanie

To teraz niech Nawijka przywozi Bułgarów Ja przywiozłam ale pouciekali na rynek Nic w domu nie zrobili, nawet na żniwa nie zostali.. Ajj

Włosomaniaczka

Stary 2013-07-26, 07:21   #928
iffonka7
Zadomowienie

hej
my jestesmy po ciezkiej nocy, placzu i targania sie za uszko ciag dalszy padam
Stary 2013-07-26, 07:29   #929
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ szybko się Igi rozwija! Mój to ciężkiej dupki podnieść za bardzo nie może, a o staniu to nawet nie myśli

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Dostałaś moją wiadomość?

Przy BLW zupełnie naturalne jest, że najpierw dziecko prawie nic nie zjada. Może być właśnie tak,że nic nie trafi do buzi, ale trzeba sadzać dziecko do posiłku rodzinnego, alb przynajmniej z jedną osobą i dziecko na zasadzie zabawy ma zajarzyć o co chodzi

Kurczr , dziwne z tym moczem Mam nadzieję, że te wyniki to faktycznie wina zanieczyszczonej próbki
Nie dostałam!
Będę dalej próbowała, zobaczymy co z tego będzie. Dostał chrupka i jak coś do paszczusi trafiło, to był odruch wymiotny Pewnie chłopak niegotowy jeszcze.

Wstaliśmy o 5.20. Padam na twarz.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:34   #930
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dziękujemy za życzenia 5-cio miesięczne

Nawijko jak super że jedziecie!

Bijkora Ty już się nie tłumacz :p

Black nasze głosy też już masz
Mimo że nie przepadam za talent show to z Toba na pewno obejrze

Ezzo mam nadzieję że noce się uspokoją

Iffonka może idź jeszcze do lekarza?

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości