|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
black, wg mnie mbtm ma rewelacyjna formule, xf, mam talent i inne moze sie schowac
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Little, miałam tam... 15 czy 16 lat.
I nagrywane to było piekarnikiem, także miej to na uwadze. Ale mam lepsze utwory, demówka - https://www.youtube.com/watch?v=gfzKJ1VEEbw Tylko wiadomo, że teraz mam nieco inny głos, bo to było dawno temu. Nie mam żadnych nowych nagrań.
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znowu jak chce podreślić łuk to źle mi w perłowych cieniach |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, musiałabym zobaczyć fotkę, gdzie widać dobrze Twoje oczęta...
No i najlepiej też fotkę sukienki, to Ci stworzę nawet face charta i go zeskanuję.
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Okej.
Pytanie - czy Wasze smrodki też wyrzucają z łóżeczka smoka przez sen? Oliwa mnie tym rozwala. |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
black, a tak ogolem spiewasz cos? cwiczysz glos? z jakim repertuarem bys startowala?
jejku, suoer by bylo Cie zobaczyc w jakims talentszoł (uwielbiamy z Michalem i ogladamy wszystkie po kolei)
|
#908 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i Cytat:
I co, nic z tego Demo nie wyszło? Cytat:
Przy BLW zupełnie naturalne jest, że najpierw dziecko prawie nic nie zjada. Może być właśnie tak,że nic nie trafi do buzi, ale trzeba sadzać dziecko do posiłku rodzinnego, alb przynajmniej z jedną osobą i dziecko na zasadzie zabawy ma zajarzyć o co chodzi ![]() Kurczr , dziwne z tym moczem Mam nadzieję, że te wyniki to faktycznie wina zanieczyszczonej próbki ![]() Cytat:
dla Igorka spokojnie, wie chłopak co robi Marsi, dla Leo też ogromne za umiejętności Cytat:
|
|
#909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz przepiekny glos i jak najbardziej powinnas isc w tym kierunku i rozwijac sie muzycznie
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, młoda spała dzisiaj: 7.30-11, 14-18. Możliwe, żeby zęby jej tak dokuczały, że tak jakby... odsypia ból?
Black, ja też lubię takie programy oglądać, więc wiesz... Wielki Brat patrzy. ![]() A co do smoka, moja nie wyrzuca, bo nie ma. ![]() Marsi, jak będziesz miała czas, to możesz jakieś anegdotki o Twojej koleżance opowiedzieć. ![]() Charlizz, jestem dokładnie tego samego zdania, co Ty. Dla mnie sukienkę na ślub młodej kupić za 100 zł to był wydatek, a co dopiero jakaś bluza za 200, którą przecież dziecko założy pewnie tylko kilka razy. A to, że znajoma dzieci nie ma, to już fenomen. ![]() I ja mam już tak zakodowane z domu, że dopóki, mówiąc kolokwialnie, się rośnie, to nie ma sensu kupować nic naprawdę drogiego, bo w końcu się to zrobi za małe i trzeba będzie schować. A jak już się jest starszym i sylwetka/wzrost już się nie zmieni, to można czasem zaszaleć, bo można w czymś chodzić, dopóki się to nie zniszczy. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Fakenszit, Black, kocham taki klimat, taką muzykę! Masz anielski głos.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-07-25 o 22:46 |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, kochane jesteście.
Może faktycznie się wybiorę. Insolito, wyszło - zgarnęliśmy jedną ogólnopolską nagrodę, co prawda za III miejsce, ale zawsze coś, a potem się rozpadło wszystko... I tyle z tego było. Może byłoby więcej, bo mieliśmy dobrego menadżera (mój ojciec, tak swoją drogą, hehehe), dużo nam napędzał koncertów itp itd, ale przestaliśmy się dogadywać ze sobą w zespole, potem jeden gitarzysta wybył do Trójmiasta, miał go zastąpić mój mąż, ale on nie lubi takiej muzyki, woli corowe klimaty (ja w chwili obecnej już też), no i po prostu się rozsypało... Tak bywa. Lady, w sumie nie wiem, jaki repertuar bym wybrała, w wielu gatunkach dobrze się czuję... Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-25 o 22:58 |
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Jestem ostatnio podlamana i ciezko mi sie wbic, mam wrazenie, ze juz tylko ja zostalam z rozhisteryzowanym w nocy dzieckiem ![]() Kiedy to sie zmieni, kiedy kiedynmoj syn zacznie w nocy spac spokojniej, ja moge wstawac na karmienia, ale kurcze niech to sie odbywa na spiocha a nie z placzem przed i po. Juz nawet nie wiem gdzie szukac pomocy, we wtorek idziemy na usg brzuszka, ciekawe co tam wyjdzie ![]() Cytat:
Moje tez rowniez nylam przekonana, ze makijaz cerze nie sluzy.Black sliczny filmik, ja juz coraz mocniej emocjonuje sie swoim, ale w tym wszystkim rosnie moje przerazenie zwiazane z tym jak przezyje ta noc synus. Fewciu gratulacje z okazji 5 miesiecy, slicznie obie wygladacie. Tesciu do nas dzisiaj przyjechal, jutro dojezdza jeszcze siostra tz, wiec zapowiada sie rodzinny weekend. |
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię wątek to dam wam najpierw cynk : byłam dziś w takim małym ch u nas i tam jest 5-10-15 , weszłam sobie tak z głupa tam bo obniżki widzę, że są i wyczaiłam kurteczki - takie na jesień/wiosnę przecenione na 29.90! Dla chłopczyków też coś było.
My mamy co prawda jasnoróżową, ale delikatna taka jest i podszewka kaptura w kwiatuszki. Bardzo fajna i mega przecena. Pewnie dlatego, że niedługo nowe wejdą kolekcje, ale mnie to już nie obchodzi. Nowa za 29,90 myślę, że fajnie. Wzięłam rozm. 80. |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Co do MBTM - tez uwielbiam!!
Super, ze zespoly moga zaprezentowac wlasny repertuar, a nie tylko kopiowac jak w x-factorze. Lubie tez TVoP :P ale zdecyowanie bardziej 1.edycje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem porąbana. Oglądałam dzisiaj "Pamiętniki z wakacji"
i teraz cały czas nucę tylko: "Warszawa queen, Warszawa queen...."![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- TVoP?
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Black ja nie ogladam takich proagramow ale jak Ty bedziesz to bedziemy ogladac i slac smsy i calej familii nadam, ze maja na Ciebie glosowac nie rezygnuj z marzeń lepiej sprobowac niz pozniej zalowac tak jak ja moglam sprobowac do tej szkoly aktorskiej ale... tylko, zeby jasnosc byla ja chcialam byc aktorka teatralna a nie gwiazda tv |
||
|
|
|
#917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrabiam na raty, bo cały dzień nas w domu nie było a podobno pozabijałaś ![]() Cytat:
ale jestem wyczulona na to, bo TŻ mi zawsze miauczy za uszami, żebym się nie garbiła; a jak braliśmy ślub, to co chwilę słyszałam, że mam się wyprostować ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41946385]Sarah, ja nie planowałam po Agatce, ciągle mówiłam, że ona zaspokaja moje potrzeby macierzyństwa nawet gdy 8mcy miała i bałam się, że zaszłam znów, no panika na całego. A potem nagle gdy miała 11mcy coś mi się stało i do męża: zrób mi drugie dziecko [/QUOTE]a on: kładź się i ściągaj majty ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień wypatrujcie posta od Illusion, że Iguś zapitala wzdłuż mebli na nogach
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziendoberek.
Brawa dla Blanki z okazji skonczenia 5 miesiecy. |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
The voice of Poland
wyjadacze talentszoł wiedza co to :PI przepadlo! Jedziemy z Kuba, siostra i rodzicami do Bulgarii 5 sierpnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam sposób na niejadka mojego, bo od kilku dni nie chce za bardzo łyżeczką jeść i tak myślę, że przez zęby; no i dzisiaj też kombinował po trzech pierwszych łyżeczkach i zaczęłam mu podawać zupkę taką normalną małą łyżeczką i skubaniec otwierał paszczulkę
nie wiem o co chodzi, może ta twarda łyżeczka mu po dziąsłach szoruje i mu lepiej nie ważne, grunt, że jeCytat:
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, a to znam przecie, tylko skrótu nie rozszyfrowałam.
![]() Super, że z wakacjami wypaliło. Ellmi, Szaja też pisała, że Dorotka lubi taką zwykłą łyżeczką jeść. Widać, takie małe brzdące już mają swoje upodobania.
|
|
|
|
#923 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O to nieźle, gratulacje ![]() Szkoda, że skład się nie utrzymał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O właśnie miałam ostatnio się pytać co z wakacjami Supr, że jednak jedziecie
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczeta,padam na ryj
![]() Mam w końcu pracę. Po znajomości ,a jakby inaczej Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami Cieszę się ze będę miała swoja kasę. Od razu muszę sobię kupić telefon z netem zebym mogła Was czytac i pisać. Do tego po pracy chodzę codziennie na korki z matmy. Mam nadzieję że moge byc u Was trochę usprawieliwiona
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzis musze nakarmic go wlasnie zwykłą ![]() ILLUSION- normalnie mnie zatkało Igi szaleje, ani sie obejrzysz jak bedzie smigał po pokoju bez trzymanki syn mjego kuzyna ma 9 mies i juz tak zapitala, ze ciezko nadążyc za nim tak w ogóle to dzien doberek mąż wrócił po nocce, chciał pobungowac i obudził dziecia, wiec tak sie kulamy od 6 ![]() posiedziałchwile w bujaku to mogałam sie odezwac, ale juz rece wyciąga i krzyczy na mnie ![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- jeszcze Wam miałam napisac- mąz przyniósł rano z pracy wiadomosc- żona jego kolegi była w ciąży, w nocy poczuła ból brzucha, w 7 mies urodziła chłopczyka. Lekarze powiedzieli, że jak przezyje trzy doby to ma szanse ![]() az sie popłakałam, bo tez ich znam NAWIJKO, to sie wywczasujesz w Bułgarii jak za dobrych peerelowskich czasów ![]()
|
||
|
|
|
#926 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
lubiłam to. Jeden to właśnie taka menelnia, malutka knajpka, stali klienci sami, ale luz, a najpierw duuuży, muzyczny pub.---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- No i co, nadal nietomna jestem :/ wczoraj nawet nie miałam siły was czytac, usypiałam Agatkę i padłam, taka zmęczona byłam. W nocy karmiąc coś doczytałam tylko. |
||
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
To teraz niech Nawijka przywozi Bułgarów
Ja przywiozłam ale pouciekali na rynek Nic w domu nie zrobili, nawet na żniwa nie zostali.. Ajj
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
hej
my jestesmy po ciezkiej nocy, placzu i targania sie za uszko ciag dalszy
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę dalej próbowała, zobaczymy co z tego będzie. Dostał chrupka i jak coś do paszczusi trafiło, to był odruch wymiotny Pewnie chłopak niegotowy jeszcze.Wstaliśmy o 5.20. Padam na twarz. |
||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziękujemy za życzenia 5-cio miesięczne Nawijko jak super że jedziecie! Bijkora Ty już się nie tłumacz :p Black nasze głosy też już masz ![]() Mimo że nie przepadam za talent show to z Toba na pewno obejrze ![]() Ezzo mam nadzieję że noce się uspokoją Iffonka może idź jeszcze do lekarza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

I nagrywane to było piekarnikiem, także miej to na uwadze.
Ale mam lepsze utwory, demówka - 

I obiecana marchewka Blankowa
i
Mam nadzieję, że te wyniki to faktycznie wina zanieczyszczonej próbki

Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
)
Może faktycznie się wybiorę. 

i teraz cały czas nucę tylko: "Warszawa queen, Warszawa queen...."
6 5 4 3 2 1
dzis musze nakarmic go wlasnie zwykłą