|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Heroine, mam jakiegos dola dzis, wszystko mnie wkurza
do tego żre jak koń ale nie byl rewelacyjne.. chociaz Hugh Jackman jak rąbął drzewo musze przyznac, że takiego drwala mieć, to bylby skarb ![]()
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
niezle ale nie powala, mysle ze trylogia X-Men byla ciekawsza. I to pierwsze ''Volverine'' z historia Logana od poczatku.
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mnie uderzylo. Ja wlasnie sobie dzis puszcze Xmenow wszystkich dla przypomnienia Troche mnie smieszyly sceny na pociągu, jak Logan nagle szybował w powietrzu, żeby łbem w coś nie uderzyć to cała sala ryknęła śmiechem, bo bylo to groteskowe ja jestem fanką Jackmana, no i ostatecznie oceniam jako fajny, film tak o, dla rozerwania się
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka witam po 9h podróży
nic nie spałam, bo ja w nocy w pociągu nie zasne Taka duchota u mnie że sie topie po prostu
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula coś ponad 150km (zdecydowanie za blisko
) ale nie pojechałam Tż będzie reprezentował nasza rodzinę Mam za dużo roboty różnej maści żeby cały dzień stracić na podrożę Urocze zaproszenia i super, że w drukarni taniej po 80zl za 15 zaproszeń to jakaś cena z kosmosu wzięta![]() heroine to rozumiem że dziś 4 godziny spałaś ![]() Kamikadze akurat nogi masz bardzo długie i bardzo szczupłe pipson jak powiesz 5 tyś kcal to będę bić a jak 500kcal do południa to jeszcze bacik leży spokojnie Nie wiem za co się brać Jakby powiedział mój szef -jak nie wiesz za co się brać to pewnie za mało pracy masz Lece na miasto bo to co w domu mogę w nocy zrobić a kurzego cycka o 22 nie kupie czyli jakiś plan jest...akurat mi pranie przeschnie to jak wrócę drugie zapuszczę ![]() Dziś owsianka z malinami była ( raczej z papka z malin bo Tż włożył je do plecaka
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam. Jeeeeeny jakie jaja! Znalazłam w necie świetny sklep z biżu (m.in. obrączkami) na ulicy X no to pojechaliśmy (a od nas to trzeba przez pół miasta jechać). Potem na miejscu nie mogliśmy znaleźć numeru tego lokalu, szukamy, pytamy. Włączyłam w końcu net, wchodzę na stronę sklepu a tam nie Lublin tylko LUBIN
Chyba możecie się domyślać że po tej akcji z TŻ mam przewalone - będzie mi to wypominał do końca życia W końcu poszliśmy do małego zakładu w centrum i wybraliśmy takie klik tylko ofc dla TŻ bez kamienia, a dla mnie z 1 kamykiem Za tydzień (!!!) mają być już ![]() Margot, z tymi zapro to 80zł + cena zaproszeń Więc ponad stówa leciutko by była :/ Ożżż Ty - tak TŻ w jajo zrobić? Co do organizacji czasu - coś w tym jest co szef mówi - ja jak mam duuużo obowiązków to wszystko zrobię i jeszcze mi czasu zostanie, a jak nie mam co robić, albo tylko jedną rzecz to mi się dłuży, ani się obejrzę a już wieczór ![]() Kamikadze, http://www.ceneo.pl/3402761 Proszę, Syrena ![]() Ale to moze być jakakolwiek gąbka z tą białą częścią do masażu - w każdym markecie takie powinny być. Mój TŻ kupił w Tesco zwykłą za złotówkę i większej różnicy nie ma tylko ta część cieńsza jest po prostu. Heroine, no właśnie mi coś świtało że albo teściowie albo rodzice i są tam jacyś pedanci Ty masz tak jak ja z moją mamą. Ona niby nie chce niczego powiedzieć złośliwie, ale np. mam czasem jakiś ciuch trochę pomięty, to oczywiście wytknie przy okazji i tak ze wszystkim, a mi zaraz gula lata ![]() A teściowa z kolei zawsze wszystko chwali bo ona mi zawsze jest wdzięczna że jej synalka na dobrą drogę sprowadziłam i zawsze moją stronę trzyma. Chociaż to są sprawy błahe (typu w co się ubrać, zjeść/nie zjeść Już wolimy na siebie nawzajem zwalać winę niż innych obwiniać między wierszami ![]() Paulownia, na pewno pycha Ja muszę do siemienia wrócić - skończyło mi się jakiś miesiąc temu i od tamtego czasu nie kupiłam. A płatków gryczanych to w ogóle nie znam Muszę się podszkolić ![]() Pipson, ja popłynęłam z paluszkami. W sumie 100g to tylko 350kcal a ja wczoraj trochę, dziś trochę i jeszcze zostało (a w paczce tylko 70g)ale wiesz...wyrzuty są. A dziś zjadłam jeszcze wieśniaka, owsiankę i gałkę loda na mieście a już 14 ![]() Dużo Ci jeszcze materiału zostało?
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-27 o 14:14 |
|
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
Jestem załamana... Stanęłam na wadze i przytyłam! 67 kg !!!!
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Melduje Skalpel. Jestem upocona jak świnia, ale dotrwałam do końca. Kurrr... czemu ta waga nie spada
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz początkowe pomiary? Po ciuchach nic nie czujesz?Ale mi się spać chce. Zjadłam obiad i najchętniej kimnęłabym się ale mam takiego stracha zawsze że jak się ucina drzemki po jedzeniu to od razu się tłuszcz odkłada W liceum właśnie tak sporo przytyłam
|
|
|
#1359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rano się pomierzę i będę porównywać później wymiary. Jak można się tak zapuścić
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie się pomierz i schowaj wagę. Naprawdę waga to killer - ja jak ważyłam się w tamtym roku codziennie to szalałam z dietą i notorycznie podjadałam, bo ciągle myślałam o żarciu A teraz mi to jakoś lżej przychodzi (nie ważę się chyba od 2 miesięcy). Wiem, że przede wszystkim muszę jeść regularnie i ograniczać te węgle (choć spagetti już 3 dzięń z rzędu jem bo tyle TŻ nagotował ) i po prostu patrzę po brzuchu co się z moim ciałem dzieje. Waga naprawdę może demotywować - lepiej się mierzyć Lachonki gdzie Wyyyy
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Kamikadze faktycznie nóżki masz świetne! Pokazuj je wszystkim!
![]() Paula tato jest od 19 lat a mama dopiero od 4 więc właściwie już na stałe mieszkam sama z bratem, a raczej z bratową, bo brat chwilowo w Nimeczech pracuje ![]() Reese's też są ![]() Makaron ja ćwiczę na siłowni od 2 miesięcy i też mi waga wzrosła, ale CENTYMETRY lecą i teraz to jest dla mnie najważniejsze ![]() Ja już po basenie, troszkę słoneczko podłapałam i już się lepiej czuję ![]() Jutro też ma być skwar i mam zamiar to jakoś wykorzystać
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
makaron a kiedy sie ostano ważyłaś? Nie masz w podpisie i nie wiem czy to duży wzrost czy malutki...bo jak Ci 5 kg przybyło to będziemy działać a jak 0,5 kg to wiadomo, że takie wahania są normalne
za ćwiczeniaja nadal nie ćwiczę ![]() Myślę podobnie jak dziewczyny, że ważniejsze są wymiary ![]() Paula ponad 100zł , jeszcze lepiej Niektórym się w d... poprzewracało z tymi cenami...ale z drugiej strony są ludzie co mają kasę i chętnie na "złote" zaproszenia wydają ![]() Uśmiałam się z pomyłki z adresem jubilera Jak się z Wrocka do Stargardu Szcz. przeprowadziłam to wszyscy znajomi mylili ze Starogardem Gdańskim A moją rodzinne strony - Biała Podlaska z Bielsko-Biała lub Bielskiem Podlaskim..nawet mój Tż jak pierwszy raz mnie odwiedzić chciał w rodzinnych stronach to bilet do Bielska Białej kupować zamierzał Nazwy bywają łudząco podobne i mylące ![]() Cocktail system z miejscówkami jest spoko bo ma się pewność usadzenia szanownej pupy(zwłaszcza na 9godzinnych trasach to ma znaczenie ) nawet jak się nie wsiada na stacji początkowej ale minusem jest losowe towarzystwo własnie![]() Mam dziś tryb podjadka...nerwy i jedzenie, duet po wsze czasy ![]() Jeszcze się kończy na jedzeniu wiśni i malin ale zobaczymy czy wytrzymam tylko na takich grzechach
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-07-27 o 17:08 |
|
|
|
#1363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam okropny brzuchol Muszę rzucić te słodycze w cholerę i jeszcze dziś dostałam okres a dopiero miałam 2 tygodnie temu Rozregulowało mi się to wszystko i pewnie muszę iść do gina bo tak nie może byćTinek zazdroszczę Ci siłowni, że Ci się chce Brawo!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- a ja żre jak świnia ale raz w tygodniu chyba sobie pozwolę bo wiem, że nie wytrzymam
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Hejka! wrócialm z baseniku.Zaraz zabieram szefa na ,,autka,,
Ja dziś sie oczyszczam -a co.Tylko chleje.Kcal tez jest troche bo pije wode smakowa i kawe z cukremHERO -wypraszam sobie-nie grzesze w celibacie żyje ![]()
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
MARGOT gazela -ale szczeliłaś
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
do jakiej wagi dązysz?
|
|
#1367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu a ja wrociłam z pracy i umieram, alergia mnie zameczy!
![]() Jeszcze na dodatek nie mam zadnej tabletki A zawsze z dwoch roznych grup przyjmowalam leki przeciwhistaminowe ![]() Wyczerpały mi sie baterie z myszki ![]() I musze tym głupim toch padem smigac, jestem jakas rozdrazniona wszytsko mnie wkurza a na spiewajaca Kazadi w TV mnie dobiła poprostu ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Rano wstaje i jest wszytsko do przyjecia a wieczorem jak wieloryb ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1370 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko jak waże prawie 70 kg (!) to na początku waga raczej będzie spadać tzn tak mi się wydaje..Biorę sobie rady do serca ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
"20.06.13 --> 64,6 kg"Także tego... ![]() Dziękuję, to ze złości chyba jakiejś mocy dostałam, że zrobiłam Skalpel. Już sama nie wiem co mam robić ![]() Mięsnie raczej to nie są, ale zmierzę się, będę obserowac to pod tym kątem ooooo, maliny ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1372 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Ja dziś wciągnęłam pół słoika masła orzechowego i pół dużego opakowania orzeszków, zresztą nawet nie wiem co jadłam, tyle tego było. A paluszkó to ja na raz potrafię wciągnąć 240 g, a nie 70 na 3 dni A nauki cóz.. zostało bardzo dużo ale ja mam obsesję na punckie wagi i wolę żreć niż się porządnie pouczyć.
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
PIPSONEK a może wizyta u specjalisty?
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wrzucam Wam coś na poprawę humorku
![]() http://plejada.onet.pl/niezgrabne-no...h-gwiazd/mme15 ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Laseczki gdzie Was wcięło? Pewnie balangi![]() Ja uciekam spać Dobranoc
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ![]() wreszcie siadłam sobie na spokojnie i piję wino ale tak przyjemnie tylko trzymam wino w odległości 30 cm od laptopa, bo znając moje szczęście to... dobra, nie kraczę no więc już po generalnej imprezie, każdy wyszedł nadjedzony (kto chciał to przejedzony ) i zadowolony teściowie zachwyceni żarciem, mlaskali na serniczek, który zrobiłam no i moi rodzice też bardzo zadowoleni z drugiej strony mam lekkie ssanie mój mały móżdżek tego nie ogarnia ![]() teraz rodzice poszli spać, TŻ też już padł jak śliwka, oczy miał już jak chomik, no bo biedak po dyżurze... ja w sumie też jestem padnięta no ale wino mnie trzyma ![]() Cytat:
pół biedy, że w nocy, w dzień to byście były uparowane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teściowa chyba miała z kim rozmawiać, więc nawet nie patrzyła czy czysto czy nie a jak przyniosłam sernik na zimno to już w ogóle stałam się "ukochaną córunią" Cytat:
![]() Cytat:
byłby hit imprezy normalnie Paula! mój początkowy typ obrączek wybrałaś! ja w końcu zdecydowałam się na inne, ale podobne Nawet zdjęcie tego samego typu Ci znalazłam: http://www.jubiler-jubiler.pl/npics/PxOHU0QvSY.jpg a tu drugie z innej perspektywy:http://www.jubiler-zietek.pl/images/232.jpg Cytat:
a z teściową to ja ogólnie mam przyjacielskie stosunki i też zawsze trzyma moją stronę że jakby TŻ za bardzo dokazywał to mam się zgłosić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1378 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jedno, waga to zuo i pokazuje czasem swoje widzimisię ![]() dlatego tak jak dziewczyny radzą, mierz się- na pewno centymetr bardziej wiarygodny przecież Ty masz tyle ruchu w pracy i jeszcze później ćwiczysz ![]() Brawo za basen ![]() Cytat:
mam baaardzo dobrego przyjaciela z BP z naszego rocznika ![]() Pozbędziemy się podjadka! nie ruszaj brzydkich rzeczy Cytat:
![]() Cytat:
kicham, prycham, zużyłam pierdyliard chusteczek mój nos odpada ![]() Kurcze, nie wiem co Ci poradzić... to ze stresu? Cytat:
chociaż picie kontyunuuję
|
|||||
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby ze stresu, zresztą nie wiem, ja nie lubię "usprawiedliwiać" swoich głupich zachowań, wychodzę z założenia, że skoro nasi przedkowie zeszli z drzewa, to nie możemy tłumaczyć swojej głupoty instynktami czy słabościami Ale szczerze mówiąc, to mam dość diety, wyliczania, popadam w niezłą obsesję, naprawdę przestałam nad tym panować. Muszę w pare dni się ogarnąć, spróbować sobie przewartościować coś w tej mózgownicy, bo w końcu źle się to wszystko skończy. Naprawde nie chcę się żalić, ani usprawiedliwiać, więc zrzućmy to na karb mojej głupoty
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
pipson to trzymam za Ciebie mocno kciuki
wierzę w Ciebie i udzielaj się tu, będę Cię pilnować humor humorem, czasem warto się wygadać i ponarzekać na cały świat dalej wkurza mnie mój brzuch i wszystko inne, ale cóż... nie odgryzę se tego tłuszczu przecież, nie? kiedyś się go pozbędę! Nooo a gdzie reszta panienek? Madzia, imprezujesz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

do tego żre jak koń
ale nie byl rewelacyjne.. chociaz Hugh Jackman jak rąbął drzewo
musze przyznac, że takiego drwala mieć, to bylby skarb 

nic nie spałam, bo ja w nocy w pociągu nie zasne
) ale nie pojechałam
Tż będzie reprezentował nasza rodzinę

za ćwiczenia
Ja dziś sie oczyszczam -a co.Tylko chleje.Kcal tez jest troche bo pije wode smakowa i kawe z cukrem

no i moi rodzice też bardzo zadowoleni
nie ruszaj brzydkich rzeczy

chociaż picie kontyunuuję
Madzia, imprezujesz?