|
|
#4291 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety nie mam tutaj ani jednej koleżanki, bo jestem w domu rodzinnym, wszyscy mają rodziny, dzieci albo wyjechali ;/ Boże, jeszcze miesiąc tutaj! A potem wracam do miasta gdzie jest eks.. Nie wiem co gorsze, ale do tego czasu muszę ''nabrać sił''. Cytat:
Widocznie nie mój czas, ale tak bardzo chciałabym się uwolnić z myśli o eksie ;/ I już miałam na to nadzieję. Mijają 3 tygodnie ;/ Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak nie ma iskier na początku to wiem,ze to będzie tylko kolega.Mimo,ze trochę wypilam to i tak na mnie wrażenia nie zrobił.Z kolega z pracy to jednak było coś.Szły takie iskry,ze masakra.Ale na to wyglada,ze tylko z mojej strony a mu zależało na seksie.Tak jak piszesz dwóm strona musi zależeć,koledze z jeziora nie robię nadzeji cieżko będzie nie robić mu nadzieji bo wiadac było ze mu zależało i chce kolejnego spotkania kurcze ja to mam pecha. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Najlepsze w tym wszystkim jest to,ze M od dawana mi sie podobał.I kiedyś mówię do siebie ale bym chciała bym z M na zmianie.Mijają 3 dni i nagle na grafiku jestem na zmianie z M.Byłam w szoku.Pózniej tydzień bajerowania z nim.Wspólne picie,i moje i jego szaleństwa których nigdy nie zapomnę to było coś.Jestem np.na sluzie w pracy i mówię do siebie ale bym chciała żeby M teraz przyszedł i nagle on wchodzi.Takich sytuacji była całe mnóstwo.On zrezygnował z jednego stanowiska w pracy,a nagle kolega z pracy poszedł na chorobowe i teraz będzie musiał za niego pracować.Akurat dwa tygodnie będę z nim przy taśmie stała.Dziwnym trafem wszystko nas do siebie przyciąga albo to tylko dziwne zbiegi okoliczności albo ja zwariowalam :/ ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- I wiecznie jak powiem do siebie żeby M tu był to on nagle sie pojawia.Dziwnym trafem ja nie wiem na jakiej to zasadzie działa hehe ale dziwne to na prawdę.I te zbiegi okoliczności które każą nam być blisko siebie. |
|
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
http://www.youtube.com/watch?v=sHUo1oEQyBc
|
|
#4294 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Także wiesz, bez wariowania
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co?
Chyba łudziłam się, że w weekend się odezwie...... Jest mi tak cholernie przykro.
|
|
#4296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie się uaktywniły nowe pokłady łez, nie płaczę za Nim, ale nad swoim losem. Jak mogłam do tego dopuścić, żeby osiągnąć takie dno. Edytowane przez wycinanka85 Czas edycji: 2013-07-27 o 15:47 |
|
|
|
|
#4297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zawsze mnie tylko zastanawialo,czy takie iskrzenie pojawia sie tylko z jednej strony.Bo z mojej to chemia niesamowita była.Jak mogłam być tak głupia i go tak odtracac tekstami w stylu,ze jak bym sie zakochała to bym go zostawiła bo ja tak robię.I masę dziwnych rzeczy mu nagadalam a pózniej dziwilam sie,ze ma mnie gdzieś.Zainteresował sie i tak inna koleżanka.Ale zazdrość go trochę bierze jak rozmawiałam z kolega przez telefon,bo jednak sie odezwał i powiedział pozdrow kolegę ode mnie,a mógłby przecież przemilczec to.Jak w pracy będzie mnie zaczepial to powiem mu,ze ma sobie zaczepiac swoje koleżanki po pracy a mi dać spokój.Bo ja juz w sumie sama nie wiem i co mu chodzi.Chciał pózniej związku bez zobowiązań i co nagle tez sie z tego wycofał.Juz tak nic z tego nie będzie,a szkoda bo zapowiadało sie znakomicie.Kilka dni temu nawet na SMS mi nie odpisał.Wiec totalna olewka na mnie. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A co robisz,ze twierdzisz ze osiagnalas dno ? |
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego uważasz, że osiągnęłaś dno?
|
|
|
#4299 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myslę, że to trochę jeszcze potrwa. Tym bardziej, że widzę, że on ma mnie totalnie w Cytat:
![]() Cytat:
przyznam szczerze, że słyszę ją pierwszy raz. Bardzo budująca Lubię Myslovitz. Ta piosenka też mnie motywuje do dalszego funkcjonowania http://www.youtube.com/watch?v=g_orMKHMaBUCytat:
![]() No i weekend aż się boję...Jestem po prostu padnięta. Dziewczyny czy u Was też jest taki ukrop? U mnie 30 stopni w cieniu |
||||
|
|
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
Osiągnęlam dno, bo będąc z Nim olewałam wszystkich dookoła, liczyła się tylko On, spotykaliśmy się tylko ze wspólnymi znajomymi, a w ostatnich miesiącach związku jak zamieszkaliśmy razem byłam zbyt pewna siebie, "pozjadalam wszystkie rozumy", dawałam mu powody, żeby czuł się źle w tym związku ciąglymi fochami. A jak doszło do tego, że się wyprowadził to nagle poczułam, że straciłam to co mialam najcenniejsze, obudzilam się z przysłowiową reką w nocniku i za wszelką cenę chciałam Go odzyskać pisząc, proponując spotkania, spotykając się z Nim, nie dawałam mu oddechu, a wczoraj bylo nasze OSTATNIE spotkanie. Teraz wiem, że straciłam Go NA ZAWSZE i zostałam z niczym...to jest moje dno, nie docenilam tego co mialam.
|
|
|
|
#4301 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny samotny weekend w domu. Ile jeszcze ???
|
|
#4302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zawaliłaś pracy/szkoły, nie odcięłaś się od rodziny itp. więc nie jest źle Znajomości zawsze można odnowić albo poznać kogoś nowego A z facetami... wiadomo, różnie bywa. Widocznie tak miało być. Pewnie kiedyś poznasz kogoś równie (jeśli nie bardziej) wartościowego, z kim się będziesz lepiej dogadywać Kurde. Jak łatwo jest komuś radzić. Gdybym stosowała się przynajmniej do połowy rad, które daję tutaj czy realnym znajomym to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie
|
|
|
#4303 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przybij piątkę Co masz zamiar robić? jakieś plany?Ja dzisiaj jestem kompletnie nie do życia. Właśnie się zdrzemnęłam i czuję się jeszcze gorzej. ale jutro (jak się da) to troche sie poopalam, może skoczę do mojego ulubionego lumpka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
NoFood a skąd jesteś?
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
Po powrocie z pracy spalam kilka godzin. Teraz wlasnie skonczylam trening. Najgorsze, ze jest taka piekna pogoda, tak bym wypila piwko gdzies na dworzu ajj. Takie piekne dni uciekaja.
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
Jakby któraś była z Łodzi lub okolic to jestem otwarta na nowe znajomości
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Wole nie pisac, w gruncie rzeczy internet tez jest maly
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Oj ja to sciana wschodnia hehe
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że nie piszę tutaj nie wiadomo jakich głupot żebym później się mogła wstydzić
|
|
#4309 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jest weekend i jest lipa. Tęsknie, kłócę się z koleżanką i w ogóle...masakra jedna wielka.
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi żle.
|
|
|
|
#4311 |
|
Przyczajenie
|
Trzymajcie mnie bo mam ochotę do niego zadzwonić, napisać...cokolwiek.
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Jeszcze pożarłam się z koleżanką bo chce żebym do niej przyjechała, a ja nie mam kasy za bardzo na taxi ani możliwości dojechać inaczej, a ta się na mnie drze i twierdzi, że zawsze mam problem... ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Błagam przemówcie mi do rozsądku, że to najgorszy pomysł na świecie bo trzymam już telefon w dłoni tak jakbym liczyła na jakieś nie wiem, spotkanie z nim dzisiaj. Ratujcie dziewczyny!!! |
|
|
|
#4312 | |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co mnie jeszcze skręca? Jak widzę te wszystkie panny dookoła, wysztafirowane, wystrojone, chętne na podryw...mam wrażenie, że facetom jest łatwiej znaleźć "pocieszenie", mogą przebierać jak w ulęgałkach. Byłam po wino w sklepie, akurat jest impreza na mieście, przeprowadziłam mały research w między czasie i same ładne dziewczyny, a faceci...lepiej nie mówić.
Wiem, że najbardziej zaboli mnie to jak pojawi się inna przy Jego boku, a wydaje mi się, że nastąpi to na dniach ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tak to...haj fajf
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
Umówiłam się ze znajomą, także zalejemy smutki i żale. Ona się rozstała rok temu ze swoim (nadal to ciężko przeżywa), który był bratem ciotecznym mojego eksa, także mam zamiar się dziś upić i zapomnieć chociaż na chwilę. Nigdy nie miałyśmy dobrego kontaktu, ale Ona jakby wyczuła i jakiś czas temu się do mnie sama odezwała. Zapewne to moje upicie nastąpi spodziewanie szybko, ponieważ mój żołądek od trzech dni prawie nie przyjmuje stałych pokarmów.
Nawet mój brat cioteczny chciał mnie dzisiaj przygarnąć, żebym szła z Nim i z jego dziewczyną na imprezę, także byłam w szoku...może jest szansa, że moje życie towarzyskie kiedyś wróci do normy. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Główka do góry Czy ja dobrze widzę, że mieszkasz w Częstochowie? Edytowane przez wycinanka85 Czas edycji: 2013-07-27 o 20:34 |
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
Pije drinka... sama.
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

ale też nie można tak wrzucać wszystkich do jednego wora, bo nasi ex faceci to bezczelne chamy

Na zaiskrzenie składa się wiele innych czynników. A że nie zaiskrzyło... Zdarza się, może nie ten akurat Ci pisany? 

Nie masz czego żałować i smucić się. Skoro on sobie szuka dziewczyny, z którą będzie mu iskrzyć, to niech szuka dalej, kiedyś w końcu znajdzie, bo kto szuka, ten znajduje
).
W ogóle co to za tekst "mogę Cię zniszczyć?!" A jakbyś powiedziała, że nie, to coś by to zmieniło? Co za kretyńskie pytanie

Jeśli tak to...haj fajf