|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Witam...
Agrafłko GRATULUJE ![]() Domcia trzymam ![]() U nas dzisiaj kryzys. Mały płacze niewiadomo z jakiego powodu. A jak tylko weźmie się go na ręce to przestaje, potem znowu coś sobie przypomni i znowu płacz. Jak uśnie to my go siup do łóżeczka lub leżaczka a on od razu oczy jak 5zł ![]() Do tego mam wrażenie jakby był cały czas głodny. Tylko on zjada co 2,5-3h 120ml ![]() Dopiero teraz udało mu się usnąć. Choć widzę, że jest strasznie czujny, reaguje nawet na drobny dźwięk. Dobrze, że jest Tż bo bym siedziała i płakała razem z Małym, a tak mogę płakać w samotności ![]() Idę coś ponadrabiać, jak będzie mi to dane. |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Ale zdjęcie nie ma ani tu, ani w kluubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Anulka widzialam ze pytalas o smazone..ja jem smaxone kotlet obowiazkowo nie codziennie ale jednak ..ale malej nic nie jest..wogole myslalam.ze gorzej to bedzie wygladac..to kp:-P tzn moja dieta przy tym narazie odpukac dzieciowi nic nie jest ..jedyne co to pepsi mi strasznie brakuje a boje sie ze po gazowanym bd mala brzuszek bolal... no ale daje rade jakos bardzo pomaga mi ta sciaga co umieszczalam w klubie co mozna a co nie...
![]() ![]() ![]() moje dziecko jest takie grzeczne w nocy daje sie wyspac w miare ![]() ![]() ale duszno.. En no to nie popisal sie Twoj tz...ale moj wczoraj tez troche nie wiec pomysl ze nie jestes sama ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- widze ze nie tylko moja sie wycfanila i najwygodniej i najlepiej jest jej u mamusi na.rekach albo na lozku rodzicow...a lozeczko jest be?:-P najgorsze jak dziec placze i nie wiadomo o co... kapiecie maluszki codziennie?o jednej porze?a jak spia to wybudzacie? en a czemu uwazasz ze tz nie zakochal sie tak w malym? |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego wczoraj sie nawet z nim nie przywitał, nic, kompletnie nic i poszedł pić. Ja wiem ze ma prace, ze chce czasem odreagowac, ze sobie rozmawiał z ojcem ale kurcze chciałabym wstawić takie zdj jak Karolajn męża i córeczki, tylko ze u nas tak to nie wyglada po prostu.. Tz pomizia go po puckach, wykapie razem ze mną i to by balona tyle. Nie utuli go, nie mówi do niego, no po prostu serce mi wie kraja jak widzę ze mały z dnia na dzień rośnie a on tego nie zauważa. Przed chwila mi zrobił awanturę o to ze zostawiłam papierosy na aucie pod sklepem i spadły najprawdopodobniej bo ich nie zdjelismy i gdzieś spadły.. O 15zl zagubione usłyszałam ze jestem po*ebana ![]() ![]() Cieszę sie ze Was mam, bo Wam mogę to napisać..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-07-27 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
I to by było tyle mojego nadrabiania
![]() ![]() ![]() Zmykam |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
En... Jesteś taka dzielna i silna! Podziwiam Cię. Najważeniejsze, że Tomuś od Ciebie czerpie moc miłości! A tatuś może się kiedyś ocknie. Byle nie było dla niego za późno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana...może mu troszke wygarnij , że to nie tylko Twój synek.... ALE i tak Cię podziwiam, ze w sumie tak łądnie ogarniasz malutkiego!!!!! Cytat:
Cytat:
Brawo!!! ja dzis też miałam kiepski poranek,ale już lepiej.... Może LAurka przeczuwa, ze goście jadą...a ona chce tylko mamusie tatusa i pieski ![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze to się macie z tym obojczykiem :/ no właśnie EWUSIA poprosimy o fociaka Tymcia ![]() Cytat:
![]() Jeszcze chwila i będzie "WASZ"!!!! Cytat:
Mam już dosc...i jeszcze te upały.... Ja naprawdę jestem twarda...tak mi się wydaje, ale dziś już się poryczałam.... Na szczęście juz lepiej .... Zaraz machnę placki ziemniaczane z kabaczkiem to sobie humor poprawię!!! Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Nie mam siły podejmować setnej rozmowy na ten temat. Po prostu nie będę sama walczyła o coś co powinno być oczywiste i jasne tylko po to zeby dało to efekt na 5minut. Dziecko zacznie dorastac a jak on teraz nie kwapi sie do opieki to wątpię ze nagle znajdzie cudowna sile, moc i przywiązanie do naszego synka. Może potrzebuje czasu, może to, może tamto. Może. To wszystko jest może, a nie żadna pewność. Jak widać moje przeczucia okazały sie słuszne, tylko szkoda ze cierpi na tym ta mała słodka istotka. Zwłaszcza ze młody to mini kopia tzta z wyglądu..
Dzięki dziewczyny za wsparcie, po raz kolejny..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Hej. Jestem w szpitalu. Pol godziny temu zaaplikowali mi ten tampon na wywołanie. W kolejnych godzinach sie okaże czy akcja sie rozwinie. Czuje sie ok. Fajna Polozna mam.
Trzymajcie kciuki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zadomowienie
|
Już poprawiłam post i dołączyłam zaginione fotki, telefon mi się zbuntował i nie chciał załadować zdjęć, a teraz z lapka działam i już edytowałam i fotki są.. A tutaj dodam Wam jeszcze kolejne, w tym jedno ze mną z naszego RODOS ![]() ![]()
![]() |
#2624 | ||
Zakorzenienie
|
Idzia a Ty jak tam? Męczy Cię?
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zadomowienie
|
Hejka
Agrafka ![]() Domciatko ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-04 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
hehe : D ekstra foty!
![]() A jak się dodaje fotki z telefonu w aplikacji? bo ja jakoś nie umiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
ZERO stresu za to poczucie humoru jest
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kąpiemy codziennie ok 19stej, staramy się mniej więcej aby każdy dzień był wg podobnego scenariusza i podobne czynności o stałych porach. Nie wybudzamy raczej czekamy, aż sam się obudzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Ewusia Tymuśjest śliczny
![]() ja znowu z doskoku, posprzątałam kuchnię, tz łazienkę, podłogi wymyte i trzeba odpocząć bo mokra jestem cała
#2632 |
Zakorzenienie
|
ja lecę wymopować podłogi i do męża na łóżko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zadomowienie
|
Ewusia świetnie wygladasz i Tymuś też
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi strasznie ![]() Mam nadzieję, że jak Mały zacznie być bardziej komunikatywny to skradnie serce Twoje TŻ na całego ![]() A jak u teściów Ci się mieszka? Wtrącają się bardzo? Mieszkacie na tym samym piętrze-jak to wygląda? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteś debeściara ![]() Mocno trzymam kciuki!! ![]() A ja karmię i przebieram i karmię i przebieram ![]() Raz kupa, raz się ulało, potem siku -nie nudzę się ![]() Dobra idę, bo TŻ krzyczy, że syna głodzę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetne foty hehehhe a Twój tam siedzi na tym fotelu? To jak mamy dzień zdjęć to muszę tu wstawić foto z grilla z kwietnia co mi dopiero dziś przyjaciółka przysłała, normalnie kocham to zdjęcie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zadomowienie
|
mój maż się krząta po kuchni rabi galarete...a ja się przeciskalam i chcialam brzuch wciagnać ale nie dało rady
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A czasem moze oczywiscie zaniknac z innych przyczyn i wtedy trudno, pozostaje mm ![]() ![]() Cytat:
Madry pediatra poradzil jedno - niech Pani da mu 150 albo 200 ml zamiast 120, i jesli nadal bedzie plakal i sie wybudzal, prosze dopiero wtedy szukac innych niz glod przyczyn ![]() Moze sprobuj?... Cytat:
Z opisu sytuacja wyglada zle ![]() Ja bym chyba na Twoim miejscu pomyslala niedlugo o terapii wstrzasowej ![]()
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
To ja. Jakby ktoś nie rozpoznał
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-04 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Ide pochodzić moze coś ruszy i na piłce poskacze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.