|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Migotka ja dzisiaj 17t 3d i mam brzuszek podobny do Ciebie, może nawet ciut bardziej odstający. Perfuzja zgrabnie wyglądasz naprawdę nie masz się czego wstydzić. Śliczne brzuszki
![]() -------------------------------------------- Co do brzuszka to przypomniałam sobie, że jak byłam ostatnio na imprezie urodzinowej u znajomego i jakaś obca dziewczyna non stop mnie za brzuch łapała aż się zdenerwowałam i jej powiedziałam, że to niegrzecznie tak dotykać cudzy brzuch bez pozwolenia. Już nie dotykała ale mało ją to obeszło bo już % we krwi to olała temat ech... nie lubię dotykania jak nie dam pozwolenia! Też tak macie, że obcy Wam do brzucha z łapami się rzucają? |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Jutro jak dowiem się jaka płeć (no nic nie poprawiłoby mi tak humoru jak przede wszsytkim dobre wieści, że wszystko z nami ok i ... płeć) to kupie pierwsze bodziaki różowe albo niebieskie z jakimś fajnym napisem, zrobię teżetowi fotkę i wyślę MMSA
![]()
#3273 |
Zakorzenienie
|
to sie pochwale
![]() poki co więcej sadełka niż ciąży ![]() 14 tydzień a według suwaczka 13tc 2d
![]() Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2013-07-29 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właściwie to nikt mnie nie dotyka.... ![]()
![]() |
#3275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Klusko mnie przeraża ten czas, to czekanie gł. dlatego, że tyle się wydarZy do tego czasu...przeprowadzka, remont, urlop, powrót do pracy...czekam jak na zbawienie na ta datę, wtedy wszystko powinno być ułożone...nienawidzę rozgardiaszu...marze o nudzie, nicnierobieniu, zastoju...całe życie o tym marze, teraz jakoś bardziej...
![]() |
#3276 | ||
Gang Iren
|
Hej!
Znowu ból głowy. Dzięki dziewczyny. Dopiero jutro będę coś wiedzieć,bo dzwoniłam,ale nie ma kobiety zajmującej się rekrutacją. Praca może i nie ciekawa,bo produkcja czekoladek,ale mało jest prac na wybrane dni tygodnia. A to i tak ma być tylko na kilka miesięcy,więc spoko. Dobrze mi zrobi wyjście z domu na trochę,a mojemu mężowi zajmowanie się dziećmi. Bo mało się wykazuje w sprawach dzieciowych. Cytat:
![]() Śliczny! Gdzie ty widzisz rozlany brzuch ![]() Cytat:
Twój też super. I sadełka nie widzę ![]()
![]() |
#3277 |
Zadomowienie
|
hej mamuśki
![]() nadrabiałam na bieżąco ale nie miałam siły ani weny, żeby napisać ![]() ![]() dzisiaj na usg, sprawdzić przegrodę i przezierność, mam nadzieję, że facet coś powie, bo się nie umawiałam na genetyczne tylko na normalne usg prywatnie w luxmedzie, ale mój lekarz powiedział, że normalnie powinien to sprawdzić, a jak nie będzie sam nic mówił to mam zapytać... chyba powinno być już wszystko widać, jestem 12t4d wg poprzedniego usg. W ogóle to znowu mam stresa, jak przed każdym usg ![]() ![]() Keffi spóźnione ale najlepsze życzenia ![]() ![]() ![]() Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na l4 miałam iść teraz, ale idę za tydzień. zatem zmieniam stanowisko na zarządcę remontu i będę panów budowlańców terroryzować hormonami ![]() a tak bardzo mis ię chce tego, o czym piszesz - nicnierobienia... ![]() Cytat:
przede wszystkim dlatego, że ja jej o ciąży nie mówiłam bo to największa plotkara w firmie. stwierdziłam, że jak zauważy to się dowie a tu się okazuje, że już ktoś jej doniósł i po prostu ni z gruchy ni z pietruchy stanęła przede mną i mówi "o, ale masz już ten brzuch! większy od biustu!" i pomacała ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3280 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cellulit mnie dopadł już jakiś czas temu, ale teraz jest dużo gorzej. Skóra zrobiła mi się jakaś taka... leista ![]() Cytat:
Cytat:
![]() też muszę sobie pstryknąć jakąś fotkę i na niej zobaczyć jak mój się prezentuje. Migotko, czekamy na wieści o płci. Masz jakieś preferencje? Cytat:
![]() Mam dziś lenia strasznego. ale muszę ruszyć tyłek i zrobić kolejne pranie, ogarnąć dom i ugotować zupkę. Tż zażyczył sobie grzybową. Lubię, więc też chętnie zjem, choć na razie jest mi niedobrze. Drugiego dania nie robię. W taki upał nie chce się nam jeść. A Wy co dziś gotujecie na obiad? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam z Dzwirzyna pogoda u nas koszmarna z rana w nocy była burza a teraz pada
![]() Ale wczoraj się trochę poopalalismy i pochlapalismy...mam nadzieję ze zaraz przestanie padać-oby ![]() Wszędzie mnóstwo kobiet z brzuszkami i małych dzidziusiów ![]() Powietrze mi chyba służy bo narazie czuję się dobrze. Miłego dnia ![]()
#3283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znajomej to tylko w łeb przylać- ciekawe czy ona nigdzie nie ma ![]() ![]()
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
dla mnie te ciążowe ciuszki jakieś takie workowate są a jak już wyglądają fajnie to ceny kosmiczne...
tez mnie deneruje jak niektórzy znajomi co są wtajemniczeni głaskają mi brzuch-to moj brzusio i mojego Tżta a nie ich....
#3285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się wstydzę Wam pokazać tego flaka ![]()
![]() |
#3286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najbadziej mi humor poprawi sam widok maluszka i info, że zdrowo się rozwija. Zrobię sobie jutro dzień dla przyszłej mamy ![]() Cytat:
lolita25 to wypoczywaj, allleeeee zazdroszę!
![]() |
#3287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3288 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie po weekendzie
![]() Przez weekend nie brałam już duphastonu ale miałam zaplanowany czas wiec nie było czasu negatywnie myśleć , no ale jednak nie czuję się za dobrze od wczoraj jakoś mi słabo i brzuch nie mogę powiedzieć że mnie boli ale tak mi w nim jakoś dziwnie i znowu mam mdłości. Ciągle nic nie przytyłam a brzuch zamiast rosnąć wydaje mi się mniejszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dodatku nie wiem jak Wy ale ja zauważyłam że ciążowe ciuch są w brzydkich smutnych kolorach- same czarne, szare, beżowe, granatowe... ja lubię żywe kolorki i nic nie mogę znaleźć- same babciowe bure worki. Postanowiłam nic na razie nie kupować- jakąś garderobę w którą wchodzę mam (część kupiona) i poczekam do jesieni bo większy problem będzie ze swetrami i spodniami niż z rybaczkami. W ogóle u mnie straszie duszno jest i powietrze stoi. Do tego mam zgagę i jestem zła (tak poprotu) wię dzień się zapowiada hu*** ![]()
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet - nie ma cellulitu! to niesprawiedliwe, obróciłam to w żart, bo cóż mi zostało ale przykro mi było bardzo ![]()
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
ten sprzedawca ma kolorowe spodnie
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21122633 zastanawiam się nad spodenkami
#3293 |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
No na boki wziął sie i rozlał, szuja jedna. Jeszcze niedawno miałam go tylko przed sobą, a teraz sięga prawie do boczkow.
#3294 | |
Zakorzenienie
|
fajna koszulke znalazłam ale cena jak za tshirt ... http://www.branco.pl/sklep/koszulka-...155-p-696.html
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- trafiłam na sklepik z wyprzedażami może akurat coś wam się spodoba ![]()
![]() |
#3295 |
Raczkowanie
|
![]()
okropne są te ciążowe ciuchy , teraz jakoś daje rade to legginsy to sukienka ale zimą
![]() Pracuję niby w sklepie z odzieżą ale jestem szczupła wiec co pasuje na mój brzuch na nogach wisi bo na brzuch potrzebuje L a na nogi S ![]() Zimą będę chodzić w ocieplanych leginsach :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie nadciąga do mnie moja mama z jakimiś zdobyczami lumpkowymi dla maluszka. Nie wytrzymała kobita ![]() Mam pytanie do posiadaczek poduch motherhood. Czy Wam się też trochę to wypełnienie rozeszło? Ja tam gdzie zakładam nogę mam takie puste miejsce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Ambrella moja sie troche zmechacila, ale poza tym jest jak nowa. Mam ja ze 2 miesiące juz.
#3298 | |
Zadomowienie
|
Ku...co za dzień...dzwonilam o wynik Pappy i dwa wyniki są niepokojące hcg i biochemia ...nie wiem co to? Jutro się wyjaśni ale zabecze się do jutra...
Buu... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam zamiar zrobić sobie dobrą obiado-kolację i nie żałować sobie niczego. Zrobię sobie maraton serialowy z "dwie spłukane dziewczyny" pomaluję paznokcie, zrobię maseczkę, zrobię peeling stópek. isia4891 trzymam kciuki!!!!
![]() |
#3300 |
Zadomowienie
|
Też nie lubię jak mnie za brzuch dotykają....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.