Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 08:35   #3271
san_g
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Migotka ja dzisiaj 17t 3d i mam brzuszek podobny do Ciebie, może nawet ciut bardziej odstający. Perfuzja zgrabnie wyglądasz naprawdę nie masz się czego wstydzić. Śliczne brzuszki
--------------------------------------------
Co do brzuszka to przypomniałam sobie, że jak byłam ostatnio na imprezie urodzinowej u znajomego i jakaś obca dziewczyna non stop mnie za brzuch łapała aż się zdenerwowałam i jej powiedziałam, że to niegrzecznie tak dotykać cudzy brzuch bez pozwolenia. Już nie dotykała ale mało ją to obeszło bo już % we krwi to olała temat ech... nie lubię dotykania jak nie dam pozwolenia! Też tak macie, że obcy Wam do brzucha z łapami się rzucają?

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:35   #3272
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Jutro jak dowiem się jaka płeć (no nic nie poprawiłoby mi tak humoru jak przede wszsytkim dobre wieści, że wszystko z nami ok i ... płeć) to kupie pierwsze bodziaki różowe albo niebieskie z jakimś fajnym napisem, zrobię teżetowi fotkę i wyślę MMSA ))))
Stary 2013-07-29, 08:35   #3273
senira666
Zakorzenienie

to sie pochwale
poki co więcej sadełka niż ciąży
14 tydzień a według suwaczka 13tc 2d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00064.jpg (27,1 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2013-07-29 o 08:37
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:39   #3274
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Migotka ja dzisiaj 17t 3d i mam brzuszek podobny do Ciebie, może nawet ciut bardziej odstający. Perfuzja zgrabnie wyglądasz naprawdę nie masz się czego wstydzić. Śliczne brzuszki
Co do brzuszka to przypomniałam sobie, że jak byłam ostatnio na imprezie urodzinowej u znajomego i jakaś obca dziewczyna non stop mnie za brzuch łapała aż się zdenerwowałam i jej powiedziałam, że to niegrzecznie tak dotykać cudzy brzuch bez pozwolenia. Już nie dotykała ale mało ją to obeszło bo już % we krwi to olała temat ech... nie lubię dotykania jak nie dam pozwolenia! Też tak macie, że obcy Wam do brzucha z łapami się rzucają?

Właściwie to nikt mnie nie dotyka....
Stary 2013-07-29, 08:49   #3275
agoola83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
A gdzie będziecie mieszkać? Zazdroszczę domu
Mnie też mdłości lekkie napadły, inne niż na początku, ale męczą. Co zjem to....

Straszny mam dziś nastrój, tż wyjechał, jutro badanie. Nienawidze poniedziałków, chcę już iść na l4!!
Na wsi:-D co bardzo mnie cieszy póki co u teściów, ale działkę pod nowy dom mamy 10 km dalej też na wsi pod lasem))

Klusko mnie przeraża ten czas, to czekanie gł. dlatego, że tyle się wydarZy do tego czasu...przeprowadzka, remont, urlop, powrót do pracy...czekam jak na zbawienie na ta datę, wtedy wszystko powinno być ułożone...nienawidzę rozgardiaszu...marze o nudzie, nicnierobieniu, zastoju...całe życie o tym marze, teraz jakoś bardziej...

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:57   #3276
gosia261282
Gang Iren

Hej!
Znowu ból głowy.

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Gosiu
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
daj znać, czego się dowiedziałaś
Dzięki dziewczyny. Dopiero jutro będę coś wiedzieć,bo dzwoniłam,ale nie ma kobiety zajmującej się rekrutacją.
Praca może i nie ciekawa,bo produkcja czekoladek,ale mało jest prac na wybrane dni tygodnia. A to i tak ma być tylko na kilka miesięcy,więc spoko. Dobrze mi zrobi wyjście z domu na trochę,a mojemu mężowi zajmowanie się dziećmi. Bo mało się wykazuje w sprawach dzieciowych.

Cytat:

Straszny mam dziś nastrój, tż wyjechał, jutro badanie. Nienawidze poniedziałków, chcę już iść na l4!!

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mój wyglada tak (dzisiaj 18t1d...).

Śliczny!
Gdzie ty widzisz rozlany brzuch

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
to sie pochwale

Twój też super. I sadełka nie widzę
Stary 2013-07-29, 09:07   #3277
tajeczka
Zadomowienie

hej mamuśki
nadrabiałam na bieżąco ale nie miałam siły ani weny, żeby napisać upały znoszę póki co nieźle, bo w sobotę w pracy przy klimatyzacji, wczoraj pojechaliśmy do Nałęczowa, spacerek, lody, akurat na jakiś festyn trafiliśmy i mieli bardzo dobry bigos
dzisiaj na usg, sprawdzić przegrodę i przezierność, mam nadzieję, że facet coś powie, bo się nie umawiałam na genetyczne tylko na normalne usg prywatnie w luxmedzie, ale mój lekarz powiedział, że normalnie powinien to sprawdzić, a jak nie będzie sam nic mówił to mam zapytać...
chyba powinno być już wszystko widać, jestem 12t4d wg poprzedniego usg.
W ogóle to znowu mam stresa, jak przed każdym usg a dzisiaj dopiero na 18 idę, więc cały dzień czekania

Keffi spóźnione ale najlepsze życzenia
Gosia
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:08   #3278
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Klusko mnie przeraża ten czas, to czekanie gł. dlatego, że tyle się wydarZy do tego czasu...przeprowadzka, remont, urlop, powrót do pracy...czekam jak na zbawienie na ta datę, wtedy wszystko powinno być ułożone...nienawidzę rozgardiaszu...marze o nudzie, nicnierobieniu, zastoju...całe życie o tym marze, teraz jakoś bardziej...
no to w ogóle jesteśmy na tym samym etapie, bo my za jakieś 2 tyg zaczynamy remont i do końca września zamierzam jakoś to do końca doprowadzić... na początku października przeprowadzka.
na l4 miałam iść teraz, ale idę za tydzień. zatem zmieniam stanowisko na zarządcę remontu i będę panów budowlańców terroryzować hormonami

a tak bardzo mis ię chce tego, o czym piszesz - nicnierobienia...

Cytat:
w piątek zmacała mnie jedna znajoma w pracy i aż mnie odrzuciło.
przede wszystkim dlatego, że ja jej o ciąży nie mówiłam bo to największa plotkara w firmie. stwierdziłam, że jak zauważy to się dowie a tu się okazuje, że już ktoś jej doniósł i po prostu ni z gruchy ni z pietruchy stanęła przede mną i mówi "o, ale masz już ten brzuch! większy od biustu!" i pomacała

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:08   #3279
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dostałam cynk o pracy i jutro będę dzwonić w tej sprawie.
Trzymajcie kciuki,żeby się udało.
daj znać
Stary 2013-07-29, 09:10   #3280
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Witam
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Ja też nie obstawiałam, że już go widać. Ja tam widziałam, bo znam siebie. Ale że jest widoczne dla innych to trochę jestem zdziwiona :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mój brzuszek widać głównie wieczorem, jest on wtedy jakiś większy. Tż twierdzi, że już coś tam widać, ale czy ja wiem .
Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, melduję się znad morza- piątek szykowanie i załatwianie spraw, które nie mogą czekać, sobota to jakiś koszmar-wyjazd przed 3, korki na koniec trasy, 3 godziny czekania na bilety w upale, kolejne korki (bez klimy!)nad morze, potem korki na mecz, a na koniec mecz pod znakiem dymu papierosowego i spaceru wokół stadionu. Ale dziś już lajcik- nadal upał, ale kupiliśmy parasol i parawan i leżałam w cieniu z filtrem 25(zero oparzeń ani przypieczeń) i przeprosiłam się z rybą nawet miałam czas na drzemkę po obiedzie i dogoniłam Was
Jedno co złe, że trochę musiałam pospacerować więcej niż bym chciała i mnie brzuch bolał tam, gdzie jest dzieciak, więc się martwię

Kefi- spóźnione, ale szczere życzenia!

Gosia- ułoży się, nie martw się na zapas- i trzymam kciuki za pracę

Miłośniczkom piwa polecam podpiwek albo kwas chlebowy-podobny smak a jak z dobrej firmy (np. Obolon albo inne litewskie) to jest naturalne i zdrowe

Edit.
Za badania też trzymam kciuki, a brzuszki obejrzę już pewnie w domu, bo tu nie mam sił/czasu na komputer mój jakby się ruszył, ale nadal delikatnie (wg usg już 15 tydzień, to i czas...)
Ejani, wypoczywaj ile się tylko da. Nie żałuj sobie. A co!
Cytat:

Zrobiłam wczoraj porządki w szafie, pochowalam mnóstwo rzeczy, w które juz sie nie mieszcze. I zrobiło mi sie jakos zle. Do tego bylam na ciazowych zakupach i nic nie kupilam, bo wszystkie rzeczy sa koszmarne...
Powiem Wam, ze mam straszne problemy z zaakceptowaniem tego, ze moje ciało tak bardzo sie zmienia Nigdy nie sądziłam, ze akurat to bedzie problematyczne...
Czuję się podobnie. Też wczoraj, przy okazji prania przebrałam swoje rzeczy i mimo małego jeszcze brzuszka musiałam odłożyć kilka par ulubionych spodni i spodenek. Ciekawe, czy jeszcze kiedykolwiek je założę .
Cytat:
Pocieszę Cię, że nie jesteś sama, ja mam to samo oglądam te ciążowe, większość to worki raczej babcine dla mnie...
Myślałam,że w ciąży będę czuła się bardziej kobieco, ale czasami patrzę i wzdycham. Wtedy mam ochotę dać sobie w twarz
Macie problem z dziwacznym cellulitem? Czytałam o tym hormonalnym i chyba mnie dopadł, dodatkowe siedzenie na tyłku i ... czekam na zimę, żeby się zakryć serio

Przed ciążą nie miałam teraz mam nawet jak stoję, taką nieładną skórę.
Głupia pytam tż, "zrobił mi się cellulit?" cisza...powtórzyłam i mówi, "w sumie nie, ale .. masz taką dziurę o tu". Wtedy pomyślałam, jakiej odpowiedzi oczekiwałam?...

Wczoraj znajomy "o Klaudia masz cellulit" chciałam się zapaść się pod ziemię, poszłam przebrać gacie na dłuższe, bo czułam się okropnie
Też mam takie wrażenie, że te ciuchy ciążowe to dla jakiejś statecznej matrony są. Inaczej je sobie wyobrażałam. Myślałam, że będę nosić jakieś fajne, kobiece sukienki, a jakoś mam problem, by taką znaleźć. Podobają mi się niektóre na stronie Happy mum, ale ceny nie dla mnie.
Cellulit mnie dopadł już jakiś czas temu, ale teraz jest dużo gorzej. Skóra zrobiła mi się jakaś taka... leista Nie wiem jak to opisać, ale brak jej jędrności. Nie mogę patrzeć na swoje uda. Bleee.
Cytat:
Moj brzuszek jutro 17 tc 1 d

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Mój wyglada tak (dzisiaj 18t1d...).

Cytat:
to sie pochwale
śliczne brzuszki macie, o takim ciążowym kształcie,
też muszę sobie pstryknąć jakąś fotkę i na niej zobaczyć jak mój się prezentuje.

Migotko, czekamy na wieści o płci. Masz jakieś preferencje?
Cytat:
Na razie nikt mnie jeszcze nie macał, ale jak się zacznie to chyba będę bić , nie lubię takiego łamania granicy osobistej.

Mam dziś lenia strasznego. ale muszę ruszyć tyłek i zrobić kolejne pranie, ogarnąć dom i ugotować zupkę. Tż zażyczył sobie grzybową. Lubię, więc też chętnie zjem, choć na razie jest mi niedobrze. Drugiego dania nie robię. W taki upał nie chce się nam jeść.
A Wy co dziś gotujecie na obiad?
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:11   #3281
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobiłam wczoraj porządki w szafie, pochowalam mnóstwo rzeczy, w które juz sie nie mieszcze. I zrobiło mi sie jakos zle. Do tego bylam na ciazowych zakupach i nic nie kupilam, bo wszystkie rzeczy sa koszmarne...
Powiem Wam, ze mam straszne problemy z zaakceptowaniem tego, ze moje ciało tak bardzo sie zmienia Nigdy nie sądziłam, ze akurat to bedzie problematyczne...
skąd ja to znam też ni ciężko na siebie w lustrze patrzeć z jednej strony wiem, że to nie uniknione i normalne ale z drugiej strony boję się na wagę wchodzić i patrzec w lustro. Nie nawidzę uczucia kiedy nie mogę dopiąć się w jakiś ciuch- czuję się jak spasiona świnia
Stary 2013-07-29, 09:14   #3282
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Unhappy Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Witam z Dzwirzyna pogoda u nas koszmarna z rana w nocy była burza a teraz pada
Ale wczoraj się trochę poopalalismy i pochlapalismy...mam nadzieję ze zaraz przestanie padać-oby
Wszędzie mnóstwo kobiet z brzuszkami i małych dzidziusiów
Powietrze mi chyba służy bo narazie czuję się dobrze.
Miłego dnia
Stary 2013-07-29, 09:15   #3283
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Przed ciążą nie miałam teraz mam nawet jak stoję, taką nieładną skórę.
Głupia pytam tż, "zrobił mi się cellulit?" cisza...powtórzyłam i mówi, "w sumie nie, ale .. masz taką dziurę o tu". Wtedy pomyślałam, jakiej odpowiedzi oczekiwałam?...

Wczoraj znajomy "o Klaudia masz cellulit" chciałam się zapaść się pod ziemię, poszłam przebrać gacie na dłuższe, bo czułam się okropnie
ja mam taką jakąś "starczą"- taka sflaczała mi się wydaje i wisząca- fuj nic ładnego
A znajomej to tylko w łeb przylać- ciekawe czy ona nigdzie nie ma ja po takim "komplemencie" nie wyszłabym z domu- serio- jestem bardzo wrażliwa
Stary 2013-07-29, 09:17   #3284
senira666
Zakorzenienie

dla mnie te ciążowe ciuszki jakieś takie workowate są a jak już wyglądają fajnie to ceny kosmiczne...
tez mnie deneruje jak niektórzy znajomi co są wtajemniczeni głaskają mi brzuch-to moj brzusio i mojego Tżta a nie ich....
Stary 2013-07-29, 09:18   #3285
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
to sie pochwale
000 mam podobny tylko na pewno większy i tez 14 tc
ja się wstydzę Wam pokazać tego flaka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 09:19   #3286
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Migotko, czekamy na wieści o płci. Masz jakieś preferencje?
Obstawiam chłopaka ale będę zawiedziona jak się nie dowiem jeszcze no! będę tupać nogami!
Ale najbadziej mi humor poprawi sam widok maluszka i info, że zdrowo się rozwija. Zrobię sobie jutro dzień dla przyszłej mamy Pod warunkiem, że wsyztsko będzie ok

Cytat:
Cellulit mnie dopadł już jakiś czas temu, ale teraz jest dużo gorzej. Skóra zrobiła mi się jakaś taka... leista Nie wiem jak to opisać, ale brak jej jędrności. Nie mogę patrzeć na swoje uda. Bleee.
trafiłaś w sedno

lolita25 to wypoczywaj, allleeeee zazdroszę!
Stary 2013-07-29, 09:22   #3287
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
skąd ja to znam też ni ciężko na siebie w lustrze patrzeć z jednej strony wiem, że to nie uniknione i normalne ale z drugiej strony boję się na wagę wchodzić i patrzec w lustro. Nie nawidzę uczucia kiedy nie mogę dopiąć się w jakiś ciuch- czuję się jak spasiona świnia
a mi to jakoś nie przeszkadza ... mimo że brzusio wygląda na sadełko a nie ciąże to i tak mi się podoba

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Witam z Dzwirzyna pogoda u nas koszmarna z rana w nocy była burza a teraz pada
deszcz , deszcz ale by bylo fajnie jakby troche popadało ....

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
000 mam podobny tylko na pewno większy i tez 14 tc
ja się wstydzę Wam pokazać tego flaka
pochwal się !!! Ja się pokazałam to i Ty możesz
Stary 2013-07-29, 09:24   #3288
Lusso
Raczkowanie

Witam wszystkie po weekendzie
Przez weekend nie brałam już duphastonu ale miałam zaplanowany czas wiec nie było czasu negatywnie myśleć , no ale jednak nie czuję się za dobrze od wczoraj jakoś mi słabo i brzuch nie mogę powiedzieć że mnie boli ale tak mi w nim jakoś dziwnie i znowu mam mdłości.
Ciągle nic nie przytyłam a brzuch zamiast rosnąć wydaje mi się mniejszy.

Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:24   #3289
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie te ciążowe ciuszki jakieś takie workowate są a jak już wyglądają fajnie to ceny kosmiczne...
....

a w dodatku nie wiem jak Wy ale ja zauważyłam że ciążowe ciuch są w brzydkich smutnych kolorach- same czarne, szare, beżowe, granatowe...
ja lubię żywe kolorki i nic nie mogę znaleźć- same babciowe bure worki.
Postanowiłam nic na razie nie kupować- jakąś garderobę w którą wchodzę mam (część kupiona) i poczekam do jesieni bo większy problem będzie ze swetrami i spodniami niż z rybaczkami.

W ogóle u mnie straszie duszno jest i powietrze stoi. Do tego mam zgagę i jestem zła (tak poprotu) wię dzień się zapowiada hu***

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 09:26   #3290
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam taką jakąś "starczą"- taka sflaczała mi się wydaje i wisząca- fuj nic ładnego
A znajomej to tylko w łeb przylać- ciekawe czy ona nigdzie nie ma ja po takim "komplemencie" nie wyszłabym z domu- serio- jestem bardzo wrażliwa
To znajomy, a właściwie nawet rodzina, nie chciało mi się rozpisywać ;P
Facet - nie ma cellulitu! to niesprawiedliwe, obróciłam to w żart, bo cóż mi zostało ale przykro mi było bardzo
Stary 2013-07-29, 09:33   #3291
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
a w dodatku nie wiem jak Wy ale ja zauważyłam że ciążowe ciuch są w brzydkich smutnych kolorach- same czarne, szare, beżowe, granatowe...
ja lubię żywe kolorki i nic nie mogę znaleźć- same babciowe bure worki.
Postanowiłam nic na razie nie kupować- jakąś garderobę w którą wchodzę mam (część kupiona) i poczekam do jesieni bo większy problem będzie ze swetrami i spodniami niż z rybaczkami.
niby na allegro są jakieś kolorowe spodnie ale sama nie wiem . za to jest sporo fajnych sukienek ... ale tez ceny mają jak dla mnie kosmiczne
Stary 2013-07-29, 09:36   #3292
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

ten sprzedawca ma kolorowe spodnie
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21122633

zastanawiam się nad spodenkami
Stary 2013-07-29, 09:37   #3293
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:

Śliczny!
Gdzie ty widzisz rozlany brzuch
No na boki wziął sie i rozlał, szuja jedna. Jeszcze niedawno miałam go tylko przed sobą, a teraz sięga prawie do boczkow.
Stary 2013-07-29, 09:47   #3294
senira666
Zakorzenienie

fajna koszulke znalazłam ale cena jak za tshirt ... http://www.branco.pl/sklep/koszulka-...155-p-696.html

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
ten sprzedawca ma kolorowe spodnie
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21122633

zastanawiam się nad spodenkami
ja jakoś nie potrafie kupować ciuchów online muszę wszystko przymierzyć i dotknąć.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

trafiłam na sklepik z wyprzedażami może akurat coś wam się spodoba http://www.pieknamama.pl/category/wy...an-ciazowych/3
Stary 2013-07-29, 10:00   #3295
Lusso
Raczkowanie

Talking Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

okropne są te ciążowe ciuchy , teraz jakoś daje rade to legginsy to sukienka ale zimą
Pracuję niby w sklepie z odzieżą ale jestem szczupła wiec co pasuje na mój brzuch na nogach wisi bo na brzuch potrzebuje L a na nogi S
Zimą będę chodzić w ocieplanych leginsach :P
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:06   #3296
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Dzięki dziewczyny. Dopiero jutro będę coś wiedzieć,bo dzwoniłam,ale nie ma kobiety zajmującej się rekrutacją.
Praca może i nie ciekawa,bo produkcja czekoladek,ale mało jest prac na wybrane dni tygodnia. A to i tak ma być tylko na kilka miesięcy,więc spoko. Dobrze mi zrobi wyjście z domu na trochę,a mojemu mężowi zajmowanie się dziećmi. Bo mało się wykazuje w sprawach dzieciowych.
No to dalej trzymamy kciuki. A praca okaże się jaka jest, może okazać się, że trafisz na fajnych ludzi, którzy tworzą przyjemną atmosferę i z chęcią będziesz tam chodzić . Oczywiście tego Ci życzę. I jak ktoś lubi czekoladę i jej zapach to chyba marzenie.
Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej mamuśki
nadrabiałam na bieżąco ale nie miałam siły ani weny, żeby napisać upały znoszę póki co nieźle, bo w sobotę w pracy przy klimatyzacji, wczoraj pojechaliśmy do Nałęczowa, spacerek, lody, akurat na jakiś festyn trafiliśmy i mieli bardzo dobry bigos
dzisiaj na usg, sprawdzić przegrodę i przezierność, mam nadzieję, że facet coś powie, bo się nie umawiałam na genetyczne tylko na normalne usg prywatnie w luxmedzie, ale mój lekarz powiedział, że normalnie powinien to sprawdzić, a jak nie będzie sam nic mówił to mam zapytać...
chyba powinno być już wszystko widać, jestem 12t4d wg poprzedniego usg.
W ogóle to znowu mam stresa, jak przed każdym usg a dzisiaj dopiero na 18 idę, więc cały dzień czekania

Keffi spóźnione ale najlepsze życzenia
Gosia
Musi być dobrze . Ja wyczekuję środy. Mam wizytę na 17.00 i nieśmiało liczę na to, że dziecię ujawni są płeć.
Cytat:
Obstawiam chłopaka ale będę zawiedziona jak się nie dowiem jeszcze no! będę tupać nogami!
Ale najbadziej mi humor poprawi sam widok maluszka i info, że zdrowo się rozwija. Zrobię sobie jutro dzień dla przyszłej mamy Pod warunkiem, że wsyztsko będzie ok

trafiłaś w sedno

lolita25 to wypoczywaj, allleeeee zazdroszę!
No, zdrowo rosnący maluch to podstawa . A jak taki dzień dla przyszłej mamy wygląda? Może zgapię jak mi zdradzisz .

Właśnie nadciąga do mnie moja mama z jakimiś zdobyczami lumpkowymi dla maluszka. Nie wytrzymała kobita . Podobno ciuszki są neutralne, pasują dla obu płci. No ciekawe, co tam nakupiła.

Mam pytanie do posiadaczek poduch motherhood. Czy Wam się też trochę to wypełnienie rozeszło? Ja tam gdzie zakładam nogę mam takie puste miejsce . Niezbyt mi się to podoba, biorąc pod uwagę, że służy mi tydzień i trochę mnie kosztowała.
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:12   #3297
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Ambrella moja sie troche zmechacila, ale poza tym jest jak nowa. Mam ja ze 2 miesiące juz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 10:20   #3298
isia4891
Zadomowienie

Ku...co za dzień...dzwonilam o wynik Pappy i dwa wyniki są niepokojące hcg i biochemia ...nie wiem co to? Jutro się wyjaśni ale zabecze się do jutra...
Buu...

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
fajna koszulke znalazłam ale cena jak za tshirt ... http://www.branco.pl/sklep/koszulka-...155-p-696.html

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

ja jakoś nie potrafie kupować ciuchów online muszę wszystko przymierzyć i dotknąć.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

trafiłam na sklepik z wyprzedażami może akurat coś wam się spodoba http://www.pieknamama.pl/category/wy...an-ciazowych/3
Ookropne tę ciazowe ubrania, spodnie z allegro to są leginsy , bluzki niektóre fajne ale rękawy szerokasne jak z rozmiaru xl.
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:26   #3299
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
No to dalej trzymamy kciuki. A praca okaże się jaka jest, może okazać się, że trafisz na fajnych ludzi, którzy tworzą przyjemną atmosferę i z chęcią będziesz tam chodzić . Oczywiście tego Ci życzę. I jak ktoś lubi czekoladę i jej zapach to chyba marzenie.

Musi być dobrze . Ja wyczekuję środy. Mam wizytę na 17.00 i nieśmiało liczę na to, że dziecię ujawni są płeć.

No, zdrowo rosnący maluch to podstawa . A jak taki dzień dla przyszłej mamy wygląda? Może zgapię jak mi zdradzisz .

Właśnie nadciąga do mnie moja mama z jakimiś zdobyczami lumpkowymi dla maluszka. Nie wytrzymała kobita . Podobno ciuszki są neutralne, pasują dla obu płci. No ciekawe, co tam nakupiła.

Mam pytanie do posiadaczek poduch motherhood. Czy Wam się też trochę to wypełnienie rozeszło? Ja tam gdzie zakładam nogę mam takie puste miejsce . Niezbyt mi się to podoba, biorąc pod uwagę, że służy mi tydzień i trochę mnie kosztowała.
To bez konkretów, planuje po lekarzu wrócić do domu wziąć prysznic, zrobić się na bóstwo. Na zakupy i odwiedzę teściową, bo teściu z tż pracuje i razem pojechali, pokażę jej zdjęcie. Kupić pierwszą rzecz dla dziecka (o ile będę znała płeć). Kupię też coś sobie jakiś ciuch i jakiś kosmetyk ))
Mam zamiar zrobić sobie dobrą obiado-kolację i nie żałować sobie niczego. Zrobię sobie maraton serialowy z "dwie spłukane dziewczyny" pomaluję paznokcie, zrobię maseczkę, zrobię peeling stópek.

isia4891 trzymam kciuki!!!!
Stary 2013-07-29, 10:31   #3300
isia4891
Zadomowienie

Też nie lubię jak mnie za brzuch dotykają....
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości