Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 14:13   #2371
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
wróciłam... Nobel dla tego co klimę wynalazł do samochodu...
o! ja mogę na dół zejśc do auta i klimę odpalić sąsiedzi by mieli polew
jak mężuś przyjedzie to chyba napełnimy basen- nad wodę nie pójdę bo się lękam grzybka (zawsze mam po basenie) to chociaż tak się ochłodzimy

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
wiesz co....
też się nad tym zastanawiałam
i nawet facet w sklepie powiedział, że generalnie nie ma różnicy między citi i cabrio. tzn różnią się tylko tapicerką no i tym że cabrio można wpinać do bazy. wg niego innych różnic nie ma, więc jeśli ktoś (tak jak my) nie ma isofixa lub nie planuje go używać, to nie ma sensu kupować cabrio... my chyba zdecydujemy się na citi
city chyba nie ma daszka jeszcze?

Ladan to chyba od upału bo ja dzisiaj też zaliczyłam jedno wymiotowanie i mnie mdliło

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-29 o 14:14
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:13   #2372
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

moja życ też tańczy :P

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:14   #2373
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
biorę normalnie fenoterol, a dzisiaj mnie telepie jakbym pierwszy raz wzięla. Naczynia myłam i myślałam, że szklanki potłukę.
kochana ja biorę od 24 tc a czasem bierze mnie taka delira, że masakra...
Stary 2013-07-29, 14:15   #2374
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Głodna jestem, a nie chce mi się jeść...
U mnie tak samo
Stanęło na płatkach z zimnym mlekiem i jagodami i kawie - też z lodowatym mlekiem... Dzieć chyba lubi, bo skacze

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
właśnie wylazłam spod prysznica i ostałam się w samej bieliźnie.

Nasze tańce nie działają, buuu!

no właśnie do oławy to mamy kawał drogi, bo z zupełnie przeciwnej strony mieszkamy.

mi niestety apetyt w te upały nie przechodzi.
Natomiast muszę się zmuszać do picia wody, a i tak wypijam dużo za mało ;/
Eee... chyba nie jest tak źle, bo u mnie chmurzy się co raz bardziej

Wiesz co, ja też tak mieszkam, że ani ze strony Oławy ani Trzebnicy W sumie ze Stabłowic, to chyba najlepiej mi do Lubina, ale ponieważ mam niedaleko wjazd na AOW i autostradę, to w sumie ganc pomada czy Oława czy Trzebnica odległość i czas podobne

Ja samej wody nie wypiję, ale z cytrynką i miętą, albo sokiem, albo z tonikiem na pół już chętnie - może spróbuj sobie coś domieszać?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:16   #2375
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Ladan to chyba od upału bo ja dzisiaj też zaliczyłam jedno wymiotowanie i mnie mdliło
możliwe.. ja cały czas siedzę i powstrzymuję pawika...
Stary 2013-07-29, 14:16   #2376
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Cześć
nie było mnie od Piątku, nadrabiania co niemiara, postaram się zaraz przelecieć co tam się działo w weekend .
U mnie wszystko ok, w weekend miałam gości stąd trochę sprzątania, szykowania jedzonka i goszczenia było
dziś miałam wizytę : III USG, z Michasiem wszystko dobrze,nadal Synek
29t 6d waga 1352 g szczęścia
położenie główką w dół i oby tak zostało
parametry ok
upał,upał i jeszcze raz upał dziś nie robie nic

Matall o wpisanie wagi

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam wy litości nie macie mam jakieś 20 stron nadrabiania
Gaduły jedne!!!! Mi to nawet cieżko oddychac al ei tak wolę lato niz zimę Wziełam sie za prasowanie i przygotowanie torby szpitalnej żeby wiedzieć co mi potrzeba i zaczełąm koszule prasować i żelazko mi się mocno nagrzało i przypaliło mi koszule po czym padło Teraz musze kupić 2 koszule zamiast 1 do szpitala i żelazko
siostra tż wczoraj wróciął z UK i przywiozła dzidziowi kilka ubranek , śpioszków, skarpetunie i zestaw butelek TT i drugi zestaw takich trochę innych TT razem ze sterylizatorem mikrofalowym i zapas smoczków na 0,3 i6 m Cieszę sie bardzi i zastanawiam jak jak wytrzymam jazde w aucie do gina ....zanim dojade to się roztopię Na szczęście tż jedzie ze mną bo mówię mu że w taki upał to bym się nawet chyba sama bała. Miłego dnia życze
ale superowo

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:19   #2377
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
nawet nie mów, mąż jak zobaczył, to kazał mi się iść położyć. Tylko najgorsze, że jak później się obudzę to muszę 10 minut leżeć bo nie jestem w stanie chodzić, bo mam delirium...

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
możliwe.. ja cały czas siedzę i powstrzymuję pawika...
ja mam za to biegumkę

Stary 2013-07-29, 14:19   #2378
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Motylku, tam byl chyba Aton 2.... Ale nie na 100%. 3 to już większy wydatek, my początkowo chcieliśmy dać ze 350 zł.

A w ogóle ostatnio trafiliśmy u nas na właściciela sklepu dzieciowego. Pan nam próbował sprzedać kit, że citi czy cabrio to właściwie strata kasy, bo zwykłe no-name mają taką samą skorupę - gdzie na pierwszy rzut oka widać, że całkiem inny kształt, więc na pewno nie taka sama skorupa. Miał pełno tych no-name i wyraźnie mu się nie sprzedawały, więc chciał się ich pozbyć.
Tż wyszedł wkurzony, że takiego kłamcy dawno nie spotkał i nie chce już do tego sklepu nawet wracać...
A to pewnie, bierzcie MC

A facet niepoważny...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Głodna jestem, a nie chce mi się jeść...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też tak mam...wepchnęłam w siebie jabłko. I dalej spać niemogę

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
wróciłam... Nobel dla tego co klimę wynalazł do samochodu...

w domku mam super chłodno... na obiad było wczorajsze leczo, ewentualnie wieczorem wstawię zupkę na jutro...
Co do klimy to ja się zastanawiam jak to jest z małym dzieckiem.Czy w przyszłe wakacje będę mogła zapodawać klimę z Tusią na pokładzie?

Cytat:
na szczęście tak
zgrywałam sie z Męża w samochodzie, że może się okazać że to Michasia i co on zrobił ? jeszcze dobrze nie weszliśmy do gabinetu a on odrazu wypalił do gin że jak tylko zauważy płeć to żeby powiedziała bo on chce się utwierdzić , zaczęłyśmy się z niego śmiać obydwie
no ale szczerze mówiąc to ja teraz też nie chciałabym już zmiany,wiadomo najważniejsze oby dzidziuś był zdrowy,ale do Synka już się tak przyzwyczaiłam że szok by to był duży dla mnie

Myślę,że każda z nas tak ma. Każda przeżyłaby szok,więc nie chcemy już zmiany

Mój brat miał ostatnio fajną koszulkę z Croppa: taki dzieciak w pieluszce (rysunkowy,nie zdjęcie), a pod tym napis "Shit happens"Szukam jej na stronie Croppa, chciałam też mojemu kupić, ale nie widzę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:20   #2379
ladanseuse14
Zakorzenienie

dzwonił D. i jeszcze dostałam ochrzan, że nic nie jem całymi dniami, biorę masę tabletek 3 razy dziennie to nic dziwnego, że jest mi niedobrze... i że jedzie do sklepu i co ma mi kupić.. ale ja na nic nie mam ochoty
Stary 2013-07-29, 14:20   #2380
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Sylwia i ladanse

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:22   #2381
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja mam za to biegumkę
oj współczuję.. mnie niedawno też męczyła.. podobno to bardzo niebezpieczne w ciąży a zwłaszcza w takie upały więc może skonsultuj to z lekarzem?
Stary 2013-07-29, 14:22   #2382
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
wesele w taką pogodę bez klimy
tragicznie było, ciesze się bardzo że nie poszliśmy an to wesele

Cytat:
city chyba nie ma daszka jeszcze?
ma daszek
http://fotelikmaxicosi.pl/category/maxi-cosi-citi/

Motyl, spokojnie można używać klimy przy dziecku z głową oczywiście! jak Marysia miała 8 miesięcy to jechalismy 400 km nad morze, bez klimy to by jakaś porażka była

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:24   #2383
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Misia a w hiszpanii normalnie fenetrol daja? Czy to z polski masz?

Ja mam wrazenie ze mi brzuch twardnieje ale pewnie jestem juz przewrazliwiona....
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:24   #2384
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Myślę,że każda z nas tak ma. Każda przeżyłaby szok,więc nie chcemy już zmiany
to prawda - ważne, żeby było zdrowe ale tak już się przyzwyczaiłam do córeczki
Stary 2013-07-29, 14:26   #2385
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
oj współczuję.. mnie niedawno też męczyła.. podobno to bardzo niebezpieczne w ciąży a zwłaszcza w takie upały więc może skonsultuj to z lekarzem?
Na mnie żelazo działa po prostu odwrotnie. Bo nic oprócz tego mi nie jest. Aha i ja często mam biegunkę po lodach.

Stary 2013-07-29, 14:26   #2386
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda - ważne, żeby było zdrowe ale tak już się przyzwyczaiłam do córeczki
Dokładnie,to kwestia przyzwyczajenia i tego,że zwracamy się do brzucha w jakiejś określonej płci Ja z synka bym się też cieszyła,ale wolę nie mieć niespodzianek bo będę musiała dochodzić do równowagi psychicznej

Stary 2013-07-29, 14:28   #2387
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ufff odepna mi dzis to dziadostwo ale mam dzis jeszcze caly dzien lezec...jutro zrobia kontrole szyjki i jesli bedzie ok to bede mogla 3 razy po 5 minut pospacerowac...i potem codziennie dluzej... Wiec moze w piatek mnie wypuszcza...

Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Hej Brzuchatki

Witam się po mega upalnym i męczacym week. Mam nadzieje, że w tym tygodniu temp trochę odpuszcza.
Odebrałam wypis ze szpitala i proszę o dopisanej nowej wagi 34 tc-2149g Kruszynka mi rośnie, ma już ponad 2 kg,super
Super

Cytat:
co ja przeżyłam pojechałam autobusem do teściowej- myślałam, że zemdleje, albo się normalnie się modliłam w tym autobusie, żeby jeszcze 5 minut wytrzymać, do mieszkania weszłam z mroczkami przed oczami i nie mogłam oddychać nakarmiłam kota, napiłam się i miałam od razu autobus do domu, to poszłam teraz jestem w domu i wymiotowałam
zaraz dzwonię do P. niech ciotkę organizuje do kota bo ja w te upały nie chcę gdzieś zemdleć, bo jeszcze się uderzę i coś Mikiemu się stanie

Papalinka mi w aptece powiedziała pani, że nie można magne b6 max w ciąży
Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Reasumując... Wózio o Mutsy 4 Rider. Ma pompowane kółka, nówkę przód i łożyska, jest w nim wszystko - gondola, spacerówka, fotelik plus do tego szyty na zamówienie śpiworek, łóżeczko turystyczne, parasolka. Kolor! Stan jest na medal.
To pojazd właśnie pod jesienno-zimowe dziecko. Fajnie, że jet to gratisowe wyrko, jak mały pojedzie na noc do babci, to będzie miało porządne legowisko. My mamy zakupione do mieszkania solidne drewniane, nie do transportu.
Minusem jest to, że to faktycznie nie lekki wózek, będzie trochę cyrku z wywlekaniem go z 2 piętra, coś się obmyśli
Super wózek i świetna cena!

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja do pracy jadę 35 minut busem, a jak się przeprowadzę do TŻ to będę dojeżdżać dwoma autobusami +/- 1h 20 minut, o ile będzie połączenie ok. No, ale to w sumie tylko tak z 3 tygodnie będę jeździć, bo wiem, że we wrześniu już pracować nie chcę
Dasz radę tyle dojeżdżać?

Cytat:
2x1
Podskoczyła Ci hemoglobina po tym leku?

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to muszę sie Wam pożalićWczoraj zabrałam się do przeglądania ciuszków. Z 3 kartonów (głównie rozmiary od 56 do 74-80, rożki, skarpeteczki, czapeczki, niedrapki i inne takie - większość nowych, używanych wcześniej tylko przez mojego siostrzeńca i koleżanki synka) zwrócono nam ostatnio 1 karton brudnych, śmierdzących, w większości dziurawych i zepsutych ubranek... Ogólnie stan tych ciuszków jest tragiczny.. ponad połowę musiałam wywalić, bo to do niczego się nie nadawało... Do tego podobno to wszystko co się im zostało i nic więcej nie mają:/
Żadnych skarpeteczek, żadnych czapeczek, kilka sztuk bodziaków, 2szt spodni, kombinezon i kilkanaście pajacyków.. ehhhh... Trochę się wkurzyłam i zawiodłam, bo nie tak się umawialiśmy…
Dobrze, że troszkę ciuszków na allegro i na promocjach 5 10 15 pokupowałam, ale to i tak za mało. Muszę ogarnąć to co mam, posprawdzać ile czego jest i dokupić resztę. Na szczęście mogę też liczyć na rodziców. Mama stwierdziła, że mam się niczym nie denerwować, że wszystko kupimy i będzie dobrze. No ale i tak sporo nerwów mnie to kosztowało.
Teraz w ramach poprawy humoru wzięłam się za zakupy u rp200 zł poszło, ale sporo rzeczy już będzie

Naprawdę nieładnie z ich strony.

Cytat:
Co za dzień Normalnie się pochlastać,aż się cała zestresowałam

Dwa busy pojechały nam do Szwajcarii (jeden osobowy a drugi towarowy, bo to na rajd rowerowy no i trzeba było też te rowery przewieźć drugim busem). I ten towarowy się zepsuł
Dzwoni do mnie mąż,że on musi jechać swoim Audi nad morze,zostawić je tam do 13 sierpnia, a sam wziąć stamtąd innego busa towarowego,którego miał w trasie i jechać nim do tej Szwajcarii.Myślałam,że padnę na zawał Na szczęście się udało,że jakiś kierowca mu pojedzie, a on ze mną zostaje,tylko,że bez Audi (temu kierowcy popsuło się jego auto...).
Potem przylazła do mnie T.,że jej auto też się zepsuło,mechanikowi tez i nie ma jak jej pożyczyć,a ona musi dzisiaj do Krk jechać. Pytała też swoją córkę,ale im też się jedno auto popsuło,więc mają tylko jedno do jeżdżenia. I ona chce moje! I będziemy totalnie bez samochodów, w razie czego jesteśmy uziemieni.
Czy efekt cieplarniany ma wpływ na psucie się samochodów?Bo ja nie wiem czy to jakieś fatum czy co...

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jezuuuu czemu ja sie musze ciagle denerwowac?

rozpakowalam ten cholerny regal i oczywiscie jedna czesc jest uszkodzona a ja jestem pipa i nie rozpakowalam tego przy kurierze, wiec nie mam protokolu, do tego rozrypalam karton na czesci bo mi kurier w pionie to postawil a ja nie mialam zamairu tego dzwigac, wiec nawet jak by sie udalo ugadac ze sprzedawca to nie mam w czym tego wyslac. w dupeeeeee. uszkodzenie jest na rogu, pekniecie plyty, niby jest w srodku wiec nie bylo by widac, ale nie wiem czy da sie to zlozyc odpowiednio i czy bardziej nie peknie najgorsze ze jak powiem tz to mnie orpypie z gory do dolu, jakiej wersji bym nie uzyla tzn jak powiem ze to wina kuriera to bedzie zrypa, jak powiem ze mi upadlo, to tez moja wina i tez zrypa mamy znajomych ktorzy zajmuja sie meblami na wymiar i maja swoje maszyny do ciecia plyt i sie zastanawiam czy u nich tego kawalka nie dociac poprostu boze, jak nie urok to sraczka.

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
czesc

ponad 50 stron do nadrobienia - wybaczcie ale nie dam rady

W piatek bylam u gina i dostalam skierowanie na szczegolowe usg z podejrzeniem malowodzia strasznie sie denerwuje, ale pomimo wszystko staram sie myslec pozytywnie... moj gin ma bardzo stary sprzet i mam nadzieje ze nic zlego sie jednak nie dzieje, no ale ... same rozumiecie moj niepokoj - zwlaszcza ze gin osobiscie zadzwonil i "wymusil" zeby wcisneli mnie na dzisiaj na te szcegolowe badania... bardzo prosze o trzymanie kciukow ok. godz.17
Mocno zaciskam

Wytańczyłyście u mnie deszcz ale nic to nie dało. Skwar dalej a ze mnie płynie.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:28   #2388
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Fenoterol w połączeniu z upałem to bardzo kiepska mieszanka...
Stary 2013-07-29, 14:31   #2389
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Misia a w hiszpanii normalnie fenetrol daja? Czy to z polski masz?

Ja mam wrazenie ze mi brzuch twardnieje ale pewnie jestem juz przewrazliwiona....
Ja mam z Polski feneterol, bo mi skurcze zaczęły się w Polsce przed ślubem. Dostałam od razu dwa opakowania od lekarza, żeby mi starczyło.

Tutaj nie ma. A jak mówiłam o skurczach w szpitalu, to powiedzieli, że BH i z powodu odwodnienia.

Dzwonił do mnie TŻ, że dzwonila jego siostra. Ona z mężem i z dziećmi chcą przyjechać do nas na ostatni tydzień sierpnia. Spoko luz. Dzisiaj dzwoni i pyta TŻ czy może TEŚĆIOWĄ mogą wziąć. TŻ ja z☠☠☠**** i powiedział, że ja już mam tyle atrakcji, że ona mi tu niepotrzebna.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Dokładnie,to kwestia przyzwyczajenia i tego,że zwracamy się do brzucha w jakiejś określonej płci Ja z synka bym się też cieszyła,ale wolę nie mieć niespodzianek bo będę musiała dochodzić do równowagi psychicznej
Mój TŻ się ostatnio nachyla do brzucha i mówi " A kto tam siedzi u mamy w brzuszku, synuś czy córeczka ?" i tak non stop i się cieszy, bo młode mnie kopie wtedy.

Stary 2013-07-29, 14:32   #2390
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Podskoczyła Ci hemoglobina po tym leku?

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Fenoterol w połączeniu z upałem to bardzo kiepska mieszanka...
bardzo
Stary 2013-07-29, 14:32   #2391
policzanka
Wtajemniczenie

Ale niektorzy ludzie sa bezczelni..Dostałam od dziadkow na urodziny sokowirówke -dzis chciałam ją wyprobowac-wyciagam z kartonu i patrze-a ona cała usyfiona...Ktos juz ją wyprobował i bezczelnie oddał z powrotem do sklepu..Mogl ten ktos juz ja pozadnie wymyc a nie..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:33   #2392
Madziuchna27
Zakorzenienie

Nie pojechałam na wygibasy, bo bym musiała wracać autobusem Poszłam za to do Lidla po zakupy, a TŻ pojechał se z kumplem nad wodę. W B. słońce wali, ale wieje też dość mocny wiaterek, który nawet jest trochę orzeźwiający.
Wypiłam mrożoną kawkę, wiatraczek chodzi i chyba zalegnę na kanapie Obiad się zrobi później

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:34   #2393
Aaamelkaa
Zakorzenienie

odnoście picia wody, wczoraj byliśmy w restauracji z znajomymi i wszyscy przy stoliku zamawiali sobie extra wypaśne driny alko, a ja biedna mówie do kelnera ze poproszę wodę i zaszalałam i poprosiłam o gazowaną,a ten powiedział że mi niespodziane zrobi i przyniósł mi wodę gazowaną z owocami w środku: cytrynka,maliny i kuleczki czerwonych porzeczek które super skakały pod wpływem gazu polecam bo fajne urozmaicenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg restauracja_zielona_szparagi_10.jpg (65,1 KB, 43 załadowań)

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:34   #2394
butterfly20
Zakorzenienie

Taki poród i opieka to koszmar, współczuję dziewczynie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2945

Stary 2013-07-29, 14:35   #2395
kaska87
Zakorzenienie

Misia tak tylko Ci teściowej trzeba żeby Ci ciśnienie podnosiła
no ciekawe kto u Ciebie ostatecznie siedzi- mi się wydaje, że Kornelek zobaczymy w październiku

help!
co kupujecie do:
-smarowania buzi
-do dupci
-do ciałka? tutaj myślę o mleczku hipp

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:36   #2396
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV

Ja się chyba nie nadaje na matkę, mqm taki kryzys, ze zaraz zacznę walić głową w ścianę!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:36   #2397
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
odnoście picia wody, wczoraj byliśmy w restauracji z znajomymi i wszyscy przy stoliku zamawiali sobie extra wypaśne driny alko, a ja biedna mówie do kelnera ze poproszę wodę i zaszalałam i poprosiłam o gazowaną,a ten powiedział że mi niespodziane zrobi i przyniósł mi wodę gazowaną z owocami w środku: cytrynka,maliny i kuleczki czerwonych porzeczek które super skakały pod wpływem gazu polecam bo fajne urozmaicenie
ooooooooo superowo!

Policzanka ja bym zadzwoniła na skargę do sklepu
Stary 2013-07-29, 14:36   #2398
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ale niektorzy ludzie sa bezczelni..Dostałam od dziadkow na urodziny sokowirówke -dzis chciałam ją wyprobowac-wyciagam z kartonu i patrze-a ona cała usyfiona...Ktos juz ją wyprobował i bezczelnie oddał z powrotem do sklepu..Mogl ten ktos juz ja pozadnie wymyc a nie..
a sprzedający jacy bezczelni że wcisnęli starszym osobom używany sprzęt

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:38   #2399
Madziuchna27
Zakorzenienie

Ps. Ale dziś jaja! Mąż przymierzał ślubny garnitur, bo za tydzień wesele mamy i chciał zobaczyć, czy dobrze będzie się prezentował. Wieszając z powrotem na wieszak włożyłam rękę do takiej malutkiej kieszonki, a tam ozdobna kopertka W środku € Tak myślimy, że to chyba T. włożyła synkowi przed naszym ślubem... Może to jakiś włoski zwyczaj???? Ona przez długie lata tam pracowała

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:38   #2400
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Misia tak tylko Ci teściowej trzeba żeby Ci ciśnienie podnosiła
no ciekawe kto u Ciebie ostatecznie siedzi- mi się wydaje, że Kornelek zobaczymy w październiku

help!
co kupujecie do:
-smarowania buzi
-do dupci
-do ciałka? tutaj myślę o mleczku hipp
też stawiam na Kornela

wiesz co ja do dupci zielony linomag kupiłam, na mrozy czy wiaterek kupiłam NIVEA na każda pogodę a ciałka nie mam zamiaru smarować po każdej kąpieli jeśli nie będzie takiej potrzeby

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości