O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 14:37   #3661
ridja devojka
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Właśnie robię obiad - cukinie nadziewane farszem z: piersią z indyka, kaszą jaglaną, brokułem, papryką, cebulą, twarogiem i jajkiem (jajko trzyma masę ). Policzyłam wartości kcal i BTW dla wszystkiego, poza warzywami, dobrze nie? W sensie policzyłam ser, kaszę, indyka, jajko i olej. Nie muszę chyba liczyć jednej papryki i kilku cukinii?
Stary 2013-07-29, 14:45   #3662
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Właśnie robię obiad - cukinie nadziewane farszem z: piersią z indyka, kaszą jaglaną, brokułem, papryką, cebulą, twarogiem i jajkiem (jajko trzyma masę ). Policzyłam wartości kcal i BTW dla wszystkiego, poza warzywami, dobrze nie? W sensie policzyłam ser, kaszę, indyka, jajko i olej. Nie muszę chyba liczyć jednej papryki i kilku cukinii?
Ja bym nie liczyła cukinii, ma mało ww

Nie lubię wstawać tak późno. W porze obiadowej zjadłam II śniadanie. Zrobiłam placki z przepisu martuskaa z pakerni. Jak nakładałam masę na patelnię to miałam taką minę , jak próbowałam
Zrobiłam z mąki owsianej, dorzuciłam otręby pszenne (muszę dokończyć opakowanie), 2 jajka, nektarynkę. Całość posypałam cynamonem. I zostało mi kilka truskawek ze śniadania, więc dorzuciłam dwie łyżki jogurtu naturalnego i polałam ;-)
Polecam
Ja

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2013-07-29 o 14:46
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:51   #3663
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Ja bym nie liczyła cukinii, ma mało ww

Nie lubię wstawać tak późno. W porze obiadowej zjadłam II śniadanie. Zrobiłam placki z przepisu martuskaa z pakerni. Jak nakładałam masę na patelnię to miałam taką minę , jak próbowałam
Zrobiłam z mąki owsianej, dorzuciłam otręby pszenne (muszę dokończyć opakowanie), 2 jajka, nektarynkę. Całość posypałam cynamonem. I zostało mi kilka truskawek ze śniadania, więc dorzuciłam dwie łyżki jogurtu naturalnego i polałam ;-)
Polecam
Ja
Możesz podać link/dokładniejszy przepis (proporcje)? Nie orientuję się w pakerni gdzie są jakie przepisy

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Kurcze, w takim razie wychodzi, że jedna nadziana połówka cukinii ma tylko 101kcal i niecałe 10g białka, 6g węgli i 4,5g tłuszczu
Stary 2013-07-29, 14:55   #3664
Nattiv
Zakorzenienie

W czwartek biorę ostatnią tabletkę anty i jestem ciekawa jak mój organizm zareaguje na taką zmianę.
Liczę, że puści trochę wodę, która mi się zatrzymała w postaci cellulitu
Jakby tak było to może bardziej mięśnie się odsłonią.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:56   #3665
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz podać link/dokładniejszy przepis (proporcje)? Nie orientuję się w pakerni gdzie są jakie przepisy

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Kurcze, w takim razie wychodzi, że jedna nadziana połówka cukinii ma tylko 101kcal i niecałe 10g białka, 6g węgli i 4,5g tłuszczu
Cytat:
Składniki: 2 jajka, 3 łyżki stołowe mąki owsianej (lub zmielonych płatków owsianych), 2 łyżki wiórków kokosowych, 15g wheya, pół jabłka, cynamon
Ja go troszkę zmodyfikowałam

Machnij foteczkę jak zrobisz tą paprykę, zrobiłabym coś innego do jedzenia niż mięcho+warzywa+ryż/kasza
Stary 2013-07-29, 14:56   #3666
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Dziekuje Wam Kochane za tak mile slowa!
Jak juz zladowalam na tej plazy, to jakos tak lepiej sie poczulam, w koncu nie tylko modelki tam paradowaly.

Redeyes, wymiarow aktualnych nie mam, bo po urlopie balam sie siegac za centymetr

W tej chwili (po jedzonku), na szybko zmierzylam strategiczne punkty : biust 88, talia 68, kosci biodrowe (z boczkami ) 89, pupa (z bajpasami ) 98, udko 58, lydka 39 (????)
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 14:57   #3667
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
W czwartek biorę ostatnią tabletkę anty i jestem ciekawa jak mój organizm zareaguje na taką zmianę.
Ja jak odstawiłam tabletki nie zauważyłam żadnej zmiany
Masz dużo cellu ?
Stary 2013-07-29, 15:00   #3668
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak odstawiłam tabletki nie zauważyłam żadnej zmiany
Masz dużo cellu ?
Właśnie przez tabletki sporo mi przybyło i sama czuję się taka napompowana wodą, więc mam nadzieję, że trochę pomoże, bo zanim zaczęłam brać nie narzekałam na niego.

Stary 2013-07-29, 15:02   #3669
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała odstawić tabsy, ale są takie wygodne i pewne. Kurcze, muszę się kiedyś przestawić na jakieś naturalne metody

Cytat:
Ja go troszkę zmodyfikowałam

Machnij foteczkę jak zrobisz tą paprykę, zrobiłabym coś innego do jedzenia niż mięcho+warzywa+ryż/kasza
Cukinię Spoko, machnę. Ja też ciągle szukam inspiracji. Paprykę nadziewaną też lubię, a jest spoko bo w zasadzie można tam wsadzić co się lubi. Ostatnio robiłam z mielonym indykiem i ryżem. Kumpel ostatnio robił z tuńczykiem, makaronem i jakimiś tam warzywami. W sumie czego dusza zapragnie
Stary 2013-07-29, 15:02   #3670
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.

Cytat:

Na odstawienie na pewno zareaguje lepiej. Ja ostatnio wzielam dwa opakowania bez przerwy, ze wzgledu na urlop. Wczoraj skonczylam drugie i nigdy wiecej tego nie robie. Czuje sie jak balon, zaczelam plamic w ostatnim tygodniu, cyce mnie bola...

Czyli starasz sie teraz o dzidziusia? Czy zmieniasz metode?
Stary 2013-07-29, 15:07   #3671
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Na odstawienie na pewno zareaguje lepiej. Ja ostatnio wzielam dwa opakowania bez przerwy, ze wzgledu na urlop. Wczoraj skonczylam drugie i nigdy wiecej tego nie robie. Czuje sie jak balon, zaczelam plamic w ostatnim tygodniu, cyce mnie bola...

Ja kilka razy nie robiłam przerw i było wszystko w porządku Teraz na urlopie nawet, bo nie chciałam mieć @.
O dziecko się nie staram Mam dopiero 23lata więc mam jeszcze czas Męczą mnie te wszystkie badania i wizyty u lekarzy podczas brania tabsów, więc z bólem z nich rezygnuję, bo bardzo przypadły mi do gustu.

Stary 2013-07-29, 15:13   #3672
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.

Cytat:
Ja kilka razy nie robiłam przerw i było wszystko w porządku Teraz na urlopie nawet, bo nie chciałam mieć @.
O dziecko się nie staram Mam dopiero 23lata więc mam jeszcze czas Męczą mnie te wszystkie badania i wizyty u lekarzy podczas brania tabsów, więc z bólem z nich rezygnuję, bo bardzo przypadły mi do gustu.

Ja pierwszy raz tak zrobilam i w sumie nie spodziewalam sie takiego dyskomfortu, bo ogolnie nie mam zadnych dolegliwosci z powodu tabletek.
A moze to pora na dokladniejsze badania po prostu

Czyli teraz metody naturalne?
Stary 2013-07-29, 15:34   #3673
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwic

Cytat:
Ja pierwszy raz tak zrobilam i w sumie nie spodziewalam sie takiego dyskomfortu, bo ogolnie nie mam zadnych dolegliwosci z powodu tabletek.
A moze to pora na dokladniejsze badania po prostu

Czyli teraz metody naturalne?
Jeśli lateks można nazwać naturalnym to tak

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

A tak na poważniej, to u nas dobrze sprawdza się stosunek przerywany. Dla Tż tak jest wygodniej i mi też odpowiada

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Jak na urlopie zrobiłam sobie trening to pożałowałam, że nie mam miejsca na pełnowymiarowy gryf. Jest o niebo wygodniej jak z gryfem łamanym
Mamy jakieś nikłe plany, by niedługo wrócić w rodzinne strony, więc miałabym kompletną siłkę do dyspozycji, ale jeszcze się okaże co z tego wyjdzie

Stary 2013-07-29, 15:39   #3674
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przez tabletki sporo mi przybyło i sama czuję się taka napompowana wodą, więc mam nadzieję, że trochę pomoże, bo zanim zaczęłam brać nie narzekałam na niego.
ja jak kiedyś zrobiłam przerwę to schudłam, szczególnie w cyckach ale ogólnie też - widziałam po twarzy, bo resztą ciała jakoś się wtedy nie przejmowałam no i skóra mi dała popalić, zaczęła się przetłuszczać, włosy wypadać- straszne to było

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:

W tej chwili (po jedzonku), na szybko zmierzylam strategiczne punkty : biust 88, talia 68, kosci biodrowe (z boczkami ) 89, pupa (z bajpasami ) 98, udko 58, lydka 39 (????)
kurcze masz podobne wymiary do moich, u mnie udo 60/59 no i boczki 82 ale nie wiem gdzie dokładnie mierzysz- jak na wysokości początku kości biodrowych i wyglądasz bardzo ładnie, może dlatego, że ja cała jestem pokryta galaretką

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 15:39   #3675
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem

Cytat:
Jeśli lateks można nazwać naturalnym to tak

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

A tak na poważniej, to u nas dobrze sprawdza się stosunek przerywany. Dla Tż tak jest wygodniej i mi też odpowiada

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Jak na urlopie zrobiłam sobie trening to pożałowałam, że nie mam miejsca na pełnowymiarowy gryf. Jest o niebo wygodniej jak z gryfem łamanym
Mamy jakieś nikłe plany, by niedługo wrócić w rodzinne strony, więc miałabym kompletną siłkę do dyspozycji, ale jeszcze się okaże co z tego wyjdzie

My, mimo tego, ze ja biore tabletki, to wole (chyba oboje wolimy), jak on wczesniej wyciagnie
Takie przyzwyczajenie z czasow, kiedy tabsow nie bralam.
Stary 2013-07-29, 15:45   #3676
Nattiv
Zakorzenienie

Aha i jeszcze muszę się wyżalić, że na urlopie koleżanki mówiły mi że przytyłam Nie usłyszałam, że lepiej wyglądam tylko że przytyłam Porównywały mnie do tej sprzed 2 lat, gdzie wyglądałam jak suchar (jak to określił Tż). Jedynie jego siostra powiedziała mi komplement. Nie wiem czy one zazdrosne były czy co Przy rozmowie z nimi na temat odchudzania uważały mnie pewnie za jakąś idiotkę, bo one należą do tych "1000kcal, zero kolacji i zumba"

Stary 2013-07-29, 15:53   #3677
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwic

Cytat:

ja też tak zrobiłam, ale nic mi nie było, mam nadzieję, że dostanę okres bo biegunki bardzo obniżają skuteczność

Stary 2013-07-29, 16:03   #3678
ridja devojka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i

Cytat:
My, mimo tego, ze ja biore tabletki, to wole (chyba oboje wolimy), jak on wczesniej wyciagnie
Kurcze, ja lajtowo podchodzę do tematu wystarcza mi 1 metoda. A gumek nie lubimy oboje, lepszy już przerywany (jak była przerwa w tabsach).

Cytat:
Aha i jeszcze muszę się wyżalić, że na urlopie koleżanki mówiły mi że przytyłam Nie usłyszałam, że lepiej wyglądam tylko że przytyłam Porównywały mnie do tej sprzed 2 lat, gdzie wyglądałam jak suchar (jak to określił Tż). Jedynie jego siostra powiedziała mi komplement. Nie wiem czy one zazdrosne były czy co Przy rozmowie z nimi na temat odchudzania uważały mnie pewnie za jakąś idiotkę, bo one należą do tych "1000kcal, zero kolacji i zumba"
Kurcze, no to jest deprymujące, jak się widzi u siebie efekty a inni nie. Może nie są zazdrosne, ale mają inny ideał. Wolą być wychudzone, więc takie sylwetki im się podobają. Jak słyszę o kolacji o 18 to się zastanawiam jak one nie mdleją. Ja kiedyś się ograniczyłam do niejedzenia po 20 (chodziłam spać ok 23 lub chwilę później), ale to dlatego, że miałam nawyk podjadania wieczorami. Nie wyobrażam sobie nie jeść przez 5h wieczorem, zwłaszcza, że kolacja nie jest najbardziej obfitym posiłkiem.
Nie przejmuj się nimi. Niedługo same zobaczą na Tobie co to znaczy naprawdę dobrze wyglądać

Nie chce mi się załadować zdjęcie cukinii. Wrzucę potem. Zjadłam 3 połówki (czyli jakieś 300 - 320 kcal i 30g białka ). Pycha!
Stary 2013-07-29, 16:15   #3679
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i

Cytat:
Kurcze, ja lajtowo podchodzę do tematu wystarcza mi 1 metoda. A gumek nie lubimy oboje, lepszy już przerywany (jak była przerwa w tabsach).

Kurcze, no to jest deprymujące, jak się widzi u siebie efekty a inni nie. Może nie są zazdrosne, ale mają inny ideał. Wolą być wychudzone, więc takie sylwetki im się podobają. Jak słyszę o kolacji o 18 to się zastanawiam jak one nie mdleją. Ja kiedyś się ograniczyłam do niejedzenia po 20 (chodziłam spać ok 23 lub chwilę później), ale to dlatego, że miałam nawyk podjadania wieczorami. Nie wyobrażam sobie nie jeść przez 5h wieczorem, zwłaszcza, że kolacja nie jest najbardziej obfitym posiłkiem.
Nie przejmuj się nimi. Niedługo same zobaczą na Tobie co to znaczy naprawdę dobrze wyglądać

Nie chce mi się załadować zdjęcie cukinii. Wrzucę potem. Zjadłam 3 połówki (czyli jakieś 300 - 320 kcal i 30g białka ). Pycha!
Nie wiem o co im dokładnie chodziło mówiąc to, ale zobaczymy za jakiś czas kto będzie się z kogo "śmiał"

Stary 2013-07-29, 16:19   #3680
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Nie wiem o co im dokładnie chodziło mówiąc to, ale zobaczymy za jakiś czas kto będzie się z kogo "śmiał"
zazdrosne są i tyle..

ten upał mnie wykończy
do końca mam 1h15.

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:19   #3681
Nattiv
Zakorzenienie

Nie ćwicząc już te 3 tygodnie kilogram mi w dół poleciał

Stary 2013-07-29, 16:20   #3682
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Cytat:
Hej Laseczki, piecze mnie dupka i plecy po wczorajszym lezakowaniu.

Mozecie mi powiedziec co sie z Wami dzieje? Nie pijecie? Czyli nastepny watek bedzie sie zaczynal 'Od alkoholu stronimy....'

A i dodaje Wam fotke, nie z plazy, bo w sumie nikt nie myslal tam o robieniu zdjec. i dobrze, bo czulam sie jak wyrzucony przez fale walen...

Milego dnia, lece do pracy

Jak widze takie zdjęcia i czytam o waleniach to wszystkiego mi sie odechciewa, no bo co w takim prztypadku ja mam powiedzieć? Zakaz wstepu na plaże i w ogóle w miejsca publiczne??
Idę ćwiczyć lepiej:/

W weekend nawet stopą nie ruszyłam, przez gorąc, brak czasu i nocki po których jestem słabowita. Ale dziś wracam na dobre tory Z grzechów melduje tylko trochę słodkości;] I alko dzis wieczorem
Stary 2013-07-29, 16:23   #3683
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Jak widze takie zdjęcia i czytam o waleniach to wszystkiego mi sie odechciewa, no bo co w takim prztypadku ja mam powiedzieć? Zakaz wstepu na plaże i w ogóle w miejsca publiczne??
Idę ćwiczyć lepiej:/
No bo jej się wydawało, że wygląda jak waleń a taka laska
Stary 2013-07-29, 16:26   #3684
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
to po co w ogóle bierzesz? ja biorę bo lubimy jak On nie wyciąga hahah

jem kisiel z owocami z ogródka- porzeczka czerwona, biała, agrest ciemny i zielony - pycha

Stary 2013-07-29, 16:28   #3685
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
No bo jej się wydawało, że wygląda jak waleń a taka laska
Ty mi nic nie mow.
takie laski widziałam nad jeziorem w sobotę że mi się rzygać chciało.. dzizas.
zastanawiałam się jak można z takim greckim bożkiem i obwisłym zadkiem wyjść do ludzi.. o zgrozo byly to mlode dziewczyny!

Stary 2013-07-29, 16:29   #3686
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
to po co w ogóle bierzesz? ja biorę bo lubimy jak On nie wyciąga hahah

jem kisiel z owocami z ogródka- porzeczka czerwona, biała, agrest ciemny i zielony - pycha
Mój mimo tabsów miał obawy kończyć w środku i w większości przypadków wyciągał wcześniej, bo nie dało mu się przegadać

Stary 2013-07-29, 16:30   #3687
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Mój mimo tabsów miał obawy kończyć w środku i w większości przypadków wyciągał wcześniej, bo nie dało mu się przegadać
hahah, wracamy do meritum wątku

Stary 2013-07-29, 16:36   #3688
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja na Twoim miejscu w ogóle bym się nimi nie przejmowała - ich sposób myślenia "1000kcal, zero kolacji i zumba" jest co najmniej śmieszny, pewnie ich głównym wyznacznikiem jest waga nie wiem jak wyglądasz (nie wiem jak to możliwe, że jakoś żadnej fotki tu nie widziałam) ale na bank lepiej niż one, a za parę lat to już w ogóle im wyjdą bokiem te cud diety
mam taką koleżankę, co prawie nic nie je (oprócz słodyczy) a w nocy wstaje i sobie gotuje coś tam lub robi kanapki z nutellą, albo wcina inne słodycze i ona się dziwi, czemu tak jest, że w nocy je i przytyła 5 kg i też zdziwiona bo przecież ona tak mało je i biega - kilka razy jej tłumaczyłam ale odpuściłam

Stary 2013-07-29, 16:41   #3689
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
wiesz co ja na Twoim miejscu w ogóle bym się nimi nie przejmowała - ich sposób myślenia "1000kcal, zero kolacji i zumba" jest co najmniej śmieszny, pewnie ich głównym wyznacznikiem jest waga nie wiem jak wyglądasz (nie wiem jak to możliwe, że jakoś żadnej fotki tu nie widziałam) ale na bank lepiej niż one, a za parę lat to już w ogóle im wyjdą bokiem te cud diety
mam taką koleżankę, co prawie nic nie je (oprócz słodyczy) a w nocy wstaje i sobie gotuje coś tam lub robi kanapki z nutellą, albo wcina inne słodycze i ona się dziwi, czemu tak jest, że w nocy je i przytyła 5 kg i też zdziwiona bo przecież ona tak mało je i biega - kilka razy jej tłumaczyłam ale odpuściłam
Nie ruszyło mnie zbytnio ich gadanie, bo sama mam oczy i wiem co widzę (zdjęcia dawałam na wątek w czerwcu ostatnio, ale w klubie też są). Przyjmowałam to z lekką pogardą, bo nie miałam już sił tłumaczyć im wszystko Ja myślę przyszłościowo, a one niestety tylko sezonowo.

Stary 2013-07-29, 17:04   #3690
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cytat:
Hej Laseczki, piecze mnie dupka i plecy po wczorajszym lezakowaniu.

Mozecie mi powiedziec co sie z Wami dzieje? Nie pijecie? Czyli nastepny watek bedzie sie zaczynal 'Od alkoholu stronimy....'

A i dodaje Wam fotke, nie z plazy, bo w sumie nikt nie myslal tam o robieniu zdjec. i dobrze, bo czulam sie jak wyrzucony przez fale walen...

Milego dnia, lece do pracy
w takim stroju do pracy? ;>
ładny brzuszek i talia!

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ty mi nic nie mow.
takie laski widziałam nad jeziorem w sobotę że mi się rzygać chciało.. dzizas.
zastanawiałam się jak można z takim greckim bożkiem i obwisłym zadkiem wyjść do ludzi.. o zgrozo byly to mlode dziewczyny!
greckim bożkiem? co to?

Byłam dziś z A. na opalanku nad wodą i mam wrażenie, że moje ciało już nie przyjmuje słońca, już się nie mogę jakoś bardziej opalić, a wiem, że to nie jest szczyt moich możliwości (kilka lat temu byłam 2 razy taka jak teraz).

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości