|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
ale z Niemiec przywożą zalane auta niestety, to widzę że tato ma podobne zdanie
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
ehh, sklerotyczka ze mnie, że nie pamiętam co pisałam
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, no to fakt, dlatego szukamy czegoś, co niekoniecznie zostało sprowadzone, a jeśli już, to jakiś czas temu, a nie w ostatnim czasie.
No cóz, znalazłam dwa, Scenica w Ostródzie i Partnera w Nowym Mieście Lubawskim, chyba się jutro bujniemy, bo ma być 21 stopni u nas, to akurat, można jechać ze smrodem naszą puszką... ![]() A, takie pytanie do Was - kiedy szczepiłyście ostatnią dawką WZW B? Bo my jesteśmy umówieni na jutro, ale wszędzie jest napisane, że po 6 miesiącach od urodzenia, a Oliwia jeszcze nie ma 6 miesięcy... Więc nie wiem, dlaczego lekarz jutro kazał nam przyjść?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-29 o 22:51 |
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie miałam o kredycie napisać, bo któraś pytała. Na początek poszliśmy do doradcy kredytowego i dostaliśmy wykaz dokumentów które musieliśmy skompletować. Potem już z wszystkimi dokumentami do niego wróciliśmy prawie dwie godziny pisania wniosków, oświadczeń itp. Po równych 2 tygodniach mieliśmy decyzję kredytową. Potem notariusz powrót do doradcy z aktem i przelanie pieniążków. Od złożenia dokumentów do przelania pieniążków mineło dokładnie 4 tygodnie. Byłoby 3-3,5 gdyby nie to że notariuszka na wakacjach była. Zależało nam na niej, bo kobieta malutko kasy brała.
Żadnych żyrantów nie potrzebowaliśmy, bo zabezpieczeniem jest hipoteka na mieszkaniu. Liczą się tylko wasze dochody i im większe dochody tym marża jest niższa, co się składa na oprocentowanie kredytu. |
|
|
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko ze jak on widzi lyzeczke/butle/niekapka czy cokolwiek co nie jest cycem (mamy tez przeogromny problem z lekami
) to zaciska paszczke i koniec..... tak samo z siateczka, przykladalismy do buzki to od razu niemal histeria no bedziemy probowac, wyjscia nje mamy przeciez, ale zdolowalo mnie to mega
|
#1567 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piotrek z tego pianinka najbardziej lubi te sznurki do wiązania ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Oj tam dacie radę...ja dałam radę z świętą marudną trójcą (ten trzecie to oczywiście mąż )... i ahh ile bym dała żeby jeszcze raz gdzieś polecieć...i nawet planowałam z moją mamą, żeby do Oslo się wybrać, ale bardzo drogie noclegi są.. i niestety nawet infanty są liczone jako osoba dorosła
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
Lady a probowalas do miseczki nalozyc jakis deserek, cz papke marchewkowa i pozwolic mu sie w tym lapkami upaplac, wiem, ze to gwarantowany balagan, ale moze w ten sposob zachwyci?
Moj w sumie ladnie zjada, ale my die tak bawimy jedzonkiem, a to troche lapkami. A to pozwole mu samemu lyzeczke poobslugiwac iwidze, ze jemu to sie coraz bardziej podoba. |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
ja szczepiłam 1,5 tygodnia po tym, jak młody skończył 6 miesięcy
|
#1571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, trudny przeciwnik z Pietraszka Ja myślałam, że u nas jest kiepsko, ale dziś jak siędossała do butelki z wodą ( takiej malutkiej z dziubakiem) to nie mogliśmy go oderwać I jeszcze jedliśmy dziś brokuła , całkiem ładnie mu szło, tylko w trakcie cos mu chyba za głęboko wpadło i zwymiotował A właśnie, można naszym dzieciom już podawać wodę mineralną bez gotowania ?
|
|
#1572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-99333 Do wyboru do koloru |
||
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Moja miła 6,5 miesiąca
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ....dobra już doczytałam że macie...ide...dobranoc..a ke jeszcze kline l kup teraz" pa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:26 |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
No to chyba wszystko jasne... Pójdziemy najwyżej za 2 tygodnie, bo nie widzę sensu, żeby ją za wcześnie szczepić, tak chyba nie można?
|
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
Jest mi tak goraco, ze nawet spac sie nie chce, ale chyba cas w koncu sie zebrac chociazby pod prysznic.
Tz sie przed chwila przebudzil, zduszany, calkowicie zdezorientowany i pyta mnie tak wystraszony, co sie stalo czemu ktos go dusi, fantazje ma ten moj chlop
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) Więc lepiej poczekaj, może im się coś pomyliło ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Żadna z Was mi nie odpowie nic na temat "rzucania" i tarmoszenia jednej nogi??
|
||
|
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
Meduzza ja sie nie znam kompletnie, moj tak nie robi, moze wujaszka google podpytak?
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Dooobra, zawijam się spać, bo kto wie, czy jutro moje dziecko postanowi wstać tak, jak dzisiaj
- czyli o 8:45. Ciekawe, czy kiedyś dociągniemy do 11. Chciałabym.
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
podpinam się po pytanie
|
#1583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obiadek z królikiem (blogerki przykład) u nas jest fe, ani jednej łyżeczki nie chce. Z owocem w siatce nie wie co ma robić, krzywi się jakby jej cytrynę dać a potem tym rzuca. Dla odmiany gdy jest głodna i ją biorę żeby dać jej uu to aż się trzęsie z radości i nie może się doczekać. Przez ostatni tydzień może 2 razy (!) cokolwiek zjadła, ale nigdy więcej niż pół małego słoiczka (ostatnio zjadła jogurt z bobovity pół, drugiej połowy na następny dzień już nie ruszyła), poza tym wszystko wylądowało w śmieciach... |
|||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
i też idę spać
dobranocki
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
U nas sie zrobilo chlodniej i pietraszko postanowil buszowac..... Buszuje od 1
padamy na ryjkiDebrah, widzisz, kurcze przynajmniej te pol sloiczka wcisniesz, nam przez ostatni tydzien sie udalo pol lyzeczki dyni z ziemniakiem i to czatowanie az w koncu otworzy paszczke i wyscig kto szybszy a najlepsze jest to, ze on marchewe i ziemniaka calkiem ladnie zjadl, potem mu sie nagle odwidzialo i koniec, jesc nie bedzie. Moze wrocic do samej marchewy? Hope flipsy ciamra, sprobowalam mu dac jedzenie ze sloiczka na flipsie to oderwal ten kawalek wyrzucil i zjadl czystego chrupka pewnie przypadek, ale jestem sklonna juz uwierzyc we wszystko ![]() Ranyyyyyyyy niech on juz zasniiiiieeeeeeeee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, co wam powiem???
Zimno mi!!!!!!!! Hahaha i jest mi z tym zaje.biscie A Pietraszko zasnal w koncu o 3 i wstal o 6.01. Jestesmy wy kon cze ni!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby i u nas nie byli potrzebni zyranci. Cytat:
u mnie slonce takie jak wczoraj, ale wiatrrrrrrr jesttt
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Pada
Lady ja bym zrobiła jak ezzo mówi, nałóż do miseczki niech sam próbuje. Dawid tak jadł, fakt dziecko się później pod prysznic nadaje, ale może tak załapie? Black to 3mam kciuki żeby któryś okazał się ok Co do wody, jak ostatnio byliśmy na spacerze, młody wypił całe swoje piciu i jeszcze ciągnął powietrze. To mu nalałam troszkę mineralnej bo nie było co wpierdzielił szybciej niż sikał.Wczoraj pytałąm elllmi o taka babkę co to w ciąży jest już półtora roku. Wiecie że ludzie gadają już nawet w moim mieśćie? U fryzjera?! Że fenomen w P. chodzi. Dla mnie osobiście to masakra raz takie udawanie ale z drugiej strony jej coś z głową się podziało. CHciała przy sobie zatrzymać gościa to na dziecko. Gościu rzeczy pokupował a tu jak miała w grudniu rodzić tak ni chu chu. Facet poszedł w piz du a ona utrzymuje że dziewczynka będzie i rodzina nic z tym nie robi. Żadnej pomocy dla niej. Masakra. idziemy z młodym na ciuchy niedługo, dziś wszystko po 2 zł chyba że się rozleje bardzo :/
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-07-30 o 07:42 |
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
meduzka, mój Olesław też mnie zastanawia bo: jak trzymam ją na rękach, to sobie macha prawą nogą. Nigdy lewą. jak usypia to też tą prawą nóżką tak kopie.
Ale z drugiej strony jak sie przekreca na brzuch to tylko przez lewe ramię dziewczyny czuje sie jak g. bo to żaden odpoczynek takie nocne czuwanie, jak tylko sie poruszyła to sie zrywałam z wyra jak oszalała! Ale wszystko jest ok, Ola ładnie spala , teraz sie śmieje i sobie gaworzy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Wyjazd udał się bardzo, pogoda była wymarzona. Oczywiście spiekłam się na raka ![]() Lecę nadrabiać te milion stron
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

) to zaciska paszczke i koniec..... tak samo z siateczka, przykladalismy do buzki to od razu niemal histeria 

DLA PITERA

matko jak sie o nią boję

wpierdzielił szybciej niż sikał.