|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
zeby szybko poszloCytat:
Bylam 2udalo sie zrobic. Ciesze sie jakbym nie wiem co Moj Tz byl w domu, ale jak nspisalam mu ze znow mam skurcze to w chwile i juz byl. Gadam ze po co ze nie wiem co z tego wyjdzie, ze mnie plecy bola,ale daje rade na skurczu. Co ok.10min sa , a on ze nie chce nic stracic i spac nie moze. Mela- chrzanic to. Lepiej dac sie dziabnac niz potem zdychac jak ja. Potem jak urodzisz to sie zemscisz. Dziabniesz Tzta walkiem do ciasta i porcja placzu w nocy ![]() Idzia- za dzis
|
|
|
#3363 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
DomciatkoŚliczna córeczka
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Gratuluję
teraz już musi być spokojniej, wracajcie szybko do domku
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() zaraz ponadrabiam. U nas była burza w nocy i przynajmniej teraz mozna zyc i oddychac. Wszystkie okna pootwierane i sie chłodzi. TZ o 6 stwierdził ze idzie biegac i zabrał jednego sierscia to zeby dwa pozostałe za bardzo nie płakały to tez ruszyłam tyłek i było bosko. ![]() Sniadanko zaliczone. Stópki wymoczone i wymasowane. Teaz was nadrobie kimne sie jeszcze i wezme sie za porzadki puki upałow nie ma |
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, nie przywitałam się w nocy,
Cytat:
najważniejsze, że już po Czarowniaca Chyba nie będę jadła tak jak mówisz, bo odeszła mi kolejną część czopa z dosyć dużą ilością krwi, napierd.... mi krzyż, brzuch się stawia i boli jak na @. Chyba wczoraj jak mnie gin zbadał to pospieszył akcję. Cytat:
bo ja nie wierzyłam, że to może być takie duże Szykuję się i wychodzę do szpitala... Trzymać kciuki laleczki |
||
|
|
|
#3367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Ze mnie chamstwo wychodzi... Nawet juzWam dzien dobry nie pisze ale to dlatego ze dzien i noc mi sie poprzestawialy
![]() IDZIA szykuje sie porodzik. Kciuki!!! A moj Syn wygina cialo smialo... Jedna kupaaa juz byla wiec chyba druga sie produkuje. SAMANTA kurcze ile jeszcze? Dasz rade na bank ale gdzie tu sprawiedliwosc...jedne myk i pobolu...inne sie mecza. Powinnobyc dla wszustkich jednakowo! Buziaki i kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3369 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry burzowo
![]() Zaraz mi teł padnie wiec potem resztę nadrobie.. Cytat:
a karmi pij jak masz 3g przerwy miedzy karmieniem..Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpoczywaj i relaksuj sie Cytat:
Chociaż ona może tak się cieszy ze się powstrzymać nie może? Moja mama jak przyjechała to siedziała i patrzyła a igorka jak karmiłam a potem jak spal ))bo się napatrzecnie mogła..i chciała ciągle dotykać..ale jak spal to za zabronilam....widzialam ze ciężko jejbylo się powstrzymacCytat:
)Tak myślałam ze juz urodziłaś ![]() Cytat:
Samanta: kciuki! Niech się ruszy wreszcie! Domciatko: jak tam? She: uroczy igorek całuski od mojego igorka!Tweed: odpoczywaj lepiej ![]() Stokrotka,Mela,idzia: kciuki! Idę zapolować i potem z kompa usiądę,pole mamusie nie przebudzi
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
MELA zdrowy egoizm. Dziabniecie dla Ciebie wazniejsze a po wszystkim sie "zemscisz". Oby tylko to pomoglo. Tez kciukuje za Ciebie!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Śpiewam Gluciątkowi od rana
->http://www.youtube.com/watch?v=K-O2UH-vjC8Też możecie pośpiewać swoim Skarbom Rozpakowane Gratulacje!!! Domi doczekałaś sie przepięknej Sary Kalisto, na drugim zdjęciu widać jak Dominikowi błogo u Mamusi
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
she,madi, domi - wielkie gratulacje!
idzia i reszta dziewczyn szpitalnych bądź tych ze skurczami ![]() kallisto- słodki maluszek, normalnie bym wycałowała ![]() nie było mnie tu kilka dni,ale wybaczcie nie dam rady nadrobić przez te upały ciagle tylko leżalam i na nic nie miałam siły...w niedziele mieliśmy zrobić sobie sesje z Tżtem i dupa bylo było tak gorąco że nie dało sie wyjść na dwór. Wczoraj wyprasowałam nową porcję ciuszków malucha a na dzisiaj mam pranie kolejne do prasowania, całe szczęście że pada deszcz, jest chłodniej i wreszcie można normalnie oddychać ![]() od 2 dni wieczorem zdarzają mi się takie jakby skórcze, czyżby to przepowiadacze? czekam na kuriera, ma mi przywieźć laktator , mam nadzieje ze będzie po południu jakoś bo ide sie jeszcze kimnąć jeszcze raz dla potrzebujących brzuszków |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sobie spisać co w teściowych denerwuje Młode Mamy
![]() Na przyszłość Jak Gluciątko obdarzy mnie pięknym wnusiątkiem![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Podziwiam Was za te laktatory ![]() Jak Wy możecie w ogóle ściągać tym mleko? Chyba bym się zapłakała na śmierć ![]() Ręcznie zdecydowanie nic nie boli później
|
#3374 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Cytat:
Dotka a probowalas pokrecic troche smokiem w buzi tak zeby Zuza.sama go zassala zamiast wkladac? Czasami to chwilke trwa ale u nas pomaga Cytat:
Udusilabym za wybudzanie Cytat:
Jeszcze nie wrzucalam. Postaram sie zrobic.to.dzisiaj ![]() Cytat:
gratuluje!!!! Cytat:
Cytat:
wyglada na porodzik Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3375 |
|
Zadomowienie
|
Domi Eva wielkie gratki,
samantha, kejt, idzia trzymam kciuki. She kallisto sliczne dzieciaczki A teraz ide w kime
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() wczoraj przeszła u nas burza, a lało tak intensywnie, że rzeki na ulicach.. cieszyliśmy się z mężem jak nienormalni Powietrze teraz rześkie, jest cudownie Niestety tej nocy nic się nie rozkręciło.. znowu cisza..wkurza mnie to.malaczarna, idzia domciatko Sam żeby tym razem ruszyło!!!stokrotka a jak tam dzisiaj u Ciebie?? |
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
witam sie
Cytat:
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówiłam?![]() Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby się wszystko ładnie rozkręcało, czekamy na wiadomości! ![]() Gratulacje Domi, kawał dobrej roboty ![]() Pomimo tego, że stało się to czego tak bardzo się obawiałaś, najważniejsze że masz malutką już przy Sobie! Śliczna jest!Oliath piękne powietrze co? Ja pomimo niższej temperatury tak się cieszyłam świeżością, że dalej spałam w samych majtkach, o 6 rano obudził mnie tylko tż żebym się jednak przykryła, bo zimno jest Bosko!A zdjęcia bomba, ależ się uśmiałam z rana Lilo mały wymuszacz![]() Laleczki, przychodzę z kolejną dobrą nowiną, nieco spóźnioną, bo dostałam smska przed 24, ale już niestety spałam. Od katerine: "Kochana urodziłam dzisiaj o 20:20 córeczkę Justynkę. Wymiary 4010g i 56cm jest śliczna. Rodziłam sn" Mamy kolejną kluseczkę!!!
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje katerine!! |
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
#3382 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
She, Katerine, Domiiiiii - gratuluję pociech!!!!!!!!!! Domi ale się namęczyłaś... Wchodziłam co jakiś czas i sprawdzałam, czy już urodziłaś, tyle się naczekałaś... Mój rozbójnik śpi w leżaczku bujaczku, ale pewnie za pół godziny się obudzi, to się nawet za nic nie zabieram, dokończę tylko herbatkę... A w domu syf jak nie wiem :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
gratulacje .
|
#3384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
U na snoc przespana (no z wyjątkiem budzenia na karmienie). Igorek ładnie sam zasypiał po cycu w łóżeczku... oby tak dalej. chociaż dzisiaj rano już nie chciał.. ale to mu wybaczam.. dobrze, że w nocy taki grzeczny jest...
Mieliśmy przeokropną burzę w nocy.. az ja się czułam nieswojo, chociaż lubię burze... i spał coś? Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kejt: oohooo widzę że tutaj też się rozkręca! Ale wysyp dzieciaczków
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje nastepna pieknosc
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Katerine
gratuluję, zaraz wychodzę ...Miłego spamowania, nie kończcie wątku do jutra ... muszę urodzić w tej części ![]() PAMIETAJCIE o TYMMiłych porodów ... Pa pa. |
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
samantha, kejt, idzia trxymam kciukaski oby szybko poszlo .
do mnie dociera ze to moze byc lada moment a ja do nikogo nie mam numeru ![]() do kogo by tu wziasc zeby wysłac smska jak by sie zaczeło
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42013609]Hej!
She, Katerine, Domiiiiii - gratuluję pociech!!!!!!!!!! Domi ale się namęczyłaś... Wchodziłam co jakiś czas i sprawdzałam, czy już urodziłaś, tyle się naczekałaś... Mój rozbójnik śpi w leżaczku bujaczku, ale pewnie za pół godziny się obudzi, to się nawet za nic nie zabieram, dokończę tylko herbatkę... A w domu syf jak nie wiem :/ [/QUOTE] Ja tak czekałam wczoraj na Glutka, zasnął mi wieczorem na spacerze tak po 19.00 i czekałam aż się obudzi, żeby Go wykapać i położyć spać ha ha ha ![]() Ale się nie doczekałam bo się obudził w środku nocy ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- To jestem nadwrażliwa W każdym bądź razie ta zabawka stanowczo nie jest dla mnie
|
#3390 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie bola takie skórcze albo trzyma jeden skórcz i nie puszcza... mam brzuch twardy i chodze schylona jak po cesarce ale najwazniejsze ze zbadali mnie wczoraj ze wszytko jest okCytat:
pozatym dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily to przejrzyjcie swoje torby na porod i wywalcie z nich polowe rzeczy ja mialam spakowana cala torbe coprawda nie duza ale nie uzylam praktycznie niczego z niej mialam batoniki lion, misie haribo na ktore jak przyszly skorcze to nawet nie chcialo mi sie jesc, mialam wode w spraju, skarpetki, szlafrok itp.... i niczego nie uzyłam i o wszystkim zapomnialam jak przyszly skorcze to nic sie nie liczy...pilam tylko wode niegazowana pozatym uzyłam tylko recznika, gumki do włosów i koszuli na porod ale i tak koszule dostałam na przebranie jednorazowa ze szpitala wiec nastepnym razem jak przyjdzie mi rodzic pakuje sie do siatki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

zeby szybko poszlo
Moj Tz byl w domu, ale jak nspisalam mu ze znow mam skurcze to w chwile i juz byl. Gadam ze po co ze nie wiem co z tego wyjdzie, ze mnie plecy bola,ale daje rade na skurczu. Co ok.10min sa , a on ze nie chce nic stracic i spac nie moze. 

Domciatko