Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 09:18   #2731
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Ja zjadłam śniadanie i już nie mam siły. A jeszcze obiad i poodkurzać muszę.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:19   #2732
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Wstawiam swój bebzol Leci mi 33tc dokładnie 32t2d . Jak widać cały układ krwionośny mam na wierzchu
Śliczny brzuszek

Nadrobiłam pobieżnie i widzę, że przewinął się temat obwodów brzuszka. Tak więc ja w 33tc mam w pępku 92cm. Jak w niedzielę zobaczył mnie mój wujek to mówił, że mam bardzo duży brzuch i że pewnie się klopsik szykuje, ponoć jego córka miała mniejszy (jak rodziła miała 106 cm w obwodzie więc nie wiem jak to może być mniejszy). Wkurza mnie takie porównywanie
Stary 2013-07-30, 09:19   #2733
Asiek84
Wtajemniczenie

hej

zazdroszczę Wam tej burzy, u mnie nawet kropelka deszczu nie spadła...

Ladan pięknie Julcia rośnie

Sylwia
to Ci gin stresu napędził, ale dobrze że się wszystko wyjaśniło

idę pod wiatrak, bo się zaczynam rozpływać...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:19   #2734
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Taki poród i opieka to koszmar, współczuję dziewczynie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2945
Te komentarze lekarek/pielęgniarek są po prostu żałosne.

Cytat:
m.a.r.t.a ja bym też zostawiła te pampersy do przetestowania i ewentualnie jakby uczulały to wtedy dopiero w kosz.
Tak zrobię.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

help!
co kupujecie do:
-smarowania buzi
-do dupci
-do ciałka? tutaj myślę o mleczku hipp
Ja na odparzenia mam linomag z cynkiem, do codziennej pielęgnacji chce kupić maść linomag zielona. Choć tak sobie myśle, że jak skórka będzie odpowiednio nawilżona to po co ją chemią smarować? A na buzie nie mam nic, jeszcze.
Stary 2013-07-30, 09:23   #2735
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

mialam wlasnie ktg... I znowu skurcze regularne co 10 minut...wprawdzie polozna mowi ze te porodowe wygladaja calkiem inaczej i mam sie nie martwic...ale lekarz spotkany na korytarzu (moge chodzic 3 razy po 5 minut) wiec kazali mi przyjsc na ktg...juz nie byl tak optymistyczny...leze i czekam na wizyte....ciekawe co dzis zas wymysla...mogli by mi dac jeszcze tablety na 2 tyg i bede je brala w domu...a w 36 tc powiedzieli ze juz moge rodzic...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:23   #2736
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Pff ja mam 37dni do TP jestem u kota bo pogoda fajna ale zaraz idę na autobus :p
No 37 to mniej niż 60, ale ja się jaram moimi dniami

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja na odparzenia mam linomag z cynkiem, do codziennej pielęgnacji chce kupić maść linomag zielona. Choć tak sobie myśle, że jak skórka będzie odpowiednio nawilżona to po co ją chemią smarować? A na buzie nie mam nic, jeszcze.
Bo w pieluszce łatwo o odparzenia i co 2-3 zmianę pieluszki dobrze zabezpieczyć skórę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:26   #2737
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć

Ochłodziło się w końcu, w nocy była straszna burza, a teraz wichura, ale jest czym oddychać nareszcie. Wczoraj miałam dzień słonia - ledwo się ruszałam, bobas brzuch wypychał i ogólnie było do doopy. Byliśmy z mężem w Auchan na zakupach i w empiku po odbiór fotoksiążki, to moje tempo chodzenia było jak babci 80-letniej o lasce. Ciężko jakoś, nie wiem, czy to od brzucha czy od pogody. A dziś od rana córcia strasznie kopie i to znowu po bokach, mam nadzieję, że to nie znaczy, że znowu jest poprzecznie ułożona. A w ogóle to zważyłam się i właśnie przekroczyłam magiczną granicę 10 kg...
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
tęsknię za czasami kiedy nie czułam cycków na brzuchu...
Ja też!!!

Na 11 idę do dentysty...

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:26   #2738
matallewar
Zakorzenienie

Dobra, idę chociaż kuchnię ogarnąć, bo nie ma ani odrobiny miejsca na blacie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-30, 09:28   #2739
misia332
Zakorzenienie

Opowiem Wam dziwną sytuację. Przyjechała tutaj żona kolegi z córką od TŻ z pracy.
Ona tez tu kiedyś pracowała i mieszkała. W sumie na nasz ślub nawet przyjechała do Żar.
Wczoraj przyszła do pracy mamy i TŻ umówić się na kawę. Rozmawiając z moją mamą pyta " A monika dużo przytyła od ślubu? No bo teraz przecież nie musi się pilnować jak wcześniej. "

Moja mama jej tłumaczy, że ja sie nie pilnowałam jakoś bardzo i że przytyłam może 5 kg. A ona do niej " to co apetytu nie ma ?" A mama znów jej mówi, ze mam ale ja zawsze raczej zdrowo jadłam i mało, więc teraz też nie potrzebuję jakoś więcej.
Tak mnie to wkurzyło, no bo to, że ona w ciąży przytyła 30 kg, nie oznacza, że każdy tak tyje przecież.
Wiecie, że ona nie zdecydowała sie na drugie dziecko, bo bała sie że straci figurę po raz drugi ??

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:28   #2740
rusałka_1
Zakorzenienie

Hej

Ja nie spałam do 3, bo mieliśmy straszną burzę za oknem, ale było warto! pięknie się ochłodziło, w domu 25 stopni, na dworze jeszcze mniej pierwszy raz od wielu dni oddycham pełną piersią i ruszę się dziś do sklepu, na pocztę, może nawet posprzątam

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
kurcze właśnie byłam w kibelku i ledwo sie do niego dotoczyłam po schodach...normalnie jak przychodzi noi i mam sie położyć to az sie boje bo wiem że za chwile będe lecieć do kibelka ...a jak mam sie podnieśc z łóżka to tak mnie krzyże bolą że ldwo pierwsze kroki stawiam
Nawet gin mi się dziś pyta jak znosze ciażę w porównaniu z 1? A ja mu ze jak stara rozklekotana babcia się czuje.
hehe, a jak ja w pierwszej ciązy czuję się jak kaleka to co będzie w drugiej?

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość

dziekujemy bardzo za kciuki - jestescie KOCHANE

ponad 2 godz czekania , ale to nic najwazniejsze ze Wiki prawidlowo sie rozwija - tydz 32+3d waga 2024g i zadnego malowodzia nie ma ... mam ochote mojemu ginowi ze mi takiego stracha napedzil... no ale juz jest dobrze ufffff
MATAL prosze dopisz wage na 1 stronie

Jeszcze raz dzieki dziewczyny i dobrej nocki, bo padam - jutro postaram sie was nadrobic

Jestescie THE BEST
gratuluje super że z malutką wszystko dobrze

Cytat:
Wstawiam swój bebzol Leci mi 33tc dokładnie 32t2d . Jak widać cały układ krwionośny mam na wierzchu
jaki ładny i gładziutki

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:29   #2741
papalinka83
Zakorzenienie

Ladan, Sylwia, Ewacia - gratuluję udanych wizyt
Makrela, Angel - kciuki, żeby wszystko było ok

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:29   #2742
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
2. tu mam cały arsenał: krem z Mixy zapobiegawczo, jakiś taki "po każdej zmianie pieluszki", zielony linomag, sudocrem, na odparzenia mam jeszcze maść tormentiol (mama ze mną jej używała na odparzenia, położne poradziły, że można kupić, zwłaszcza, że jest niedroga)
3. do ciałka nic nie mam, bo przy stosowaniu Oilatum nie trzeba
Tormentiol jest niewskazany zarówno dla kobiet w ciąży (wpływ na układ nerwowy malucha) jak i dla noworodka. Matallewar dobrze prawi .

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Tormentiolu nie wolno do 6 czy nqwet 12 miesiąca!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Zdecydowanie maść w tubce. Mnie osobiście przekonały tutaj opinie, cena, rzekoma skuteczność choć to sprawa indywidualna oraz higieniczne aplikowanie na skórę dziecka- nie babram palcami w pudełku.

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Kurcze, pasy zawsze zapinam, odkąd jestem w ciąży to dodatkowo obowiązkowo adapter - nie chcę ryzykować życia mojego dziecka, tylko dlatego, że czegoś nie zapięłam
A zdarzyło mi sie kilka razy przed ciążą przy gwaltownym hamowaniu (i sklerozie, czyli niezapiętych pasach) polecieć brzuchem na deskę rozdzielczą albo kierownicę.
Ja pasy również zapinam. Brzuch mam super duży,ale odpowiednie upięcie nie powoduje u mnie jakiegoś dyskomfortu. Wolę jechać bezpiecznie niż w razie w wylecieć z dzieckiem przez przednią szybę.
Stary 2013-07-30, 09:32   #2743
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Ladan, Sylwia_cypr, graty za udane wizyty Duże już Wasze kluseczki. Też bardzo bym się chciała dowiedzieć ile waży mój wielkolud, ostatnie info mam sprzed miesiąca

Już osiwiałam od tego sondażu z wypytywaniem gdzie mogłabym sobie sprawdzić przepływy i przy okazji nie ogłosić upadłości finansowej.
Położna powiedziała, że szpitalu i na ip tego nie robią w ogóle Potwierdziła, że w jednej przychodni mogę się załapać - ale nie mogę się tam dodzwonić od 2 dni, może dziś jak się przykleję do słuchawki... ?

Jedna para na szkole rodzenia podpowiedziała nam wczoraj, że oni chodzą do kliniki prywatnej w innym mieście i płacą za taką wizytę z USG dopplerowskim bagatelka 400zł Madafaka, toć to prawie połowa ceny naszego wózia

Mam umówioną prywatną wizytę w czwartek, ona jest za 150-200zł, moja mama zaoferowała się za nią zapłacić. To też straszna kwota, ale "głupio" by było potem sobie pluć w brodę, że człowiek tego nie sprawdził i z maluchem przez to jest źle

Ja to mam cyrk z tymi wizytami

A z innej beczki to moja druga połówka przysłała mi swój grafik na sierpień i z tego co widzę, to nawet wcale nie dostał wolnego na weekend - więc nie wiem po hugo w ogóle podnosił mi ciśnienie i robił aferę żeby próbować urwać się ze smyczy Raczej nie uda mu się pozamieniać, bo widzę, że mają natłok roboty, parę nadgodzin się trafiło.
No nie wiem, okaże się niebawem. Ja tam mam opracowany plan zajęć weekendowych (Baby Shower ) i ewentualny program zemsty

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-07-30 o 09:33
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:33   #2744
logoasia
Zakorzenienie

hejo
u mnie dziś wizyta, mam nerwa. jeszcze tz dokłada swoje, znowu auto w warsztacie, drugie nie odpalamusialam prosic kolezanke zeby mnie zawiozla. ale przynajmniej przyjemnie chłodno obecnie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Najpierw się przywitam potem wezmę się za nadrabianie póki rodzinka mi śpi.
A więc u mnie po nocnym armagedonie super przyjemnie. Ale w nocy o 3 miałam pietra jak stąd do Warszawy. Mąż w pracy no to Kaśka sru i do dzieci poszłam spać. Dawno u nas tak nie trzaskało.
.
u mnie ta sama burza, było strasznie anka spała jak zabita, ale sunia wariowała, więc wzięliśmy ją do sypialni.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:36   #2745
bojatoja
Zakorzenienie

Hej.
I u mnie poprawa pogody. Pada deszcz
Cytat:
Super U mnie też widać cały układ krwionośny
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mialam wlasnie ktg... I znowu skurcze regularne co 10 minut...wprawdzie polozna mowi ze te porodowe wygladaja calkiem inaczej i mam sie nie martwic...ale lekarz spotkany na korytarzu (moge chodzic 3 razy po 5 minut) wiec kazali mi przyjsc na ktg...juz nie byl tak optymistyczny...leze i czekam na wizyte....ciekawe co dzis zas wymysla...mogli by mi dac jeszcze tablety na 2 tyg i bede je brala w domu...a w 36 tc powiedzieli ze juz moge rodzic...
Kurcze, Ty to poleżysz w tym szpitalu. Trzymaj się

Cytat:
Ja pasy również zapinam. Brzuch mam super duży,ale odpowiednie upięcie nie powoduje u mnie jakiegoś dyskomfortu. Wolę jechać bezpiecznie niż w razie w wylecieć z dzieckiem przez przednią szybę.
Ja też zapinam pasy zawsze
Ogólnie to dość duży brzuch mam, ale właściwie to w niczym nie przeszkadza, mogłabym na nim spać
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:38   #2746
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Heh śmieszne .

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a ja zrobilam sernik na zimno ciekawe jaki cukier bedzie po nim
Ja wczoraj piekłam ciasto z malinami. Cukier lekko podwyższony. Nawet dzisiaj po wielkiej ulewie obudziłam się o 2.00 i skubnęłam 2 kawałki. Nie pytaj o cukier na czczo .

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
u nas dziś na obiad będzie reszta pizzy z wczoraj. Zamówiliśmy taką 60cm Choć dziś dałoby się wytrzymać w kuchni. Chyba sparzę fasolkę i pomrożę, bo dostałam dużo od teściowej.
Kurczę my jak dla siebie na dwie osoby zamawiamy pizze to każdy z nas bierze po jednej po 42 cm i sam wsuwa bez niczyjej pomocy.

Cytat:
muszę w tym tygodniu plan porodu napisać
Plan tzn? Amelka mi mózg wyssała .

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Mojej koleżanki poród też trwał 2 h. Szczęściara...
A moja siostra? Brała jakieś leki nie pamiętam na co, lekarz powiedział, że jak je odstawi to za kilka dni może się zacząć akcja porodowa. Ta się zaśmiała, że niezły żart. Wzięła ostatniego tabsa i za kilka dni odeszły jej wody . Pojechali do jednego szpitala-brak miejsc, pojechali do drugiego, zbadali i mówią Pani ma już rozwarcie przewozimy na porodówkę. Siostra w szoku. Ledwo co się znalazła na porodówce, zrobiła kilka razy yyyyy yyyyy yyyy i mały pojawił się na świecie.
Stary 2013-07-30, 09:42   #2747
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej.
I u mnie poprawa pogody. Pada deszcz
ktoś z zewnątrz by pomyślał, że jesteśmy psychicznie chore
Stary 2013-07-30, 09:43   #2748
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Dziś mam wizytę. Mam nadzieję, że z Maluszkiem wszystko w porządku

za wizytę!

Cytat:
Mmm jaki buń Masz TP tak jak ja na 23 września Mój układ krwionośny też jest dorodny

Matal ważne, że zechciał zrobić bierzmowanie

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:45   #2749
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Opowiem Wam dziwną sytuację. Przyjechała tutaj żona kolegi z córką od TŻ z pracy.
Ona tez tu kiedyś pracowała i mieszkała. W sumie na nasz ślub nawet przyjechała do Żar.
Wczoraj przyszła do pracy mamy i TŻ umówić się na kawę. Rozmawiając z moją mamą pyta " A monika dużo przytyła od ślubu? No bo teraz przecież nie musi się pilnować jak wcześniej. "

Moja mama jej tłumaczy, że ja sie nie pilnowałam jakoś bardzo i że przytyłam może 5 kg. A ona do niej " to co apetytu nie ma ?" A mama znów jej mówi, ze mam ale ja zawsze raczej zdrowo jadłam i mało, więc teraz też nie potrzebuję jakoś więcej.
Tak mnie to wkurzyło, no bo to, że ona w ciąży przytyła 30 kg, nie oznacza, że każdy tak tyje przecież.
Wiecie, że ona nie zdecydowała sie na drugie dziecko, bo bała sie że straci figurę po raz drugi ??
No kobiety tak mają nie przejmuj się

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam nie zapiąć, to nie jest kwestia wygody, a bezpieczeństwa, a bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze

Sprzątnęłam kuchnię i już płynę
Dobrze, że wiatr jest

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-30, 09:45   #2750
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hejo
u mnie dziś wizyta, mam nerwa. jeszcze tz dokłada swoje, znowu auto w warsztacie, drugie nie odpalamusialam prosic kolezanke zeby mnie zawiozla. ale przynajmniej przyjemnie chłodno obecnie

u mnie ta sama burza, było strasznie anka spała jak zabita, ale sunia wariowała, więc wzięliśmy ją do sypialni.
Kciuki za wizytę

U mnie też była burza i lało, ale ja nic nie wiem Spałam jak zabita, obecnie ładnie, chłodno, jak jechałam do pracy to tak padało przyjemnie, aż boje się pomyśleć, że słońce może znów wyjść...

Mama foka
Stary 2013-07-30, 09:46   #2751
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
za wizytę!

Mmm jaki buń Masz TP tak jak ja na 23 września Mój układ krwionośny też jest dorodny

Matal ważne, że zechciał zrobić bierzmowanie
No łaski nie robi, mama mu każe zrobić
A jak nie zrobi do listopada, to weźmiemy kogoś innego

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-30, 09:48   #2752
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Misiu dziwna ta kobitka, chyba w ten sposób próbuje się dowartościować, co jej chyba kiepsko wychodzi Nie lubię ludzi, którzy żyją życiem innych osób i karmią się cudzym nieszczęściem itp. Niestety u mnie rodzina od strony mojej mamy taka jest - wiedzą zawsze wszystko, nie wiadomo skąd - tzn. my wiemy, że podsłuchują rozmowy, gdy jesteśmy u babci... Tak jakbym jakąś gwiazdą telewizyjną byłam Może jestem, a nawet nie wiem

Mama foka
Stary 2013-07-30, 09:49   #2753
wiktom
Raczkowanie

Witam się w 35 tc Jak to już blisko

Diorisha piękny brzusio Też mam takie żyłki jak Ty, w dodatku na klatce piersiowej też, wyglądam jak zombi
wiktom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:49   #2754
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No łaski nie robi, mama mu każe zrobić
A jak nie zrobi do listopada, to weźmiemy kogoś innego
A to co tak późno? U nas jest w 3 klasie gimnazjum (moja sis miała rok temu, obecnie jest w 1 klasie ponadgimnazjalnej).

Mama foka
Stary 2013-07-30, 09:49   #2755
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde ja musze do domu a przynajmniej do sklepu kupic se pizame na zmiane... Moj tz nie wydala z praniem ja mam malo rzeczy ciazowych a jeszcze jak probuje wytlumaczyc tz co ma mi przyniesc to zawsze przyniesie co innego... I musze se radzic tym co mam...a nie nabram tego duzo bo nie przewidzialam ze az tyle tu bede lezec....
Stary 2013-07-30, 09:50   #2756
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek

Nadrobiłam pobieżnie i widzę, że przewinął się temat obwodów brzuszka. Tak więc ja w 33tc mam w pępku 92cm. Jak w niedzielę zobaczył mnie mój wujek to mówił, że mam bardzo duży brzuch i że pewnie się klopsik szykuje, ponoć jego córka miała mniejszy (jak rodziła miała 106 cm w obwodzie więc nie wiem jak to może być mniejszy). Wkurza mnie takie porównywanie
92cm to duzo twoim zdaniem? ja mam 96, dziś kończę 29tc
Stary 2013-07-30, 09:51   #2757
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
lękam się takich kołysek, że mi kot dziecko rozhuśta i Miki wypadnie
Haha, wyobraziłam sobie mojego Rambo jak stoi na dwóch łapkach i buja tą kołyskę,
Kaśka, jesteś Mistrzem !

Cytat:
Śliczna piłeczka

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Już widać cel na horyzoncie, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Weź przestań, jakiś zazdrosny babiszon, olać to. Na pewno ucieszyłaby się gdybyś przytyła więcej od niej - to miała nadzieję usłyszeć
Ja tam uważam, że wręcz TRZEBA uważać bardziej niż wcześniej. Bardziej uważać na to, czy to co się je jest wartościowe, a nie wpierniczać wszystko w zasięgu ręki, "bo dziecko potrzebuje"
Stary 2013-07-30, 09:52   #2758
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
bajka bajka daj przepis i powiedz czy skoczyl ten cukier nieszczesny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
robilam mixa przepisow bede probowac dopiero dzis na drugie snaidanie generalnie nie jest calkiem bez cukru, bo jest z galaretka no i ma biszkopty, ale wiecej nic nie dosypywalam. do serkow homo naturalnych dodalam galaretke, tortownica wylozona biszkoptami, na to truskawki i maliny, zalane masa, jak stezala ulozylam truskawy i zalalam galaretka. ciekawa jestem co z tego wyjdzie...

Cytat:
jaki foch tak rzadko się widziecie a on jeszcze taki obrażalniś
u mnie
heh, obrazony jest bo ja sie obrazilam i on pierwszy nie ma zamiaru reki wyciagnac, standard a mi tam takie cichce dni nie robia, powiem szczerze ze odpoczywam wtedy. dawno nie mielismy takiej akcji, ale teraz te wszystkie napiecia to przez remont, jego durny pomysl o ktorym pisalam w klubie no i moj szpital i to ze generalnie nic robic nie powinnam. ja poprostu jestem sfrustrowana.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Przekroczyłyśmy połowę i nawet nikt nie zauważył
Ok zbieram się...a tak mi się chce...
ja zauwazylam wczoraj :P

Cytat:
no sliczny brzusio taki ograglutki nie wydaje mi sie zeby opadl

Witam
zimno kuzwa! 16 stopni poki co, deszcz padal pol nocy w domu w koncu ochodzenie do 25. tak to ja moge zyc

bozeee ale jaki ja sen mialam
najpierw dwa razy snilo mi sie ze jakims cudem osy mi sie do sypialni dostawaly a ja biegalam z kapciem i je tluklam, a ich co raz wiecej i wiecej :/
a drugi sen to juz w ogole hard core
snilo mi sie najpierw ze pracuje w labolatorium, jakiemus gosciowi krew pobieralam, pozniej zwrot akcji i znalezlismy sie na boisku z jeszcze dwoma innymi osobami i zaczelismy grac mecz. gramygramy wszystko cacy, nagle ktos pilke wybil po za boisko. wszyscy pobiegli jej szukac tylko ja zostalam. jakims cudem na boisku byl tort, wiedzialam ze zaraz tz sie pojawi, wiec sie na golasa rzucilam w ten tort (duzy byl ) i sie nim wytaplalam i tak czekalam na tz jak sie zjawil i mnie zobaczyl to tylko ubrania z siebie zerwal i sie bzykalismy w tym torcie oczywiscie obudzil mnie orgazm i mega spiety brzuch

ja pierdziele, co ten brak seksu robi z czlowiekiem
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:52   #2759
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

co tam u naszej Inwersji z pierscieniem i Passion? Wie ktos cos?
Stary 2013-07-30, 09:52   #2760
matallewar
Zakorzenienie

Wielu ludzi ma tak, że nie może przełknąć, że ktoś ma lżej, lepiej i mniej problemowo
Mi też mówili, że te 11 kg z Edim to za mało Teraz pewnie z 20-22 kg będzie, to pewnie już ok, bo będzie co zrzucać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości