|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Zakładam sie bo wygram no 10000000% ![]() Katiaska, współczuje tesciowej... Ja sie ciesze że nie mam a i z rodziną tżta minimalny kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
to jutro wymyślimy o co zakład, no chyba, że któraś ma jeszcze dzisiaj jakiś pomysł, bo mi w tych upałach mózg pod koniec dnia już nie pracuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki! Brakowało mi Was!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Brawa dla Lenki! Cytat:
![]() I my dziś mieliśmy upały i równie ciężko je znieśliśmy, zresztą nadal jest 29 stopni, nienawidzę spać w taki ukrop... wrrr... Zauważyłam pewną prawidłowość - gdy tylko narzekam na dziecko na wątku ono automatycznie się naprawia, ciekawe nie? Chciałabym niniejszym pochwalić mojego bąka, bo wczoraj nadzwyczaj ładnie jadł, kaszkę wieczorem to nawet dorabiałam tak ją chłonął. No dziś już było znacznie gorzej - a wczoraj też był upał, więc nie wiem czym to tłumaczyć. Natomiast dziś zjadł ze mną ziemniaczki z fasolką ![]() Poza tym jest szalenie absorbujący, ciągle chce być przy mnie, idę do kuchni ten pełznie za mną czepia się nóg i weź mnie na ręce. W nocy budzi się często, jestem zmęczona i niewyspana... No ale nikt nie obiecywał, że będzie lekko ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Cytat:
![]() Już prawie śpie. Jutro u nas ma zelżeć o 13 stopni ta temperatura i powinno popadać - ciekawe czy sie sprawdzi ![]() Branoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czasem się hamuję ale jak teściówka grubo przesadzi to napuszczam męża i tak szanowną mamuśkę z☠☠☠ie, że ta biedna nie wie, gdzie oczy podziać ![]() Cytat:
u nas na szczęście psiak i Lena żyją w zgodzie, mało tego Lena wchodzi na niego, dosłownie ![]() Odi nigdy nie warknie, nie szczeknie, nawet jak Mała ciągnie go za włosy. woli zejść jej z drogi. mało tego, zarówno Lena jak i pies mają swoje kosze zabawek. pies nigdy nie ruszy maskotki dziecka, za to ona cały czas grzebie w psim ![]() ostatnio spuściłam ją na chwilę z oczu a Ta wynalazła sobie psią kość (taką z białej skóry) i ją lizała ![]() na tę chwilę nie mam pojęcia, co Ci poradzić ale jutro zajrzę w moje książki. mam mnóstwo podręczników dotyczącej behawiorystyki psów więc może coś znajdę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Oczywiście pies nie tyka zabawek Henia, ale Henio bawi się czasem zabawkami psa ![]() Albo idę gdzieś, mówię "Heniu chodź", żeby za mną przypełzał gdzieś, a ta idzie za mną, chowa się za nogami i powarkuje (bo oczywiście mały chce jej dotknąć za wszelką cenę non stop...). On ją goni, ona ucieka ale np. pod stół, skąd warczy na niego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, właśnie tu teren zdecydował, bo po pierwsze dużo piasku i jeszcze do tego nierówności. JA to jeszcze starałam się opanować złość, ale mój mąż to po prostu powiedział, że z małą na spacery nie będzie chodził ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry. Właśnie wstalismy, buuu w nocy 6 razy cycowanie, masakra...
fon mój słodki fon ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W końcu chłodniej ![]() Lewek też ćwiczę total fitness ale przy takim upale stwierdziłam że mniej się zmęczę przy skalpelu. ![]()
#434 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Dziś na wschodzie jeszcze upalnie... chyba zaraz pójdę na spacer póki żar z nieba się nie leje bo i tak gorąco 27 stopni w cieniu :banghead: fon mój słodki fon ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry,u nas dziś dalej gorąco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam serio ![]() U nas chłodniej ![]() Nie ma słonca, 23 stopnie i popadało troche. Pięknie !! Za to w nocy musiałam na balkonie rolety spuszczać bo taka wichura była a mam basen tam przykryty folią i nie chcialam zeby mi ta folia poleciała fiu fiu, i kwiatka nie wywichrowało :P mały sie przebudzil bo błyskało i go ciekawiło więc nie spał godzinę ![]() Także noc "ciekawa" ![]() Musze jeszcze sie chyba zdrzemnąć bo mały zaraz zasnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Dziś u mnie zdecydowanie chłodniej. Całą noc lało, teraz lekko pada, burza była straszna. Ja wczoraj nie dałam rady, ale przez Mateusza, nie mogliśmy go położyć spać. Biedny musi na nowo się przestawić po wakacjach. Z 2 godziny z nim walczyliśmy na zmianę, bo płakał i się kręcił strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Antek ma dzisiaj dzień marudy. Dopiero 10, a ja już mam dość. ![]()
#439 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję, dziewczyny za wsparcie
![]() dzisiaj wracamy do siebie na szczęście, cieszę się, że sami mieszkamy. Wczoraj Tż pięknie się zachował, opierdzielił swoją mamę równo. Pierwszy raz widziałam, jak nie ma ona nic do powiedzenia. Powiedział, że ma mnie słuchać, a nie robić po swojemu. I jeszcze parę innych rzeczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i piękne to pogrubione zdanie, chyba sobie gdzieś zapiszę Bagheera, strasznie Ci współczuję, że masz tak cały czas ![]() ![]() W ogóle mój syn, przy tej małej Zosi to szatan ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Witanko!
Dziś na szybciora napiszę z pracy jestem mega przeziębiona ![]() wczoraj cały dzień przespałam dziś musiałam przyjść do roboty, ale ledwo siedzę jutro znowu zrobię sobie wolne, bo inaczej nie dojdę do siebie nadrobiłam, ale nie zacytuję wybaczcie mózg mi prawie nie działa Dzięki za pochwałę szybkiego zdrowienia Lili ona już zdrowa i wesolutka za to ja chyba przejęłam od niej i zwaliło mnie z nóg normalnie przemęczona też jestem i chyba dlatego mnie tak ścięło Iwa biedulko mam nadzieję, że te bóle przejdą jak najszybciej tulę mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Lidka dużo zdrówka kochana
![]() Kurcze upał zle ale jak jest pochmurno to tez zle,cały czas ziewam,zero energii mam w sobie dzisiaj ![]()
#444 | |
Zadomowienie
|
dzisiaj u mnie duuużo chłodniej z 37 zeszło na 22 stopnie i zaraz będzie burza
![]() Iwa, lidka szybko wracajcie do zdrówka ![]() Katiaskaa dobrze, że już sami będziecie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może woli z mojego talerza, choć nie zawsze jest na nim coś co mogę mu dać. Byliśmy rano na spacerze, i już z rana tropiki. Dziecko przed chwilą wymusiło na mnie cyca ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
no to uważam że jest podobnie, albo u Ciebie więcej, bo z mojego cyca to już chyba niewiele leci. Słyszę kiedy zaczyna łykać i kiedy się kończy, to krótko to trwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Hej. I ja się dołącze do wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tak pozno? ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wczoraj Jaś był strasznie marudny i jak usnął to ja tez padłam. A w nocy jeszcze była taka burza, że my z TŻ nie mogliśmy spać a Jasiu ani drgnął
![]() Katiaska brawa dla męż za stanięcie na wysokości zadania. Witaj Ewelina. Napisz coś więcej o sobie ![]()
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() angel - Tak, prowadzam. Tyle, że Melka już od jakiś 2 miesięcy chodzi przy meblach. Na początku wolała raczkować, bo nie była pewna swojej umiejętności, a teraz to.. wyciąga rękę i każe się prowadzić. Wszędzie. Dosłownie. Już mnie czasem nerwy biorą jak 434467850932raz pod rząd widzę tę zbolałą minę i słyszę 'eee dej!' ![]() No bo ile można ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Bo dopiero niedawno założylam tutaj konto, ale jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.