|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Mogę liczyć na jakieś streszczenie co tam u Was?
![]() Jak tam Wasze dzieciaczki? Robią jakieś postępy? Czegoś nowego się nauczyły? Daria nie pełza,nie raczkuje. Jak leży na brzuchu to tylko pupe podnosi wysoko. Ładnie sama siedzi. Pozdrowienia od Darii dla ciotek
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-07-30 o 12:55 |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
A tak się pluskała w ogrodzie. Taka czika wczoraj była że wytrzymać nie szło.
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, poszukuje oslonki do lozeczka. chodzi mi o cos takiego:
http://www.fabrykawafelkow.pl/ochran...zzu-paryz.html rzucilo sie ktorej w oko cos takiego na all? bo na tych wafelkach jest troche drogo no chyba ze to tyle kosztuje
|
|
|
|
#1654 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Neti, porażka z tymi ludźmi
Ona się zmieniła i teraz wszystko dla małego robią z mężem ale w trakcie ciąży nie myśleli Silver... aaaa... już tak tęsknimy a Ty nadal wybywasz ??? |
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie siedzi
|
|
|
|
|
#1658 | |||
|
Raczkowanie
|
można, mozna
![]() Cytat:
no to jak podnosi pupcie to już jest postep, zobaczysz lada chwila będzie robić żabie skoki. Filip jeszcze kilka dni temu tylko dupcie podnosił, a teraz skacze po pokoju, smiesznie to wygląda, no i jak ładnie już siedzi Cytat:
Cytat:
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiecie jak mi smutno że nie wiem co u Was i że tak długo mnie z Wami nie ma.Oczywiście cieszę się z wakacji i że Daria jest ciągle na świeżym powietrzu. Ja się ładnie opaliłam i Daria buźkę też sobie opaliła ![]() Ale pomyślcie tylko co to będzie jak już wrócę na dobre
|
#1660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jedno mnie ciekawi, czy takie nastolatki nie maja rodzicow, matek? Nie widza co ich ciezarne corki wyprawiaja?
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Silver, już któras wspomniała, że jak wrócisz , to za chiny nie nadrobi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
Pstryczku u mojego meżoteżeta też słowo ZARAZ znaczy nigdy, albo ewentualnie, jak już mnie zamęczysz przypominaniami
|
|
|
|
#1663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znam to!!!! juz, zaraz, tak, JUZ ide! chwilka zazwyczaj mija tydzien, prosze o to samo i co? - juz, zaraz, chwilka Cytat:
Cytat:
cudna mala
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam... Jak słyszę "zaraz" to mnie krew zalewa. Chyba faceci już tak mają.---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- :P
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Blogerko, matki są nie lepsze. Po porodzie przywieźli mi na salę dziewczynę , nastolatka. Chłopczyk urodził sie długi ale chudziutki, bo paliła. Ona z tekstem do mnie wyjechała, że nie będzie kp, bo to za dużo wyrzeczeń dla niej. Przyszła lekarka i mówi dziewczyno przestan palić i chociaż od tego momentu nie truj dziecka, a ona na to "no właśnie razem z mamą rzucamy" matka jej przyszła to chyba zdążyła zgasić kiepa przed wejściem , bo za całej sali było czuć papierosy od niej. Przyszła połozna i mówi, żeby tulila małego bo on potrzebuje ciepła i żeby go przystawiała, bo malutko waży i będzie musiał dostać kroplówkę. a jak poszła to ta dziewczyna z matka tylko ramionami wzruszyły, że ciekawe gdzie kroplówkę takim dzieciom, jak powiedziałam , że w główkę to sie w ogóle nie przejęły, a ta jej matka "Ty jak byłaś mała to też nie chciałaś piersi"no to luzik, co sie spinać, nie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
pstryczku u nas "zaraz" znaczy "natychmiast", taki urok japonskiego.
bokeh Yae miala bardzo ciemnobrazowe, ale teraz juz ma czarne, niemal nie mozna odroznic teczowki od zrenicy. Wloski tez ciemnieja. lady mam szatanski pomysl ;-) moze sobie piersi papka wysmaruj. szaja wspolczuje braku wody. W poprzednim mieszkaniu woda byla, ale prysznic nie dzialal i to byla duza niewygoda. My od wczoraj jestesmy w domu razem z tz. Jest cudownie! A dzis odkulam sie i zdalam egzamin na prawo jazdy, scielam jedno skrzyzowanie, bo na momemt zapomnialam, ze tu obowiazuje ruch lewostronny. |
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
a jak jest "natychmiast" po japonsku? moze to poskutkuje
|
||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Silver witaj!
![]() ![]() Daria ślicznota ![]() co do koloru oczu - Dawid ma niebieskie z brązową obramówką źrenic. Ja mam brązowe TZ niebieskie . podobno do 9 miesiąca mogą się zmienić. ZARAZ to ma cyganka między nogami, dlatego ja notorycznie słyszę "JUŻ" |
|
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
jaka cudowna temperatura za oknem Filip mi już przespał o 1,5 godziny porę karmienia i znowu mu się wszystko poprzestawia i będzie się w nocy budził Ewik, super, że urlop się udał hope, bo ja dalej nie wiem ,co to za ciążowa symulantka jak to może być, że wszyscy o tym mówią, a ja nic nie wiem![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o masakra dalej ma niebieskie a właśnie rozmawiałąm o tym z babką przy wyrabianiu dowodu Filipowi i ona mówi, że to jest bez sensu, że taki dowód jest ważny 5 lat, bo na początku większość dzieci ma niebeiskie oczy, a potem się to zmienia i dane są nieaktualne; już nie mówiąc o zdjęciu cześć wczasowiczko jak Daria ładnie siedzi, taka już duża
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi Pustułkowa ze Szczawnickiej https://www.facebook.com/profile.php...990503&fref=ts
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzkb!
Mialam zamiar sie przejechac, jak uspie Yae, ale dzis nie chce wspolpracowac. Ale jutro jedziemy juz na pewno. Mam cel: do sklepu po puzzle piankowe. W moim miescie prawo jazdy i samochod sa niezbedne. Teraz to bede miec ulatwione zycie. |
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to o nas identyko z tymi oczami u Filipa, pod swiatło fajnie to wyglada
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
meneq, brawa za prawko!!!!!
i super, ze z malzem juz razem ![]() hahahaha a wiesz, ze myslalam o tym? ciekawe, czy potem by cyca w ogole chcial ewulka kochana gdzie Ty sie podziewasz, ze Cie w ogole nie ma? ![]() aktualizacja co do jedzenia sluchajcie jaki agent. dalam w siateczce banana, skoro wczoraj cos tam zjadl to heja - nie wiedzial co z siatka zrobic wiec mu przy buzce trzymalam i co? ciamral jak zaczarowany!!!!!!!! az sie oblizywal. zaczal sie denerwowac ze chyba za malo leci, to wyjelam banana i z reki mu dawalam - jak w raczce sam trzymal to do buzki nie, musialam mu trzymac. odgryzl sobie kawalek i zjadl!!!!! to ten sam kawalek banana odkroilam i chcialam dac z kyzeczki - sluchajcie, histeria!!!!!! szczekoscisk i koniec! nabilam banana na widelczyk i co? - jadl jadl jadl w pewnym momencie jak sie zagapilam to hyc mi za widelczyk i caly kawal do buziulki chcial wlozyc ciekawy egzemplarz z niego co? ale wazne, ze cosik ruszylo
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
Co do koloru oczu to Nadzi też się zmieniają. Miała takie piekne niebieskie jak Borysek, a teraz już brązowieją po TŻ
![]() Gadałam ostatnio z koleżanką, która ma 3 letniego syna, też paliła w ciaży, efektem było to że mały przy porodzie ważył 2600g a urodzony w 42tc. słabiutki,kruchutki.. do tej pory to dziecko jest bardzo chorowite i podatne na różne infekcje .. Gadałysmy o drugiej ciaży, a ona mi z tekstem, że skoro Marcelek urodził się zdrowy przy paleniu, to jak zajdzie w druga ciaze to tez nie przestanie palic,bo takie rzucenie palenia moze zaszkodzic dziecku...
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha!
to teraz przy najblizszej okazji pojade mu z grubej japonskiej rury
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady super że coś wszamkał |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziec sie obudzil... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

no chyba ze to tyle kosztuje 

Ona się zmieniła i teraz wszystko dla małego robią z mężem ale w trakcie ciąży nie myśleli 

nawet nie wiecie jak mi smutno że nie wiem co u Was i że tak długo mnie z Wami nie ma.

jak to może być, że wszyscy o tym mówią, a ja nic nie wiem
6 5 4 3 2 1