|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||||||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przekonałyście mnie w takim razie Zostawię włosy, jedynie dodam kilka pasemek delikatnych Cytat:
To chyba sobie daruję póki co. Chciałam zobaczyć jak będę wyglądać w ciemniejszych włosach, ale mam co do tego pewne obawy i póki co się chyba nie zdecyduję w takim razie. Dziękuję za podpowiedź Cytat:
A teraz na codzień używam BB hot pink (ale jak mi się skończy to będę szukać czegoś innego). Muszę kupić sobie rzęsy i popróbować. A jak to później odkleić? Jejku, jestem totalnie zielna w tym temacie :P Nie wiem czy nie zdam się może lepiej na kosmetyczkę bo zrobię sobie więcej szkody niż pożytku i dopiero będzie Jeśli znajdziesz filmik z ładnym wieczorowym makijażem to proszę podziel się linkiem Też chętnie popróbuję Nie mam teraz czasu, ale na dniach też czegoś poszukam i jeśli coś znajdę do Ci podeślę Ufff jak dziś przyjemnie Choć trochę odpoczniemy od upałów
|
|
|
#3092 | ||
|
batonik
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Ja robiłam rzęsy (stałe) u jednej z wizażanek i jest to genialne rozwiązanie. Zero zmartwień o makijaż, w nocy mogłam obudzić się i wyjść do ludzi. Długie, gęste rzęsy sprawiają że człowiek wygląda...ładnie. |
||
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem zwolenniczką ,ale z eksperymentów na moich włosach wiem,ze taki efekt mogę osiągnąć jedynie prostownica. Na yt jest masa tutoriali, np :http://m.youtube.com/watch?v=Ug6ovEOdPxY.
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego, to masz rację - nawet w największe upały, kiedy makijaż u mnie w ogóle nie wchodzi w grę, bo zaraz spłynie, rzęsy to obowiązek
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko makijaż permanentny brwi i będę mogła wychodzic z domu bez makijażu ![]() btw. kupiłam wczoraj korektor do brwi Eveline art scenic... porażka totalna, szkoda kasy. Nic mi z brwiami nie zrobił, a zdjęcie przed i po na opakowaniu jest baaardzo mocno naciągane
|
|
|
|
|
#3096 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
mega wygodne i mięciutkie mam nadzieję tylko, że paseczki się nie rozciągną, bo to skóra... a potem będę szorować palcami po chodnikach ;D
|
|
#3097 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Orientujesz się czy są jeszcze dostępne?
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42024607]mam tak samo, zawsze daję mu szansę po zachwytach na wizażu i niestety
mam od nich tylko jedną rzecz [/QUOTE]ja nie mam ani jednej rzeczy z tego sklepu, ubrania podobają mi się jedynie w internecie, po wejściu do sklepu czar pryska
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dawno tu do Was nie zaglądałam. Szkoda, że z pracy nie mogę choć czasami z Wami popisać ![]() Troszkę ponarzekam, bo ostatnio mam jakieś kiepskie dni. Mało, że wiecznie jestem zmęczona, to jeszcze jak na złość spotykają mnie sytuacje, które wyprowadzają mnie z równowagi. Najpierw sytuacja imieninowa. Oczywiście moi teściowie życzeń mi nie złożyli, choć dzwonili tego dnia do małżona. Teściowa zadzwoniła dzień po i mało, że po trzech latach nagle odnalazła mój numer telefonu i potrafiła zadzwonić nie tylko na małżona, ale także na mój, to jeszcze rozłożyła mnie na łopatki swoim tłumaczeniem. Rok temu ją oślepiło światło, w tym roku cały dzień miała krwotok z nosa Co jak co, ale na temat krwotoku z nosa mogę sporo powiedzieć, bo sama miałam taki, że trafiłam na tydzień do szpitala z tego powodu, gdyż krew nie chciała przestać lecieć. Każda wymówka jest dobra Jeśłi ona się le czuła, to zawsze pozostawał zdrowy teść Ciekawi mnie, co wymyśli w przyszłym roku. Jedno jest postanowione - ja teściom życzeń też nie złożę ![]() Druga sytuacja. Pisałam Wam o moich problemach z telefonem. Wczoraj małżon był w tym serwisie, gdzie go oddawałam, więc poprosiłam, żeby zapytał, co się z nim dzieje, bo jutro mija półtora miesiąca, jak mi ściągają głupią blokadę!!! Okazało się, że mój telefon przyjechał do serwisu w piątek, jednak nie zdjęto mi blokady, ale wymieniono oprogramowanie!!!!!!!!!!! ! Pani w serwisie oczywiście zwala wszystko na punkt napraw we Warszawie, ale kurde, no chyba jakoś opisała, co należy w telefonie zrobić??? Ciekawi mnie, czy do wyjazdu na wakacje go odzyskam Do tego dzisiaj pokłóciłam się z moim przyjacielem, bo jego żona wzięła go pod taki pantofel, że biedak nie ma nic do powiedzenia. W ogóle zaczynam mieć wrażenie, że jego żonie jesteśmy potrzebni tylko w sytuacjach, kiedy sama nie jest w stanie sobie poradzić. Mamy lecieć razem na wakacje i już się obawiam tego marudzenia, bo ona nie czyta na temat regionu gdzie jedzie, tylko obrazki ogląda i patrząc na obrazki doszła do wniosku, że Turcja jest deszczowa Z dobrych rzeczy, to wykupiliśmy wycieczkę Ostatecznie padło na Turcję Wylatujemy 15-go września, a 14-go jeszcze na wesele idziemy W końcu odpocznę ![]() Przepraszam za to narzekanie, ale musiałam się komuś wyżalić.
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
sama używam produktów Eveline, czytam też opinie o odżywkach i wiem że są podzielone. mi one nie zaszkodziły mimo że używam ich od bardzo długiego czasu, podobnie jak moja mama i znajome.
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Hej dziewczyny! Melduję się. Nie mogę otworzyć wizażu na kompie, bo coś się zacina, a nie lubię pisać na ipadowskiej klawiaturze. LadyI współczuję kradzieźy, niestety w Barcelonie bardzo kradną, na Majorce byłam świadkiem jak pewien Francuz zorientował się, że go okradli (było to w zarze). Nawet nie poczuł tego, zorientował się przy kasie. Trzeba bardzo uważać!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3103 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Co do kradzieży, dzieje sie to wszędzie, nie tylko w Polsce, moja koleżankę dwa razy okradli w Zurichu w Szwajcarii, zdawałoby sie ze w bezpiecznym kraju, no ale sam fakt.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3104 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42024607]mam tak samo, zawsze daję mu szansę po zachwytach na wizażu i niestety
mam od nich tylko jedną rzecz [/QUOTE]Dokładnie Cytat:
Absolutnie nie składaj im życzeń! Z żadnej okazji! Zazdroszczę Turcji! Byłam 2 lata temu i to były najlepsze wakacje w moim życiu (duży wpływ miało na to oczywiście towarzystwo
|
|
|
#3106 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuję przejść z teściami, ale wydaje mi się, że jedyne co możesz zrobić to włączyć ignora, bo szkoda nerwów i wątroby Oby do wakacji, co? ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
|
|
#3108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
także trzeba szukać
|
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy widziałyście (teraz lub jakiś czas temu) w H&M te marynarki? Jak z materiałem i wykonaniem?
|
|
|
|
#3110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie, że możesz pisać. W końcu każda z Nas miewa gorsze i lepsze chwile ... Teściów się niestety nie wybiera Rozumiem Twoje rozżalenie, będąc na Twoim miejscu czułabym to samo ... tym bardziej, że to nie pierwszy raz kiedy Twoje święto staje się nagle dniem przygód z udziałem teściowej. To jakieś fatum ![]() W zaistniałej sytuacji przyjęłabym to samo podejście. Mówią, że "milczenie jest złotem" zatem w jak bardziej wymowny sposób można wyrazić swoje uczucia jak nie obsypując kogoś złotem ... Z telefonem to standardowy przykład współczuję, bo widać, że zawinił czynnik ludzki ... ktoś nie napisał, ktoś inny nie doczytał i masz babo placek ... w efekcie problem nadal nie został rozwiązany, a Ty jesteś bez telefonu. ![]() Gratuluję zakupu wycieczki Ja byłam we wrześniu i w październiku. Możesz uspokoić koleżankę, że pogoda jest w tym czasie rewelacyjna. |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42035705]Dziewczyny, czy widziałyście (teraz lub jakiś czas temu) w H&M te marynarki? Jak z materiałem i wykonaniem?[/QUOTE]
Ja ją mam. Materiał jest cienki, nie "marynarkowy", ale spodobał mi się fason i ją wzięłam. Prałam ją już w pralce i nic się nie stało. Do biegania na co dzień ok. I W OGÓLE się nie gniecie. |
|
|
|
#3112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Klapy są z tego samego materiału, co reszta marynary? Zaciekawiłaś mnie tą "niemarynarkowością" materiału - do czego byś go porównała? Pamiętasz, ile kosztowała?Przepraszam za potok pytań... |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42039150]Dzięki za odpowiedź.
Klapy są z tego samego materiału, co reszta marynary? Zaciekawiłaś mnie tą "niemarynarkowością" materiału - do czego byś go porównała? Pamiętasz, ile kosztowała?Przepraszam za potok pytań... Tak, z tego samego, tylko jest to kilka warstw Hmm, jak by to opisać - jest po prostu taki "lejący", a większość marynarek ma jednak grubszy i sztywniejszy. Kosztowała chyba 129zł, ale kupiłam ją z kuponem -25%. Ja ją polecam, dobrze się nosi, ale musiałabyś jej dotknąć, żeby zobaczyć, czy Ci taki materiał odpowiada.Aha, kupowałam ją mniej więcej pod koniec maja, więc nie wiem, czy ją jeszcze znajdziesz. Edytowane przez a34 Czas edycji: 2013-07-31 o 14:46 |
|
|
|
#3114 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie po wizycie pokaż nam swoje piękne włoskiMnie DW nie zapychał, więc mogłam go używać na co dzień i cieszyć się przez cały dzień ładną buźką Wersję light dostałam kiedyś w próbce, ale kompletnie nie pamiętam, jak się spisał. Minerałów nigdy nie próbowałam tak samo, jak i BB. Ja rzęsy po prostu delikatnie pociągnęłam i odpadły same Jasne, że się podzielę W ogóle nie wiem, czy pójdę, bo kolega nagle potrzebuje kilku dni na potwierdzenie, bo być może w połowie sierpnia przyjedzie do niego kolega z Anglii... Ech, faceci... Jak zwykle przed takimi imprezami zostaję sama. Najgorsze jest to, że do dzisiaj muszę potwierdzić swoje przybycie kuzynowi. Cytat:
Swoje naturalne mam tak jasne i cieniutkie, że bez ich podkreślenia w ogóle ich nie widać. Choć czasami zdarzało mi się nie malować rzęs i wtedy podkreślałam mocniej usta i policzki różem i zostałam nawet raz skomplementowana przez koleżankę za świetny makijaż Podziękowałam mówiąc, że nie chciało mi się akurat wtedy malować oczu bo rzeczywiście nie zawsze mam ochotę. Cytat:
![]() Cytat:
Pojechałam dzisiaj po wodę różaną, a jej nie było mimo że złożyłam zamówienie przez internet. Szef ją sprzedał, jak się okazało Muszę jechać kolejny raz. Wróciłam za to z olejem kokosowym KTC i preparatem na cellulit, który podobno jest bestsellerem. Kupiłam też rajstopy w sprayu Sally Hansen w Hebe z uwagi na promocję: zapłaciłam 35,99zł z kartą (w Super-Pharm też są w promocji, ale za 38,49zł). Odebrałam też dzisiaj zamówienie z BU: puder perłowy i zestaw do przygotowania serum antyoksydacyjnego flavo+C15EF. To serum przygotowujecie zgodnie z instrukcją? Będę to robić pierwszy raz i boję się, że coś źle zrobię
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||
|
|
|
#3115 |
|
Rozeznanie
|
Ja też coś ostatnio mało się udzielam tutaj
![]() Taaak, rzęsy zrobione metodą 1:1 potrafią wyglądać cudnie o ile nie zrobi się ich za długich. Moje znajome nie narzekały nigdy! Ja jednak stwierdzam, że aby 'kombinować' dalej z twarzą (czyt. rzęsy, brwi itp.) trzeba najpierw zadbać aby mieć ładną buzię co właśnie czynię, mam nadzieję, że będzie wyglądała co raz lepiej po tych smarowidłach od dermatologa ![]() Powiem Wam, że byłam ostatnio na ostatnich wyprzedażowych zakupach z przyjaciółką i kupiłam....nic! Wszystko strasznie przebrane, a na nic z nowych nie mogłam się zdecydować. Jednakże zaczęłam już rozglądać się za jesiennymi kolekcjami Letnie mi się już znudziły chyba. Mimo, że z początku byłam sceptycznie nastawiona, podoba mi się trend w kolorze ciemnego turkusu
|
|
#3116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też ostatnio mam kiepskie dni... Na poprawę humoru zjadłam dziś całą gorzką czekoladę, ale żadnej poprawy nie odczułam, oprócz zapewne wagi![]() Na wakacjach odpoczniesz, zregenerujesz siły i całkowicie odstresujesz Czego Ci życzę!Cytat:
![]() Lubię te kolory jesienią mimo że mam ich tak mało w szafie ![]() Dziewczyny- jakiś czas temu rozmawiałyśmy na temat kombinezonów. Do dziś żałuję, że przegapiłam ten, co prezentowała Marina. Ale Zara w nowej kolekcji ma bardzo podobny: http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...5p1408027.html Przymierzałam go i mi się spodobał Jedynie nie podobało mi się, że na brzuchu materiał brzydko się marszczył i odstawał. Piszę o tym, bo zobaczyłam Karinę w kombinezonie
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||
|
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem chora
Bardzo mnie to smuci, bo znalazłam sobie dodatkowe praktyki, ale niestety będę musiała je odłożyć w czasie Jak pech to pech. Mam też na ustach straszną opryszczkę, wyglądam jak potwór Zażywam leki, mam nadzieję że od przyszłego tygodnia wróci mi ludzki wygląd. [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42024607]mam tak samo, zawsze daję mu szansę po zachwytach na wizażu i niestety mam od nich tylko jedną rzecz [/QUOTE]Ja kiedyś bardzo lubiłam Mohito, ale teraz popsuli zarówno jakość jak i wzornictwo. Jedyne co im wychodzi to koszule i bluzki, niektóre modele są bardzo przyjemne ![]() Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę wakacji, obiecuję sobie że w przyszłym roku już na pewno gdzieś się wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
Bardzo uniwersalny, prosty i pięknyZara ma jeszcze jeden podobny model, bez ramiączek, prezentowała go na blogu psilovefashion ![]() Mam na niego ochotę, póki co staram się jednak powstrzymać zakup
|
||
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak prałam to się bałam czy te klapy nie stracą fasonu, ale wszystko ok
|
|
#3119 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Też planuję zakup rajsto w sprayu. Co prawda nigdy nie używałam, ale jeśli będzie we wrześniu (kiedy mam to wesele) ciepło to planowałam ich użyć Nie robiłam serum z vit. C co prawda (dopiero planuję) ale ja zawsze wszystkie produktu z BU przygotowywałam zgodnie z instrukcją Cytat:
Wszyscy narzekają, że bardzo kiepsko w tym roku. Cytat:
Cytat:
Oby szybko przeszło! Zdrówka! Zaniedbałam ostatnio naukę języków :/ Ale nie na rzecz lenistwa a na rzecz sportu Codziennie jeżdżę na rowerze, a po powrocie zjadam kolację i idę jeszcze z mamą na nordic walking
|
|
|
#3120 |
|
batonik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

masz śliczne włosy i kolor też bardzo mi się podoba, a przy szamponetkach może wyjśc zbyt sztuczny... Nie wiem jak ten kolor współgra z Twoją twarzą, ale jeśli dobrze, to chyba bym nie farbowała... 
), ułatwia sprawę, bo nie trzeba się martwić odrostami
, a kolory blond masz bardzo ładne.
Także to długoterminowa decyzja, trochę jak tatuaż 

Co jak co, ale na temat krwotoku z nosa mogę sporo powiedzieć, bo sama miałam taki, że trafiłam na tydzień do szpitala z tego powodu, gdyż krew nie chciała przestać lecieć. Każda wymówka jest dobra 

Koniecznie po wizycie pokaż nam swoje piękne włoski
Wszyscy narzekają, że bardzo kiepsko w tym roku.