|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
|
|
|
|
#1622 |
|
Konto usunięte
|
Polecam krem (maść?) Pilarix, dosteępny w aptece z ok. 20 zł.
|
|
|
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
usunęlam, ale wstawie nowe
|
|
#1625 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może kiedyś go zakupię, jeśli będzie jakaś dobra promocja. Kusi mnie, by wypróbować tę odżywkę na swoich rzęsach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaaa miałam się pochwalić, co kupiłam w DM ![]() Biorę paragon i spisuję: Szampon Shauma lekkość coś tam silikonefrei 400ml x 2 1.95e Seborin Koffein Szampon 2.75 e Balea Colorglanz Spulung odżywka pachnąca bosko Balea dushe Rio De Janeiro 0.55eFa Dushgel Kakao&cocos x 2 1.55e Balea Creme Peeling 1.55e Puderquaste 1.55e essence longlasting lipgloss my favourite milkshake 1.95e Catrice geometrix blush paper 1.45e Catrice camouflage cream 020 2.95e Essence matt and fix compact powder 2.95 |
|||
|
|
|
#1626 |
|
Konto usunięte
|
wypowiem się może jako posiadaczka suchej skóry, na łydkach BARDZO suchej. Nie wierzę w żadne nawilżające cuda pod prysznic. Sucha skóra, nawet umyta milusim, nawilżającym żelem i tak dalej błaga o super nawilżający balsam, obojętne jaka pora roku. Nie wyobrażam sobie nie posmarować się po kąpieli, zadrapałabym się na śmierć bo by mnie z braku nawilżenia aż swędziało. Tej nivei nie miałam ale pewnie jest tam po prostu jakiś składnik zostawiający film dający potem wrażenie gładkiego, nawilżonego ciała - który u osób z takim problemem jak ja, po prostu jest pomyłką, ewentualnie dodatkiem, gadżetem do codziennej pielęgnacji. Więc albo Maxineczka nie ma suchej skóry albo zwyczajnie koloryzuje swoją wypowiedź.
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2013-08-01 o 12:37 |
|
|
|
#1627 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
też chyba muszę zacząć nakładać coś na rzęsy i je trochę wzmocnić
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Może ja się też przywitam
Podgląduję Was po cichu od jakiegoś czasu Na YouTube subskrybuję większość z kanałów o których piszecie, ale najbardziej cenię sobie Basię z callmeblondieee, lubię też theduedonne, MsMelvis, Karolinę Baszak. Reszta kanałów jest dla mnie "zapychaczem" filmikowej posuchy .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1631 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, czekam
![]() Cytat:
![]() Ja też nie wierzę, że to cokolwiek pomoże na suchą skórę. Moja mama musiała użyć i tak dodatkowo balsamu... A nie ma wybitnie suchej skóry.
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Chyba przyszedł czas, żebym i ja się ujawniła. Czytam Was już trochę, całkiem regularnie
Odnośnie naszych dżutuberek- lubię Oleskę, Maxi, a ostatnimi czasy podgląduję Kajmanową. Czasem zdarza mi się podejrzeć coś u siostrzyczek. Wybitną alergię mam na Szusz i Karolinę Baszak...Witam Was serdecznie
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
a mnie nie powinno tu być nawet
bo vlogi oglądam rzadko, w większości te o których tutaj jest mowa a to i tak nie wszystkie. Wolę czytać blogi. Najbardziej lubię Bunny i Klaudię Klarę.Ale was lubię, lubię ten wątek, podoba mi się tutaj
|
|
|
|
#1634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-08-01 o 13:10 |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja do tej z krótkimi włosami ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UxxajLWwzqY Edytowane przez BabyLightMyFire Czas edycji: 2013-08-01 o 13:17 |
|
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym mieć na głowie chociaż połowę tego
|
|
|
|
#1638 |
|
Konto usunięte
|
Droga Esmeraldo, ja go używam właśnie zawsze po depilacji. Jak mi się robią brzydkie krostki - taka manna na ramionach (rogowacenie okołomieszkowe) to też pomaga, na szczęście dawno nic się nie działo, to raczej zimą. Na suche pięty też zdarza mi się użyć. Krem jest taki mega gęsty, jakby biało-przezroczysty jak silikon budowlany
i ma intensywny zapach. Jest wydajny.Ma w składzie kwas salicylowy, alantoinę, mocznik i pantenol, więc pewnie trochę dezynfekuje, złuszcza i nawilża. Ja lubię.
|
|
|
|
#1639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Jak pomożesz mi rozczesać te wszystkie kołtuny, to mogę oddać
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam zbyt dużo fot, więc daje takie oklepane, tylko gacie sfotografowałam dwa dni temu Chciałam sprzodu, ale już mi tel padł Cytat:
![]() Ja tak samo,d latego od kilku lat kiedy skumałam to, szukam ludzi wyluzowanych, przy których czuję się swobodnie, a nie śpięte lale
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
nie ma problemu
;D
|
|
|
|
#1643 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mi pomaga: coś z mocznikiem żeby nawilżyć (ale nie za dużo % bo wtedy złuszcza) + peeling (byle bez oleju). używam jeszcze żelu aloesowego z alkoholem (taki bez używam do czego innego) po depilacji. ![]() nie przedłużajcie rzęs!!! wypróbujcie rycynę/l'biodice (do pół roku zanim zacznie działaś czasem) albo inwestujcie w droższe odżywki. jakie polecacie cienie lekko satynowe? (taka satyna w stronę matu, a nie perły). Mam jasne z flormaru, które mają w nazwie matte, a są satyną (o takie http://1.bp.blogspot.com/-chx-L2C66s...0/cieniea4.jpg ), ale chciałabym coś ciemniejszego i chłodne kolory (granat, brąz, grafit, śliwka), a oni mają mały wybór... i czy jeszcze któraś, która zna się na Inglocie mogłaby mi napisać czy wkłady okrągłe są już wycofywane czy to dopiero plany? i czym się charakteryzują cienie amc? |
||
|
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Hadilan, ja mam ten sam problem z włosami i też mam ich mnóstwo...
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
pomogło na wypadanie?
mi nowe rosną jak poje.. ale co z tego jak ciągle wypadają..Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-01 o 13:48 |
|
|
|
#1648 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
własnie zupełnie nie wiem za co się zabrać, zawsze mi włosy leciały, zawsze miałam ich niewiele, zawsze były delikatne jak u dziecka, ale od paru lat robi się ich coraz mniej
czasem lecą bardziej, czasem mniej - może to i normalna ilość obiektywnie patrząc, ale dlamnie każdy włos się liczy jak masz jakąś rade to chętnie skorzystam
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-01 o 14:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

0.55e
Godoj

mi nowe rosną jak poje..