|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Paulownia ale figura! a jaki płaski brzuszek
Paula super mgiełki, uwielbiam takie ja wczoraj w lumpku też dorwałam mgiełkę beżową w czarne kropki z dłuższym tyłem, podoba mi się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zazdraszczam chyba sobie rozstawie basen przed blokiem Cytat:
u mnie o 8 rano był już okropny upał i słońce świeciło, spociłabym się jak mysz za to porozciągałam łydki przez 15 minut zawsze coś i sie przy tym nie zmęczyłam
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie teściowa coś dobrego upichci ![]()
|
|
|
#2015 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta
Popieram 1700 to za mało w ten sposób nigdy nie schudniesz spróbuj dorzucić kcal pochodzacych z białka ilość białka od 1,8g do 2,2 g na kg masy ciała
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ściskam Następnym razem będzie lepiej Na swoim weselu się wybawisz i za Wasze zdrowie wypijesz
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak,mam dwójkę: Brajan 8 lat i Aleks 4 latka.Ja skończyłam w lutym 27
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bawcie się tam dobrze i oby te wczasy brzemienne w skutkach były- w dosłownym tego słowa zanczeniu ![]() Muszę zapolować na muchę bo mnie wqr..wia ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Super są. Wczoraj po tych zachwalaniach siadłąm na allegro bo myśłałam że może dopadne to książki ale drogie. A wpadła mi kolekcja tych 3 filmów na dvd. 15 zł za 3 filmy;|) Nie mogłąm się powstrzymać i zamówiłam tym bardziej, że oglądałam fatalnej jakości ![]()
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Tak wypady są super,ale dziś nie wyszło.Tak mnie rano zemdliło,że do łazienki nie zdążyłam.TŻ to widział i zarządził mi na dziś leżing,zasnęłam i wstałam pół godziny temu.Może jutro się wybierzemy.
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Oby wszystko ok było )
|
||
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I wyzszych studiow nie ma. Bardziej inteligentny i ogarniety niz niejeden magister . I ma dobra prace. Dziekuje na brzuszek nie narzekam. Posprzatalam, umylam podloge, piekarnik wyczyscilam by byl czarny , spocilam sie znowu, nie gorzej niz przy treningu. Ludzie, jak duszno .Pije znow kawe ale to juz ostatnia. Zaraz ide sie ochlapac, przeplukac wlosy, potem pedicure, a potem wiosla. I obiad. Heroine, od wczoraj slucham na okraglo Enrique na przemian z Vangelisa soundtrackiem do ''Blade Runner''. Chyba sobie dzis ten film jeszcze raz obejrze od nastolatki mam slabosc do Harrisona Forda, od czasu jak obejrzalam perwszy raz Gwiezdne Wojny.... Ech, szalona mlodosc .
|
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- A tak wogóle dzień dobry. NAdrobiłam co nieco A ja dziś się narobiłam ze padam. Grilla organizujemy to roboty przy tym, że hoho. Zrobiłam 2 rodzaje szaszłyki (jedne z polędwiczki z cebula a drugie kielbasa pieczarki cukinia papryka i cebulka No i skrzydełka na ostro z miodem. Bedzie jeszcze chlebek z masełkiem czosnkowym i pietruszką No i zrobiłąm śmietanowiec (bita śmietana + różne galaretki w kostkę) Teraz trochę chałupę ogarnęłam i padłam Kurcze na grillu wszyscy się dmomyślą żem w ciąży. U mnie nie przejdzie żadna wymówka że nie zlopie piffka -to tylko w jednym przypadku. Nawet antybiotyki do tej pory mnie nie powstrzymywały No nic niech myślą co chcą!!!---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- U Ciebie na polnocy też taki gorąc?? Wydawało mi się, że tam zawsze zimno: Ale człwoiek nieświatowy
|
||
|
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=czbasia;42091542]
Na pewno ![]() a grillingu Ci zazdraszczam fest,może namówię męża ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę takie częściej jeść ja o 8 zaczęłam i było w sumie chłodno, bo żem przeciąg zrobiła ![]() Za rozciąganie ![]() Cytat:
Nawet mnie nie denerwuj nie zamierzam nic grzesznego jeść żadnego ciasta, lodów i tym podobnych paskudztw! Pjjjjjjjjjona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co za pyszności najlpesze, co może być na grilla ![]() Cytat:
ćwiczyłam jakiś czas temu przez 2 tygodnie różne programy Ewki i czułam się taka opuchnięta koszmar, nie dość, że waga wzrosła(wiem, że to normalne) ale w udie mi przybyło 3 cm i cisnęły mnie spodnie niby na początku tk jest po ćwiczeniach, że się puchnie, ale u mnie to trwało 2 ygodnie i zero poprawy dlatego zraziłam się i już nie ćwicze nic nie wiem, co było nie tak![]() ![]() Nie daj się kusić na słodkie a tym bardziej na wieczór
|
|
|
#2027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to chyba dobrze Cytat:
![]() Tyż piję kawę trzecią zaraz sobie obiad przygrzeję trzeci dzień to samo ![]() Sasasa ja dzisiaj to gwałcę od rana:http://www.youtube.com/watch?v=S_5IarW-wpg ![]() fajnie by było
|
|||
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że tym razem wersja antybiotykowa przejdzie ![]() W ogóle to wbijam do Ciebie na grilla ![]() Cytat:
![]() Nawet mi nic nie mów o opuchnięciu po ćwiczeniach... porażka jakbym wiedziała, że idziemy do teściów na kolację to poćwiczyłabym wieczorem po powrocie a tak będę pokazywać swoje parówki no i ogólnie zauważyłam, że szybciej chudnę jak nie ćwiczę... paradoksalnie ![]() Nie dam się choćby mi pod nos podsuwali!
|
||
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na wieczór to już nie wspomne, czuje się okropnie i chodze w luźnych ciuchach, a gdybym tak miała ubrać rurki to chyba by mi pękły a moje stopy w sandałach wyglądają przeokropnie w takie upały i w dodatku robią się czerwone jak buraki chociaż używam różnych preparatów chłodzących ![]() a co do ćwiczeń to też szybciej chudnę, kiedy nie ćwiczę, ale przydałoby się ujędrnić nogi żeby nie było cellulitu i z tyłu pod
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() That's my girl
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty mój Tż sam sobie ustala grafik na tydzień do przodu, teraz np.był czwartek, piątek (bo kończył praktyki) i teraz w nast tygodniu idzie środa, czwartek, piątek Także tam możesz sama decydować wiadomo, że w miare rozsądku Moj chodzi na 6h albo 8h ![]() Cytat:
U mnie najbliższy basen to 20km albo 33km Dzisiaj byłam z teściami Jeszcze Tż wymyślił że chcemy mrożoną kawe fuuu jak zjadłam bita śmitane i wypiłam tą kawe to tak mnie zmuliło, że szok. W wodzie siedziałam żeby mi przeszło, bo woda 21 stopni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem
zjadłam śniadanie,wzięłam się za sprzątanie i nagle mnie zmuliło może przez to,że ostatnio mało śpie,mało jem,a potem żre po nocach
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
No heeeej
![]() Wróciłam z basenu i wyżłopiłam 2 te moje małe piwka z Lidla. Chyba muszę jutro podjechać i dokupić kolejną zgrzewkę ![]() Jestem padnięta. Wykąpałam się, wysuszyłam włoski i najchętniej poszłabym spać, ale jak teraz się wyśpię to w nocy nie będzie spania... muszę się sama przetrzymać :P Ewelcia mi też nogi puchną... a najbardziej to uda. Coś okropnego, teraz staram się nosić luźne sukienki, bo tak tego nie widać. Ale jak nieraz ubieram rano spodenki, a wieczorem to czuję różnicę w nogawce... Aleeee nie narzekam, jest lato, zaraz będzie jesień, zima, wtedy będę narzekać, że zimno ![]() Czbasia łaaa ale zrobiłaś pyszności na grilla! Wpierniczyłabym te szaszłyki ![]() Heroine za ćwiczenia, masz rację rano to najlepsze pora! Toż to u nas afryka ostatnio ![]() Medzik baw się dobrze! do białego rana! i Pojedz pyszności!
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Pipson w wielkim miescie wita
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ja szybciutko strzeszcze co u mnie- dietowo- masakra jem ciagle pieczywo, tyle bagietek i bulek to ja przez ostatni rok nie zjadlam. Dzisiaj się wybralismy do knajpki na montmartre, było przepyysznie, wybrałam zdrową opcję- łososia z blinami i jakimś pysznym twarożkiem, a na deser mus z mango i ananasa- ale co z tego, skoro ciagle jem bagietki? Pieczywo tu jest po prostu OBŁĘDNE. Nie umiem sie po prostu powstrzymać. Nie wiem jak to bedzie po powrocie- slodyczy tu nie jem w ogóle, raz spróbowałam pół tego słynnego makaronika- d.py nie urywa no i na lotnisku dorwałam maltesersy, no to nie przeszłam obok nich obojetnie Generalnie, gdyby nie te bagietki to jaldabym tu calkiem ok. Dużo chodzę, ale co z tego, skoro zjadam ilość pieczywa równą półtorej naszej polskiem bagietki, takiej jak no w Realu maja? Jestem zla prosze o baciki! Wlaśnie zeżarłam na sucho prawie całą bagietkę sama, a teraz już spoglądam na druga A Paryz jak to Paryz - piekny ))Sledze Was na biezaco, sciskam Was wszystkie
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
Ja i bagietka pozdrawiamy
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i Pomnik Chopina, to po prostu jak wysiedliśmy, to się przeraziłam- obskurnie i sami ciemnoskorzy ludzie- nie mam nic przeciwko ciemnoskorym, bo dla mnie kazdy czlowiek taki sam, czy gej, czy czarny, czy bialy, czy zielony i absolutnie mi nie przeszkadzaja przeciez, ale moj brat mial kilka lat wstecz bardzo nieprzyjemna historie zwiazana z nimi, bo robili w sylwestra zamieszki. Stad wiem, ze ich nastawienie do nas jest niezbyt pozytywne, Dodatkowo bardzo nieprzyjemnie sie patrzyli na nas "bialasow", bo gdyby nie te ich spojrzenia, to bym sie przeciez nie przejmowala. No i Paryz troche dalej od centrum już nie taki ladny... Ale i tak miasto urzeka croissanty mnie nie ruszaja jakos, ja ze wzgledu na chorobe niezbyt moge slodkie, wiec jak juz sobie pozwalam, to mam inne ulubione rzeczy na liscie "must-eat"
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
byłam grzeczna vermuta z cytryną i lodem ![]() pipson! pozdrawiamy Cię i Twoją bagietkę ale co tam bagietka, jaką Ty masz śliczną torebunięęę!!! ![]() Dieta dietą, ale zjadłabym taką bagietkę francuskie pieczywo tak jak piszesz jest obłędne i nie ma w ogóle porównania także korzystaj i jedz, bo w Polsce takich pyszności nie ma ![]() Malstersy moja miłość jak byłam we Francji i Anglii to nazwoziłam tegoooo to jedyne "sklepowe słodycze", którym ulegam a może to i lepiej ![]() tinekk, no, u nas tropiki
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

maja za duzo galarety
ja wczoraj w lumpku też dorwałam mgiełkę beżową w czarne kropki z dłuższym tyłem, podoba mi się
Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna
chyba sobie rozstawie basen przed blokiem
owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów
było:
zobaczę czy tam są jakieś klapeczki z wyprzedaży
a na 18.30 idziemy do teściów na kolację... już mi się nie chce 

mój wujek też ma swoje gospodarstwo, nie szuka żony, która poleci na "hektary" i dom, który właśnie wybudował. Jest ogarnięty i baaardzo mądry, mimo, że studiów Mu brak. My tu mówiłyśmy o skrajnych przypadkach rolników, którzy przyszli do programu i zwyczajnie zrobili sobie "siarę" swoimi poglądami, zachowaniami i przekonaniami. I żyli "pod kloszem" mamusi 

a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia? 

nie zamierzam nic grzesznego jeść
żadnego ciasta, lodów i tym podobnych paskudztw! 

niby na początku tk jest po ćwiczeniach, że się puchnie, ale u mnie to trwało 2 ygodnie i zero poprawy dlatego zraziłam się i już nie ćwicze nic
a tym bardziej na wieczór
trzecią
zaraz sobie obiad przygrzeję 
ja dzisiaj to gwałcę od rana:
fajnie by było
no i ogólnie zauważyłam, że szybciej chudnę jak nie ćwiczę... paradoksalnie
jem ciagle pieczywo, tyle bagietek i bulek to ja przez ostatni rok nie zjadlam.