Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 12:26   #2011
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No to brawo uda żyją mam nadzieję
Juz ja im dam popalic maja za duzo galarety

Cytat:
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku i postawiłam krzesełko na ławie, a na nim laptopa i śledziłam forum to jest dopiero uzależnienie
Ciezki przypadek.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:00   #2012
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ciezki przypadek.
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:43   #2013
ewelciaa144
Zakorzenienie

Paulownia ale figura! a jaki płaski brzuszek
Paula super mgiełki, uwielbiam takie a figura jak marzenie, idealna ja wczoraj w lumpku też dorwałam mgiełkę beżową w czarne kropki z dłuższym tyłem, podoba mi się
Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
na dziś raczej kiepskie menu planuję, bo na 2 śniadanie kanapka z twarogiem i miodem a później idę na basen więc zapewne wpadnie jakas kanapka i lody
Jak wrócę z tego upału na pewno na wstępie rzucę torbę i pójdę do lodówki i piwoszka
Zazdroszę Ci tego wypadu na basen u mnie najbliższy oddalony est o 30 km i to w dodatku kryty
Cytat:
Zrobilam serie cwiczen na uda - matko, dawno sie tak nie spocilam. Przysiady, wypady, wykop z przysiadu do boku, wykop z wypadu do przodu - po dwie serie, 10 powtorzen. Myslalam ze wykituje i mi uda pekna. Lalo sie ze mnie.
Juz sie umylam po tej rzezni i zaraz wyskocze na miasto sie pokrecic. Sklepy otwieraja o 10, mam jeszcze chwile czasu. Wypije herbatke.
Super! Brawa za ćwiczenia
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja uciekam na basen dzisiaj
Zazdraszczam chyba sobie rozstawie basen przed blokiem

Cytat:
Heloł właśnie pożeram śniadanie owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów aleee doooobre
Jestem też już po ćwiczeniach było:

60 min rowerek (25 km)
Tiffoczki (11 min)
Mel B Cool Down (5:45 min)
50 pompek damskich

Alem się zmachała
Pyszne śniadanko i braaaawa za ćwiczenia u mnie o 8 rano był już okropny upał i słońce świeciło, spociłabym się jak mysz za to porozciągałam łydki przez 15 minut zawsze coś i sie przy tym nie zmęczyłam

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:57   #2014
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wyższy stopień uzależnienia

Co to za zlecenie na tel?
Ja się cieszę, że ćwiczenia już za mną, bo teraz na termometrze jest 30 stopni w cieniu no i mieszkanie posprzątałam wczoraj teraz siedzę z waxem na łbie zaraz się zbieram, bo jedziemy z TŻ-tem do Deichmanna zobaczę czy tam są jakieś klapeczki z wyprzedaży a na 18.30 idziemy do teściów na kolację... już mi się nie chce

W ogóle, Madziula udanego wesela!
U mnie na termometrze jak przyświeciło słońce było 51.4
Pewnie teściowa coś dobrego upichci

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-03, 14:11   #2015
Trener masazysta
Przyczajenie

Dot.: Dieta

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Autorze wątku, jesteś facetem, tak? Przepraszam za głupie pytanie
Ale to dość ważne - jeśli ćwiczysz na siłowi, to 1700kcal to zdecydowanie za mało!
Popieram 1700 to za mało w ten sposób nigdy nie schudniesz spróbuj dorzucić kcal pochodzacych z białka ilość białka od 1,8g do 2,2 g na kg masy ciała
Stary 2013-08-03, 14:52   #2016
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

I masz być z czego dumna mój wujek też ma swoje gospodarstwo, nie szuka żony, która poleci na "hektary" i dom, który właśnie wybudował. Jest ogarnięty i baaardzo mądry, mimo, że studiów Mu brak. My tu mówiłyśmy o skrajnych przypadkach rolników, którzy przyszli do programu i zwyczajnie zrobili sobie "siarę" swoimi poglądami, zachowaniami i przekonaniami. I żyli "pod kloszem" mamusi
Mój tato też nie ma studiów, pracuje na budowie. I też wybudował wielki dom, ciągle coś remontuje. I też nas wykształcił (oczywiście razem z mamą). Tacy ludzie nie są gorszej kategorii tylko dlatego, że nie mają studiów, czy dlatego, że mieszkają na wsi. Ja jestem ze wsi i się tego nie wstydzę!
:
Jo tyż ze wsi

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Dostałam @ Jestem zła na cały świat
Ściskam Następnym razem będzie lepiej Na swoim weselu się wybawisz i za Wasze zdrowie wypijesz
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:03   #2017
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
LIKE a ty masz dwoje dzieci?mage zapytac ile masz lat?ja czasem słysze ale z Pani młoda mama przynajmniej jakbym miała 15 wogóle to laska jestes
Dzięki,ale jak tam laska Tak,mam dwójkę: Brajan 8 lat i Aleks 4 latka.Ja skończyłam w lutym 27
Stary 2013-08-03, 15:04   #2018
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
cześć Basiu cieszę się Twoim szczęściem i że się udało i że wszystko jest dobrze Właśnie pasujesz tu jak najbardziej Poruszane są tu takie sprawy że i temat ciąży i ważne wskazówki też na pewno się przydadzą zwłaszcza że dużo z nas planuje ciąże a zdrowy tryb życia to co masz na myśli? jedzenie jakieś szczególne? czy ćwiczenia?
o 22:27 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Lece spać bo jutro o 3 ruszamy nad morze Trzymajcie się dziewczynki ciepło
Chodziło mi o to, że Paula musisła by się zacząc oszczedzać, ograniczyć kawkowanie z tż no i piffkowanie. Moje życie do góry nogami wywrócone. W tych upałch piwka mi brakuje. Ale ciesze się że od fajek mnie "odrzuciło", niby nie palę od przeszło 2 lat, ale zdarzał się czasami jak tż nie widziała popałać.
Bawcie się tam dobrze i oby te wczasy brzemienne w skutkach były- w dosłownym tego słowa zanczeniu
Muszę zapolować na muchę bo mnie wqr..wia

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Są trzy części filmu już te Szwedzkie dla mnie lepsze

Super są. Wczoraj po tych zachwalaniach siadłąm na allegro bo myśłałam że może dopadne to książki ale drogie. A wpadła mi kolekcja tych 3 filmów na dvd. 15 zł za 3 filmy;|) Nie mogłąm się powstrzymać i zamówiłam tym bardziej, że oglądałam fatalnej jakości
Stary 2013-08-03, 15:07   #2019
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Oooo to super Rodzinne wypady co?
To bawcie się dobrze

Tak wypady są super,ale dziś nie wyszło.Tak mnie rano zemdliło,że do łazienki nie zdążyłam.TŻ to widział i zarządził mi na dziś leżing,zasnęłam i wstałam pół godziny temu.Może jutro się wybierzemy.
Stary 2013-08-03, 15:15   #2020
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuu, widziałyście te zyeb.ane wątki na wspólnym odchudzaniu? myślałam, że pomyliłam forum co za dałn (bo to na pewno jedna osoba )
Zaraz będę obczajać, chcociaż tutaj nei mam kiedy przeczytać a za nowości się będę brać

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Basiu Gratuluję!Pierwsze USG robi wrażenie,ja zawsze płakałam jak wariatka[
Dzięki No jest mega przeżycie. Ale to było słabej jakości ja tam nic nie widziałąm nawet serca nie było" słychać" gin powiedzial tylko że bije. Na NFZ byłam. W srodę idę prywatnie na USG to mam nadzieję więcej zobaczyć i posłuchać Oby wszystko ok było)
Stary 2013-08-03, 15:16   #2021
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tato też nie ma studiów, pracuje na budowie. I też wybudował wielki dom, ciągle coś remontuje. I też nas wykształcił (oczywiście razem z mamą). Tacy ludzie nie są gorszej kategorii tylko dlatego, że nie mają studiów, czy dlatego, że mieszkają na wsi. Ja jestem ze wsi i się tego nie wstydzę!
Moj TZ tez sie urodzil i wychowal na wsi. I wyzszych studiow nie ma. Bardziej inteligentny i ogarniety niz niejeden magister. I ma dobra prace.

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Dziekuje na brzuszek nie narzekam.
Posprzatalam, umylam podloge, piekarnik wyczyscilam by byl czarny, spocilam sie znowu, nie gorzej niz przy treningu. Ludzie, jak duszno.
Pije znow kawe ale to juz ostatnia. Zaraz ide sie ochlapac, przeplukac wlosy, potem pedicure, a potem wiosla. I obiad.
Heroine, od wczoraj slucham na okraglo Enrique na przemian z Vangelisa soundtrackiem do ''Blade Runner''. Chyba sobie dzis ten film jeszcze raz obejrze od nastolatki mam slabosc do Harrisona Forda, od czasu jak obejrzalam perwszy raz Gwiezdne Wojny.... Ech, szalona mlodosc.
Stary 2013-08-03, 15:27   #2022
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł właśnie pożeram śniadanie owsianka napakowana owocami: brzoskwinią, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów aleee doooobre
Jestem też już po ćwiczeniach było:

60 min rowerek (25 km)
Tiffoczki (11 min)
Mel B Cool Down (5:45 min)
50 pompek damskich

Alem się zmachała
Szalejesz!! Na tym upale chyba podwójnie kalorie lecą A śniadanko

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj jeździłam na rowerku i postawiłam krzesełko na ławie, a na nim laptopa i śledziłam forum to jest dopiero uzależnienie
Ty na terapię się kwalifikujesz jak nic

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
To już jest wyższy level wizażowania
Nic dodać nic ująć!!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

A tak wogóle dzień dobry. NAdrobiłam co nieco A ja dziś się narobiłam ze padam. Grilla organizujemy to roboty przy tym, że hoho. Zrobiłam 2 rodzaje szaszłyki (jedne z polędwiczki z cebula a drugie kielbasa pieczarki cukinia papryka i cebulka No i skrzydełka na ostro z miodem. Bedzie jeszcze chlebek z masełkiem czosnkowym i pietruszką |(jak dla mnie na grillu ten chleb i więcej mi nie trzeba) No i sałatka z pomidorków koktajlowych ceulki i fety No i zrobiłąm śmietanowiec (bita śmietana + różne galaretki w kostkę) Teraz trochę chałupę ogarnęłam i padłam Kurcze na grillu wszyscy się dmomyślą żem w ciąży. U mnie nie przejdzie żadna wymówka że nie zlopie piffka -to tylko w jednym przypadku. Nawet antybiotyki do tej pory mnie nie powstrzymywały No nic niech myślą co chcą!!!

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Ludzie, jak duszno.
U Ciebie na polnocy też taki gorąc??
Wydawało mi się, że tam zawsze zimno: Ale człwoiek nieświatowy
Stary 2013-08-03, 15:32   #2023
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=czbasia;42091542]
Na pewno
a grillingu Ci zazdraszczam fest,może namówię męża

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzięki No jest mega przeżycie. Ale to było słabej jakości ja tam nic nie widziałąm nawet serca nie było" słychać" gin powiedzial tylko że bije. Na NFZ byłam. W srodę idę prywatnie na USG to mam nadzieję więcej zobaczyć i posłuchać Oby wszystko ok było)
Na pewno
Stary 2013-08-03, 15:37   #2024
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
U Ciebie na polnocy też taki gorąc??
Wydawało mi się, że tam zawsze zimno: Ale człwoiek nieświatowy
Takich upalow jak w Polsce nie mielismy max 29 stopni. A dzis jest tylko 25, ale chyba wilgotnosc wysoka, bo duszno i poce sie okropnie.
Stary 2013-08-03, 15:49   #2025
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pyszne śniadanko i braaaawa za ćwiczenia u mnie o 8 rano był już okropny upał i słońce świeciło, spociłabym się jak mysz za to porozciągałam łydki przez 15 minut zawsze coś i sie przy tym nie zmęczyłam
No śniadanko było mega muszę takie częściej jeść ja o 8 zaczęłam i było w sumie chłodno, bo żem przeciąg zrobiła
Za rozciąganie

Cytat:
U mnie na termometrze jak przyświeciło słońce było 51.4
Pewnie teściowa coś dobrego upichci
U mnie skali zabrakło
Nawet mnie nie denerwuj nie zamierzam nic grzesznego jeść żadnego ciasta, lodów i tym podobnych paskudztw!

Cytat:
Jo tyż ze wsi
Pjjjjjjjjjona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-03, 15:59   #2026
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
A tak wogóle dzień dobry. NAdrobiłam co nieco A ja dziś się narobiłam ze padam. Grilla organizujemy to roboty przy tym, że hoho. Zrobiłam 2 rodzaje szaszłyki (jedne z polędwiczki z cebula a drugie kielbasa pieczarki cukinia papryka i cebulka No i skrzydełka na ostro z miodem. Bedzie jeszcze chlebek z masełkiem czosnkowym i pietruszką |(jak dla mnie na grillu ten chleb i więcej mi nie trzeba) No i sałatka z pomidorków koktajlowych ceulki i fety No i zrobiłąm śmietanowiec (bita śmietana + różne galaretki w kostkę) Teraz trochę chałupę ogarnęłam i padłam Kurcze na grillu wszyscy się dmomyślą żem w ciąży. U mnie nie przejdzie żadna wymówka że nie zlopie piffka -to tylko w jednym przypadku. Nawet antybiotyki do tej pory mnie nie powstrzymywały No nic niech myślą co chcą!!!
Boooooooooooszzzzzzzz:eek : Co za pyszności najlpesze, co może być na grilla i jeszcze to ciasto, zaszalałaś

Cytat:
No śniadanko było mega muszę takie częściej jeść ja o 8 zaczęłam i było w sumie chłodno, bo żem przeciąg zrobiła
Za rozciąganie

U mnie skali zabrakło
Nawet mnie nie denerwuj nie zamierzam nic grzesznego jeść żadnego ciasta, lodów i tym podobnych paskudztw!
u mnie nawet przeciąg by nie pomógł ćwiczyłam jakiś czas temu przez 2 tygodnie różne programy Ewki i czułam się taka opuchnięta koszmar, nie dość, że waga wzrosła(wiem, że to normalne) ale w udie mi przybyło 3 cm i cisnęły mnie spodnie niby na początku tk jest po ćwiczeniach, że się puchnie, ale u mnie to trwało 2 ygodnie i zero poprawy dlatego zraziłam się i już nie ćwicze nic nie wiem, co było nie tak

Nie daj się kusić na słodkie a tym bardziej na wieczór napisz potem, co dobrego jadłaś

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-03, 16:01   #2027
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tak wypady są super,ale dziś nie wyszło.Tak mnie rano zemdliło,że do łazienki nie zdążyłam.TŻ to widział i zarządził mi na dziś leżing,zasnęłam i wstałam pół godziny temu.Może jutro się wybierzemy.
Co Ci się stało? od czego to?

Cytat:
Zaraz będę obczajać, chcociaż tutaj nei mam kiedy przeczytać a za nowości się będę brać
Już nie ma tych wątków ale to chyba dobrze

Cytat:
Posprzatalam, umylam podloge, piekarnik wyczyscilam by byl czarny, spocilam sie znowu, nie gorzej niz przy treningu. Ludzie, jak duszno.
Pije znow kawe ale to juz ostatnia. Zaraz ide sie ochlapac, przeplukac wlosy, potem pedicure, a potem wiosla. I obiad.
Heroine, od wczoraj slucham na okraglo Enrique na przemian z Vangelisa soundtrackiem do ''Blade Runner''. Chyba sobie dzis ten film jeszcze raz obejrze od nastolatki mam slabosc do Harrisona Forda, od czasu jak obejrzalam perwszy raz Gwiezdne Wojny.... Ech, szalona mlodosc.
No taki trening potrafi wymęczyć
Tyż piję kawę trzecią zaraz sobie obiad przygrzeję trzeci dzień to samo

Sasasa ja dzisiaj to gwałcę od rana:
http://www.youtube.com/watch?v=S_5IarW-wpg

Cytat:
Szalejesz!! Na tym upale chyba podwójnie kalorie lecą A śniadanko
fajnie by było
Stary 2013-08-03, 16:06   #2028
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ty na terapię się kwalifikujesz jak nic

Cytat:
No chyba każdy zauważy, że dotychczasowy pijus się nie alkoholizuje chyba będziesz musiała powiedzieć no chyba, że tym razem wersja antybiotykowa przejdzie
W ogóle to wbijam do Ciebie na grilla kolacja u teściowej nie ucieknie

Cytat:
u mnie nawet przeciąg by nie pomógł ćwiczyłam jakiś czas temu przez 2 tygodnie różne programy Ewki i czułam się taka opuchnięta koszmar, nie dość, że waga wzrosła(wiem, że to normalne) ale w udie mi przybyło 3 cm i cisnęły mnie spodnie niby na początku tk jest po ćwiczeniach, że się puchnie, ale u mnie to trwało 2 ygodnie i zero poprawy dlatego zraziłam się i już nie ćwicze nic nie wiem, co było nie tak

Nie daj się kusić na słodkie a tym bardziej na wieczór napisz potem, co dobrego jadłaś
Ja pootwierałam wszystkie okna ale co nie zmienia faktu, że upociłam się jak świnia
Nawet mi nic nie mów o opuchnięciu po ćwiczeniach... porażka jakbym wiedziała, że idziemy do teściów na kolację to poćwiczyłabym wieczorem po powrocie a tak będę pokazywać swoje parówki napuchnięte chociaż od upałów też mi puchną... ja w ogóle mam tendencję do zatrzymywania wody no i ogólnie zauważyłam, że szybciej chudnę jak nie ćwiczę... paradoksalnie

Nie dam się choćby mi pod nos podsuwali!
Stary 2013-08-03, 16:16   #2029
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pootwierałam wszystkie okna ale co nie zmienia faktu, że upociłam się jak świnia
Nawet mi nic nie mów o opuchnięciu po ćwiczeniach... porażka jakbym wiedziała, że idziemy do teściów na kolację to poćwiczyłabym wieczorem po powrocie a tak będę pokazywać swoje parówki napuchnięte chociaż od upałów też mi puchną... ja w ogóle mam tendencję do zatrzymywania wody no i ogólnie zauważyłam, że szybciej chudnę jak nie ćwiczę... paradoksalnie

Ja mam to samo w upały okropnie puchną mi nogi, czasem jak popatrze na swoje łydki to aż mi gały wychodzą ze zdziwienia a na wieczór to już nie wspomne, czuje się okropnie i chodze w luźnych ciuchach, a gdybym tak miała ubrać rurki to chyba by mi pękły też mam tendencje do zatrzymywania wody w organiźmie nie tylko przed okresem czy w trakcie brałam Hydrominum, ale czy ja wiem, chyba mi to nic nie pomogło a moje stopy w sandałach wyglądają przeokropnie w takie upały i w dodatku robią się czerwone jak buraki chociaż używam różnych preparatów chłodzących

a co do ćwiczeń to też szybciej chudnę, kiedy nie ćwiczę, ale przydałoby się ujędrnić nogi żeby nie było cellulitu i z tyłu pod mam takie bułeczki i wiem, że one znikną tylko dzięki ćwiczeniom no ale..

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-03, 16:19   #2030
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Sasasa ja dzisiaj to gwałcę od rana:
http://www.youtube.com/watch?v=S_5IarW-wpg
Ja mam odchyl na toto: http://www.youtube.com/watch?v=4DO8GsIYfhQ

Cytat:
That's my girl
Stary 2013-08-03, 17:02   #2031
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
:

No chyba każdy zauważy, że dotychczasowy pijus się nie alkoholizuje chyba będziesz musiała powiedzieć no chyba, że tym razem wersja antybiotykowa przejdzie
W ogóle to wbijam do Ciebie na grilla kolacja u teściowej nie ucieknie [COLOR="Silver"]
Zapraszam, nie pożałujesz!!! Odstąpię Ci moje piffko
Stary 2013-08-03, 17:04   #2032
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Następna "ryba"
Aaaa bo on na "sprzedaży" pracuje. Ja bym dostała robotę w BOKu jako konsultant Orange. No ale słyszałam że takie średnio są warunki. Wiem że nigdzie nie jest za różowo, ale podobno w Orange dają dzień wolny, a potem tego dnia dzwonią: przychodź do pracy. Nie przyjdziesz bo wyjechałaś - lądujesz na dywaniku Noż kuuurde...
Ze mnie taka ryba, że szok Wieloryb co pływa tylko do 1,50m
No co Ty mój Tż sam sobie ustala grafik na tydzień do przodu, teraz np.był czwartek, piątek (bo kończył praktyki) i teraz w nast tygodniu idzie środa, czwartek, piątek Także tam możesz sama decydować wiadomo, że w miare rozsądku Moj chodzi na 6h albo 8h

Cytat:
Paula super mgiełki, uwielbiam takie a figura jak marzenie, idealna ja wczoraj w lumpku też dorwałam mgiełkę beżową w czarne kropki z dłuższym tyłem, podoba mi się

Zazdroszę Ci tego wypadu na basen u mnie najbliższy oddalony est o 30 km i to w dodatku kryty

Super! Brawa za ćwiczenia

Zazdraszczam chyba sobie rozstawie basen przed blokiem

Właśnie mój tato miał kupić jakiś basen na działke tak żeby sie poplumkać U mnie najbliższy basen to 20km albo 33km
Dzisiaj byłam z teściami Jeszcze Tż wymyślił że chcemy mrożoną kawe fuuu jak zjadłam bita śmitane i wypiłam tą kawe to tak mnie zmuliło, że szok. W wodzie siedziałam żeby mi przeszło, bo woda 21 stopni

Cytat:

Super są. Wczoraj po tych zachwalaniach siadłąm na allegro bo myśłałam że może dopadne to książki ale drogie. A wpadła mi kolekcja tych 3 filmów na dvd. 15 zł za 3 filmy;|) Nie mogłąm się powstrzymać i zamówiłam tym bardziej, że oglądałam fatalnej jakości
W empiku widziałam 3 części książki 99zł. Albo promocja 3 w cenie 2 też sie opłacało
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:48   #2033
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Co Ci się stało? od czego to?

Nie wiem zjadłam śniadanie,wzięłam się za sprzątanie i nagle mnie zmuliło może przez to,że ostatnio mało śpie,mało jem,a potem żre po nocach
Stary 2013-08-03, 18:14   #2034
tinekk
Zadomowienie

No heeeej

Wróciłam z basenu i wyżłopiłam 2 te moje małe piwka z Lidla. Chyba muszę jutro podjechać i dokupić kolejną zgrzewkę

Jestem padnięta. Wykąpałam się, wysuszyłam włoski i najchętniej poszłabym spać, ale jak teraz się wyśpię to w nocy nie będzie spania... muszę się sama przetrzymać :P

Ewelcia mi też nogi puchną... a najbardziej to uda. Coś okropnego, teraz staram się nosić luźne sukienki, bo tak tego nie widać. Ale jak nieraz ubieram rano spodenki, a wieczorem to czuję różnicę w nogawce... Aleeee nie narzekam, jest lato, zaraz będzie jesień, zima, wtedy będę narzekać, że zimno

Czbasia
łaaa ale zrobiłaś pyszności na grilla! Wpierniczyłabym te szaszłyki

Heroine za ćwiczenia, masz rację rano to najlepsze pora! Toż to u nas afryka ostatnio

Medzik baw się dobrze! do białego rana! i Pojedz pyszności!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:39   #2035
pipson
Zadomowienie

Pipson w wielkim miescie wita

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ja szybciutko strzeszcze co u mnie- dietowo- masakra jem ciagle pieczywo, tyle bagietek i bulek to ja przez ostatni rok nie zjadlam. Dzisiaj się wybralismy do knajpki na montmartre, było przepyysznie, wybrałam zdrową opcję- łososia z blinami i jakimś pysznym twarożkiem, a na deser mus z mango i ananasa- ale co z tego, skoro ciagle jem bagietki? Pieczywo tu jest po prostu OBŁĘDNE. Nie umiem sie po prostu powstrzymać. Nie wiem jak to bedzie po powrocie- slodyczy tu nie jem w ogóle, raz spróbowałam pół tego słynnego makaronika- d.py nie urywa no i na lotnisku dorwałam maltesersy, no to nie przeszłam obok nich obojetnie Generalnie, gdyby nie te bagietki to jaldabym tu calkiem ok. Dużo chodzę, ale co z tego, skoro zjadam ilość pieczywa równą półtorej naszej polskiem bagietki, takiej jak no w Realu maja? Jestem zla prosze o baciki! Wlaśnie zeżarłam na sucho prawie całą bagietkę sama, a teraz już spoglądam na druga musze wymyslic jakas alternatywe w przysteonej cenie, bo przeczuwam wzrost wagi
A Paryz jak to Paryz - piekny ))
Sledze Was na biezaco, sciskam Was wszystkie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:45   #2036
pipson
Zadomowienie

Ja i bagietka pozdrawiamy dzisiaj zjadłam takich ze trzy :sciana:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (170,0 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-08-03, 21:07   #2037
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ja i bagietka pozdrawiamy dzisiaj zjadłam takich ze trzy :sciana:
A croissantow nie jesz? Zartuje. Chetnie bym zjadla sobie do sniadania kawalek bagietki.
Zwiedzaj, zwiedzaj i dawaj foty. Prawda, ze pieknie? Ech, kochane miasto...trzy lata jak tam bylam ostatnio.
Stary 2013-08-03, 21:37   #2038
pipson
Zadomowienie

Cytat:
A croissantow nie jesz? Zartuje. Chetnie bym zjadla sobie do sniadania kawalek bagietki.
Zwiedzaj, zwiedzaj i dawaj foty. Prawda, ze pieknie? Ech, kochane miasto...trzy lata jak tam bylam ostatnio.
No niesamowite! Chociaż powiem Ci, że dzisiaj byłam poza centrum, bo chcielismy iść na Pere Lachaise, żeby zobaczyć grób Morrisona ( moja niespelniona milosc ) i Pomnik Chopina, to po prostu jak wysiedliśmy, to się przeraziłam- obskurnie i sami ciemnoskorzy ludzie- nie mam nic przeciwko ciemnoskorym, bo dla mnie kazdy czlowiek taki sam, czy gej, czy czarny, czy bialy, czy zielony i absolutnie mi nie przeszkadzaja przeciez, ale moj brat mial kilka lat wstecz bardzo nieprzyjemna historie zwiazana z nimi, bo robili w sylwestra zamieszki. Stad wiem, ze ich nastawienie do nas jest niezbyt pozytywne, Dodatkowo bardzo nieprzyjemnie sie patrzyli na nas "bialasow", bo gdyby nie te ich spojrzenia, to bym sie przeciez nie przejmowala. No i Paryz troche dalej od centrum już nie taki ladny... Ale i tak miasto urzeka croissanty mnie nie ruszaja jakos, ja ze wzgledu na chorobe niezbyt moge slodkie, wiec jak juz sobie pozwalam, to mam inne ulubione rzeczy na liscie "must-eat"
Stary 2013-08-03, 21:51   #2039
heroine86
Zakorzenienie

Wróciłam byłam grzeczna no prawie... bo żem wypiła drinka vermuta z cytryną i lodem ale potem był spacer więc loooz

pipson! pozdrawiamy Cię i Twoją bagietkę ale co tam bagietka, jaką Ty masz śliczną torebunięęę!!! gdzie kupiłaś?
Dieta dietą, ale zjadłabym taką bagietkę francuskie pieczywo tak jak piszesz jest obłędne i nie ma w ogóle porównania także korzystaj i jedz, bo w Polsce takich pyszności nie ma
Malstersy moja miłość jak byłam we Francji i Anglii to nazwoziłam tegoooo to jedyne "sklepowe słodycze", którym ulegam no wielbię a u nas nie ma... a może to i lepiej co do makaroników, też dla mnie du.py nie urywają

tinekk, no, u nas tropiki
Stary 2013-08-03, 23:04   #2040
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Malstersy moja miłość jak byłam we Francji i Anglii to nazwoziłam tegoooo to jedyne "sklepowe słodycze", którym ulegam no wielbię a u nas nie ma... a może to i lepiej co do makaroników, też dla mnie du.py nie urywają
Aż sprawdziłam co to i albo mnie oczy mylą albo ja te cukierasy w żabce ostatnio widziałam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości