|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#16982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#16983 |
|
Wtajemniczenie
|
Reakcja jak najbardzioej poprawna
Magda - co robić? Zapoznać się z podstawowymi zasadami żywienia.
|
|
#16984 | |||
|
Zakorzenienie
|
ech ...
Przez kilka stron dzisiaj czytałam Twoje posty o tym, że niby musisz schudnąc mimo iż byłam ciekawa wcześniej, nie prosiłam o zdjęcie, ale że dodałaś - Dołączam się zatem do wypowiedzi całej reszty - dziewczyno, przecież wyglądasz świetnie ! Cytat:
Swoją drogą widzę że galeria się zrobiła w topicu. Hm... to na forum nigdzie nie ma założonego tematu 'nasze zdjęcia' czy coś takiego ? Nie miałam okazji poszukać ^^ Cytat:
Cytat:
Ale to chyba za mało, jak się chce utrzymać wagę i już nie lecieć w dół. Za to nigdzie nie mogłam znaleźć na googlach porządnej strony, gdzie będzie rozpiska ile % białka, węglowodanów i tłuszczów powinno być łącznie w dziennym menu. |
|||
|
|
|
#16985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brak białka, zdrowych tłuszczy, gdzie warzywa ???? STRASZNIE MAŁO KALORII. Jesteś nowa, dlatego jeszcze można na to przymknąć oko, mam nadzieję, że kolejny będzie lepszy.
|
|
|
#16986 |
|
Rozeznanie
|
A czy ja bym mogła prosić jeszcze o szybciutkie ewentualne skorygowanie jadłospisiku?
Meczy mnie te obżarstwo i od jutra chce powrócić na błogie łono zdrowego odżywiania i kg na dół ![]() Wiec tak: Śniadanko pół kostki twarogu i 3 łyżki owsianki 3 suszone śliwki II śniadanko tu szkoła wiec bydą 2 kanapki z pastą z łososia i tu ze względu na brak możliwości zabrania serkka wiejskiego 200 ml kefiru o tej samej ilości białka i węgli Obiadek 2 łyżki kartofelków bigos surówka Kolacja 200 gram serka wiejskiego I jak?
|
|
|
|
#16987 |
|
Zadomowienie
|
![]() dziewczyny ale wy sliczne jesteście ,a figurki idealne macie orzeszek śliczna masz figurkę gdzie Ty gruba jesteś ???
W myślach wszystko ma początek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2007-04-24 o 23:52 |
|
|
|
#16988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak od białka sie nie chudnie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#16989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu Pingwinek nam ładnie sprostowała
|
|
|
#16990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze takja uwaga: jak ktoś sie nie odchudza to moze śmiało łączyć tłuszcz i ww, zakaz łączenia dotyczy tylko tyych, którzy są na redukcji, bo to jest wybitnie tuczący zestaw
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#16991 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze takja uwaga:
jak ktoś sie nie odchudza to moze śmiało łączyć tłuszcz i ww, zakaz łączenia dotyczy tylko tyych, którzy są na redukcji, bo to jest wybitnie tuczący zestaw[/quote] chwała
|
|
|
|
#16992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#16993 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie
Kiedyś tak pieknie śmigał a od wczoraj.. |
|
|
|
#16994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16996 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj nic, dzisiaj troszeczke
Rozumiesz? Przedtem było po 2-3 razy na dzien :/
|
|
|
|
#16997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#16998 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia, a od czego?
|
|
|
|
#16999 |
|
Zakorzenienie
|
owocowe muesli sante:
płatki zbożowe,45,56(płatki owsiane,kukurydizane,psze nne(,owoce suszone kandyzowane 30,0%(rodzynki,wiórki,ana nas,papaja,daktyl,jabłko) ,syrop skrobiowy,olej roślinny, kuleczki ryżowe,ziarna słonecznika,aromat smietankowo-waniliowy identyczny z naturalnym,lecytyna=emulg ator, soł takie muesli jem własnie.. chyba ednak nie za zdrowe |
|
|
|
#17000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jakiegokolwiek innego leku. Masz tam z pół strony efektów ubocznych. Normalne, że onie muszą takie rzeczy podawać To nie są cukierki![]() Skoro dostałaś to najwyraźniej potrzebujesz tych leków, więc po co Ty się kobieto zastanawiasz czy Ci to coś zaburzy, skoro najwyraźniej już masz zaburzone... |
|
|
|
|
#17002 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierz sobie temperature ciała w godzinach popołudniowych, gdy temperatura jest najwyższa, kiedy spada Ona poniżej 36,6 to świadczy o spowolnionym metaboliźmie,chociaż zaznaczam,że to nie jest dobry sposób dla każdej! wyniki mogą wyjść nieprawdziwe,jeżeli ktoś ma np problemy z ciśnieniem.
|
#17003 |
|
Zakorzenienie
|
Sn: 7.007łyżek muesli+200mle mleka 0,5%
4łyżeczki serka wiejkisego-białko którego nie było ![]() 2gieŚn 11.00:2kromki grahama z wiejskim+2plasterki pomidora+fit up jakis owocek wpadnie =oby nic więcej czekoladowego=ekkkk.. Ob 15.00:kasza gryczana,jajo sadzone,warzywka z mrożonki Podw: 17.00-17.30 wiejski+jogoeblla light, Kol 20.00pół kostki twarogu+fit up+ogórek i jak bedzie? |
|
|
|
#17004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszanka wybuchowa
|
|
#17005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę to wreście sprawdzić
|
|
|
|
|
#17008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17010 |
|
Zadomowienie
|
śn: szklanka wody z platerkiem cytryny , 5 łyzek płatków owsianych(górskich), 250 g jogurtu sanok 0%, kawa bez cukru
IIśn:jabłko ,05Lwody mineralnej, ob:1 filet z kurczaka,duzo warzyw na patelnie Hortex, 1/2 szklanki ryzu pod:mandarynka,serek FIGURA (Turek)150g,1 ogórek kiszony,2 rzodkiewki i troszke szczypiorku kol: tunczyk w sosie własnym(185g) dużo czerwonej i zielonej herbaty oraz kawy
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

moje żywienie jest tak trochę dziwne, jem dość mało ale nie moge wiecej mimo trgo ze może bym chciała.. moj jadłospis wygląda mniej wiecej tak:

mimo iż byłam ciekawa wcześniej, nie prosiłam o zdjęcie, ale że dodałaś - Dołączam się zatem do wypowiedzi całej reszty - dziewczyno, przecież wyglądasz świetnie !
jesteście ,a figurki idealne macie 

MIŁEGO DNIA 

Kiedyś tak pieknie śmigał a od wczoraj..