|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#691 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Kochane proszê o zwolnienie mnie dzi¶ z æwiczeñ z racji tego, ¿e wraz z mê¿em wrzucili¶my do piwnicy 3 tony wêgla... Rêce straszliwie bol± a jeszcze mieszkanie trzeba posprz±taæ, wyprasowaæ ubrania i spakowaæ dzieci na jutrzejsz± imprezê... Chyba siê dzi¶ nie k³adê, bo nie wiem jak siê ze wszystkim wyrobiê sama. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Witam Was wszystkie
![]() Ostatnio mam bardzo "zarobiony czas", dzis te¿ do 15 w pracy a potem sprz±tanie, pieczenie ciasta (dla mamy) i sie zesz³o. Za chwilê lecê pod prysznic i ide do znajomych na drina ![]() ![]() Z dietowych rzeczy to jem chyba w miare ³adnie, czasem wpadnie cos niedozwolonego (np orzeszki w papryce-o matko, uwielbiam je ) ale malo. Aga, jestem w szoku ¿e efekty po Chodakowskiej tak szybko widaæ, musze sie koniecznie do niej przekonac i zacz±c regularnie æwiczyæ ( z tym niestety u mnie gorzej). A z ciekawostek, wczoraj mia³am pierwsz± przymiarkê, narazie jeszcze ma³o widaæ, sta³am w bia³ej (jak) koszulce nocnej z at³asku ![]() ![]() ![]() ![]() Mi³ego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- a i mia³am siê z wami podzieliæ moim ma³o odkrywczym pomys³em ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
U nas pochmurno, zero s³oñca, od 3 do 6 burza i pioruny, zidentyfikowa³am siê z pogod± i te¿ kiepsko wygl±dam i siê czujê bo o ¶wicie przysz³a @, wiêc na pewno siê jutro nie wa¿ê ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj dietkowo ¶rednio, wszystko by³o super, ale wieczorem nasz³o mnie na cos s³odkiego chyba przez zbi¿aj±c± siê @ i niestety zjad³am monte i to dwa ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
Bardzo ³adne menu i ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
dzieñ dobry dziewczynki.Proszê o solidnego kopniaczka.Wczoraj zrobi³am tylko 20 minut mel.I wieczorna moja praca godzinna.Wróci³±m z cmentarza i czulam sie tak wypompowana,ze nie mialam na nic si³y.G³owa okropnie bola³±.Wykapa³±m sie ii polozy³am do ³o¿ka,ale i tak spac posz³am po 1;/Dzis jest lepiej.ZAraz zaczne nadrabiac wczorajsze lenistwo.U nas od rana pada i jest burza.,Podoba mi siê to
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cwiczenia zrobione-nogi i dupalek.Prysznic wziêty,sniadanie zjedzone-malenka kromusia chlebka i pare ³yzeczek sa³atki warzywnej ze sledzikiem.Mi³ego dnia ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- chêtnie bym cos aktywnego porobi³a,ale pada i pada;/ Ale nic!podoba mi sie ta pogoda tak czy siak.Jutro od rana zapier...nicz. Martynko ja pomiary zrobiê dzi¶ wieczorem,a wagê podam ci jutro przed po³udniem dobrze???Bardzo bym chcia³a chocia¿ pó³ kg miec mniej.Czy az tak duzo oczekuje? ![]() ![]() ![]() ![]() Anetko wspomnia³±s o otrêbach.Masz racje.Ostatnio troche przestalam je jesc,ale wczesniej to mialam szal na nie ![]() Idê siê posnuc po cha³upie:P buziaczki dziewczynki.Martu¶ zazdroszczê ci poytywnie of course tego spotkanka z kolezankami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#698 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczê Ci,ze tak piêknie sobie spêdzasz czas, ale nale¿y Ci siê, wiêc odpoczywaj ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() a to fajnie,ze libido tak Ci podskoczy³o ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Która jutro nie mo¿e wys³aæ danych do tabelki to bardzo proszê o wys³anie dzi¶
![]() a ja wesz³am na wagê a tam 92,3 ![]() ![]()
![]() |
#700 | |
Raczkowanie
|
moj jad³ospis na dzi¶:
I ¶niadanie : kromka chleba + pasta z tuñczyka + 2 li¶cie sa³aty + gporzka herbata ok II ¶niadanie : kawa 3w1 + batonik chocapic = 181kcal mam jeszcze : nektarynkê, kawkê, activie naturaln± , musli i jogurt do picia no i te moje wafle, wiêc tak na ca³y dzieñ powinno byc ok + butelka wody moze na obiad kupiê co¶ konkretniejszego,ale zale¿y czy bêdê g³odna w ogole wczoraj trochê mi siê poprawi³ nastroj, bo siê wieczorem wa¿y³am, nie chcia³am,ale jako¶ tak wysz³o ![]() ![]() ![]() a jakie macie moje kochane plany na niedzielê? ja w pracy, pogoda deszczowa, wiêc mam nadzieje, ze ludzie bêd±. no oprocz malego incydentu z rana, kiedy baba jedna mi siê w³ama³a do sklepu, tzn jako¶ magicznie wesz³a otwieraj±c dzrwi jak bylam w wc ![]() ![]() mi³ego dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
kochana a ja mogê we wtorek rano? wola³abym siê zwazyæ (a nie mam wagi w pracy) i zmierzyæ jednak przed jedzeniem ![]() chyba,ze jutro jako¶ rano z domu, mo¿e dam radê pomiêdzy zakupami i gotowaniem ![]()
![]() |
![]() |
#701 | |||||
Zakorzenienie
|
Aga, dziêkujê za wymiarki
![]() Lenik, Cytat:
![]() ![]() Ali, Sprzedali¶my VW Polo a chcemy kupiæ Cittroena C5 (mi siê nie podoba ale T¯ ju¿ chyba nawet na inne nie patrzy) Cytat:
![]() Neska, Cytat:
Ziutka, zrzucanie wêgla to dobre æwiczenie ![]() madziu, masz jakie¶ zdjêcia z przymiarki? Ja mam w przysz³ym tygodniu ![]() ![]() Neska, Cytat:
Lenik, Cytat:
![]() nie gadaj ¿e przez te monte a¿ tak KCAL skoczy³o? szok... Ali, brawa za t± reaktywacjê ![]() ![]() i oczywi¶cie czekam na wymiary i na wagê jutro ![]() Manni, ale sobie nawyrzuca³a¶ tych kopleksów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Manni, mo¿e byæ we wtorek. poprostu jutro opublikuje tyle ile mam a we wtorek poprawie. Ale pro¶ba do wszystkich, ¿eby¶cie naprawdê stara³y siê miêdzy niedziel± a wtorkiem podaæ wszystko co trzeba. ¯ebym nie musia³a co chwile po jednym wymaiarze do tej tabelki dopisywaæ. Moje plany na dzi¶... leniuchowanie.
![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
kochana to nie ja sobie te kompleksy nawrzuca³am tylko urocze panie w salonach z sukienkami
![]() ![]() dobrze nie bedê Ci utrudniaæ sprawy ![]() ![]() ![]() tak sobie licze,jeszcze 2 tygodnie i 2 dni i tez bede w koñcu leniuchowaæ ![]()
![]() |
#703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() Proszê mnie tylko nie ch³ostaæ chocia¿ nale¿± siê ![]() ![]() ![]() ![]() Mi³ej niedzieli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
Lenik, Mani, jak mam obliczyæ kaloryczno¶æ domowego ciasta? kawa³ka?
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Manni, Cytat:
![]() a jak Twoje parcie na dziecko? instynkt dalej bucha? Cytat:
![]() Neska, ja te¿ za ma³o pije... ![]() ![]() Manni, ja ju¿ sukienkê widzia³am jest ¶liczna ![]() Kasia, ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#708 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiula rzadko Cie tutaj widzê ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
a ile masz wzrostu?
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Kochane, wesele na 30 osób, DJ tylko ¿eby nie by³o jak na stypie, ¿adnych oczepin ani konkursów nie chce.... pierwszy taniec bêdzie, kto chce to mo¿e tañczyæ ale... my¶licie ¿e mogê siê z DJ umówiæ ¿e o 23 ma podziêkowaæ go¶ciom za zabawe i skonczyæ graæ? Bo domy¶lam siê ¿e ma³o kto bêdzie tañcowa³ do rana a boje siê ¿e bêdzie nie zrêcznie siedzieæ potem i czekaæ a¿ kto¶ pierwszy wyjdzie do domu?
![]() |
#710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie przypominam sobie Twojej sukienki,ale ja mam sklerozê ![]() ![]() no ja takie mia³am baby w salonach eh, a no takie staromodne podej¶cie,ze wiesz nie ubieraj bieli chyba bo¶ nie dziewica ![]() moj instynkt to siê uszami wylewa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Manni, ciasto by³y kruche z ¶liwkami. ¯adnego kremu ani czekolady.
Taka robota nad dzidziusiem jest bajerancko przyjemna ![]() Kasiu, podawa³a¶ w zesz³ym tyg wymiary? bo nie mogê znale¼æ. Aga, Ty wymiary pos³a³a¶ 2 sierpnia wiêc wpisa³am Ci je do jutrzejszej tabelki ju¿. Tylko brakuje ramienia i talii.
![]() |
#712 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a wiesz,ze nasze wesele ca³kiem podobne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Manni, a Ty bêdziesz jako¶ delikatnie "urywaæ" impreze czy czekaæ a¿ sami pójd±? U nas mo¿e wyj¶æ trochê ponad 3o bo osoby towarzyszc±ce chyba przyjd± u kilku.
![]() |
#714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- powiem Wam,ze zjad³abym jakiego¶ konkreta dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Manni, ja bym domow± Lasagne zjad³a
![]() ![]() czyli Wasze wesele te¿ ko³o 12 powinno siê skoñczyæ. A o której zaczynacie?
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
w ko¶ciele jest na 16, wiêc potem ¿yczenia pod ko¶cio³em i dojechanie do restauracji i tam ¿yczenia, ale to chwilê, my¶lê,ze gdzie¶ ok 17:30-18 bedziemy zaczynaæ z obiadem i "sniadanie" jest o pólnocy, wiêc my¶lê, ze tak gdzie¶ ok 2 ju¿ powinno byc po imprezie, a Wy o ktorej zaczynacie?
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
cale 159 cm
![]() ![]() w³a¶nie wesz³am na jak±s stronkê z BMI i wysz³o, ¿e mogê zjechaæ nawet do 49 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana ja mam 161-162 wiêc jeste¶my prawie tego samego wzrostu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Manni, my w ko¶ciele o 15
![]() ![]() Kasia, Cytat:
![]() jestem po grillowym obiadku. mniam.... zaraz idziemy do sklepu wózeczkiem bo nie ma w domu nic do picia...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.