5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-03, 13:05   #691
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
super!!!!!!!!!!!!co sprzedaliscie za auto i co kupujecie?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

zaprawy zrobione,obiad sie robi.Jeszcze ogarne chate.Przepraszam,ze nic nie pisalam rano,ale neta nie bylo i cholender nawet nie moglam cwiczyc,co doprowadza mnie do sz±³u i nie wiem czy zaraz nie pobiegne na góre i nie bede robic tych cwiczen
aniu a ja to co??Tez tu siedze codziennie:P
Martynko ja uwazam,ze kazda aktywno¶c jest duzo warta.Modelujesz swoje cia³o.Dodaj do tego pogonie za Kamilem to wiesz ile ty dziennie minut nieswiadomie cwiczysz?Grunt to systematycznosc
Martus zazdroszcze plazowania:P wez mnie tez
wiem kochana,przepraszam chyba pominê³am Cie z uwagi na zazdro¶æ,ze tak duzo æwiczysz , a ja nie
Stary 2013-08-03, 15:20   #692
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Kochane proszê o zwolnienie mnie dzi¶ z æwiczeñ z racji tego, ¿e wraz z mê¿em wrzucili¶my do piwnicy 3 tony wêgla... Rêce straszliwie bol± a jeszcze mieszkanie trzeba posprz±taæ, wyprasowaæ ubrania i spakowaæ dzieci na jutrzejsz± imprezê... Chyba siê dzi¶ nie k³adê, bo nie wiem jak siê ze wszystkim wyrobiê sama. Pozdrawiam
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-03, 18:37   #693
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Witam Was wszystkie
Ostatnio mam bardzo "zarobiony czas", dzis te¿ do 15 w pracy a potem sprz±tanie, pieczenie ciasta (dla mamy) i sie zesz³o. Za chwilê lecê pod prysznic i ide do znajomych na drina a co nale¿y mi siê.

Z dietowych rzeczy to jem chyba w miare ³adnie, czasem wpadnie cos niedozwolonego (np orzeszki w papryce-o matko, uwielbiam je ) ale malo.

Aga, jestem w szoku ¿e efekty po Chodakowskiej tak szybko widaæ, musze sie koniecznie do niej przekonac i zacz±c regularnie æwiczyæ ( z tym niestety u mnie gorzej).

A z ciekawostek, wczoraj mia³am pierwsz± przymiarkê, narazie jeszcze ma³o widaæ, sta³am w bia³ej (jak) koszulce nocnej z at³asku a krawcowa upina³a mi material przy biuscie, pod biustem , wstawiala plecki koronkowe i jakis ogólny zarys juz by³ widoczny. I moja oponeczka tez muszê muszê muszê j± zgubuæ

Mi³ego weekendu

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-03, 20:30   #694
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was wszystkie
Ostatnio mam bardzo "zarobiony czas", dzis te¿ do 15 w pracy a potem sprz±tanie, pieczenie ciasta (dla mamy) i sie zesz³o. Za chwilê lecê pod prysznic i ide do znajomych na drina a co nale¿y mi siê.

Z dietowych rzeczy to jem chyba w miare ³adnie, czasem wpadnie cos niedozwolonego (np orzeszki w papryce-o matko, uwielbiam je ) ale malo.

Aga, jestem w szoku ¿e efekty po Chodakowskiej tak szybko widaæ, musze sie koniecznie do niej przekonac i zacz±c regularnie æwiczyæ ( z tym niestety u mnie gorzej).

A z ciekawostek, wczoraj mia³am pierwsz± przymiarkê, narazie jeszcze ma³o widaæ, sta³am w bia³ej (jak) koszulce nocnej z at³asku a krawcowa upina³a mi material przy biuscie, pod biustem , wstawiala plecki koronkowe i jakis ogólny zarys juz by³ widoczny. I moja oponeczka tez muszê muszê muszê j± zgubuæ

Mi³ego weekendu
no to super na nastêpnej przymiarce bêdzie jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

a i mia³am siê z wami podzieliæ moim ma³o odkrywczym pomys³em a mianowicie- dosypujê sobie otrêby do wszystkiego co siê da (w miarê rozs±dku oczywi¶cie) i daje to niesamowite uczucie syto¶ci i szybciej siê czujê najedzona i na d³u¿ej starcza..
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 07:22   #695
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Dzieñ dobry dziewczynki
U nas pochmurno, zero s³oñca, od 3 do 6 burza i pioruny, zidentyfikowa³am siê z pogod± i te¿ kiepsko wygl±dam i siê czujê bo o ¶wicie przysz³a @, wiêc na pewno siê jutro nie wa¿ê widz±c wynik na pewno porzuci³abym to ca³e dietowanie i æwiczenia, apropo's boli mnie brzuch wiêc ranne æwiczenia odpuszczê, mo¿e wieczorem bêdzie lepiej choæ zjadê do domku pewnie po 22. Za chwole sie ogarniam i jadê na pó³wysep z dziewczynami poplotkowaæ, a po po³udniu mamy grilla, moja siostra ze szwagrem maj± drug± rocznicê ¶lubu ( dodam, ¿e m³odsza siostra - powiedzia³a, ¿e raz w ¿yciu w czym¶ musi mnie wyprzedziæ i wysz³a za m±¿ przede mn±
Wczoraj dietkowo ¶rednio, wszystko by³o super, ale wieczorem nasz³o mnie na cos s³odkiego chyba przez zbi¿aj±c± siê @ i niestety zjad³am monte i to dwa w zwi±zku z czym bilans wzrós³ mi do 1500

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry kochane ale siê rozpisa³y¶cie bardzo ³adnie, bo ju¿ czasami tak sobie my¶la³a,ze jestem tu tylko ja i Martynka reszta siê obija brzydko no,ale po wczoraj widzê,ze sie poprawi³y¶cie

moj jad³ospis wczoraj: ¶niadanie : 2 kromki chleba jakego¶ ciemnego z cebul± i zielskiem tzn pycha byl + pasta z tuñczyka(sama robilam) i sa³ata +gorzka herbata 220kcal
II ¶niadanie: actimel 69kcal
obiad: jajecznika z 2 jajek ze szczypiorkiem + pomidor+ grzanka z tego chlebka co na sniadanie270kcal
podwieczorek : ma³y mars 156kcal
kolacja : kubek maslanki + kawa³ek kalafiora zrobiony na parze: 120kcal+ 20kcal = 140kcal
razem: 855kcal

no i trochê wypi³am wczoraj sprita ale smakowal:P pewnie ze 150kcal

razem: 1005kcal

no nienajgorzej: nawet æwiczeniowo wczoraj ok, 2xmel b posladki + raz nogi + godzinka na basenie z czego po³owa p³ywaj±c

jad³ospis na dzisiaj:
sniadanie: owsianka + 2 ³y¿ki mleka + kromka chleba= ok 320kcal
II ¶niadanie: kawka 3w1 76kcal+ batonik chocapic 105kcal= 181kcal
na razie : 500 sporo a jest dopiero 9:50 zobaczymy co dalej

dzisiaj i jutro jestem w pracy,wiêc z æwiczeniami bedzie kiepsko, tyle o ile co siê pokrêce po sklepie, a Wy jakie macie plany na weekend, no oprocz Martynki bo ju¿ wiem

Bardzo ³adne menu i za æwiczonka, jak kto tylko Ty i Martyna, ¶miem twierdziæ, ¿e ja to siê najwiêcej tu ostatnio udzielam poza wczorajszym dniem

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 09:47   #696
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

dzieñ dobry dziewczynki.Proszê o solidnego kopniaczka.Wczoraj zrobi³am tylko 20 minut mel.I wieczorna moja praca godzinna.Wróci³±m z cmentarza i czulam sie tak wypompowana,ze nie mialam na nic si³y.G³owa okropnie bola³±.Wykapa³±m sie ii polozy³am do ³o¿ka,ale i tak spac posz³am po 1;/Dzis jest lepiej.ZAraz zaczne nadrabiac wczorajsze lenistwo.U nas od rana pada i jest burza.,Podoba mi siê toJa przez weekend jestem bardzo ostrozna z jedzeniem.Dlatego,¿e chce wejsc na wage jutro i widzieæ efekty,chociaz ostatnio w moim mniemaniu opuscilam sie w cwiczeniach,bo tylko po 30-40 minut cwiczen,niby jeszcze codziennie ta godzine pomagam jackowi,ale czuje jakis niedosyt.Musze spiac zadek.Juz mamy sierpien przeciez!!!

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cwiczenia zrobione-nogi i dupalek.Prysznic wziêty,sniadanie zjedzone-malenka kromusia chlebka i pare ³yzeczek sa³atki warzywnej ze sledzikiem.Mi³ego dnia

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

chêtnie bym cos aktywnego porobi³a,ale pada i pada;/ Ale nic!podoba mi sie ta pogoda tak czy siak.Jutro od rana zapier...nicz.
Martynko ja pomiary zrobiê dzi¶ wieczorem,a wagê podam ci jutro przed po³udniem dobrze???Bardzo bym chcia³a chocia¿ pó³ kg miec mniej.Czy az tak duzo oczekuje?No ale nic!z przyjemnoscia patrze w lustro.Moje libido w koncu fruwa az pod sufitemmoj PAn i w³adca zadowolonyTo jednak wszystko w psychice siedzi.
Anetko wspomnia³±s o otrêbach.Masz racje.Ostatnio troche przestalam je jesc,ale wczesniej to mialam szal na niesmakuja mi,do tego owoc i pycha i przy okazji syte.Tylko zanim je jem to wypijam szklanke wody.Po posi³ku rozniez wypijam ja,zeby mog³y napêczniec w zo³adku.
Idê siê posnuc po cha³upie:P buziaczki dziewczynki.Martu¶ zazdroszczê ci poytywnie of course tego spotkanka z kolezankami
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 10:09   #697
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was wszystkie

Mi³ego weekendu
witamY no ja kupi³am gotowa sukienkê, o dziwo pasowa³a po ciêzkich i mozolnych staraniach i wpêdzaniu mnie w kompleksy,ze mam: za krotki tu³ów, za du¿y biust, jestem za niska, mam obwis³e ramiona, fa³dy na plecach, nie wspomnê co paniê mowi³y o moich biodrach ale po przebeczeniu tygodnia w domu i ju¿ za³amaniu nerwowym,ze nigdy nie znajde sukienki ZNALAZ£AM i jako¶ te wszystkie moje "mankamenty" nie przeszkadzaj± i pasuje bez najmniejszej przeróbki no ju¿ te nasze wielkie dni coraz bli¿ej

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
no to super na nastêpnej przymiarce bêdzie jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

a i mia³am siê z wami podzieliæ moim ma³o odkrywczym pomys³em a mianowicie- dosypujê sobie otrêby do wszystkiego co siê da (w miarê rozs±dku oczywi¶cie) i daje to niesamowite uczucie syto¶ci i szybciej siê czujê najedzona i na d³u¿ej starcza..
hmm mo¿e to i dobry patent z tymi otrêbami, musze spróbowaæ ja ostatnio czujê siê bardzo g³odna wieczorem,ale wiecie jakie to przyjemne uczucie, mo¿e i jestem g³upia,ale lubiê czuæ siê g³odna w mojej g³owie to mówi CHUDNÊ
Stary 2013-08-04, 10:18   #698
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry dziewczynki
U nas pochmurno, zero s³oñca, od 3 do 6 burza i pioruny, zidentyfikowa³am siê z pogod± i te¿ kiepsko wygl±dam i siê czujê bo o ¶wicie przysz³a @, wiêc na pewno siê jutro nie wa¿ê widz±c wynik na pewno porzuci³abym to ca³e dietowanie i æwiczenia, apropo's boli mnie brzuch wiêc ranne æwiczenia odpuszczê, mo¿e wieczorem bêdzie lepiej choæ zjadê do domku pewnie po 22. Za chwole sie ogarniam i jadê na pó³wysep z dziewczynami poplotkowaæ, a po po³udniu mamy grilla, moja siostra ze szwagrem maj± drug± rocznicê ¶lubu ( dodam, ¿e m³odsza siostra - powiedzia³a, ¿e raz w ¿yciu w czym¶ musi mnie wyprzedziæ i wysz³a za m±¿ przede mn±
Wczoraj dietkowo ¶rednio, wszystko by³o super, ale wieczorem nasz³o mnie na cos s³odkiego chyba przez zbi¿aj±c± siê @ i niestety zjad³am monte i to dwa w zwi±zku z czym bilans wzrós³ mi do 1500

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Bardzo ³adne menu i za æwiczonka, jak kto tylko Ty i Martyna, ¶miem twierdziæ, ¿e ja to siê najwiêcej tu ostatnio udzielam poza wczorajszym dniem
ja wiem Martu¶ ,ze siê udzielasz próbujê wszystkich zmotywowaæ do czêstszego wpadania tutaj, bo czasem czujê siê samotna

zazdroszczê Ci,ze tak piêknie sobie spêdzasz czas, ale nale¿y Ci siê, wiêc odpoczywaj

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry dziewczynki.Proszê o solidnego kopniaczka.Wczoraj zrobi³am tylko 20 minut mel.I wieczorna moja praca godzinna.Wróci³±m z cmentarza i czulam sie tak wypompowana,ze nie mialam na nic si³y.G³owa okropnie bola³±.Wykapa³±m sie ii polozy³am do ³o¿ka,ale i tak spac posz³am po 1;/Dzis jest lepiej.ZAraz zaczne nadrabiac wczorajsze lenistwo.U nas od rana pada i jest burza.,Podoba mi siê toJa przez weekend jestem bardzo ostrozna z jedzeniem.Dlatego,¿e chce wejsc na wage jutro i widzieæ efekty,chociaz ostatnio w moim mniemaniu opuscilam sie w cwiczeniach,bo tylko po 30-40 minut cwiczen,niby jeszcze codziennie ta godzine pomagam jackowi,ale czuje jakis niedosyt.Musze spiac zadek.Juz mamy sierpien przeciez!!!

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cwiczenia zrobione-nogi i dupalek.Prysznic wziêty,sniadanie zjedzone-malenka kromusia chlebka i pare ³yzeczek sa³atki warzywnej ze sledzikiem.Mi³ego dnia

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

chêtnie bym cos aktywnego porobi³a,ale pada i pada;/ Ale nic!podoba mi sie ta pogoda tak czy siak.Jutro od rana zapier...nicz.
Martynko ja pomiary zrobiê dzi¶ wieczorem,a wagê podam ci jutro przed po³udniem dobrze???Bardzo bym chcia³a chocia¿ pó³ kg miec mniej.Czy az tak duzo oczekuje?No ale nic!z przyjemnoscia patrze w lustro.Moje libido w koncu fruwa az pod sufitemmoj PAn i w³adca zadowolonyTo jednak wszystko w psychice siedzi.
Anetko wspomnia³±s o otrêbach.Masz racje.Ostatnio troche przestalam je jesc,ale wczesniej to mialam szal na niesmakuja mi,do tego owoc i pycha i przy okazji syte.Tylko zanim je jem to wypijam szklanke wody.Po posi³ku rozniez wypijam ja,zeby mog³y napêczniec w zo³adku.
Idê siê posnuc po cha³upie:P buziaczki dziewczynki.Martu¶ zazdroszczê ci poytywnie of course tego spotkanka z kolezankami
jak zwykle mnie zawstydzasz z æwiczeniami,al jutro sie poprawiê tylko ,ze ja tak znowu w te wolne dni dajê sobie w ko¶c,ze mam ci±gle zakwasy
a to fajnie,ze libido tak Ci podskoczy³o u mnie hormony szalej± i r oznie to bywa
Stary 2013-08-04, 10:24   #699
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Która jutro nie mo¿e wys³aæ danych do tabelki to bardzo proszê o wys³anie dzi¶

a ja wesz³am na wagê a tam 92,3 Ju¿ sama nie wiem. Cwiczy³am 3 razy w tym tygodniu, ani razu siê nie ob¿era³am....
Stary 2013-08-04, 10:32   #700
mannijonnim
Raczkowanie

moj jad³ospis na dzi¶:
I ¶niadanie : kromka chleba + pasta z tuñczyka + 2 li¶cie sa³aty + gporzka herbata ok
II ¶niadanie : kawa 3w1 + batonik chocapic = 181kcal

mam jeszcze : nektarynkê, kawkê, activie naturaln± , musli i jogurt do picia no i te moje wafle, wiêc tak na ca³y dzieñ powinno byc ok + butelka wody

moze na obiad kupiê co¶ konkretniejszego,ale zale¿y czy bêdê g³odna

w ogole wczoraj trochê mi siê poprawi³ nastroj, bo siê wieczorem wa¿y³am, nie chcia³am,ale jako¶ tak wysz³o i to co tam zobaczy³am BARDZO mi siê spodoba³0 ale to jutro w tabeleczkê, albo wwe wtorek z samego rana

a jakie macie moje kochane plany na niedzielê? ja w pracy, pogoda deszczowa, wiêc mam nadzieje, ze ludzie bêd±.
no oprocz malego incydentu z rana, kiedy baba jedna mi siê w³ama³a do sklepu, tzn jako¶ magicznie wesz³a otwieraj±c dzrwi jak bylam w wc i pewnie spali³am milion kalorii przez te nerwy

mi³ego dnia

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Która jutro nie mo¿e wys³aæ danych do tabelki to bardzo proszê o wys³anie dzi¶

a ja wesz³am na wagê a tam 92,3 Ju¿ sama nie wiem. Cwiczy³am 3 razy w tym tygodniu, ani razu siê nie ob¿era³am....

kochana a ja mogê we wtorek rano?
wola³abym siê zwazyæ (a nie mam wagi w pracy) i zmierzyæ jednak przed jedzeniem
chyba,ze jutro jako¶ rano z domu, mo¿e dam radê pomiêdzy zakupami i gotowaniem
Stary 2013-08-04, 10:39   #701
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aga, dziêkujê za wymiarki powiedz mi czy mam je wpisaæ jako zesz³otygodniowe wa¿enie czy wpisaæ na te z jutra?

Lenik,
Cytat:
kupi³am sobie min za te masakryczne pieni±dze, które tez nie s± dla mnie bu³k± z mas³em Martynko, ale dawno nie by³am w rosmanie no wiêc kupi³am sobie belissê oraz belisse karotem i bêdê ³ykaæ to codziennie na cudne w³oski, paznokcie i skóre jak przybylska bêdê, a co
ale ja Ci kochana nic nie mówie poprostu u nas przez ten ¶lub 300z³ to ¿arcie na ca³y miesi±c mam nadzieje wyjsæ z d³ugów i wkoñcu znale¼æ pracê.

Ali, Sprzedali¶my VW Polo a chcemy kupiæ Cittroena C5 (mi siê nie podoba ale T¯ ju¿ chyba nawet na inne nie patrzy)

Cytat:
Martynko ja uwazam,ze kazda aktywno¶c jest duzo warta.Modelujesz swoje cia³o.Dodaj do tego pogonie za Kamilem to wiesz ile ty dziennie minut nieswiadomie cwiczysz?Grunt to systematycznosc
a waga posz³a w górê

Neska,
Cytat:
wiesz pewnie to kwestia indywidualna.... u mnie to nie za bardzo zawsze dawalo efekt...albo bardzo ma³y.....
teraz sobie tak my¶lê ¿e jak dwa lata temu schud³am 20kg to æwiczy³am w³a¶nie 30min dziennie z Jillian Michaels

Ziutka, zrzucanie wêgla to dobre æwiczenie

madziu, masz jakie¶ zdjêcia z przymiarki? Ja mam w przysz³ym tygodniu dobrze ¿e ³adnie dietujesz

Neska,
Cytat:
mam w domu to chyba wypróbuje. A powiedz mi jak z wypró¿nianiem? Bo takich otrêbach chyba bardzo siê reguluje no nie>?

Lenik,
Cytat:
tez pomy¶la³am o tym ¿e Ani o Ciebie chodzi³o a nie o mnie

nie gadaj ¿e przez te monte a¿ tak KCAL skoczy³o? szok...

Ali, brawa za t± reaktywacjê Ty to jeste¶ torpeda
i oczywi¶cie czekam na wymiary i na wagê jutro

Manni, ale sobie nawyrzuca³a¶ tych kopleksów ale widzisz... bêdziesz piêkna na ¶lubie

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Manni, mo¿e byæ we wtorek. poprostu jutro opublikuje tyle ile mam a we wtorek poprawie.

Ale pro¶ba do wszystkich, ¿eby¶cie naprawdê stara³y siê miêdzy niedziel± a wtorkiem podaæ wszystko co trzeba. ¯ebym nie musia³a co chwile po jednym wymaiarze do tej tabelki dopisywaæ.

Moje plany na dzi¶... leniuchowanie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-04, 10:47   #702
mannijonnim
Raczkowanie

kochana to nie ja sobie te kompleksy nawrzuca³am tylko urocze panie w salonach z sukienkami:pa la:

dobrze nie bedê Ci utrudniaæ sprawy i jutro z domku wejdê rano, wezmê miarê z pracy, bo jako¶ lepiej pokazuje zwa¿e siê i rano wszystko podam

tak sobie licze,jeszcze 2 tygodnie i 2 dni i tez bede w koñcu leniuchowaæ
Stary 2013-08-04, 11:06   #703
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

Neska, mam w domu to chyba wypróbuje. A powiedz mi jak z wypró¿nianiem? Bo takich otrêbach chyba bardzo siê reguluje no nie>?
no wlasnie z tego wzglêdu zaczê³am je je¶æ ale jeszcze efektu nie widzê....poza uczuciem syto¶ci pewnie za ma³o pijê

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
witamY no ja kupi³am gotowa sukienkê, o dziwo pasowa³a po ciêzkich i mozolnych staraniach i wpêdzaniu mnie w kompleksy,ze mam: za krotki tu³ów, za du¿y biust, jestem za niska, mam obwis³e ramiona, fa³dy na plecach, nie wspomnê co paniê mowi³y o moich biodrach ale po przebeczeniu tygodnia w domu i ju¿ za³amaniu nerwowym,ze nigdy nie znajde sukienki ZNALAZ£AM i jako¶ te wszystkie moje "mankamenty" nie przeszkadzaj± i pasuje bez najmniejszej przeróbki no ju¿ te nasze wielkie dni coraz bli¿ej

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

hmm mo¿e to i dobry patent z tymi otrêbami, musze spróbowaæ ja ostatnio czujê siê bardzo g³odna wieczorem,ale wiecie jakie to przyjemne uczucie, mo¿e i jestem g³upia,ale lubiê czuæ siê g³odna w mojej g³owie to mówi CHUDNÊ
za kieckê poka¿
Stary 2013-08-04, 11:14   #704
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie z tego wzglêdu zaczê³am je je¶æ ale jeszcze efektu nie widzê....poza uczuciem syto¶ci pewnie za ma³o pijê

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

za kieckê poka¿
proszê
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (26,3 KB, 9 za³adowañ)
Stary 2013-08-04, 11:35   #705
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cze¶æ dziewczynki
Proszê mnie tylko nie ch³ostaæ chocia¿ nale¿± siê za aktywno¶æ tutaj i t± fizyczn± bo wczoraj nie æwiczy³am ale dzi¶ ju¿ nadrabiam zrobi³am ju¿ 20 minut skalpela pó¼niej zrobie ca³y . Dziewczynki pó¼niej Was dok³adnie poczytam to napisze wiêcej
Mi³ej niedzieli
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 12:09   #706
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
proszê
super zawsze mi siê takie podoba³y ale z moim wzrostem to bym wygl±da³a nie bardzo
Stary 2013-08-04, 12:17   #707
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Lenik, Mani, jak mam obliczyæ kaloryczno¶æ domowego ciasta? kawa³ka?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Manni,
Cytat:
kochana to nie ja sobie te kompleksy nawrzuca³am tylko urocze panie w salonach z sukienkami:pa la:
no nie gadaj? nie ³±dnie... moja w salonie za to jest super, doradzi³a, pogada³a itp. jedne co mi siê nie podoba³o, to jak co¶ wspomnia³am o dziecku to mi zaproponowa³a sukienkê w ecru...a niby co? ¿e jak mam dziecko to zaraz we wlosiennicy do o³tarza mam i¶æ?

a jak Twoje parcie na dziecko? instynkt dalej bucha?

Cytat:
dobrze nie bedê Ci utrudniaæ sprawy i jutro z domku wejdê rano, wezmê miarê z pracy, bo jako¶ lepiej pokazuje zwa¿e siê i rano wszystko podam
nie no... ja nie marudzê tylko ja te¿ do tego musze usi±¶æ ¿eby to zrobiæ i chcia³abym aby pon ew. wtorek tabelka by³a piêknie uzupe³niona. A czasem jeszcze w czwartek brakuje jakiego¶ pomiaru...

Neska, ja te¿ za ma³o pije... za to jak cola w lodówce to zawsze sobie ³yknê ugh...

Manni, ja ju¿ sukienkê widzia³am jest ¶liczna Ja moj± pokazywa³am?

Kasia, wpadaj do nas czê¶ciej a ja te¿ wczoraj nie æwiczy³am bo serio mia³am z³y nastrój...
Stary 2013-08-04, 12:20   #708
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczynki
Proszê mnie tylko nie ch³ostaæ chocia¿ nale¿± siê za aktywno¶æ tutaj i t± fizyczn± bo wczoraj nie æwiczy³am ale dzi¶ ju¿ nadrabiam zrobi³am ju¿ 20 minut skalpela pó¼niej zrobie ca³y . Dziewczynki pó¼niej Was dok³adnie poczytam to napisze wiêcej
Mi³ej niedzieli

Kasiula rzadko Cie tutaj widzê nie³adnie no ja te¿ co drugi dzieñ æwiczê, bo nie mam jak, tzn pewnie bym mog³a o 23 po pracy,ale zwyczajnie chce mi siê umyæ i spaæ

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
super zawsze mi siê takie podoba³y ale z moim wzrostem to bym wygl±da³a nie bardzo

a ile masz wzrostu?
Stary 2013-08-04, 12:21   #709
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kochane, wesele na 30 osób, DJ tylko ¿eby nie by³o jak na stypie, ¿adnych oczepin ani konkursów nie chce.... pierwszy taniec bêdzie, kto chce to mo¿e tañczyæ ale... my¶licie ¿e mogê siê z DJ umówiæ ¿e o 23 ma podziêkowaæ go¶ciom za zabawe i skonczyæ graæ? Bo domy¶lam siê ¿e ma³o kto bêdzie tañcowa³ do rana a boje siê ¿e bêdzie nie zrêcznie siedzieæ potem i czekaæ a¿ kto¶ pierwszy wyjdzie do domu?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-04, 12:26   #710
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Lenik, Mani, jak mam obliczyæ kaloryczno¶æ domowego ciasta? kawa³ka?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Manni,no nie gadaj? nie ³±dnie... moja w salonie za to jest super, doradzi³a, pogada³a itp. jedne co mi siê nie podoba³o, to jak co¶ wspomnia³am o dziecku to mi zaproponowa³a sukienkê w ecru...a niby co? ¿e jak mam dziecko to zaraz we wlosiennicy do o³tarza mam i¶æ?

a jak Twoje parcie na dziecko? instynkt dalej bucha?

nie no... ja nie marudzê tylko ja te¿ do tego musze usi±¶æ ¿eby to zrobiæ i chcia³abym aby pon ew. wtorek tabelka by³a piêknie uzupe³niona. A czasem jeszcze w czwartek brakuje jakiego¶ pomiaru...

Neska, ja te¿ za ma³o pije... za to jak cola w lodówce to zawsze sobie ³yknê ugh...

Manni, ja ju¿ sukienkê widzia³am jest ¶liczna Ja moj± pokazywa³am?

Kasia, wpadaj do nas czê¶ciej a ja te¿ wczoraj nie æwiczy³am bo serio mia³am z³y nastrój...
z tym ciastem to trudniejsza sprawa, bo musia³aby¶ obliczyæ kaloryczno¶æ ka¿dego produktu,którego u¿y³a¶ na wykonanie tego ciasta i pó¼niej gramowo obliczyæ ile orientacyjnie mo¿e mieæ jeden, bo wiesz zupelnie inaczej wygl±da jakie¶ ciacho owsiane a inaczej biszkopt z bit± ¶mietana ociekaj±cy czekolad±

nie przypominam sobie Twojej sukienki,ale ja mam sklerozê wiêc prosze wstaw zdjêcie ponownie

no ja takie mia³am baby w salonach eh, a no takie staromodne podej¶cie,ze wiesz nie ubieraj bieli chyba bo¶ nie dziewica

moj instynkt to siê uszami wylewa wiêc jak ju¿ bedziemy mieli gdzie mieszkaæ i w miarê ta sytuacja finansowa bedzie stabilna to bierzemy sie do roboty
Stary 2013-08-04, 12:44   #711
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, ciasto by³y kruche z ¶liwkami. ¯adnego kremu ani czekolady.
Taka robota nad dzidziusiem jest bajerancko przyjemna

Kasiu, podawa³a¶ w zesz³ym tyg wymiary? bo nie mogê znale¼æ.

Aga, Ty wymiary pos³a³a¶ 2 sierpnia wiêc wpisa³am Ci je do jutrzejszej tabelki ju¿. Tylko brakuje ramienia i talii.
Stary 2013-08-04, 12:53   #712
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Kochane, wesele na 30 osób, DJ tylko ¿eby nie by³o jak na stypie, ¿adnych oczepin ani konkursów nie chce.... pierwszy taniec bêdzie, kto chce to mo¿e tañczyæ ale... my¶licie ¿e mogê siê z DJ umówiæ ¿e o 23 ma podziêkowaæ go¶ciom za zabawe i skonczyæ graæ? Bo domy¶lam siê ¿e ma³o kto bêdzie tañcowa³ do rana a boje siê ¿e bêdzie nie zrêcznie siedzieæ potem i czekaæ a¿ kto¶ pierwszy wyjdzie do domu?

a wiesz,ze nasze wesele ca³kiem podobne ja mam kilka osób mniej, bo wyjdzie 24 osoby tez bedzie Dj i tez wlasnie tak sie zastanawiam,czy on potrafi tak zagaiæ imprezê i w ogole, ja my¶lê,ze jak bedzie du¿o % to go¶cie sami siê wy³ami± zawsze mo¿ecie powiedzieæ,ze czas na skonsumowanie ma³¿eñstwa i wszystkim dziêkujecie

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:

Aga, Ty wymiary pos³a³a¶ 2 sierpnia wiêc wpisa³am Ci je do jutrzejszej tabelki ju¿. Tylko brakuje ramienia i talii.
kochana kruche ciasto takie tradycyjne ze sliwkami ma ok 210kcal w 100g, wiêc traz musisz sobie zwa¿yæ ile mniej wiêcej jeden kawa³ek wa¿y i ile tego zjad³a¶
Stary 2013-08-04, 12:54   #713
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, a Ty bêdziesz jako¶ delikatnie "urywaæ" impreze czy czekaæ a¿ sami pójd±? U nas mo¿e wyj¶æ trochê ponad 3o bo osoby towarzyszc±ce chyba przyjd± u kilku.
Stary 2013-08-04, 13:11   #714
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, a Ty bêdziesz jako¶ delikatnie "urywaæ" impreze czy czekaæ a¿ sami pójd±? U nas mo¿e wyj¶æ trochê ponad 3o bo osoby towarzyszc±ce chyba przyjd± u kilku.
nawet Ci powiem,ze sie nad tym nie zastanawia³am, bo jako¶ myslê,ze wszyscy dadz± sobie w czuba i pojada do domu to najblizsza rodzina,wiêc wiesz no babcia pojedzie wczesniej na bank i ciacia ktora bedzie j± wioz³a, tez moja siorka i T¿ kuzynka maj± dzieci,wiêc one tez pewnie wyjda wcze¶niej, jako¶ tak mam nadziejê ,ze p³ynnie impreza sama siê skoñczy

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

powiem Wam,ze zjad³abym jakiego¶ konkreta dzisiaj
Stary 2013-08-04, 13:18   #715
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, ja bym domow± Lasagne zjad³a ale nie mam sk³adników wiêc mi to nie grozi

czyli Wasze wesele te¿ ko³o 12 powinno siê skoñczyæ. A o której zaczynacie?
Stary 2013-08-04, 13:23   #716
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, ja bym domow± Lasagne zjad³a ale nie mam sk³adników wiêc mi to nie grozi

czyli Wasze wesele te¿ ko³o 12 powinno siê skoñczyæ. A o której zaczynacie?
w ko¶ciele jest na 16, wiêc potem ¿yczenia pod ko¶cio³em i dojechanie do restauracji i tam ¿yczenia, ale to chwilê, my¶lê,ze gdzie¶ ok 17:30-18 bedziemy zaczynaæ z obiadem i "sniadanie" jest o pólnocy, wiêc my¶lê, ze tak gdzie¶ ok 2 ju¿ powinno byc po imprezie, a Wy o ktorej zaczynacie?
Stary 2013-08-04, 13:36   #717
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

a ile masz wzrostu?
cale 159 cm sza³
w³a¶nie wesz³am na jak±s stronkê z BMI i wysz³o, ¿e mogê zjechaæ nawet do 49 kg (chocia¿ teraz tez jeszcze siê mieszczê w prawid³owym BMI) i bêdê wa¿yæ prawid³owo... marzenia ¶ciêtej g³owy najmniej w swoim doros³ym ¿yciu wa¿y³am 52
Stary 2013-08-04, 14:11   #718
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
cale 159 cm sza³
w³a¶nie wesz³am na jak±s stronkê z BMI i wysz³o, ¿e mogê zjechaæ nawet do 49 kg (chocia¿ teraz tez jeszcze siê mieszczê w prawid³owym BMI) i bêdê wa¿yæ prawid³owo... marzenia ¶ciêtej g³owy najmniej w swoim doros³ym ¿yciu wa¿y³am 52

kochana ja mam 161-162 wiêc jeste¶my prawie tego samego wzrostu tez w wiêkszo¶ci salonów do których zasz³am ka¿dy mi odradza³, nawet nie mia³am szansy mierzyæ, a zawsze o takiej marzy³am i ju¿ siê ba³am,ze moje marzenia legn± w gruzach i ze bêdê musia³a pój¶æ do o³tarza w czym¶ co w ogóle nie bêdzie mi siê podobaæ, no ale w koñcu trafi³am do ostatniego salonu i pani bardzo mi³a przygotowala dla mnie 4 sukienki, w³a¶nie kada ksiê¿niczka tylko ka¿da te¿ trochê inna i po prostu jak je zaczê³am przymierzaæ to siê okaza³o ,ze to jest TO! w niczym innym nie wygl±da³am tak dobrze. Poprzednio te kobiety wiesz,ze bede tak szeroka jak wysoka i ¶mieszna po prostu a to wszystko g.... prawda! znaj± siê wól na komputerach, serio do ka¿dego typu sukienki potrzebna jest konkretna figura, a nie wzrost, ja mam wiêkszy biust, w±ska taliê i wielki ty³ek i ta jest idealna a mierzy³a¶ w ogole takie sukienki? cy tez ka¿dy "m±dry" Ci odradza³?
Stary 2013-08-04, 14:58   #719
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cytat:

Nie nie podawa³am ...
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-04, 15:08   #720
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, my w ko¶ciele o 15 i liczê ¿e o 24 ju¿ bêdê w domku

Kasia,
Cytat:
Nie nie podawa³am ...
no i co ja mam z Tob± zrobiæ?

jestem po grillowym obiadku. mniam.... zaraz idziemy do sklepu wózeczkiem bo nie ma w domu nic do picia...
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.