|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
http://www.goodreads.com/book/show/1...7-the-tied-man
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Przyczajenie
|
ana_2307@o2.pl
prosze o wbrew zasadom |
|
|
|
#2795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 |
|
Przyczajenie
|
Prosiłam o Wbrew zasadom ale autorki Samanthy Young
![]() ana_2307@o2.pl proszę ponownie jeśli ktoś ma ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ale bardzo dziękuję Masumi
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
a co ja ci wyslalam ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Już poleciała poprawna ![]() Dwa te same tytuły....
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-04 o 13:40 |
|
|
|
#2801 |
|
Przyczajenie
|
Witam, proszę o podesłanie - jeśli posiadacie w swoich kolekcjach - oczywiście w wersji PL - Olivia Cunning "Wicked beat" lub Jaci Burton " Thrown by a curve"
![]() Z góry dziękuje! marta-martini87@w.pl |
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
Nim ktos ja przetlumaczy tez bedzie trzeba poczekac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Hej...kończę ksiązki o zmiennych i tylko jedna z nich była o wampirach. Macie coś więcej?? Chętnie poczytam
![]() natalka696_89@o2.pl Pozdrawiam |
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Czytam sobie co teraz polecacie i mam bardzo ochotę przeczytać serie Up in the air i Dark Duet. Czy mogłybyście wysłać mi wszystkie części po polsku ?
z góry bardzo dziękuję milcia_15@o2.pl
|
|
|
|
#2805 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem już po lekturze wszystkich części Greya i Crossa oraz Gabriela i przyznaję, że wciągnęła mnie ta tematyka. Dla zainteresowanych chętnie prześlę powyższe książki w pdf. Mam również prośbę o przesłanie mi polecanych na forum: Wbrew zasadom, Szkoła żon,Do utraty tchu,Naga. Z góry dziękuję mój adres: anixala@wp.pl
|
|
|
|
#2806 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() magdusiawa@o2.pl i również bardzo dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- A czy ktoś słyszał kiedy będzie czwarta część crosa po polsku
|
|
|
|
|
#2807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
moja opinia jest identyczna jak Twoja. Historia bardzooo Grey'owa, przewidywalna i momentami nudna...jakoś nie czuję wielkiego pragnienia żeby przeczytać 3 część może kiedyś po nią sięgnę...![]() Ogólnie po tej serii nie można się za wiele spodziewać... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam sięgnąć po ta serię ale skoro tak piszecie.... hmmm Mam już troszkę dość marnych kopii Greya. On jest tylko jeden niepowtarzalny Odnośnie półki - święte słowa Asia ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Yasinisi daj znać jak po koncercie Nelly. Ja jutro idę po urlopie do pracy , ciekawe jak ja wstanę ??? O checiach wogóle nie wspominam...
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-04 o 23:20 |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeczytać można ale nie można się wiele po niej spodziewać , bohaterka jest bardziej irytująca niż Gray'owa Ana mnie ta Bianca doprowadzała do szału Momentami schematy była bardzo podobne do tych z Grey'a a inne do Crossa także myślę, że mamy w zanadrzu ciekawsze książki....
|
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocy moja droga
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Z koncertu nici
![]() Ekipa się wykruszyła i nie miałam z kim jechać.. Do tego dziś wyprawialiśmy drugie urodzinki mojego bratanka i chrześniaka, więc zostałam w Poznaniu... |
|
|
|
#2815 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny macie może pełna wersję Na każde jego żądanie, bo mój pdf kończy się na 124 stronie
![]() ewkaklis@interia.pl |
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to Kochana urodziny wazniejsze wiadomo ![]() Wiem cos o tym
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Też się cieszę na 4 częśc Sinnersów. Mam podobny do Was problem z czytaniem. Za dużo książek, wszystko chcę przeczytac a dzien taki krótki. Przyznam się, ze czytam po dwie ksiązki na raz. Jedną z biblioteki i jedną od Was. Przez weekend skończyłam Szkołę żon i Wbrew zasadom. Ta ostatnia bardzo mi się podobała. Szkoła żon nie była zła jednak myślałam, że będzie troszke mocniejsza ale śmiało mogę polecić obie ![]() Ze względu na intensywne czytanie nie sprawdzałam forum przez weekend i nadrabiając je dzisiaj ,któraś z was pisała, że są dalsze części Wbrew zasadom. Oczywiście sprawdziałam i faktycznie są. Czy macie je może po polsku. Jeśli nie, to i tak chętnie poprosze w wersji angielskiej. Zaraz zaczynam całą serię Sportowców. Chociaż chodzi mi po głowie Namiętnośc po zmierzchu i Sekrety po zmierzchu - Matthews Sade. Ale wiem, że bedzie 3 część tej serii więc chyba jeszcze poczekam. Nie lubię czekac na ciąg dalszy jak w przypadku Crossa, Na każde jego żądanie. Podobno disiaj ma być jakas informacja o 4 cześci Crossa Sylvi Day. Jak tylko coś znajdę dam Wam znać !!!!!!! Edytowane przez Britta2 Czas edycji: 2013-08-05 o 10:06 |
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba przesyt tych książek na styl Greya troche robi swoje...ale tak jak pioszesz Bianca jeszcze bardziej wkurza niż Ana![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Hehe ...tez coś wiem o tym, bo w sobotę moja malutka kończyła 2 latka właśnie Więc cały weekend dla niej był teraz wracam do czytania....
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Prześlecie i mi na maila The mane event Shelly Laurenston? Ta książka jest po polsku czy po angielsku? I mam pytanie do Masumii czy wiesz kiedy będzie w polsce wydana książka Maya Banks - Szaleństwo zmysłów? mail ewusia9012@wp.pl
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja skończyła dwa latka 31-07 ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Zmienni wysłani sa po Polsku. Natomiast premiera Szaleństwa zmysłów 16-08-2013
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

moja opinia jest identyczna jak Twoja. Historia bardzooo Grey'owa, przewidywalna i momentami nudna...jakoś nie czuję wielkiego pragnienia żeby przeczytać 3 część