Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 17:39   #2191
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ewelcia, no schudnąć miejscowo się nie da, ale ćwiczyć można te newralgiczne części ciała moim zdaniem u Ciebie ćwiczenia się sprawdzą próbowałaś Mel B na pośladki? Bardzo przyjemny (a zarazem dający w kość) trening no i trwa ok. 11 minut tylko
Jakis link wrzucisz, kochana mnie by sie tez przydalo pocwiczyc, bo tylek mam do niczego.

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
HERO ja własnie bym taka chciała-ujedrnic i podnieść.ja generalnie mam mała pupe tylko jest sflaczała
Hehe, ja to zawsze mowie, ze mam pupe tak plaska, ze tam prawie nic nie ma - a i tak jest sporo tluszczu.
Padam, dziewuszki. Jest okropnie goraco, pociagi sie poopoznialy, a ja znow zdechla po pierwszym dniu pracy. Te dojazdy mnie wykanczaja. Ciesze sie naprawde, ze to jeszcze tylko miesiac tej harowy, a po przeprowadzce bedzie lzej - blisko do pracy.
Zmierzylam sie wczoraj, nic na razie nie ubylo oprocz - ciekawe - lydek. Nagle sie okazuje ze mam 37 cm skad? jak? Ale rozciagalam sie prawie codziennie przez ostatni tydzien.
Cos czuje, ze dzis bedzie pizza na obiad ale ja zjem tylko polowe.

Tak czytam, Paula, o twojej rozmowie kwalifikacyjnej i szlag mnie trafia. I my niby jestesmy w Europie! Takie cos to jest po prostu dyskryminacja. W Skandynawii zaden pracodawca nie smial by pisnac takiego pytania, czy sie ma albo planuje dzieci, bo by go zaraz pozwali. No, cisnienie mi podskoczylo.

Edytowane przez paulownia
Czas edycji: 2013-08-05 o 17:47
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 17:51   #2192
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Jakis link wrzucisz, kochana mnie by sie tez przydalo pocwiczyc, bo tylek mam do niczego.
Proszę: http://www. youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 18:16   #2193
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine a no widzisz tak balowałam, że aż orła wywinęłam a tak serio to braliśmy udział w zabawie, w której musiałam zaśpiewać ( heloooł w szkole zawsze na dwóję czytałam ) z 5 par wygrały 2 i te dwie pary ścigały się w wyścigu po pół litra wódki tyle, że faceci musieli zrobić taczkę a dziewczyny prowadziły te taczki, a że Tż taki ciężki i tak za.pier.da.lał że nie nadążyłam za nim i się wyglebałam tak mnie pociągnął na szczęście ta druga para też się przewróciła, a my wygraliśmy
No nieźle,ale grunt,że wygraliście
Stary 2013-08-05, 18:30   #2194
czbasia
Zakorzenienie

Coctail.. Sto lat, spełnienia wszystkich marzeń:
Margot powtórzę się.. ślicznie wyglądałaś. A jak szczotka się spisuje??
Paula w ciąży apap można brać. Ale też nei przesadzaj. Co do pracy w hotelu faktycznie lepiej teraz odpuścić.
Paulowania u nas takie zachowanie pracodawcy to norma. Opowiem może na przykładzie historii mojej przyjaciółki. Umowa o prace na czas nieokreslny, jakoś czas nawet była p.o. prezesa. Zaszła w ciąże. Pracowała do końca bo jak bez niej w firmie, nie poradzą sobie. W 8 mies lekarz już wrecz wymógł na niej chorobowe. Nie odpoczęła za dużo. Szpital i urodziła w 8 miesiącu. Później macierzyński , wraca do pracy i 2 dnia po powrocie dostaje wypowiedzenie.. Z przyczyn ekonomicznych, hahah!! Postanowiła do Sadu Pracy pozwać. Poszła po poradę do PIP ale przemiła prawniczka odradziła, bo po co, nie ma szans, że z jej kwalifikacjami nowa pracę znajdzie. Ale nie dała za wygraną i założyła sprawę. O dziwo wygrała. Nie wnioskowała o przywrócenie do pracy ale odszkodowanie. Przysadzili 10tys zł. Wiec tu widać jaka prorodzinna politykę w Polce mamy

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

A ja dziś przymulona jak chol...era. Nic mi się nie chce. Leże i tv albo komp. A dziś gofry zrobiłam ale pyszniutkie mi wyszły. A jak dawno nie jadłam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 19:12   #2195
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dzaga Wspaniała wiadomosc!
Czułam to w kosciach normalnie Fantasticos kochana, teraz tylko dbac o siebie i niebawem wszytskie tu bedziemy ciotkami

Coctail KOCHANA Wszyystkiego co najlepsze Spełenia marzeń! Duzo szczesciaaaaaaa, zakonczenia pomyslnie edukacji no i zajscia w ciaze i zdrowego dzidziusia
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 19:23   #2196
Kamikadze1706
Raczkowanie

Ja juz po kolacji-jogut naturalny, lody i mix muesli
DZAGA witam nową mame na watku Jak się czujesz z tą myślą? Mysle ze poczatek ciązy to nie jest moment na szukanie pracy,watpie zeby ktokolwiek zatrudnił ciezarana osobe ehh a jak z ubezpieczeniem?

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

COCKTAIL wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 20:34   #2197
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

Zeżarłam loda na kolację
heroine ale ja dziś też malutkiego loda zjadłam na podwieczorek więc sobie też karnego bacika przyznaje

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj to nie tak różowo ja mu go pokazałam wiec miał pare do wyboru
Cocktail i to jest idealny sposób na idealny prezent...on ma wybór a Ty masz pewność, że patelni nie dostaniesz
sto lat , sto lat... wszystkiego dobrego i niech dzisiejsze słodkości idą wyłącznie w biust

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
ja z Zielonej Budki Happy Twist cytrynowy pyszny i miał tylko 100 kcal

Margot cudownie wyglądałaś sukienka śliczna i widać jacy Wy szczęśliwi
ewelciaa
A na tego loda będę polować

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ale z innej beczki teraz bo mam dwa zdjęcia robione komórką Pewnie orientacja się zaburzy (nie wiem czemu mój tel tak przerzuca te zdjęcia do poziomu). To sypialnia, jeszcze z firanką (jutro idę do Chinola po makarony) - kawałek ściany telewizyjnej i mojego biurka nad którym będą jeszcze foty jak będzie "wolna kasa".
Paula a ściany to jaki kolorek mają? Biały czy jakiś odcień inny? Bo trochę słabo widać...szybciutko ogarnęłaś salon...dekoracje, zdjęcia itd masz do tego rękę perfekcyjny pani domu byłaby z Ciebie dumna
Ja to jakoś nie umiem dekorować...i śmieje się, że w przyszłym mieszkaniu to goście do końca mojego życia będą się pytać kiedy koniec remontu

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
e tam, e tam, już nie przesadzaj

mi to połączenie tak średnio smakowało, a i dużo kalorii c'nie?

O jakie śliczne zdjęcia cudnie wyglądasz
Cindy dziękuje - jak na wiekową pannę młodą z nadwagą to powiem szczerze, że i ja sama byłam zadowolona:hahaha :
hm..zdania są widzę co do tego mixu...ale ja sama muszę się przekonać masło ma kcal trochę...trochę dużo nawet ale jedna łyżeczka do śniadania to bioder nie poszerzy(mam nadzieje) a zawsze jakieś urozmaicenie śniadania

A jak TY się czujesz?

Cytat:
Heroine żyję żyję, nadrabiam Was od wczoraj spamerki jedne

Po weselichu fajnie wybawiłam się, że aż jestem kontuzjowana hahaha no i najadłam ale chyba duużo wytańczyłam, bo na wadze 48,7 kg także looz
meeedzik uwielbiam czytać o Twoich przygodach, wesoło widzę, że było i zabawa przednia ważne, że konkurs wygraliście masz gen zwycięzcy jak nic

Cytat:
Ojeju, padam Głowa mnie tak boli że zaraz mi ją rozsadzi. Wzięłabym Ibuprom ale wg ulotki nie mogę. Ta rozmowa to masakra jakaś była. Owszem kobieta była bardzo miła, ale prowadziła tą rozmowę tak jakbym to ja miała tylko mówić, jakby nie wiedziała sama o co pytać. Jednym z pierwszych pytanio-twierdzeń było: Nie ma pani dzieci prawda? ;>
Ale jakieś dziwne warunku proponowała - 1 miesiąc na zlecenie, a potem umowa o pracę tylko gdy założę własną działalność i tak naprawdę nie wiem o co jej chodziło Praca ofc zmianowa po 12h - od 7 do 19 i od 19 do 7.
Paula to co piszesz w ogóle mnie nie dziwi...na mnie też szef naciska na założenie własnej działalności...większość moich znajomych tak pracuje...co nie zmienia faktu, że pytanie o dzieci to nietakt ale i nielegalne jest a taki wyzysk pracownika to nic dobrego...ale w ogóle nie pracować i szukać etatu przecież się nie da
Mam szczęście bo Tż na stała prace więc mogę sobie szukać/zmieniać/jeździć ale jak ktoś ma rachunki do opłacenia itd a nikt w rodzinie nie ma stałej pracy to jest ryzyko tak sobie szukać i zmieniać albo właśnie na takich umowach pracować...smutne to jest

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Margot powtórzę się.. ślicznie wyglądałaś. A jak szczotka się spisuje??

A ja dziś przymulona jak chol...era. Nic mi się nie chce. Leże i tv albo komp. A dziś gofry zrobiłam ale pyszniutkie mi wyszły. A jak dawno nie jadłam
czbasia
Życzę Ci by jedynym ubocznym skutkiem ciąży była senność i dar wykonywania pysznych gofrów

A szczotka jest cudowna jestem zakochana i nie żałuje wydanej kasy...jak będzie trwała to za jakiś czas się zwróci jej cena (zwykłe szczotki za 5zł raz na 2 miesiące zmieniałam bo albo ząbki wypadły albo coś innego) a włosów teraz 2 na szczotce albo i żaden, cudownie masuje skórę głowy i nawet na mokro elegancko bez szarpania idzie...a mam włosy dosyć długie - nie jakieś mega ale i nie krótkie siostra moja spróbowała i już zamówiła sobie własną.
Wbrew moim obawom dobrze leży w dłoni, nie ucieka - a ja leworęczna jestem więc miałam większe obawy o ten kształt dziwny i ,że bez trzonka a jest ok mam tą wersje bez osłonki, elite coś ciut większą niż ta kompaktowa z pokrywką.

Dziś kalorycznie jest ok choć nadal ciut grzesznie bo lód mały był i owoce na kolacje ale w rozsądnej ilości
I zero zbędnych rzeczy przyniosłam z rosmana a kusiło bo wypłata wpłynęła właśnie
Stary 2013-08-05, 20:55   #2198
pipson
Zadomowienie

Hej hej, ja sie tylko witam i przyznaje, ze dzis zgrzeszylam- nalesniki z serem (mnostwem sera) szynka i jajkiem, zupa cebulowa - z zapiekana bagietka z serem, i ciut tarty morelowej... Na oko policzylam za to 500-600 kcal, wyszloby mi ~1300 razem, ale teraz zjadlam mrozony jogurt, ktory pewnie slodzony jest i skubnelam kilka m&msow... Takze tego ale zrobilam lekko z 12 km, to moze cos spalilam... Jak myslicie, ile moze spalac spacerowanie? Z taka srednia predkoscia 5 km/h, czyli raczej niezbyt szybko, ale tez nie zolwio

medziku, ale nie poturbowalas sie jakos mocno?

Coctail, zycze Ci spelnienia marzen, zebys sie w zyciu realizowala i byla szczesliwa.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Margot, gratuluje, ze nie dalas sie wodzic na pokuszenie w Rossie u mnie z tym ciezko zawsze ale teraz w portfelu puuuustki, wiec musze sie przerzucić chcac nie chcac Ebenezera Scrooge'a

Aaa, dodam tylko, ze wracam jutro, takze wazenie w srode i dieta niskobagietkowa
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 21:25   #2199
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Lenistwo Ci się należy jak psu buda a goferka bym zjadła z chęcią nawet nie pamiętam kiedy jadłam

A co do sytuacji z Twoją przyjaciółką to po prostu brak słów takie rzeczy to tylko w Polsce

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine ale ja dziś też malutkiego loda zjadłam na podwieczorek więc sobie też karnego bacika przyznaje
Przyjmuję z pokorą bacika dzisiaj się opanowałam, chociaż też już chciałam iść zeżreć

Cytat:
A szczotka jest cudowna jestem zakochana i nie żałuje wydanej kasy...jak będzie trwała to za jakiś czas się zwróci jej cena (zwykłe szczotki za 5zł raz na 2 miesiące zmieniałam bo albo ząbki wypadły albo coś innego) a włosów teraz 2 na szczotce albo i żaden, cudownie masuje skórę głowy i nawet na mokro elegancko bez szarpania idzie...a mam włosy dosyć długie - nie jakieś mega ale i nie krótkie siostra moja spróbowała i już zamówiła sobie własną.
Wbrew moim obawom dobrze leży w dłoni, nie ucieka - a ja leworęczna jestem więc miałam większe obawy o ten kształt dziwny i ,że bez trzonka a jest ok mam tą wersje bez osłonki, elite coś ciut większą niż ta kompaktowa z pokrywką.
Tak zachwalasz, że chyba nie pozostaje mi nic innego jak kupić no ale to może po wakacjach, bo jeszcze dentysta nie raz ze mnie zedrze właśnie jutro idę znów a mama mówiła: "idź dziecko na dentystę"

Cytat:
I zero zbędnych rzeczy przyniosłam z rosmana a kusiło bo wypłata wpłynęła właśnie
No to brawo bo wiem jakie to trudne wyzwanie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej hej, ja sie tylko witam i przyznaje, ze dzis zgrzeszylam- nalesniki z serem (mnostwem sera) szynka i jajkiem, zupa cebulowa - z zapiekana bagietka z serem, i ciut tarty morelowej... Na oko policzylam za to 500-600 kcal, wyszloby mi ~1300 razem, ale teraz zjadlam mrozony jogurt, ktory pewnie slodzony jest i skubnelam kilka m&msow... Takze tego ale zrobilam lekko z 12 km, to moze cos spalilam... Jak myslicie, ile moze spalac spacerowanie? Z taka srednia predkoscia 5 km/h, czyli raczej niezbyt szybko, ale tez nie zolwio

Aaa, dodam tylko, ze wracam jutro, takze wazenie w srode i dieta niskobagietkowa
Mniam mniam, pyszności bacików nie daję, bo uważam, że po to jesteś we Francji żeby popróbować dobroci dietą się będziesz martwić w Polsce a spacerowanie dużo daje wiem z własnego doświadczenia w Anglii chodziłam do pracy i z pracy na piechotę i po 2 miesiącach gacie z leciały

To Ty jutro wracasz? Myślałam, że w środę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-05, 21:39   #2200
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Mniam mniam, pyszności bacików nie daję, bo uważam, że po to jesteś we Francji żeby popróbować dobroci dietą się będziesz martwić w Polsce a spacerowanie dużo daje wiem z własnego doświadczenia w Anglii chodziłam do pracy i z pracy na piechotę i po 2 miesiącach gacie z leciały

To Ty jutro wracasz? Myślałam, że w środę
Tak tak, jutro wieczorem, ja Wam chyba nawet pisalam, ze w srode, bo tak myslalam ale mi sie coś pokrochmaliło ale kurcze, wiesz, moglabym sie opanowac chociaz troche, bo propobwanie to co innego niz ZARCIE... Ale coz, sama sobie winna jestem wiec zalic sie nie bede. ale mam nadzieje, ze waga stoi w miejscu chociaz, bo te ostatnie 3 dni, to lekko po 12 km robilismy, dzisiaj wolniejszym krokiem, ale wlasnie obliczylam - 15,2 km wiec mam nadzieje, ze nie jest zle jutro caly dzien w drodze w sumie, to moze sobie jogurty popije, to taki pseudo post zrobie
A Ty widzialm wyzej, ze lodzika wsunelas?
Stary 2013-08-05, 21:48   #2201
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty widzialm wyzej, ze lodzika wsunelas?
A wsunęłam ale to było wczoraj
Stary 2013-08-05, 21:59   #2202
pipson
Zadomowienie

Cytat:
A wsunęłam ale to było wczoraj
A to juz za to chyba nawet dawalam kopniaczka czy cos a dzisiaj jak? Jak tam przed wyjazdem?
Stary 2013-08-05, 22:05   #2203
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a dzisiaj jak? Jak tam przed wyjazdem?
A dzisiaj średnio... tzn. za mało zjadłam, bo w ogóle mi się jeść nie chciało no ale wpadł redd's niedawno
Dzisiaj kupiłam body wyszczuplające w Lidlu
Stary 2013-08-05, 22:08   #2204
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś kalorycznie jest ok choć nadal ciut grzesznie bo lód mały był i owoce na kolacje ale w rozsądnej ilości
Masz Tangle Teezer? Pewnie o tym pisałaś, ale ja wtedy jeszcze nie byłam w temacie ja właśnie o niej ciągle myśle i jest przez wszystkich tak zachwalana, że chyba też się skuszę tylko szkoda mi kasy tyle wydać ale chyba będzie to dobra inwestycja, bo mi bardzo wypadają wlosy zawsze na szczotce coś jest, a mam w dodatku taką najzwyklejszą a zamawiałaś z all czy z jakiejś innej stronki?

i super, że w Ross nie dałaś się szaleństwu kosmetyków ja czekam na czwartek, bo będzie nowa gazetka i nowe promocje

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 22:10   #2205
alexis77
Zadomowienie

Wpadłam po wakacjach na szybko przeczytac co i jak i taką wiadomość zobaczyłam
Paula i Basiu ogromne gratulację trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby zdrowe dzidziusie Wam się urodziły
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 22:13   #2206
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
naleśniczki moja miłość kocham naleśniki ze wszyyyyystkim

Cytat:
A dzisiaj średnio... tzn. za mało zjadłam, bo w ogóle mi się jeść nie chciało no ale wpadł redd's niedawno
I jak body? jak założysz pod spód to widać różnice? maskują brzucho ?

Zabieram się za filmik z Mel który poleciłaś mam nadzieję, że jutro usiądę

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-05, 22:16   #2207
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Paula i Basiu ogromne gratulację trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby zdrowe dzidziusie Wam się urodziły
No i jest zguuuuba! co słychać? Jak po wakacjach? Może jakieś foty?

Cytat:
I jak body? jak założysz pod spód to widać różnice? maskują brzucho ?

Zabieram się za filmik z Mel który poleciłaś mam nadzieję, że jutro usiądę
Maskują, ale dalej trochę odstaje a najbardziej spłaszczają cycuchy rozmiar zero ABC- absolutny brak cycków

Usiądziesz... ale będzie bolało
Stary 2013-08-05, 22:22   #2208
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Yhm, dziwna babka ale co, od razu odmówiłaś, czy jak? Ma do Ciebie dzwonić? warunki rzeczywiście jakieś nie ten teges i jeszcze musiałaś czekać
E, to lipa jak nic muzycznego nie ma bo to jedyny kanał jaki w sumie włączam a Viva to faktycznie, prawie już tam muzyki nie ma
Noo Viva w ogóle na psy zeszła a kiedyś dla mnie to był namber łan jak jeszcze miałam w domu tylko 1, 2 i Polsat
A ta babka była zdecydowana mnie wziąć na miesiąc na ten próbny okres, to ja mam zadzwonić i się zastanowić. Ale ja nawet teraz myślę że nawet żebym wzięła tę robotę to te nocki chyba nie są zbyt korzystne. Bez kawy ani rusz, a stać trzeba

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Zmierzylam sie wczoraj, nic na razie nie ubylo oprocz - ciekawe - lydek. Nagle sie okazuje ze mam 37 cm skad? jak? Ale rozciagalam sie prawie codziennie przez ostatni tydzien.
Cos czuje, ze dzis bedzie pizza na obiad ale ja zjem tylko polowe.

Tak czytam, Paula, o twojej rozmowie kwalifikacyjnej i szlag mnie trafia. I my niby jestesmy w Europie! Takie cos to jest po prostu dyskryminacja. W Skandynawii zaden pracodawca nie smial by pisnac takiego pytania, czy sie ma albo planuje dzieci, bo by go zaraz pozwali. No, cisnienie mi podskoczylo.
Łydki Lepszy rydz niż nic Ja właśnie mam bardzo rozbudowane łydki i zawsze się ich wstydziłam. Ale doszłam do wniosku że mam też duże ramiona i duże uda więc przynajmniej jestem proporcjonalna
I co była pizza na obiad?
A rozmowa - bez komentarza. Ta kobieta chyba w ogóle nie ogarnia jak powinno się takie rozmowy przeprowadzać. Bo byłam na kilku rozmowach i na żadnej nikt nawet o dzieciach nie pisnął, a ona mnie pytała nie tylko o dzieci, ale też o to czy jestem panną czy mężatką, czy mieszkam sama, czy to moje mieszkanie Jak to mój TŻ mawia: A idź pan w w.uj z taką rozmową

Cytat:
Heroine a no widzisz tak balowałam, że aż orła wywinęłam a tak serio to braliśmy udział w zabawie, w której musiałam zaśpiewać ( heloooł w szkole zawsze na dwóję czytałam ) z 5 par wygrały 2 i te dwie pary ścigały się w wyścigu po pół litra wódki tyle, że faceci musieli zrobić taczkę a dziewczyny prowadziły te taczki, a że Tż taki ciężki i tak za.pier.da.lał że nie nadążyłam za nim i się wyglebałam tak mnie pociągnął na szczęście ta druga para też się przewróciła, a my wygraliśmy
dla zwyciężców!
Ja jeszcze nigdy na oczepinach nic nie wygrałam
Eeeee to zabawa przednia była Super! Jak się sukieneczki spisały? I butki? Wygodne?
Stary 2013-08-05, 22:23   #2209
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Paula w ciąży apap można brać. Ale też nei przesadzaj. Co do pracy w hotelu faktycznie lepiej teraz odpuścić.
Paulowania u nas takie zachowanie pracodawcy to norma.
No dokładnie tak jak piszę wyżej - weź to wystój/wypracuj 12h w nocy bez kawy. No i na pewno się niedosypia i w ogóóóle. Już wolę z moim rozrzuconym planem w szkole pracować i korki dobrać.
A ta sytuacja koleżanki - bez komentarza. Dobrze że udało jej się dostać to odszkodowanie 10tysi to nie mała kaska
Gofry - weeeeeź Zjadłabym - może jutro przyrządzę. Przecież do tego nie trzeba palnika z gazem
A za radę z Apapem dziękuję - wyprzedziłam ją buszowaniem w necie - znalazłam że Apap jest w miarę bezpieczny. Rzadko ostatnio boli mnie głowa ale dziś mnie aż na wymioty zbierało i TŻ poszedł mi kupił.

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Dzaga Wspaniała wiadomosc!
Czułam to w kosciach normalnie Fantasticos kochana, teraz tylko dbac o siebie i niebawem wszytskie tu bedziemy ciotkami
Dziękuję Kochana
Jak tam remont? Szafa z lustrami już jest?

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
DZAGA witam nową mame na watku Jak się czujesz z tą myślą? Mysle ze poczatek ciązy to nie jest moment na szukanie pracy,watpie zeby ktokolwiek zatrudnił ciezarana osobe ehh a jak z ubezpieczeniem?
Kamikadze, mam ubezpieczenie z Krusu jeszcze przez rok i świadczenia więc wiesz, nie jestem na pewno w No i na pewno wrócę do szkoły na semestr.
Boję się strasznie Kochana ale wiesz, tak w pozytywnym sensie. Martwiłam się o TŻ bo przecież tak chciał dziecka a wczoraj był taki nieswój, ale chyba dla niego to był szok, bo dziś już mnie nosił na rękach. Wrócił do domu z 2 prac i był cały w skowronkach Więc jest ok
Stary 2013-08-05, 22:27   #2210
pipson
Zadomowienie

Cytat:
naleśniczki moja miłość kocham naleśniki ze wszyyyyystkim
Haha, ja niestety tez Lubie, ale takich slodkich staram sie wystrzegac- sama biala maka. W ogole, tu u nich jest taki podzial na crepes i galletes- crepes sa slodkie, a galletes to nalesniki na slono, z maki ciemnej ( zdaje sie, ze gryczanej, ale nie recze za moj francuski, cos mi tak w glowie dynda, ze to gryczana maka, musze to sprawdzic ) i te na slono skradly dzis moje serce- mam zamiar wyprobowac jakis dobry przepis w domu, bo same nalesniki nie maja jakos duzo kcal, a dodatki moge sobie przeciez modyfikowac, dac mniej sera czy czegos Wtedy spokojnie sie zmieszcze w zapotrzebowaniu kalorycznym bo dzisiaj, to byla porcja- gigant; dla wspolbiesiadnika byly nalesniory z piersia kurczaka, grzybami i serem plesniowym, tez niesamowicie smaczne ale mysle, ze takie z podsmazonym pomidorem, mozarella i chuda szynka beda super tez

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-08-05 o 22:31
Stary 2013-08-05, 22:37   #2211
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Noo Viva w ogóle na psy zeszła a kiedyś dla mnie to był namber łan jak jeszcze miałam w domu tylko 1, 2 i Polsat
A ta babka była zdecydowana mnie wziąć na miesiąc na ten próbny okres, to ja mam zadzwonić i się zastanowić. Ale ja nawet teraz myślę że nawet żebym wzięła tę robotę to te nocki chyba nie są zbyt korzystne. Bez kawy ani rusz, a stać trzeba
To dokładnie tak samo MTV, kiedy nie włączę to nie ma muzyki tylko jakiś program
Aha. No to rzeczywiście chyba nie ma sensu się w to pakować ale babka przegięła z tymi pytaniami

Cytat:
Łydki Lepszy rydz niż nic Ja właśnie mam bardzo rozbudowane łydki i zawsze się ich wstydziłam. Ale doszłam do wniosku że mam też duże ramiona i duże uda więc przynajmniej jestem proporcjonalna
Jasssne, to żeś się opisała gdzie Ty masz rozbudowane łydki uda ramiona a idź Ty figurę masz modelki

Cytat:
a ona mnie pytała nie tylko o dzieci, ale też o to czy jestem panną czy mężatką, czy mieszkam sama, czy to moje mieszkanie Jak to mój TŻ mawia: A idź pan w w.uj z taką rozmową

mój łeb pozdrawia podłogę

pipson, mi z kolei te crepes podpasowały najbardziej mi się podobało, że oni je robili na ulicach miasta, tak jak u nas np. na rynku, deptaku i taaaakie zapachy się rozchodziły nie sposób przejść obojętnie no OBŁĘDNE w smaku
Stary 2013-08-05, 22:38   #2212
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam je w ofercie w sobotę bodajże i myślę sobie - a też se kupię a co! Ale teraz to żadne body mi talii osy nie zrobi
Mi się też dziś jakoś jeść nie chce oprócz tego wilczego głodu po mieście. Ale po prostu nie spodziewałam się że na rozmowie tyle zabawię i jakoś nic sobie nie przygotowałam, nic nie kupowałam.

Cytat:
Paula a ściany to jaki kolorek mają? Biały czy jakiś odcień inny? Bo trochę słabo widać...szybciutko ogarnęłaś salon...dekoracje, zdjęcia itd masz do tego rękę perfekcyjny pani domu byłaby z Ciebie dumna
Ja to jakoś nie umiem dekorować...i śmieje się, że w przyszłym mieszkaniu to goście do końca mojego życia będą się pytać kiedy koniec remontu
Hehe ale wiesz zawsze to będą też mówić że jak się ciągle remontują to ciągle ich stać
Ja sporo inspiracji czerpię ze Stylowi pl i Zszywka pl. A ściany są białe - całą chałupę walnęłam na biało - tak chciałam. Jeszcze mam chęć na napis ale to za jakiś czas. Na razie mam dość remontu

Cytat:
Paula
Cytat:
to co piszesz w ogóle mnie nie dziwi...na mnie też szef naciska na założenie własnej działalności...większość moich znajomych tak pracuje...co nie zmienia faktu, że pytanie o dzieci to nietakt ale i nielegalne jest a taki wyzysk pracownika to nic dobrego...ale w ogóle nie pracować i szukać etatu przecież się nie da
Mam szczęście bo Tż na stała prace więc mogę sobie szukać/zmieniać/jeździć ale jak ktoś ma rachunki do opłacenia itd a nikt w rodzinie nie ma stałej pracy to jest ryzyko tak sobie szukać i zmieniać albo właśnie na takich umowach pracować...smutne to jest
I ja mam dokładnie to samo - TŻ ma firmę i etat w hurtowni więc wiesz, jesteśmy poniekąd bezpieczni finansowo i ja też mogę zadowolić się różnymi formami pracy. Jeszcze mam przez rok świadczenia z Krus to już w ogóle mamy dobrą sytuację.

Cytat:
Dieta niskobagietkowa - hahaha dobre
A spacerki na pewno zadziałały na korzyść Ale przyznam że jak zaczęłam o naleśnikach czytać to od razu miałam przed oczami takie na słodko, z lodami

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dziękuję

To szybko co u mnie i uciekam. Mam wielką zachcianę na kakao Lubię je pić do książki a dziś wieczór z książką znów. Albo z gazetą - ciągle mam niedoczytane Glamour.
W ogóle TŻ przyszedł na chwilę do domu A myślałam że się nie zobaczymy.
I wyobraźcie sobie że udało mi się zarejestrować do gina na jutro Okazało się że jakaś kobieta zrezygnowała i miejsce się na nfz zwolniło. Więc jutro dam znać co i jak.
No i poćwiczyłam znów dzisiaj do serialu.
I powiem Wam że dobrze że ta rozmowa już za mną. Jakoś mi się lżej zrobiło, bo myślałam że to taka super oferta a przez ciążę ją odrzucę, a to taka sobie jest. Nie wykluczam działalności, ale chyba jednak nie w branży hotelarskiej
Dobra lecę myć buziaka i robi kakao
Stary 2013-08-05, 22:39   #2213
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Maskują, ale dalej trochę odstaje a najbardziej spłaszczają cycuchy rozmiar zero ABC- absolutny brak cycków

Usiądziesz... ale będzie bolało
ABC- absolutny brak cycków hahahahah super jeszcze tego nie znałam też na to cierpie !

to trwało 11 minut a ja się czuję jak po maratonie super ćwiczenia uwielbiam Mel i tą jej energię

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-05, 22:42   #2214
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jasssne, to żeś się opisała gdzie Ty masz rozbudowane łydki uda ramiona a idź Ty figurę masz modelki

mój łeb pozdrawia podłogę
Heroinko modelki nie modelki - już długo to nie potrwa Dziś nawet wystawiłam swoją kiecę z Asosa. Myślałam że do niej schudnę, ale teraz to już w ogóle po ptokach

A jeszcze zapomniałam że pytała mnie o znak zodiaku
A mój TŻ to czasem jest bezcenny
W ogóle na Wizażu jest taki fajny wątek - śmieszne teksty mojego TŻ czy coś takiego. Ja jak tam raz weszłam to że tak powiem do posiku - co tam laski cytowały - jako odmóżdżacz - meeega
Stary 2013-08-05, 22:44   #2215
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Przyjmiecie ponownie ?
Stary 2013-08-05, 22:45   #2216
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Dieta niskobagietkowa - hahaha dobre
A spacerki na pewno zadziałały na korzyść Ale przyznam że jak zaczęłam o naleśnikach czytać to od razu miałam przed oczami takie na słodko, z lodami

To szybko co u mnie i uciekam. Mam wielką zachcianę na kakao Lubię je pić do książki a dziś wieczór z książką znów. Albo z gazetą - ciągle mam niedoczytane Glamour.
I wyobraźcie sobie że udało mi się zarejestrować do gina na jutro Okazało się że jakaś kobieta zrezygnowała i miejsce się na nfz zwolniło. Więc jutro dam znać co i jak.
I powiem Wam że dobrze że ta rozmowa już za mną. Jakoś mi się lżej zrobiło, bo myślałam że to taka super oferta a przez ciążę ją odrzucę, a to taka sobie jest. Nie wykluczam działalności, ale chyba jednak nie w branży hotelarskiej
Takie tez byly dzis, ale ja tylko sprobowalam, bo jeszcze chcialam sprobowac troche tarty, bo mnie kusila u mnie sie generalnie nalesniory je na slodko, a to moj M. mi jakos kiedys podsunal, ze zjadlby z szyna i serem- no i robilam, ale ze zwyklego przepisu- no i musze teraz przyznac, ze te na mace gryczanej (sprawdzilam- gryczana, moj franc nie jest taki zly, jak takie rzeczy kojarze ) po prostu mnie zabily
A Ty kochana jakie kakao preferujesz? Takie "prawdziwe" czy jakis nesquik slodzony? Moglabys cos polecic? Bo jako, ze znajac polskie realia za poltora miesiaca bedzie zimno, brzydko i ponuro, to tez chetnie zaszylabym sie z ksiazka i kakaem wieczorkiem w ogole fajnie, ze w ciazy starasz sie dalej byc aktywna w miare, tylko uwazaj na siebie
Stary 2013-08-05, 22:46   #2217
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam je w ofercie w sobotę bodajże i myślę sobie - a też se kupię a co! Ale teraz to żadne body mi talii osy nie zrobi
Tobie nie trzeba żadnego body, bo talię masz o taką oooo

Cytat:
ABC- absolutny brak cycków hahahahah super jeszcze tego nie znałam też na to cierpie !

to trwało 11 minut a ja się czuję jak po maratonie super ćwiczenia uwielbiam Mel i tą jej energię
Jeszcze mam płaskodu.pie, że bolą mnie kości jak siedzę (no i oczywiście to body mi odstaje na du.pie )

Haha Mel B daje w kość też ją lubię
Stary 2013-08-05, 22:47   #2218
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ja niestety tez Lubie, ale takich slodkich staram sie wystrzegac- sama biala maka. W ogole, tu u nich jest taki podzial na crepes i galletes- crepes sa slodkie, a galletes to nalesniki na slono, z maki ciemnej ( zdaje sie, ze gryczanej, ale nie recze za moj francuski, cos mi tak w glowie dynda, ze to gryczana maka, musze to sprawdzic ) i te na slono skradly dzis moje serce- mam zamiar wyprobowac jakis dobry przepis w domu, bo same nalesniki nie maja jakos duzo kcal, a dodatki moge sobie przeciez modyfikowac, dac mniej sera czy czegos Wtedy spokojnie sie zmieszcze w zapotrzebowaniu kalorycznym bo dzisiaj, to byla porcja- gigant; dla wspolbiesiadnika byly nalesniory z piersia kurczaka, grzybami i serem plesniowym, tez niesamowicie smaczne ale mysle, ze takie z podsmazonym pomidorem, mozarella i chuda szynka beda super tez
Ja nigdy nie miałam okazji takich spróbować na pewno są obłędne a te z podsmazonym pomidorem, mozarella i chuda szynka chyba jutro zrobię na obiad, bo akurat mam wszystko i pewnie, że naleśniki można przygotowywać na zdrowy i dietetyczny w miarę sposób z mąki razowej itp

Cytat:
Ciekawe czy teraz w ciąży bądą jakieś zachcianki a tak poza tym chciałam zapytać czy macie z TŻem wybrane imię dla dzieciaczka? czy jeszcze za wcześnie i dopiero będziecie o tym myśleć?

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-05, 22:49   #2219
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroinko modelki nie modelki - już długo to nie potrwa Dziś nawet wystawiłam swoją kiecę z Asosa. Myślałam że do niej schudnę, ale teraz to już w ogóle po ptokach

A jeszcze zapomniałam że pytała mnie o znak zodiaku
A mój TŻ to czasem jest bezcenny
W ogóle na Wizażu jest taki fajny wątek - śmieszne teksty mojego TŻ czy coś takiego. Ja jak tam raz weszłam to że tak powiem do posiku - co tam laski cytowały - jako odmóżdżacz - meeega
Ty po ciąży raz dwa wrócisz do formy

babka jakaś nawiedzona a jaki masz znak zodiaku? Rak?
Widziałam ten wątek rzeczywiście, boki zrywać można

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Przyjmiecie ponownie ?
No heeeeeeeeejjjj jasne, że przyjmiemy co za pytanie ale mów gdzie byłaś, co robiłaś, i czemu Cię nie było
Stary 2013-08-05, 22:50   #2220
pipson
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]pipson, mi z kolei te crepes podpasowały najbardziej mi się podobało, że oni je robili na ulicach miasta, tak jak u nas np. na rynku, deptaku i taaaakie zapachy się rozchodziły nie sposób przejść obojętnie no OBŁĘDNE w smaku
No ja tez probowalam crepes dzis, ale tylko troszke, bo tak jak pisalam Pauli- czekalam na tarte ktora swoja droga byla pyyyszna ja za to tak "z ulicy" sie rozlubowalam w ... Uwaga, zaskocze Cie- bagietkach bo na szybko bralismy z jakims kurakiem czy czyms, prosilismy o przekrojenie na pol i dalej choduu takie chrupiace, ze prawie podniebienie poranilam kto by pomyslal, ze bede sie chlebem zachwycac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości