|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
A na brzuchu już nie miałam zakwasów od daaaawna, a chciałabym poczuć, że coś się tam dzieje.
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
|
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też! i czekam na nie z niecierpliwością
wyszło mi na endomondo 700kcal spalonych więc mam nadzieję, że się coś dzieje ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
u mnie w mieszkaniu (okna południowe) dochodzi nawet do 28st
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam na moment do sklepu - masakra, nie ma czym oddychać!
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co dziś zjeść na kolację, na obiad zrobię pierś w gyrosie z sałatą pomidorem fetą i jajkiem na twado
przez ten upal i ciągłe picie wody nie mam na nic weny robię rozpiskę i ledwo dobijam do 1500 bwt 92/172/46 kurde nie mam w ogóle pomysłu na miskę, chyba muszę sobie rozpisać menu do końca tygodnia
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedziałabym, że masz dość chłodno...
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle warzywa nie zwiędły. Czasami mnie nachodzi ochota z dnia na dzień i kombinuję. Ja dziś będę robiła (ale to wieczorem) tartę na takim spodzie klik, taki sam przepis na spób mam z sfd
|
|
#4388 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie na obiad kasza jaglana z warzywami w sosie jogurtowo czosnkowym - fajne letnie danie
![]() a prosze napiszscie mi czy ja jestem zbyt wymagajaca jezeli hcodzi o tzta ? w sumie to tylko facet powinnam sie cieszyc ze czasem cos posprzata ?
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
OMG! Ostrzegam Was przed jedzeniem sałatki owocowej jako przegrychy - jest pyszna i zdrowa, ale powoduję potem wieeeelki głód!
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, że ja bym nie darowała, ale całe szczęście mój sam od siebie zmywa i sprząta i muszę przyznać, że o wiele częściej niż ja i nawet gotuje jak wracam później, a on pracuje 8-17 no chyba, że bym nie pracowała to co innego
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholera, nie chcieli mi wymienić stroju, co ja teraz zrobię z tamtym.. kupiłam drugi za to, a tamten bym komuś sprzedała najchętniej.. ehh |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
ocenimy Tak w ogole to fajny masz bruszek i naprawde nie wiem gdzie Ty na nin tyle tluszczu widzisz... Moj tz sklada mi wlasnie komode |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
A czego wymagałaś? Żeby posprzątał (coś mnie umknęło może)?
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwic
Cytat:
Kochana, tyle ile ja przez ostatni miesiąc jadłam to masakra.. sama siebie nie poznaję, bo wcześniej tak dziennie się trzymałam
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
No red, ostatnio ciągle były meldunki o łakociach
![]() Zafundowałam sobie spacer do centrum miasta - ale upał zmęczyłam się niemiłosiernie, wróciłam już autobusem.
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
no z 2 posty wczesniej moje opisalam sytuacje
i
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurzam się, jak on nic nie robi tylko siedzi jak łoś i przegląda jakieś bzdury w necie typu wykop czy joemonster... ileż można. Ale wtedy go gonię do roboty jakiejś
|
|
#4399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kobiet jest jeszcze taki problem, że my dużo rzeczy długo trzymamy w sobie, bo faceci to za 5 min. potrafią przejść do porządku dziennego ja też taka jestem, że lubię wyrzygać, pobiadolić swoje a on wręcz odwrotnie - martwa cisza, a czasem w łóżku to potrafi się tak wyłączyć, że zasypia mimo, że mu gadam nad uchem, wtedy to mam ochotę eksplodować całe szczęście są to sporadyczne momenty i tak jak pisałam wcześniej nie dotyczą tego co kto ma zrobić w domu/ dla domu dziś np. mieliśmy mini nieporozumienie bo od wczoraj mamy wspólną kasę (na moim koncie )i poprosiłam go żeby kupił coś tam na obiad, a on stwierdził, że nic nie ma przy sobie bo ja mam pieniądze na zakupy i że chciałam rządzic kasą to teraz mam, na co ja że miał przecież zostawić sobie na jedzenie, no to mi z wyrzutem napisał, że przelał mi całą wypłatę i czy mam jeszcze jakieś pytania, no to mu odpisałam, że jak mu nie odpowiada taka forma to mogę mu przelać spowrotemno zalało mnie, ogólnie mam focha, a znając życie jak przyjdę do domu to pewnie będzie się zachowywał jakby tematu nie było a głownie chodzi o to, że w lodówce echo, ja po pracy lecę od razu do lekarza i nie wiem ile mi to zejdzie więc obiad będzie na 19 - jak w ameryce heheh
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Melduje terning silowy i pyszny obiadek z miechem i warzywami ![]() U nas goraczka, wyslalam dzieciaki do przedszkola, moja mame na plaze a sama zabralam sie za zalatwianie wszelkich spraw urzedowych i wysprzatalam mieszkanie, bo jak wracam z pracy to najczesciej, nie mam sily na nic ![]() a zapomnialam sie wczoraj pochwalic, ze dostalam komplement od obcego faceta jak wracalam z pracy jak szybko pedze pod gorke na moim starym rowerze ciekawe czy slyszal jak stekalam ale musze przyznac, ze jade ta trasa od dwoch miesiecy i sama czuje ze kondcja mi sie poprawila, ale wczoraj jeszcze wial wiatr i bylam masakrycznie zmeczona po prac..a tu taki fajn komplement ![]() i mam pytanie do dziewczyn co cwicza ze sztangietkami??? macie tez takie masakryczne siniaki wszedzie??? ja mam na bicebcach takie malutkie na udach..ale nie wiem od czego, ale odkad zaczelkam cwiczc silowo to pokazuja mi sie takie male i wieksze siniolce juz w pracy sie pytali czy facet mnie bije Ja tez sie ostatnio z moim kloce, ale juz jutro koniec ramadanu, to moze w koncu atmosfera lepsza bedzie ![]() u nas w pokoju z roletami ponad 30stopni jest..masakra..ale ja mam wentylatorek jak cwicze, ale i tak jestem cala moookra ![]() La_Mezcla moj A. tez malo sprzata w domu, ale za to duzo dziecmi sie zajmuje i wtedy mam mnostwo czasu dla siebie wolnego i moge i posprzatac i pocwiczyc..i gotuje tez czesto i robi zakupy, wiec nie narzekam..ale zmywac zmywa, choc wczoraj tez patelnie wrzucil do zlewu i wyszedl ![]() a w ogole to moj laptop sie popsul
|
|
|
|
#4403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem
Cytat:
Ajjj, ja jeszcze nie w klubie ![]() Kazdy z nas ma gorszy dzien, tydzien, czy nawet miesiac. Ja tez ostatnio sobie folguje. I z cwiczeniami przy tym upale nie wyrabiam ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Co do siniakow od sztangielek - nie mialam nigdy, chyba ze sie nia uderzylam ![]() Moj tz tez malo sprzata. Niestety przy klotniach o to, zarzuca mi, ze to ja nic nie robie ![]() No tak... Ja nie robie swieta z tego, ze pomylam podlogi, nie obnosze sie tym, ze pozmywalam sterte garow, wiec tego juz nie widzi. |
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Hej
) nie nadrabiam Was, zrobię to pózniej. Mam trochę ganiania, z powodu przylotu rodziców. Lot opóźniony o 2!!! Godziny, ale mieszkanie które wynajelan ze związków zawodowych okazało sie przecudne Melduję koniec shreda i koniec 30D 6 pack i tym samym 4m-ce ćwiczeń. Foty wrzuce pózniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
Pokaz sie koniecznie, ciekawa jestem efektow
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
A czy 6 weidera jest rzeczywiście tak skuteczna?
|
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Melduję zwow#19 nienawidzę pompek.
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i
Cytat:
no niestety, dziś też zjadłam takiego pączka, ale tylko dlatego, że nie miałam pomysłu na obiad.. i w lodówce też pusto
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

Ale chce dziś wieczorem pójśc pobiegać

Wyszłam na moment do sklepu - masakra, nie ma czym oddychać!

i