O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 00:02   #4441
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość
Super... Co to za warzywka masz po prawej i na dole talerza?
Po prawej, to pomarańczowe to batat- słodki ziemniak

Dziękuje Wam za miłe słowa, choć zdaje dobie sprawę, ze wyglądam jak 90% z Was nie wyglądała w najgorszym swoim momencie, jestem dumna z siebie, ze po raz pierwszy robię wszystko poprawnie, bez diet cud z zadowalajacym mnie efektem. Naprawdę wierze ze jeśli przez następne 10m-cy bede kontynuować to bezlitosne pocenie sie, bede wyglądała w miarę dobrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-07, 04:56   #4442
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
takze tego
anczysko1
anusia-87
LeejdiNaati
ogorekpazurek
Yo-asia

rozbierać się!!!

ewwwa, gdzie Twój wątek?

Ooo, dziekuje
Jak wroce z pracy, to sie rozbiore

Yo-asiu, Ty o sobie w takich epitetach piszesz czasem, ze wyobrazalam sobie Ciebie... A tu prosze, fajna laska! Jak Ci pieknie brzuszek spada!
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 06:45   #4443
charlizeee
Zakorzenienie

O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Zaraz slogan na pakernie ale najpierw idę zrobić sobie badania krwi sprawdzić hormony i ogólnie wszystko

Wczorajszy trening był tylko sprawdzający zobaczymy co dzisiaj będzie wstałam z bólem wszystkich mięśni haha a tak naprawdę robiłam z małym obciążeniem
Generalnie ćwiczenia na maszynach dopuszczalny ze względu na to że narazie nie mam możliwości iść na pakernie
Jak wrócę to zdań relacje co i jak
Stary 2013-08-07, 07:46   #4444
wings6
Wtajemniczenie

Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ja też bym się wkurzyła wkurzam się, jak on nic nie robi tylko siedzi jak łoś i przegląda jakieś bzdury w necie typu wykop czy joemonster... ileż można. Ale wtedy go gonię do roboty jakiejś czasem jest afera, czasem nie. A jakie miał argumenty, że nic nie zrobił tylko grał w ps?
a ja się nie wkurzam... może dlatego, że nie bardzo muszę bo T. robi w domu więcej niż ja (i to On wkurza się czasem na mnie) ale jak mi się nie chce to takie wkurzanie nic nie da a jeszcze pogorszy sprawę - ja odburknę i afera gotowa...
jednak czasem też mam ochotę pobuczeć ale olewam... każdy ma prawo mieć lenia czasem ... my się jakoś tak uzupełniamy no ale wiecie... jutro stuknie nam 19 lat razem... można się dotrzeć za taki czas !

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
nie, no coś ty.. to nie mogłam być ja poza tym siłowy z użyciem własnego ciała no i hantli.. ale mam tylko kilogramowe, muszę wreszcie 3kilogramowe zamówić..
uwielbiam mielone mięso.. musiało to być smaczne
ja mam około 3 kilogramowe (bo mają różną wagę co mnie drażni - pół kg różnicy a kupione w komplecie) i zażyczyłam sobie na urodziny 4 kg (nie wiem czy 5-tki to nie przesada na tą chwilę ??)

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość

Dziękuje Wam za miłe słowa, choć zdaje dobie sprawę, ze wyglądam jak 90% z Was nie wyglądała w najgorszym swoim momencie, jestem dumna z siebie, ze po raz pierwszy robię wszystko poprawnie, bez diet cud z zadowalajacym mnie efektem. Naprawdę wierze ze jeśli przez następne 10m-cy bede kontynuować to bezlitosne pocenie sie, bede wyglądała w miarę dobrze
ja chciałabym wyglądać tak jak Ty

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Zaraz slogan na pakernie ale najpierw idę zrobić sobie badania krwi sprawdzić hormony i ogólnie wszystko

Wczorajszy trening był tylko sprawdzający zobaczymy co dzisiaj będzie wstałam z bólem wszystkich mięśni haha a tak naprawdę robiłam z małym obciążeniem
Generalnie ćwiczenia na maszynach dopuszczalny ze względu na to że narazie nie mam możliwości iść na pakernie
czekamy

a ja melduję za wczoraj całe 50 minut intensywnego ćwiczenia... i dziś znowu zero zakwasów czy innych takich ...
Stary 2013-08-07, 08:52   #4445
Modomanka
Zadomowienie

Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13

Cytat:
Nono SLOGAN na pakernie czym prędzej! Uwielbiam przekręty Twojego T9

Ja muszę przyznać, że czuję uda po wczorajszym 10km biegu, także lubię to! Dzisiaj znów grzeje, więc prawdopodobnie kolejny dzień spędzony nad wodą, a będzie przyjemnie, bo wczoraj kupiliśmy materac także pompuje go i ide się wylegiwać na jeziorze i łapać słoneczko
Stary 2013-08-07, 09:17   #4446
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wings6 Pokaż wiadomość
a ja się nie wkurzam... może dlatego, że nie bardzo muszę bo T. robi w domu więcej niż ja (i to On wkurza się czasem na mnie) ale jak mi się nie chce to takie wkurzanie nic nie da a jeszcze pogorszy sprawę - ja odburknę i afera gotowa...
jednak czasem też mam ochotę pobuczeć ale olewam... każdy ma prawo mieć lenia czasem ... my się jakoś tak uzupełniamy no ale wiecie... jutro stuknie nam 19 lat razem... można się dotrzeć za taki czas !
No, nie chodziło mi o to, że był zrobiła aferę i marudziła, ale że fakt, że ktoś cały boży dzień siedzi przed ps, podczas gdzie inna osoba ogarnia dom jest powodem do wkurzenia = nie jest w porządku Jak ma lenia może powiedzieć - kochanie, mam ochotę odpocząć, nie będzie Ci przeszkadzało jak posiedzę i się odmóżdżę przy grze? A nie siedzieć jak boża krówka i mieć nadzieje, że nikt go nie zagoni do roboty - nie jest dzieckiem. Bardzo mi się nie podoba jak oboje w związku pracują a de facto kobieta robi dwa etaty, bo odwala całą pracę w domu, bo on przecież jest zmęczony jestem uczulona na takim punkcie, dlatego uważałam, że La Mezcla nie ma zbyt wysokich wymagań (podział pracy w domu to nie jest jakiś nadzwyczajny wymóg).

Cytat:
ja mam około 3 kilogramowe (bo mają różną wagę co mnie drażni - pół kg różnicy a kupione w komplecie) i zażyczyłam sobie na urodziny 4 kg (nie wiem czy 5-tki to nie przesada na tą chwilę ??)
Oj to rzeczywiście kiepsko, jak się różnią może weź piątki i po prostu niektóre ćwiczenia rób z lżejszymi, inne z cięższymi. Ja ćwicząc z 4,5kg na nogi, spokojnie mogłabym mieć cięższe, zaś przy wyciskaniu wszelkiej maści było mi baaaardzo ciężko. Fajnie sobie móc regulować ciężar

Typy budowy wg idiotów z joemonstera - czy oni wiedzą, co to klepsydra? klik

Edytowane przez ridja devojka
Czas edycji: 2013-08-07 o 09:30
ridja devojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:58   #4447
Fionka_31
Zakorzenienie

Dzień dobry w kolejny upalny dzień
dziś do kawy bułka z nutellą
a teraz wcinam pomidory z fetą i bazylią uwielbiam takie połączenie - drugie po capresi
za wczoraj melduję jakieś 15 km na rowerze ale było to bardziej załatwianie spraw niż jazda wyczynowa
Cytat:
Jak to na Islandii;>

A więc, że mianowicie. Fotki oblukały, więc mogę produkować:
wiem wiem, inne pozy, inaczej ręce, spodnie-majtki itd
Brzuch nie wciagany, napiety- na początkowych fotach też:P
Troche to zakrecone, ale pierwsze zdjecia robione były w październiku- wtedy zaczełam ćwiczyc, ale po 2 tygodniach rzuciłam. Wróciłam do ćwiczen w kwietniu, nie robiąc nowych fot, ale ważyłam o 6kg wiecej niż w październiku. Próbuje wyjasnić, że na zdjeciach górnych i dolnych waże tyle samo
Spadki:
- waga: -6kg,
- talia: -4cm,
- udo: - -3cm,
- biodra (oponka): - 4cm,
- pępek: -5cm,
- pod biustem: -5cm
- łydka: -1cm,

Oby do czerwca
przepraszam bardzo ale Ty nie masz w ogóle cellu??piękne spadki

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość

ja nie wiedzialam ze do klubu mozna sie zapisywac..myslalam, ze trzeba czekac na zaproszenie
ja też tak myślałam i cierpliwie czekam

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
suuuper i zazdroszcze
ja bym chciala pojsc kilka razy na taki trening, bo nigdy nie jestem pewna czy moja technika jest ok...
też bym sobie pochodziła na treningi pod okiem, ale kasy ni ma i chyba dobrego trenera też

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Ooo, dziekuje
Jak wroce z pracy, to sie rozbiore

Yo-asiu, Ty o sobie w takich epitetach piszesz czasem, ze wyobrazalam sobie Ciebie... A tu prosze, fajna laska! Jak Ci pieknie brzuszek spada!
też miałam takie odczucie a tu proszę i jeszcze piękny gładki tyłek i uda
Yo-asiu napisz ile teraz masz w udzie

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:02   #4448
redeyes
Zakorzenienie

melduje sie i ja z rana.. Wasza glodomorra
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:03   #4449
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cytat:

grunt to nie poddawać się !

Cytat:
Dzień dobry

piękny staż!
mnie 13 sierpnia miną z A. 4 lata

Melduję:
- tiffoczki
- wewnętrzną część ud
Stary 2013-08-07, 10:20   #4450
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

po treningu sprawdzającym? to coś czuję, że po właściwym nie będziesz mogła się ruszać

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Dziewczyny orientuje się któraś czy używając maści z wit.A można się opalać bo nie ma takiego info na ulotce
musiałam sobie kupić bo moje łydki wyglądają jak wąż, który zmienia skórę

Stary 2013-08-07, 10:24   #4451
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Dziękuję za zaproszenie do klubu Będę miała co oglądać, żeby się zmotywować do powrotu do ćwiczeń
Stary 2013-08-07, 10:26   #4452
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
melduje sie i ja z rana.. Wasza glodomorra
raczej słodyczowy potwór

Stary 2013-08-07, 10:47   #4453
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty te imprezy to załatwiasz tak zawodowo czy chodzi o imprezy, na których bywasz?

hm zawodowo moze nie ale to jest zwiazane z moim hobby wiec organizuje i tez na nich bywam (korzystam)

Cytat:
Nie jesteś. Niech nie zachowuje się jak dziecko, w sumie to nawet dzieci powinny mieć jakieś obowiązki, z których są rozliczane... Choć tu nie chodzi o to, by go rozliczać, to dorosły facet i sam powinien wiedzieć, że dom trzeba ogarnąć, a jak się nie chce zarosnąć brudem to pewnerzeczy trzeba robić codziennie.

no dokładnie - wiesz jak ma wene to posprzata, powyciaga ze zmywary poodkurza i mi pomoze a jak ma zle dni to ma wszystko w

wczoraj wlasnie zaczelismy normalnie gadac, zaczal sie czym kolwiek interesowac zobaczymy moze atmosfera sie rozluzni i i bedzie jak dawniej (bo bylo ok - rozmowy, dowcipy, wspolne pomaganie sobie nawzajem) will see .. czekaja nas jeszcze wakacje za 2 tyg wiec mam nadzieje ze pojade na nie usmiechnieta a nie zdolowana jego widzimisiami

on wie ze ma ciezki charakter i jak juz sie normuje to mnie przeprasza za to ze sie tak a nie inaczej zachowuje .. ale zawsze trzeba przetrzymac ta jego burze - "wszystko na nie i zachowanie jak dziecko"

Yoasia WOW niezle spadki zazdroszcze, swietnie wygladasz

ja od dzis zaczynam dieting przed wakacjami tzn zdrowe odrzywianie bo wczoraj znow bylo piwo na cwiczenia nie mam czasu moze od przyszlego tygodnia jakies cardio zaczne

wings6 - Ty ciagle tak chwalisz tego Twojego TZta a piszeszczasem ze sie i tak zowiedziesz i ciagle nie wiem dlaczego skoro on taki dobry

Ridja dzieki za support tez mi sie wydaje ze nie wymagam wiele skoro ktos ma wolne to moze cos porobic poswiecic pol h na ogarniecie chocby tej kuchni po obiedzie a nie ze ja wracam po 9 h z pracy i jeszcze widze to co widze mam nadzieje ze sie unormuje wszystko i bedzie jak dawniej .. moze mial taki okres buntu
Stary 2013-08-07, 10:56   #4454
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientuje się któraś czy używając maści z wit.A można się opalać bo nie ma takiego info na ulotce
musiałam sobie kupić bo moje łydki wyglądają jak wąż, który zmienia skórę
Raczej tak, nie można po witaminie C bo będą przebarwienia.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Dziękuję za zaproszenie do klubu Będę miała co oglądać, żeby się zmotywować do powrotu do ćwiczeń
Dawaj fotki

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
Ridja dzieki za support tez mi sie wydaje ze nie wymagam wiele skoro ktos ma wolne to moze cos porobic poswiecic pol h na ogarniecie chocby tej kuchni po obiedzie a nie ze ja wracam po 9 h z pracy i jeszcze widze to co widze mam nadzieje ze sie unormuje wszystko i bedzie jak dawniej .. moze mial taki okres buntu
Grunt to wyraźnie określać swoje oczekiwania, lub się umówić co kto robi ja mam problem z tym, że M. co prawda zrobi co ma zrobić, ale zwleka i odkłada. On nie rozumie, że jak chcę, żeby poodkurzał, to chcę żeby to zrobił teraz, a nie za 8h wtedy czasami jest spięcie. Ale ogólnie nie protestuje, że coś musi zrobić, a ja staram się mówić, a nie czekać aż się domyśli, bo wiem, że się nie domyśli
Stary 2013-08-07, 10:58   #4455
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
No, nie chodziło mi o to, że był zrobiła aferę i marudziła, ale że fakt, że ktoś cały boży dzień siedzi przed ps, podczas gdzie inna osoba ogarnia dom jest powodem do wkurzenia = nie jest w porządku Jak ma lenia może powiedzieć - kochanie, mam ochotę odpocząć, nie będzie Ci przeszkadzało jak posiedzę i się odmóżdżę przy grze? A nie siedzieć jak boża krówka i mieć nadzieje, że nikt go nie zagoni do roboty - nie jest dzieckiem. Bardzo mi się nie podoba jak oboje w związku pracują a de facto kobieta robi dwa etaty, bo odwala całą pracę w domu, bo on przecież jest zmęczony jestem uczulona na takim punkcie, dlatego uważałam, że La Mezcla nie ma zbyt wysokich wymagań (podział pracy w domu to nie jest jakiś nadzwyczajny wymóg).
to też zależy czy takie sytuacje to norma czy po prostu od czasu do czasu to się zdarza, bo zdarza się każdemu... co do podziału obowiązków w domu to dla mnie to oczywista oczywistość
ja mam na to dużego lajta, ale też chyba po prostu problemu nie mam !

Cytat:
Oj to rzeczywiście kiepsko, jak się różnią może weź piątki i po prostu niektóre ćwiczenia rób z lżejszymi, inne z cięższymi. Ja ćwicząc z 4,5kg na nogi, spokojnie mogłabym mieć cięższe, zaś przy wyciskaniu wszelkiej maści było mi baaaardzo ciężko. Fajnie sobie móc regulować ciężar
no jeden ma 2,75kg a drugi 3,2 kg (są 3 kg w opisu) więc ćwiczy się źle... (jak kupowałam to nie zważyłam, zwłaszcza, że kiedyś taki ciężar to był dla mnie kosmos... więc nie zwracałam na uwagi bo ich nie dotykałam nawet - leżały sobie spokojnie )

mówisz, że 5 kg kupić ?? potrzebne mi do przysiadów głównie ...
Stary 2013-08-07, 10:59   #4456
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:

moglabys sie zdziwic a tak w ogole to dla Ciebie nie chodzi o to jak my wyglądamy, tylko jak zmienia się TWOJE ciało każda z nas jest tu, bo ma "ze sobą" jakiś problem i walczy

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:01   #4457
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj fotki
Wrzucę ale w następnym tygodniu jak coś, bo aktualnie nic nie ćwiczę a chcę zrobić zdjęcie zaraz przed rozpoczęciem ćwiczeń. A poza tym siedzę tydzień u TŻa, więc tutaj takich zdjęć nie zrobię
Stary 2013-08-07, 11:03   #4458
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
to też zależy czy takie sytuacje to norma czy po prostu od czasu do czasu to się zdarza, bo zdarza się każdemu... co do podziału obowiązków w domu to dla mnie to oczywista oczywistość
ja mam na to dużego lajta, ale też chyba po prostu problemu nie mam !

no jeden ma 2,75kg a drugi 3,2 kg (są 3 kg w opisu) więc ćwiczy się źle... (jak kupowałam to nie zważyłam, zwłaszcza, że kiedyś taki ciężar to był dla mnie kosmos... więc nie zwracałam na uwagi bo ich nie dotykałam nawet - leżały sobie spokojnie )

mówisz, że 5 kg kupić ?? potrzebne mi do przysiadów głównie ...
No właśnie często ludzie nie ustalą co kto robi, a potem się dziwią, że nikt nic nie robi

Myślę, że do przysiadów, wykroków, martwych ciągów spokojnie 5 będą dobre, a nawet cięższe by mogły być.
Stary 2013-08-07, 11:04   #4459
La_Mezcla
Wtajemniczenie

ja mowie wprost co i jak mi sie nie podoba a on wie ze np jak ja jestem w pracy i robie obiad inie posprzatam po sobie a on ma wolne to ogarnia to i na odwrot, ze ma odkurzac itp ale teraz mu sie poprostu "nie chcialo"

czasami ma wene ze np jak ja jestem w pracy a on ma wolne to i clala chalupe posprzata aleto musi miec poprostu wyjatkowy humor
Stary 2013-08-07, 11:08   #4460
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Ja wczoraj do mojego TŻa przyglądając się w lustrze "Misiek ale fajniej by było jakbym nie miała tych boczków nie" a on "No, byłabyś wtedy sexi" ... Chwila milczenia i mój wzrok na niego... "No jeszcze bardziej sexi"
Stary 2013-08-07, 11:11   #4461
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:

no dokładnie - wiesz jak ma wene to posprzata, powyciaga ze zmywary poodkurza i mi pomoze a jak ma zle dni to ma wszystko w

on wie ze ma ciezki charakter i jak juz sie normuje to mnie przeprasza za to ze sie tak a nie inaczej zachowuje .. ale zawsze trzeba przetrzymac ta jego burze - "wszystko na nie i zachowanie jak dziecko"
czyli norma

Cytat:
wings6 - Ty ciagle tak chwalisz tego Twojego TZta a piszeszczasem ze sie i tak rozwiedziesz i ciagle nie wiem dlaczego skoro on taki dobry
ostatnio przeczytałam tu na forum, że komuś Go żal więc chwalę

... jest dobry, nawet bardzo ale jest jeszcze coś, o czym pisać nie potrafię / nie chcę...
zobaczymy jak się życie potoczy !
jak mam nerwa to potem piszę, że się rozwiodę
Stary 2013-08-07, 11:13   #4462
wytuszowana
Raczkowanie

Hej dziewczyny.
Niestety miałam ćwiczyć ale strasznie sobie odpuściłam..Okres, pogoda to wszystko mnie tak rozleniwiło. Ale mam mocne postanowienie zacząć z nową siłą i nie odpuszczać.
Mel B (spróbuję znowu, chociaż po trzech dniach ćwiczeń szyja bolała mnie do tego stopnia, że nie mogłam nią skręcać)
Brzuszki
Rower (w miarę rano lub wieczorem, przy aktualnej temperaturze nie da się tego ogarnąć w innych porach)
Zamierzam też zacząć ćwiczenia z Tiffany
Może wykorzystam jakieś 6 minutówki Ewy Chodakowskiej

Dam radę, uparciuch ze mnie

Ćwiczymy: Mel B, Ewa Chodakowska, brzuszki, rower.
wytuszowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:13   #4463
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mowie wprost co i jak mi sie nie podoba a on wie ze np jak ja jestem w pracy i robie obiad inie posprzatam po sobie a on ma wolne to ogarnia to i na odwrot, ze ma odkurzac itp ale teraz mu sie poprostu "nie chcialo"
czasami ma wene ze np jak ja jestem w pracy a on ma wolne to i clala chalupe posprzata aleto musi miec poprostu wyjatkowy humor
to tym bardziej bym olała... serio !!!

Wam się zawsze chce ???
Stary 2013-08-07, 11:18   #4464
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Ale ja się opuściłam I tak mało się udzielam w wątku
ojoj, spokojnie nadrobisz
Cytat:
dlaczego? coś się stało? ja w sumie też mało kiedy na bieżąco jestem.. eh
taaaa, mało kiedy..
nie kłam
Cytat:
Ja też... Bez kitu, całe lato bez burzy.
śniło mi się, że burza była..
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Chciałam pójść pobiegać ale ciągle jest 28-29*C Masakra jakaś
przez taką pogodę zaniedbuje bieganie

Cytat:
Ja wczoraj do mojego TŻa przyglądając się w lustrze "Misiek ale fajniej by było jakbym nie miała tych boczków nie" a on "No, byłabyś wtedy sexi" ... Chwila milczenia i mój wzrok na niego... "No jeszcze bardziej sexi"
wybrnął

no a ja?
troszkę pociukałam się z A. na temat wesela..
pierwsza poważniejsza wymiana zdań od ostatniej z maja..
więc kłócimy się rzadko, ale wróćmy do meritum..

siostra dokłada mu świadkowych obowiązków, on obawia się że bawiłabym się sama bo przecież nie miałby czasu..
do tego jego mama bedzie sama, wiec bedzie dodatkowo się jeszcze nią opiekował.. trochę rozumiem, że nie chce mieć kolejnego problemu..
no ale..
musiałam się Wam wygadać.

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:03   #4465
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
no a ja?
troszkę pociukałam się z A. na temat wesela..
pierwsza poważniejsza wymiana zdań od ostatniej z maja..
więc kłócimy się rzadko, ale wróćmy do meritum..

siostra dokłada mu świadkowych obowiązków, on obawia się że bawiłabym się sama bo przecież nie miałby czasu..
do tego jego mama bedzie sama, wiec bedzie dodatkowo się jeszcze nią opiekował.. trochę rozumiem, że nie chce mieć kolejnego problemu..
no ale..
musiałam się Wam wygadać.
i o to się pokłóciliście?
wiesz skoro Cię zaprosił to niech się tego trzyma a to, że w większości czasu będziesz sama to pewnie jesteś tego świadoma, np w kościele (ja byłam świadkową) mój siedział sam, później wyjście też sam, przejazd na salę też sam bo świadkowie z parą młodą, godzina czekania bo pojechaliśmy na zdjęcia, na weselu jakieś 40% czasu był sam, ale świadkowa ma więcej latania przy pannie młodej
więc po prostu musisz się na to nastawić, a jeżeli On w jakiś sposób chce Cię zniechęcić do tego wesela to już nieładnie

Stary 2013-08-07, 12:18   #4466
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
i o to się pokłóciliście?
wiesz skoro Cię zaprosił to niech się tego trzyma a to, że w większości czasu będziesz sama to pewnie jesteś tego świadoma, np w kościele (ja byłam świadkową) mój siedział sam, później wyjście też sam, przejazd na salę też sam bo świadkowie z parą młodą, godzina czekania bo pojechaliśmy na zdjęcia, na weselu jakieś 40% czasu był sam, ale świadkowa ma więcej latania przy pannie młodej
więc po prostu musisz się na to nastawić, a jeżeli On w jakiś sposób chce Cię zniechęcić do tego wesela to już nieładnie
czy ja wiem czy można to nazwać kłótnią..
raczej mocniejsza wymiana argumentów przez fejsa.
wkurzyłam się ciut, że raz mówi tak, a zaraz tak..
więc powiedziałam mu, że ma się zdecydować co postanawia bo ja takich niezdecydowanych facetów nienawidze i tylko sobie u mnie grabi.

Stary 2013-08-07, 12:22   #4467
mgielka27
Raczkowanie

Cytat:
Jak to na Islandii;>

A więc, że mianowicie. Fotki oblukały, więc mogę produkować:
wiem wiem, inne pozy, inaczej ręce, spodnie-majtki itd
Brzuch nie wciagany, napiety- na początkowych fotach też:P
Troche to zakrecone, ale pierwsze zdjecia robione były w październiku- wtedy zaczełam ćwiczyc, ale po 2 tygodniach rzuciłam. Wróciłam do ćwiczen w kwietniu, nie robiąc nowych fot, ale ważyłam o 6kg wiecej niż w październiku. Próbuje wyjasnić, że na zdjeciach górnych i dolnych waże tyle samo
Spadki:
- waga: -6kg,
- talia: -4cm,
- udo: - -3cm,
- biodra (oponka): - 4cm,
- pępek: -5cm,
- pod biustem: -5cm
- łydka: -1cm,

Oby do czerwca
super spadki i na zdjęciach widac różnicę gratulacje

Wczoraj nie ćwiczyłam nic. Byłam nad rzeką przez cały dzień i jedynie to sie opaliłam, trochę popluskałam, bo pływaniem tego nawzać nie można a po drodze obczailiśmy z T. trase na wycieczkę rowerem w sumie ok. 26 km. Tylko czekamy na trochę chłodniejszy czas, bo w tym upale to sie nie da normalnie funkcjonować. W ogóle jestem od rana taka słaba i śpiąca. chyba zaraz zrobie sobie kawusię.
Co do mojego T. to my nie mieszkamy razem, ale on w domu sporo robi sam z siebie, może poza gotowaniem
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:57   #4468
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cytat:
hahah dobre
Stary 2013-08-07, 13:03   #4469
BlackAngel
Adwokat diabła

Ewa, mam cos dla Ciebie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BJHonoECMAEf2kz.jpg (29,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AtSPuysCIAATz18.jpg (114,6 KB, 22 załadowań)

Stary 2013-08-07, 13:06   #4470
ewwwa
Zakorzenienie

Całą noc nie spałam Po pierwsze przez upał, po drugie przez imprezujących sąsiadów

Kiedy ja nadrobię moje treningi Upały idźcie już sobie
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ewa, mam cos dla Ciebie!
Uuuu Dziękuję Dziś nowy odcinek jeeee

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2013-08-07 o 13:07
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości