|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Po prawej, to pomarańczowe to batat- słodki ziemniak
![]() Dziękuje Wam za miłe słowa, choć zdaje dobie sprawę, ze wyglądam jak 90% z Was nie wyglądała w najgorszym swoim momencie, jestem dumna z siebie, ze po raz pierwszy robię wszystko poprawnie, bez diet cud z zadowalajacym mnie efektem. Naprawdę wierze ze jeśli przez następne 10m-cy bede kontynuować to bezlitosne pocenie sie, bede wyglądała w miarę dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
Ooo, dziekuje Jak wroce z pracy, to sie rozbiore ![]() Yo-asiu, Ty o sobie w takich epitetach piszesz czasem, ze wyobrazalam sobie Ciebie... A tu prosze, fajna laska! Jak Ci pieknie brzuszek spada!
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Zaraz slogan na pakernie ale najpierw idę zrobić sobie badania krwi sprawdzić hormony i ogólnie wszystko
![]() Wczorajszy trening był tylko sprawdzający zobaczymy co dzisiaj będzie wstałam z bólem wszystkich mięśni haha a tak naprawdę robiłam z małym obciążeniem Generalnie ćwiczenia na maszynach dopuszczalny ze względu na to że narazie nie mam możliwości iść na pakernie ![]() Jak wrócę to zdań relacje co i jak
|
#4444 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Dzień dobry
Cytat:
jednak czasem też mam ochotę pobuczeć ale olewam... każdy ma prawo mieć lenia czasem ... my się jakoś tak uzupełniamy no ale wiecie... jutro stuknie nam 19 lat razem... można się dotrzeć za taki czas ! Cytat:
)Cytat:
Cytat:
a ja melduję za wczoraj całe 50 minut intensywnego ćwiczenia... i dziś znowu zero zakwasów czy innych takich ...
|
||||
|
|
|
#4445 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
![]() ![]() Ja muszę przyznać, że czuję uda po wczorajszym 10km biegu, także lubię to! Dzisiaj znów grzeje, więc prawdopodobnie kolejny dzień spędzony nad wodą, a będzie przyjemnie, bo wczoraj kupiliśmy materac także pompuje go i ide się wylegiwać na jeziorze i łapać słoneczko
|
|
|
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ma lenia może powiedzieć - kochanie, mam ochotę odpocząć, nie będzie Ci przeszkadzało jak posiedzę i się odmóżdżę przy grze? A nie siedzieć jak boża krówka i mieć nadzieje, że nikt go nie zagoni do roboty - nie jest dzieckiem. Bardzo mi się nie podoba jak oboje w związku pracują a de facto kobieta robi dwa etaty, bo odwala całą pracę w domu, bo on przecież jest zmęczony jestem uczulona na takim punkcie, dlatego uważałam, że La Mezcla nie ma zbyt wysokich wymagań (podział pracy w domu to nie jest jakiś nadzwyczajny wymóg). ![]() Cytat:
może weź piątki i po prostu niektóre ćwiczenia rób z lżejszymi, inne z cięższymi. Ja ćwicząc z 4,5kg na nogi, spokojnie mogłabym mieć cięższe, zaś przy wyciskaniu wszelkiej maści było mi baaaardzo ciężko. Fajnie sobie móc regulować ciężar ![]() Typy budowy wg idiotów z joemonstera - czy oni wiedzą, co to klepsydra? klik
Edytowane przez ridja devojka Czas edycji: 2013-08-07 o 09:30 |
||
|
|
|
#4447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w kolejny upalny dzień
dziś do kawy bułka z nutellą ![]() a teraz wcinam pomidory z fetą i bazylią za wczoraj melduję jakieś 15 km na rowerze ale było to bardziej załatwianie spraw niż jazda wyczynowa Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Yo-asiu napisz ile teraz masz w udzie
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
mnie 13 sierpnia miną z A. 4 lata ![]() Melduję: - tiffoczki - wewnętrzną część ud
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dziewczyny orientuje się któraś czy używając maści z wit.A można się opalać bo nie ma takiego info na ulotce musiałam sobie kupić bo moje łydki wyglądają jak wąż, który zmienia skórę
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Dziękuję za zaproszenie do klubu Będę miała co oglądać, żeby się zmotywować do powrotu do ćwiczeń
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm zawodowo moze nie ale to jest zwiazane z moim hobby wiec organizuje i tez na nich bywam (korzystam) ![]() Cytat:
no dokładnie - wiesz jak ma wene to posprzata, powyciaga ze zmywary poodkurza i mi pomoze a jak ma zle dni to ma wszystko w wczoraj wlasnie zaczelismy normalnie gadac, zaczal sie czym kolwiek interesowac zobaczymy moze atmosfera sie rozluzni i i bedzie jak dawniej (bo bylo ok - rozmowy, dowcipy, wspolne pomaganie sobie nawzajem) will see .. czekaja nas jeszcze wakacje za 2 tyg wiec mam nadzieje ze pojade na nie usmiechnieta a nie zdolowana jego widzimisiami ![]() on wie ze ma ciezki charakter i jak juz sie normuje to mnie przeprasza za to ze sie tak a nie inaczej zachowuje .. ale zawsze trzeba przetrzymac ta jego burze - "wszystko na nie i zachowanie jak dziecko"Yoasia WOW niezle spadki zazdroszcze, swietnie wygladasz ![]() ja od dzis zaczynam dieting przed wakacjami tzn zdrowe odrzywianie bo wczoraj znow bylo piwo na cwiczenia nie mam czasu wings6 - Ty ciagle tak chwalisz tego Twojego TZta a piszeszczasem ze sie i tak zowiedziesz i ciagle nie wiem dlaczego skoro on taki dobry ![]() Ridja dzieki za support tez mi sie wydaje ze nie wymagam wiele skoro ktos ma wolne to moze cos porobic poswiecic pol h na ogarniecie chocby tej kuchni po obiedzie a nie ze ja wracam po 9 h z pracy i jeszcze widze to co widze mam nadzieje ze sie unormuje wszystko i bedzie jak dawniej .. moze mial taki okres buntu
|
|
#4454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam problem z tym, że M. co prawda zrobi co ma zrobić, ale zwleka i odkłada. On nie rozumie, że jak chcę, żeby poodkurzał, to chcę żeby to zrobił teraz, a nie za 8h wtedy czasami jest spięcie. Ale ogólnie nie protestuje, że coś musi zrobić, a ja staram się mówić, a nie czekać aż się domyśli, bo wiem, że się nie domyśli
|
|
#4455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam na to dużego lajta, ale też chyba po prostu problemu nie mam ! Cytat:
mówisz, że 5 kg kupić ?? potrzebne mi do przysiadów głównie ... |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogole to dla Ciebie nie chodzi o to jak my wyglądamy, tylko jak zmienia się TWOJE ciało każda z nas jest tu, bo ma "ze sobą" jakiś problem i walczy
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę ale w następnym tygodniu jak coś, bo aktualnie nic nie ćwiczę a chcę zrobić zdjęcie zaraz przed rozpoczęciem ćwiczeń. A poza tym siedzę tydzień u TŻa, więc tutaj takich zdjęć nie zrobię
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że do przysiadów, wykroków, martwych ciągów spokojnie 5 będą dobre, a nawet cięższe by mogły być.
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mowie wprost co i jak mi sie nie podoba a on wie ze np jak ja jestem w pracy i robie obiad inie posprzatam po sobie a on ma wolne to ogarnia to i na odwrot, ze ma odkurzac itp ale teraz mu sie poprostu "nie chcialo"
czasami ma wene ze np jak ja jestem w pracy a on ma wolne to i clala chalupe posprzata aleto musi miec poprostu wyjatkowy humor
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj do mojego TŻa przyglądając się w lustrze "Misiek ale fajniej by było jakbym nie miała tych boczków nie" a on "No, byłabyś wtedy sexi" ... Chwila milczenia i mój wzrok na niego... "No jeszcze bardziej sexi"
|
#4461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... jest dobry, nawet bardzo ale jest jeszcze coś, o czym pisać nie potrafię / nie chcę... zobaczymy jak się życie potoczy ! jak mam nerwa to potem piszę, że się rozwiodę
|
||
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Niestety miałam ćwiczyć ale strasznie sobie odpuściłam..Okres, pogoda to wszystko mnie tak rozleniwiło. Ale mam mocne postanowienie zacząć z nową siłą i nie odpuszczać. ![]() Mel B (spróbuję znowu, chociaż po trzech dniach ćwiczeń szyja bolała mnie do tego stopnia, że nie mogłam nią skręcać) Brzuszki Rower (w miarę rano lub wieczorem, przy aktualnej temperaturze nie da się tego ogarnąć w innych porach) Zamierzam też zacząć ćwiczenia z Tiffany Może wykorzystam jakieś 6 minutówki Ewy Chodakowskiej Dam radę, uparciuch ze mnie
|
#4463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wam się zawsze chce ??? |
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Adwokat diabła
|
ojoj, spokojnie nadrobisz
![]() Cytat:
nie kłam śniło mi się, że burza była.. przez taką pogodę zaniedbuje bieganie ![]() Cytat:
no a ja? troszkę pociukałam się z A. na temat wesela.. pierwsza poważniejsza wymiana zdań od ostatniej z maja.. więc kłócimy się rzadko, ale wróćmy do meritum.. siostra dokłada mu świadkowych obowiązków, on obawia się że bawiłabym się sama bo przecież nie miałby czasu.. do tego jego mama bedzie sama, wiec bedzie dodatkowo się jeszcze nią opiekował.. trochę rozumiem, że nie chce mieć kolejnego problemu.. no ale.. musiałam się Wam wygadać.
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz skoro Cię zaprosił to niech się tego trzyma a to, że w większości czasu będziesz sama to pewnie jesteś tego świadoma, np w kościele (ja byłam świadkową) mój siedział sam, później wyjście też sam, przejazd na salę też sam bo świadkowie z parą młodą, godzina czekania bo pojechaliśmy na zdjęcia, na weselu jakieś 40% czasu był sam, ale świadkowa ma więcej latania przy pannie młodejwięc po prostu musisz się na to nastawić, a jeżeli On w jakiś sposób chce Cię zniechęcić do tego wesela to już nieładnie
|
|
#4466 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
raczej mocniejsza wymiana argumentów przez fejsa. wkurzyłam się ciut, że raz mówi tak, a zaraz tak.. więc powiedziałam mu, że ma się zdecydować co postanawia bo ja takich niezdecydowanych facetów nienawidze i tylko sobie u mnie grabi.
|
|
|
#4467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam nic. Byłam nad rzeką przez cały dzień i jedynie to sie opaliłam, trochę popluskałam, bo pływaniem tego nawzać nie można a po drodze obczailiśmy z T. trase na wycieczkę rowerem w sumie ok. 26 km. Tylko czekamy na trochę chłodniejszy czas, bo w tym upale to sie nie da normalnie funkcjonować. W ogóle jestem od rana taka słaba i śpiąca. chyba zaraz zrobie sobie kawusię.Co do mojego T. to my nie mieszkamy razem, ale on w domu sporo robi sam z siebie, może poza gotowaniem
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4469 |
|
Adwokat diabła
|
Ewa, mam cos dla Ciebie!
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Całą noc nie spałam Po pierwsze przez upał, po drugie przez imprezujących sąsiadów Kiedy ja nadrobię moje treningi ![]() Uuuu Dziś nowy odcinek jeeee Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2013-08-07 o 13:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

wkurzam się, jak on nic nie robi tylko siedzi jak łoś i przegląda jakieś bzdury w necie typu wykop czy joemonster... ileż można. Ale wtedy go gonię do roboty jakiejś
)

Będę miała co oglądać, żeby się zmotywować do powrotu do ćwiczeń 

mam nadzieje ze sie unormuje wszystko i bedzie jak dawniej .. moze mial taki okres buntu
I tak mało się udzielam w wątku