|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
jaaa jestem, jaaa! wybierz mnie Dżo!
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to stworzymy dialog
![]() ![]() Tośmy pogadały! Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-07 o 01:50 |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Witajcie
Skąd 20 km?? Poszłam pozałatwiał parę spraw na mieście i już były 2 km. Młody zobaczył ulotkę szkolna z Tesco i poszliśmy spacerkiem 8 km . Z pipowrotem 8km. No i do pracy w jedną stronę też z 1,5-2km. Zaraz idę do jednej pracy a wieczorem dzi drugiej. Byle do 17 sierpnia...wtedy będę miała wolne... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry znad kubka kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnego i cierpliwego synka masz, że chciał z mamusią iść 8 km w jedną stronę ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143342]Hej [/QUOTE]A hej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1058 |
|
Konto usunięte
|
No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143599]No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie
[/QUOTE]Pięknie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Heroinka, Redsik wytrzymał w spokoju przez całą noc? ![]() Twój pasztet nadaje się do krojenia? Bo mój w smaku super, ale przy krojeniu się rozwala ![]() W nocy miotałam się po całym łóżku, dłużej się obracałam z boku na bok, niż spałam jeszcze komary wróciły, a w zeszłym tygodniu odkomarzali miasto, dłuuugi efekt, nie ma co ![]() Mam meeega zakwasy, ale przynajmniej obudziłam się z ładnym, płaskim brzuszkiem i waga wróciła na stały poziom Jeszcze kg i będzie wagą z podpisu ![]() Teraz kawka i omlecik z nowego przepisu ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
ojjj powiem Ci, że nie wiem
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143599]No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie [/QUOTE]![]() Cytat:
ja mam zakwasy na udach, nie mogę tego cholerstwa rozbić, a rozciagam się codziennie gdzieś zrobiłam bląd najwidoczniej![]() Piję wodę zmrozoną, coś na śniadanie sobie przygotuję, odpocznę i ćwiczyć czas
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
![]() Brawa dla wszystkich ćwiczących U mnie dziś w cieniu 42C, odczuwalna pewnie grubo ponad 50...zdycham Najgorętsze lato od 150 lat...ledwo przyszłam do domu, kompletnie nie chciało mi się ćwiczyć ale jak przeczytałam wątek to zmotywowałyście mnie do działania i zaliczyłam 60 minut na rowerku Jutro robię wolne bo akurat wrócę późno do domku.A teraz pije kawusie i odpoczywam
|
#1063 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
podziwiam Synka, że chciało mu się tyle iść ![]() a 17.08. już niedługo! ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143599]No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() za rowerek
|
|||
|
|
|
#1065 | |||
|
Zakorzenienie
|
czeeeeśc wstałam zjadłam śniadanko: owsianka na wodzie z jogurtem, borówkami i cynamonem
Teraz zielona i trzeba się ruszyc ale tak się najadłam, że muszę czekac Zaraz muszę oś wymyślić na obiad Cytat:
![]() Cytat:
chcesz to masz![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143599]No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie [/QUOTE]![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
i kiełbaska, ale cały dzień mało jadłam więc podejrzewam że nawet się w kaloriach zmieściłam A dzisiaj jadę pod namioty nad jezioro |
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
znowu dopiero co zwlekłam się z łóżka tak jak Madzia, wstałam z płaskim brzuchem, ale zaraz zjem śniadanie i się to skończy lecę na śniadanko! |
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!
za wszystkie ćwiczenia dla Was!!!u mnie z kolanem znowu coś nie tak,znowu strzela,a wizyta dopiero 16...pewnie znowu będzie zastrzyk do tego czasu nie będę ćwiczyć,ani na rehab., ani nie będę jeździć na rowerze ![]() wczoraj nawet ładnie się trzymała,ale wieczorem pojechałam na urodziny do chrześniaka i poczęstował mnie tortem,nie wypadało dziecku odmówić. Dostałam też trochę ciasta do domu-wzięłam dziś do pracy i trochę zjadałam,resztę dałam koleżance ![]() Dżo- Ty to jesteś imprezowa dziewczyna ![]() Sikorka podziwiam za rower w taki upał,ale masz w domu klimę u nas w PL też podobno najgorętsze lato od 150 lat, a na jutro zapowiadają najgorętszy dzień...prawie 40 stopni
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
![]() http://quchniawege.blogspot.com/2013...wym-i.html?m=1 tylko ze zwykłego twarogu z kostki zrobiłam Cytat:
![]() Ś: omlet twarogowy z owocami, wiejskim i masłem orzechowym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, w krojeniu on nie jest "dobry" szczególnie przy skórce jest taki miękki i trzeba go delikatnie traktować ostrym nożem, najlepiej z ząbkami Za płaski brzuszek z rana! no i co to 1 kg dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas jest "tylko" 37 i umieram ![]() Szacun za ćwiczenia
|
|||
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
No więc ruchawa jestem do rana i zaliczyłam SKALPEL Oczywiście nie powinnam się tak mocno cieszyć, bo niektóre ćwiczenia (szczególnie te na brzuchu ) robiłam po swojemu no ale ważne, że "coś" tam ćwiczyłam w zamian machałam se du.pą a teraz ją czuję jak siedzę No i po Ewce zrobiłam ćwiczenia rozluźniające z Mel B
|
|
|
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za skalpel z rana
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() za wytrwałość ![]() A za skalpel podwójne ![]() To ćwiczenie na brzuchu jest okropne zawsze mam po nim siniaki na brzuchu, przy kosciach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wizyty nie można przyspieszyć? ;( Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42143599]No więc 40 min hula hop za mną, a teraz śniadanie [/QUOTE]![]() Cytat:
za ćwiczenia42stopnie naprawe współczuję. Ja umieram już przy 30. A u mnie dziś znowu wiał ten halny co o nim mówiłyśmy wczoraj Aż chyba zacznę na nowo ćwiczenia, ale na razie jakieś lekkie.
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczyłam speed 1.0 z Szonem i czuje jak ze mnie kapie i leje mi się po plecach Cytat:
|
||
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo pogadałyśmy, konwersacja na poziomie
a tak serio to wyłączyłam wizaż, bo myślałam że już Cię nie ma ![]() tak jak Madzia nie umiałam dzisiaj spać masakra jakaś i jeszcze rano obudził mnie telefon kurde ledwo weszłam na wątek i już muszę klaskać aktywnym od rana !!!Elsay no proooszę, czasem halny się przydaje !!!
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-07 o 11:26 |
|
|
|
#1079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę ![]() A ićććć, to ćwiczenie jest najgorsze kości miednicy mi przeszkadzały i jeszcze jedno miejsce, ale nie będę może mówić No baaa ![]() Dziękuję za brawa ![]() ![]() Cytat:
zayebistość to nasze drugie imię Ja jestem mięttttka gdzie indziej
|
|||
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! ![]() mam nadzieję, że w Twoich regionach za często halny nie wieje ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Bo mój w smaku super, ale przy krojeniu się rozwala
jeszcze komary wróciły, a w zeszłym tygodniu odkomarzali miasto, dłuuugi efekt, nie ma co 

gdzieś zrobiłam bląd najwidoczniej

Najgorętsze lato od 150 lat...
i kiełbaska, ale cały dzień mało jadłam więc podejrzewam że nawet się w kaloriach zmieściłam 
szczególnie przy skórce
i zaliczyłam SKALPEL
co o nim mówiłyśmy wczoraj
Aż chyba zacznę na nowo ćwiczenia, ale na razie jakieś lekkie.