Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 10:40   #3601
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
wkurzył mnie gościu w mięsny, poprosiłam cienko pokrojonej szynki, patrzę w domu a tu grubo, nie lubię tak

Też zawsze proszę o cienkie plasterki - grubych nie znoszę i taka ze mnie dziwaczka ,że często w ogóle wolę nie zjeść niż jeść z grubo pokrojonymi

A basenu szczerze zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witam
Ale się dziś nie wyspałam do tego głowa mi pęka nawet apap nie pomaga
Niech już się ochłodzi

Mnie też wczoraj głowa okropnie bolała-i do kompletu krew mi nosem szła.
Dziś już jest lepiej -a mam nadzieję,żę faktycznie się ochłodzi.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:40   #3602
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
zapomniałam i ja w końcu przekraczam magiczną trzydziestkę
witamy się z Jankiem w 30 tc

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
OMG 4800 i sn???Jak ona to przepchała?Chyba ją porozrywało, no way.
Może dziecko miało małą główkę, a reszta to już zawsze wyjdzie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
A teraz zdaje relacje z wczorajszego oglądania domu.
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

A teraz słuchajcie tego...
Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa
to trzymam ., żebyście zamieszkali w wymarzonym domku

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Witam sie w 37 tc
Ja mam dosc tych upalow mam nadzieje ze im sie ta pogoda sprawdzi i bedzie chlodniej... ale ja z tych co od zawsze wola zime!

I co tu robic w taki upal chyba w wannie lezec.. eh
za tydzień.
Może w przyszłym tygodniu się zmobilizujemy i w końcu spotkamy na kawę, skoro już w zasadzie wszystkie mogą bezpiecznie rodzić? Bo potem to dopiero jak maluszki nieco podrosną

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ciekawe, co tam u Policzanki?
i jak tam Dirty, pewnie już wyszła....
No dirty w niedzielę miała wychodzić i obiecała się odezwać na forum, jak się trochę ogarnie

Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość
My dzisiaj zaczęliśmy 36 tc i jak na razie cisza, spokój, żadnych skurczy.

Cytat:
Chce mi sie kawy, a wlasnie próbuje uspać Majulę.. Pewnie z godzina mi zejdzie, bo śpiewa mi nad uchem, hahaha
Ty próbujesz Maję położyć, a my żeśmy jeszcze śniadania nie zjedli

Witam się - już średnio porannie
Nocka kiepska, do tego śniło mi się, że moi rodzice mieli wypadek, bo jeździli motocyklami Nie wiem, skąd u mnie takie sny

Już jest gorąco, tż czymś się chyba przytruł (mam nadzieję, że to nie atak choroby ), a ja nie mam siły zrobić śniadania. Rano zjadłam tylko mango, bo już w nocy byłam głodna.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:40   #3603
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
odstawiam, chce odzyskac swoje kostki...
Ja dziś butów rano nie mogłam założyć Od samego rana mam takie nogi popuchnięte... Wyobraźcie sobie co było wczoraj jak kładłam się spać o 21 Gin widział ostatnio, to tylko rzucił tekstem "Ooo nogi pani puchną"

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:41   #3604
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Misia, co się stało, że byłaś na ip
spory Twój dzieciaczek, moja waży mniej
Stawiał mi sie brzuch regularnie co 10 minut, niby bezboleśnie, ale wolałam sprawdzić niż mieć poród z zaskoczenia w domu.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:42   #3605
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam się czwartkowo. Po 2 masakrycznych nocach w końcu się wyspałam Do tego śniło mi się, że urodziłam, moje dziecko miało dużo blond włosków (mimo, że oboje z TŻ mamy ciemne) i okazało się że jest dziewczynką Mam dzisiaj wizytę, może będzie zaskoczenie podczas usg?
trzymać kciuki

Cytat:
kaskaTyy, tez tak może być... Kiedy odstawiasz??
mam do niedzieli na razie, mam nadzieję, że jeszcze każe brać do 24.08 czyli następnej wizyty

Cytat:
mi się wydaje ta teoria bardzo słuszna..

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Na śmierć zapomniałam o wczorajszej akcji
kurczaki

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
chłop mój wrócił po miesięcznym urlopie do roboty i teraz to on głownie robi zakupy plus stołuje się na mieście w ramach śniadania, kanapki z domu brane są trujące.... ja nosa dalej niż na własne podwórko nie wystawiam, weszłam popłacić rachunki i go chyba ubiję... dupek jeden do mojej wypłaty 2,5 tygodnia a on sam wdał tyle kasy że szok...jakby nie było zostało nam 400 zł, bo nie chcę ruszać tej kasy którą odkładamy na konto oszczędnościowe

a z wyprawką dla młodego w ciemnej d... jestem... dobrze że chociaż pierwszoklasista ogarnięty i kasę na bloki, kredki, farby itp mam dla niego dołożoną
dlatego ja też nie lubię jak małż w delegacji bo jeść wiadomo coś musi i idzie 2x więcej kasy ale na szczęście już za 2 tygodnie się to skończy

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Sesese to trudna decyzja qrde no i wolałabym się upewnić, żeby nie żałować
no ja tak samo, dlatego męczyłam bułe

zjadłam śniadanie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:42   #3606
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
rasha90 (Joanna) 04.08.2013 Wiktoria (4820g, 60cm) tp 06.08.2013, sn

Z lipcowo sierpniowych
i co - można? można!

Cytat:
policzanka jeszcze samba i ladan mi 'śmierdzą'
ehh sama sobie "śmierdzę" ale zaciskam nogi jak mogę!!!

Cytat:
Dziewczyny a od którego tc robią to ktg w szpitalu?
z tego co mówili jak leżałam to od 27 tc

Cytat:
Ladan póki nie odstawi fenka to sie bedzi trzymac czyli 3 tyg wkońcu musi remont skonczyć
Stary 2013-08-08, 10:42   #3607
misia332
Zakorzenienie

Matall jeszcze barki mogą stanąć. Istnieje przcież dystocja barkowa.

Stary 2013-08-08, 10:43   #3608
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ty chudzino jedna!!
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tzn. ma tylko bialka itp.? nie wiedzialam ze logopeda to musi znac takei rzeczy (chociaz w sumie wady zgryzu to i od kp pewnie sa...)

czy masz moze - troche prywaty - jakies cwiczenia na pionizacje jezyka dla 5latka? bo musze syna poduczyc. i jak rozcwiczyc gorna warge, ma problem nawet z oblizaniem jej...
wyslę Ci jak tylko ogarną ten remont a swoją drogą dobrze byłoby zebyś zrobiła zdjęcie jęzora wysuniętego i wysłała mi . albo przez skype. możliwe ze wędzidełko przykrótkie.
Cytat:
Ojeju to super!!!
Jeśli tylko możecie sobie na to pozwolić, to bierzcie. A to w końcu wynajmiecie z kimś jeszcze?

to umowa stoi

6,5 kg??!!

Pochwal się pościelą

No jak dla mnie to m bardzo twarde zawieszenie, prawie się nie buja

Dziewczyny ja naprawdę jestem ostatnio histeryczno-nerwusowa.

Mój mąż to ciągle ma opierdziele.
Na domiar złego jak jechałam do rodziców to postanowiłam "po drodze" (a tak właściwie w ogóle nie po drodze tylko musiałam tam specjalnie zajechać) skoczyć do Biedry po croissanty, bo mam okropną ochotę.Wpadam tam tylko po nie, a tam co?Jajo, nie ma. A wszystko inne jest.
Czułam,że coś pieczą,więc mogłąbym chwilę na nie poczekać. Pytam panią kiedy będą,a ona do mnie z wyrzutem,że ona jeszcze cenówek nie zrobiła bo ma tyle roboty, a jak zrobi to dopiero je wstawi do pieca. Zirytowała mnie więc jej powiedziałam co myślę-że od 7 mają czynne, jest po godz.9, jakoś wszystko inne upiekła a to nie?I że ja specjalnie przyjechałam i że mnie wkurzyła. Ale baba miała minę.
Wyszłam cała wkurzona ze sklepu,rzuciłam koszykiem i poszłam A potem się rozryczałam

I w ogóle powiedzcie mi jak ja mam coś przybrać na wadze skoro co zjem to mi niedobrze, a w dodatku od wczoraj mnie na serio nieźle czyści???????
braaawo dowaliłaś jej
Cytat:
Na śmierć zapomniałam o wczorajszej akcji (ale TŻ potem mi chodził co chwilę z kuchni i nie miałam jak rozpisywać się na wizażu, żeby nie widział) - przyjeżdżamy wczoraj z TŻ do domu (do mnie) a moje siostry krzyczą, żeby nie wchodzić do łazienki... Myślę sobie "Co tam się dzieje?" Mówię im, że my jedziemy na zakupy, czy mamy im coś kupić...One tak, że wody. Już schodziłam po schodkach, jak młodsza siostra wyszła i prosi, żebym przyszła do łazienki - wchodzę, patrzę a druga siedzi i ma fioletowe włosy!!! Coś takiego http://www.google.pl/imgres?q=fioletowe+w%C5%8 2osy&um=1&sa=N&biw=1366&b ih=687&hl=pl&tbm=isch&tbn id=Jo4b02_pFudFUM:&imgref url=http://nutella115.pinger.pl/a/2013/2/6/&docid=oVBRe7N0OhR4SM&img url=http://i.pinger.pl/pgr447/d70626ab0019b4125112a0cd/2.jpg&w=1005&h=1600&ei=9F MDUpyNHoz2O9jkgfAL&zoom=1 &ved=1t:3588,r:55,s:0,i:2 64&iact=rc&page=3&tbnh=18 8&tbnw=119&start=39&ndsp= 27&tx=58&ty=49 I w płacz... Pytam się co się stało, a ona, że farbowała i tak jej farba chwyciła, a kolor miał być wiśniowy! Ona ma naturalne ciemny brąz i nigdy ich nie farbowała... Kazałam im je szorować pod wodą, ale wiedziałam, że to już nie zejdzie tak łatwo, dziś ma się umówić do fryzjera
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:43   #3609
vea7
Zakorzenienie

Bleee.... jaka kijowa noc... w sypialni cały czas 27 st mimo otwartego balkonu i drzwi
Gorąco, lepko, duszno... obudziłam się nieprzytomna w mokrej pościeli... nie lubię tak

Ha papalinka, mam ten sam problem, też po mleczku Loveli... myślałam, że to kwestia wody u mnie, ale tak czy tak podłączam się pod pytanie, czy tak ma być, czy coś trzeba z tym zrobić

your Angel nie obraź się, ale makaron z twarogiem to koszmar mojego dzieciństwa... i jeszcze to zjełczałe masło w przedszkolnej stołówce

inwersja gratuluję licytacji

ladan, raczej nie zaszkodzi, ale moja fryzjerka mówiła, żeby jak najbardziej wstrzymać się z farbowaniem w ciąży, bo farba podobno może gorzej łapać.

jo_asiek gratuluję zakupów
TŻ wybrał super zestaw, a co do wózka, to brałabym Tutka - jakoś lepiej mi się prowadził niż Tako

misia super, że wszystko ok
Ależ uparty Dzieć, nie chce się pokazać i kropka

Diorisha, ależ się przyczepiło do Ciebie

rusałko

motylku
Jak tam ręka?

czarna mocne kciuki za domek Będzie Wasz

karolson a wanna to świetne miejsce

natala

asiek

Madzia, super zdjęcia Ależ Ty laska jesteś

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:43   #3610
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Też zawsze proszę o cienkie plasterki - grubych nie znoszę i taka ze mnie dziwaczka ,że często w ogóle wolę nie zjeść niż jeść z grubo pokrojonymi
Ja tak samo

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:44   #3611
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Mnie też wczoraj głowa okropnie bolała-i do kompletu krew mi nosem szła.
Dziś już jest lepiej -a mam nadzieję,żę faktycznie się ochłodzi.
ja od 22 tc biorę 4 razy dziennie Rutinoscorbin na krew z nosa i pomaga!
Stary 2013-08-08, 10:45   #3612
misia332
Zakorzenienie

vea dziecko uparte, ale chociaż wiem po kim tą cechę odziedziczyło.

Stary 2013-08-08, 10:46   #3613
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Nie mam gaci na dupę...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:48   #3614
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
vea dziecko uparte, ale chociaż wiem po kim tą cechę odziedziczyło.

Cytat:
Nie mam gaci na dupę...
Może nie zakaładaj

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:48   #3615
ladanseuse14
Zakorzenienie

wogole to miałam tak złą noc takie koszmary mi się śniły...
dużo by opowiadać ale ogólnie miałam CC, rozcięli mi brzuch i mnie zostawili a ja tak płakałam i ogólnie mówiłam, że dam radę urodzić naturalnie a oni, że jestem beznadziejna, nic nie potrafię, że szkoda tego dziecka, że ma taką matkę i nic nie potrafię
a drugi, że poszłam rodzić z misią (która jak się okazało wcale nie rodziła), obchodzili się z nią jak z jajkiem i wogóle a ja mówię, że chyba rodzę na to koleś mi mówi, że nie ma czasu dla mnie, bo gada z misią no i mówię, że jestem 5 tyg przed nią i chyba bardziej prawdopodobne, że ja rodzę, zwłascza, że mi wody odeszły!!!! i że czemu nie zapytał w którym jestem tc... a on mówi - bo Pani wygląda tak jakby była w 58 tc!!!!! i wogóle to Pani nigdy nie urodzi!!!!!!

Stary 2013-08-08, 10:48   #3616
87czarna
Zakorzenienie

Doradźcie mi w sprawie łóżeczka, a w zasadzie jego koloru i aplikacji
http://allegro.pl/lozka-lozko-kevin-...452090844.html

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:49   #3617
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

za tydzień.
Może w przyszłym tygodniu się zmobilizujemy i w końcu spotkamy na kawę, skoro już w zasadzie wszystkie mogą bezpiecznie rodzić? Bo potem to dopiero jak maluszki nieco podrosną
jestem za napewno we wtorek będe na mieście ale oczywiście inne dni też moge być.. ktoś jeszcze z Wawy się pisze??

Cytat:
Ja dziś butów rano nie mogłam założyć Od samego rana mam takie nogi popuchnięte... Wyobraźcie sobie co było wczoraj jak kładłam się spać o 21 Gin widział ostatnio, to tylko rzucił tekstem "Ooo nogi pani puchną"
eh ja nosze tylko japonki basenowe mam ładne 2 pary brązowe i biało niebieskie w zależności od ubrania, a i do prowadzenia auta adidasy sobie zarzucam mam jedne w które mi noga wchodzi

mam nadzieje że moje stopy powrócą do stanu sprzed ciąży..

generalnie mam spuchnięte nogi i palce ale nie mam jakiś mega obrzęków w kostkach więc się tym nie przejmuje.. dużo pije wody
Stary 2013-08-08, 10:50   #3618
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dużo by opowiadać ale ogólnie miałam CC, rozcięli mi brzuch i mnie zostawili a ja tak płakałam i ogólnie mówiłam, że dam radę urodzić naturalnie a oni, że jestem beznadziejna, nic nie potrafię, że szkoda tego dziecka, że ma taką matkę i nic nie potrafię
a drugi, że poszłam rodzić z misią (która jak się okazało wcale nie rodziła), obchodzili się z nią jak z jajkiem i wogóle a ja mówię, że chyba rodzę na to koleś mi mówi, że nie ma czasu dla mnie, bo gada z misią no i mówię, że jestem 5 tyg przed nią i chyba bardziej prawdopodobne, że ja rodzę, zwłascza, że mi wody odeszły!!!! i że czemu nie zapytał w którym jestem tc... a on mówi - bo Pani wygląda tak jakby była w 58 tc!!!!! i wogóle to Pani nigdy nie urodzi!!!!!!

O mamusiu

Stary 2013-08-08, 10:50   #3619
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Może nie zakaładaj
przy 13 stopniach?
Stary 2013-08-08, 10:50   #3620
karolson
Zakorzenienie

jadą z wodą od zachodu http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...95015,1,0.html
Stary 2013-08-08, 10:50   #3621
kaska87
Zakorzenienie

ej! co Wy tak z tą biegunką ja nie miałam
Cytat:
wkurzył mnie gościu w mięsny, poprosiłam cienko pokrojonej szynki, patrzę w domu a tu grubo, nie lubię tak
też nie lubię, dlatego teraz od razu w sklepie sprawdzam i jak nie pasuje to mi nową kroją
Cytat:
wieczorem mąż dmuchał basen, jak się koło Niego kręciłam, spadam niedługo moczyć tyłek
ja chyba wyżebram Piotrka w niedzielę

Stary 2013-08-08, 10:52   #3622
87czarna
Zakorzenienie

KAWKA!

Stary 2013-08-08, 10:52   #3623
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Może nie zakaładaj
ale ta cecha akurat nie po mnie TŻ jest uparty i to nie w ważnych sprawach tylko czasem uprze sie na pierdołe... Masakra.
Cytat:

Kochana, bo wiesz ja położną jestem....
ale, żebyś aż tyle nie chodziła w tej ciązy, maks do 40 tc

Stary 2013-08-08, 10:52   #3624
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

7 albo 30
Stary 2013-08-08, 10:53   #3625
kaska87
Zakorzenienie

Ladan parsknęłam na głos jak przeczytałam o 58tc

Stary 2013-08-08, 10:53   #3626
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Matall jeszcze barki mogą stanąć. Istnieje przcież dystocja barkowa.
mialam dokladnie to samo napisac. nie tylko glowa ale i barki sa wazne bo jak jest niewspolmiernosc to makrabra :/

Cytat:

ja bym nie kupowala lozeczka zrobionego z plyty
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:54   #3627
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Mi sie podoba najbardziej 16 i ten z motywem safari.

Stary 2013-08-08, 10:54   #3628
87czarna
Zakorzenienie

maharet nie no, z piratami to dziewczynce nie kupię łóżka

Stary 2013-08-08, 10:54   #3629
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
ja od 22 tc biorę 4 razy dziennie Rutinoscorbin na krew z nosa i pomaga!
Mi też przeszło już z tą krwią z nosa uff...

Cytat:
Nie mam gaci na dupę...
Ja sobie muszę kupić jakieś nowe, bo czuję, że wszystko mi się wżyna w pachwiny

Cytat:
eh ja nosze tylko japonki basenowe mam ładne 2 pary brązowe i biało niebieskie w zależności od ubrania, a i do prowadzenia auta adidasy sobie zarzucam mam jedne w które mi noga wchodzi

mam nadzieje że moje stopy powrócą do stanu sprzed ciąży..

generalnie mam spuchnięte nogi i palce ale nie mam jakiś mega obrzęków w kostkach więc się tym nie przejmuje.. dużo pije wody
Ja chodzę w takich balerinach ciapowatych z H&M, takie miękkie... Ale stopy wyglądają dość baleronowato A zawsze miałam bardzo wąską stopę i problemy z kupieniem jakichkolwiek butów na obcasie, bo mi noga wypadała... Teraz to bym pewnie nie weszła w żadne buty na obcasie Wody też piję sporo... W ogóle dużo płynów.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:55   #3630
87czarna
Zakorzenienie

bajka w razie uderzenia,tak?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości