Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 10:32   #1051
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A gdzie?
na Fredry
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
http://vimeo.com/69987442#
jeeeeeeeeeeej... widziałyście to ? trochę długawy filmik, ale jednak to super zaproszenie
a mi sie tak średnio podoba.
Ogólnie koncepcja super ale tylko dla młodych osób - powyżej 50 roku życia bym raczej tak ludzi nie zapraszała
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:33   #1052
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Cześć
Znowu nowy wątek, szalone jesteście
Ja właśnie zaczynam sprzątać, bo przyjeżdżają do mnie moi rodzice
A wieczorkiem jedziemy razem do moich przyszłych teściów
witaj w klubie, moi dzisiaj też przyjeżdżają i zaraz lecę sprzątać
Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
eee tam, zawsze sie mozna rozwieść :P
ja nie uznaję rozwodów, w Kościele zresztą takie pojęcie nie funkcjonuje

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a jakie ma krycie? mocne? ja mam dużo przebarwień na twarzy i zalezy mi na mocnym kryciu

dlatego ja sie cieszę że my nauki odbyliśmy w Poznaniu i wszystko było na poziomie. Nie było zacofanych poglądów nawiedzonych małżeństw, tylko wszystko z klasą i poparte nauką. Każda osoba świecka która przychodziła przedtsawiała się jakimś sporym tytułem naukowym. Naprawdę wszystko odbyło się ze smakiem
Ja używam Revlon Color Stay i jestem średnio zadowolona... Wg mnie jeśli chodzi o samo krycie to KOBO jest lepszy, ten w opakowaniu takim jak puder

Mam pytanko- czy miałyście na naukach jakiś egzamin? TŻ miał...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:33   #1053
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
pierwszy i ostatni raz kiedy pozwolilam swojemu Tżtowi pojsc z kolegą na piwo (ja poszłam osobno z kolezanką) był poważnym błędem. Tak sie upił ze musialam po niego jechac i na dodatek nie poszedł nastepneg dnia do pracy bo nie byl w stanie... no i zostal zwolniony mimo urlopu na żądanie :P a 2 tyg pozniej ja rowniez wyleciałam bo sie nei zgadzalam z ta decyzja szefostwa.
Ja sobie nie wyobrażam nie pozwalać TŻ-owi na wyjścia z kumplami. Tak samo jak nie wyobrażam sobie że on mi zabroni spotkań z koleżankami. Wiadomo, wszystko ma swoje granice, raz też spotkał się z kolegą i nie poszedł do pracy, powiedziałam mu wtedy że to nieodpowiedzialne itd, ale zrobił to tylko raz, takie rzeczy nie zdarzają się co tydzień. TŻ często też zasypiał w nocnych autobusach i budził się parę km od domu, po kilku takich akcjach kazałam mu dzwonić do mnie i rozmawiać całą drogę żeby nie zasnął, teraz tak robi zawsze.
Na pewno nie wyobrazam sobie że do końca życia wychodzimy gdzieś tylko razem.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:34   #1054
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
U nas w cukierniach biorą 60-70 zł/kg (Sowa/Chmielewscy) plus dodatkowo dowóz jakieś 150 (z Bydgoszczy do mnie). A tort w tych miejscowych mieści się cenowo mniej więcej tak samo - bez dowozu, ale cena za kg jest wyższa.

Nie mam pojęcia gdzie się pytały, że taka kwota. Chyba, że chciały tort 10 kg
O to już wiem co z tortem jak się zamawia z cukierni, dowożą tak? My na sali mamy tort za 70 zł/kg i wolę wtedy zamówić w sprawdzonej już cukierni za 50 zł/kg.. tylko nie wiedziałam jak go przetransportować

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:35   #1055
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
jeeeeeeeeeeej... widziałyście to ? trochę długawy filmik, ale jednak to super zaproszenie
Widziałam ta dziewczyna współprowadzi bloga bialeinspiracje.pl - projekt ślub 3

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:36   #1056
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ale no ok, impreza z pracy poszaleli ;P
na dugi dzien wstal jak trup ale WSTAŁ i pojechalismy na 8 na seminarium i to byla dla niego kara :P
Mój raz wrócił z imprezy o 6 rano, a na 8.30 mieliśmy tramwaj wodny na hel. Był jeszcze pijany a ja zła bo umawialiśmy się na ten wyjazd dużo wcześniej. Wpakowałam go pod prysznic no i pojechał. Spał całą drogę, na Helu od razu trzeba było mu zaaplikować tabletki przeciwbólowe i butlę wody ale dał radę. Nie ma lekko

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
A my dzisiaj mamy 3 z przodu
Tzn 399 DDŚ !
klask i:

Stary 2013-08-09, 10:36   #1057
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Widziałam na ich blogu.. mnie się zupełnie nie podoba.. Wole jakieś radosne klipy z plaży no i krótsze

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 10:37   #1058
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
A mnie się w ogóle nie podoba

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:38   #1059
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

ok nic sie nie stało, rozumiem, że sa dość odwazne i nie wszystkim musza się spodobać tylko teraz nie wiem co robić.... kupowac rozmiar większe z nadzieją że te ktoś ode mnie odkupi?
Mi się one bardzo podobają ale zwykle mam 40 więc boję sie że byłyby za małe
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:38   #1060
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
misia880, ana909 dziweczyny przecież ceny na salach są uzależnione od regionów w dużej mierze, nie mam co generalizować, ktoś na północy za 200zł może mieć wszystko w cenie, a na południu w skłąd tej ceny może nie wchodzić ciasto, napoje, owoce
dokładnie. Ja pamiętam jak na samym początku tu wpadłam, poczytałam o cenach sal, a potem poleciałam szukać u mnie i się okazało, że za 150 zł to ja mogę mieć wesele z poprawinami. A gdzie indziej za tyle samego wesela nie zrobią

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:38   #1061
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Może właśnie to są powody? Mama chciała żeby było tradycyjnie, jak ona sobie wymarzyła, a Wy chciecie wg swojego pomysłu, to chociaż jak pomaga kuzynce to czuje się pomocna, spełniona itd?
Może porozmawiaj z nią, wytłumacz że Ci przykro, ale też nie obstawaj twardo przy swoim, poproś o pomoc w czymkolwiek, w wyborze sukni, butów, zaproszen...
Właśnie była ze mną szukać suknię i myślałam, że już jest dobrze, bo wybrałam tę, przy której poleciały łzy, a tu po tygodniu znowu akcja.

Wcześniej jak rozmawiałyśmy, to powiedziała, że mamy rację, bo wolimy małe wesele a kasę wydać na budowę domu, bo warunków w sumie to nie mamy nigdzie (ja mieszkam z dziadkami, a u Tż jest 6 osób w domu).

Faktycznie pomagała, miała ochotę ok, ale mogłaby usłyszeć zwykłe "dziękuję" od nich, ale nic takiego nie było i to mnie wkurza najbardziej

Stary 2013-08-09, 10:39   #1062
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Dziewczyny idę ćwiczyć killera, trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela. Ale mi się nie chce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 10:41   #1063
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy!!!

Wlasnie przezywam cos w stulu "kryzysu slubnego"... Kocham go najbardziej na swiecie i nie chce byc w nikim innym, ale dopadly mnie jakies dziwne watpliwosci, przeczucia.... no masakra!!! Zdaje sobie sprawe, ze to chwilowe, no ale jesli nie??????????????
To może dziwne co powiem, ale ja też tak mam i w takich sytuacjach tłumaczę sobie że takie wątpliwości to norma ale czasy są jakie są, zawsze można się rozwieść... Oczywiście nie zakładam że tak będzie i zawsze będę robić wszystko aby wyjaśniać wszelkie spory, ale nigdy nie mów nigdy... Skonczyły się czasy gdy kobieta była zależna od męża a rozwód był prawie ukamienowaniem. Dzisiaj jestem pewna że TŻ to ten właściwy ale kto wie co będzie za 20 lat...

Stary 2013-08-09, 10:41   #1064
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć!

ana909
u no to nieźle xD mój ma tryb spania albo głupawki. Myślę, że warto z nim o tym pogadać...

misia880
przeczytałam Twoje menu i zaczęłam być głodna! dobrze, że już podpisałaś, zobaczysz, że dobrze wybrałaś

No widzisz jak Cię broni nawet po pijaku Cię kocha !! Dobra kobieta z Ciebie

Kasiulenkowo, kroooliczek89, ana909
gratulacje

velika
haha najwyżej się trochę przewietrzy

nasturcja1308
Możliwe, że coś takiego mamcia myśli sobie w głowie. Porozmawiaj z nią zawsze warto rozmawiać. Może nie wie, może miała inne wyobrażenie o ślubie i weselu? Warto ją o zdanie zapytać, może chce się czuć po prostu potrzebna. Moja jak się TŻ oświadczył była bardzo negatywnie nastawiona... uwierz mi.. a teraz? teraz kochany zięć! I już mi wyprawke do nowego domu robi na początku strasznie wtrącała się w ślub i wesele, a teraz dała nam wolną rękę i jak ostatnio kupiłam mały tort na spróbowanie i pytałam ją o zdanie była bardzo zadowolona bo w końcu coś z nią skonsultowałam, ale oczywiście nie dawałam wymuszać nic na sbie tylko na spokojnie i to był strzał w dziesiątkę !

moniczka_90
ładny

Dziewczyny mam problem z koleżanką, wtrąca się bez przerwy w mój ślub i wesele. Krytykuje to gdzie ślub gdzie wesele, nawet mi powiedziała, że sukienki co wybrałam są brzydkie (nie mówiłam jej, że juz kupiłam swoją bo przeciez jeszcze bardziej by wrzucała). Jeszcze wymusza na mnie, że chce myć moją świadkową i na panieńskim mi striptiz urządzić. W końcu stwierdziłam, że jej delikatnie powiem, że za bardzo się wtrąca... a ona? naskoczyła na mnie, zwyzywała mnie, rzekomo, że ja ludzi obgaduje (ona tak obgaduje, pisze mi czesto o takich rzeczach, o których wiedzieć bym nie chciała i ja tego nie komentuje... pisze "aha" albo "może"), że mi się w głowie przez ślub porabało. Jest mi strasznie przykro...
Stary 2013-08-09, 10:41   #1065
velika
Winter is coming

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam nie pozwalać TŻ-owi na wyjścia z kumplami. Tak samo jak nie wyobrażam sobie że on mi zabroni spotkań z koleżankami. Wiadomo, wszystko ma swoje granice, raz też spotkał się z kolegą i nie poszedł do pracy, powiedziałam mu wtedy że to nieodpowiedzialne itd, ale zrobił to tylko raz, takie rzeczy nie zdarzają się co tydzień. TŻ często też zasypiał w nocnych autobusach i budził się parę km od domu, po kilku takich akcjach kazałam mu dzwonić do mnie i rozmawiać całą drogę żeby nie zasnął, teraz tak robi zawsze.
A mój nie chce nigdy sam wychodzić Tyle razy chciałam, żeby gdzieś wylazł z kumplami, a ja z koleżankami, ale zawsze kończy się tak, że oni po 2 godzinach do nas dołączają.
Mi też się ten filmik nie podoba, ale ja jestem starej daty i nie ogarniam tych nowoczesnych wymysłów No inna sprawa jest taka, że mi się w ogóle nie podobają filmiki. Żadne ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:41   #1066
madziara889
Zakorzenienie

justynkie, czy mogę tez prosić o te zdjęcia ?

No i się dowiedziałam, że skoro teściu chce dostarczyć sporo dziczyzny kucharzowi na wesele to weźmie mniej- może około 80 zł za osobę
Niektórzy dziwnie podchodzą do tego, że będzie dziczyzna ale teściu, tz i mój szwagier są myśliwymi więc jak inaczej
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:41   #1067
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Dziewczyny idę ćwiczyć killera, trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela. Ale mi się nie chce

kciuki sa

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 10:42   #1068
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
patrzcie jaki ładny sweterek znalazłam ! http://allegro.pl/kremowe-bolerko-hm...455031367.html tyle, że nie jestem pewna rozmiaru
jedna z was zapytała czy nie chciałabym futerka, też mogę wypożyczyć z salonu ale średnio mi się podobają takie futerka
Bardzo ładny tylko że kolor kremowy...
Ja planuję białą suknię, ewentualne nakrycia zacznę szukać po kupnie sukni żeby kolory się nie gryzły

Stary 2013-08-09, 10:43   #1069
ana909
Erudycja

Cytat:

Mój też tak czasem ma ale tylko w stosunku do obcych ludzi. Nigdy nie powiedział złego slowa komuś z mojej rodziny ani przyjaciół. Jak cos to mówi mi co mu się nie podoba. Ale często komentuje innych, obcych ludzi, kiedyś barmance powiedział że jest tępą łychą jak kazała nam wyjść z lokalu bo zamykali, a my właśnie wrzucilismy żeton na bilard i nie chciała nam go oddać ani poczekać aż rozegramy partię...

Ja nawet nie wiem ile nam, zaraz chyba sprawdzę
EDIT: my mamy 309 dni, jeszcze 9 dni i bedzie równe 300 Ustawię przypomnienie w kalendarzu

noo w stosunku do mnie zazwyczj tez nic takiego nie robi, to jest cos na zasadzie"idzie czterech 20 latkow nocą przez stacje kiedy my tam stoimy, spojrzą się na nas a ten zaraz że krzywo i ze cwaniaki, ze on da im rade itp. bo to gowniarze i co to kto to z nim se moze..."
Nie rozumie ze moze i sa mlodsi ale jest i czterech... on sie wlasnie robi takim cwaniakiem, nie raz na dyskotece ktos sie wedlug niego krzywo spojrzal i juz robil sie zaczepny. Dziwie sie ze do tej pory nie dostal ani razu.
Stary 2013-08-09, 10:45   #1070
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Hej Witam sie z łóżka :P Ostatni dzień urlopu, weekend i w poniedziałek do pracy... Skończyło sie leniuchowanie

Gratuluję wszystkim PMkom z 9.08. ROKU do ślubu

Krooliczek, gratuluję 399 dni do ślubu My nauki robiliśmy na Kościelnej i też byliśmy zadowoleni A poradnię w Twojej parafii na Gieburowskiego Jedno spotkanie i zaświadczenie

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:46   #1071
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

a jakie ma krycie? mocne? ja mam dużo przebarwień na twarzy i zalezy mi na mocnym kryciu

zdecydowanie dobrze kryje

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:49   #1072
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A mnie się w ogóle nie podoba

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Widziałam na ich blogu.. mnie się zupełnie nie podoba.. Wole jakieś radosne klipy z plaży no i krótsze

Cytat:
na Fredry

a mi sie tak średnio podoba.
Ogólnie koncepcja super ale tylko dla młodych osób - powyżej 50 roku życia bym raczej tak ludzi nie zapraszała
no co Wyyy mi się podoba, choć mógłby być krótszy.. chwilami przewijałam bo mnie nudził, ale ich gra aktorska - na 5 i widać między nimi chemię
ale fakt, dla 50+ takie zaproszenie się nie nada..
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:52   #1073
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
witaj w klubie, moi dzisiaj też przyjeżdżają i zaraz lecę sprzątać

ja nie uznaję rozwodów, w Kościele zresztą takie pojęcie nie funkcjonuje

Ja używam Revlon Color Stay i jestem średnio zadowolona... Wg mnie jeśli chodzi o samo krycie to KOBO jest lepszy, ten w opakowaniu takim jak puder

Mam pytanko- czy miałyście na naukach jakiś egzamin? TŻ miał...
ja uznaje rozwody, zwlaszcza jesli ktos po slubie sie bardzo zmienia. Np mąz mojej mamy to calkiem inna osoba niz ten facet sprzed slubu. Wtedy go uwielbiałam, teraz nie odzywam się do niego od kliku lat.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
moj Tż ma bardzo glupich kolegow, jeden z ulicy dalej nie szanuje kobiet a faceta ktory wraca trzezwy i szanuje zdanie swojej narzeczonej do domu uwaza za pantoflarza. A Tż jest niestety bardzo podatny na wplywy innych, wiec jak z kims pije beze mnei to zawsze sie upija, chyba ze ma pozniej gdzies jechac samochodem.
Stary 2013-08-09, 10:53   #1074
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
no co Wyyy mi się podoba, choć mógłby być krótszy.. chwilami przewijałam bo mnie nudził, ale ich gra aktorska - na 5 i widać między nimi chemię
ale fakt, dla 50+ takie zaproszenie się nie nada..
Po prostu ta koncepcja mnie irytowała wręcz, tyle

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 10:53   #1075
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam wszystkie zdjęcia, powrzucałam linki w przeglądarke i się otworzyło wszystko, śliczne są. Moim zdaniem drugie najlepsze
Bardzo dziękuję Mi też się to drugie najbardziej podoba

Stary 2013-08-09, 10:55   #1076
ana909
Erudycja

Cytat:
To może dziwne co powiem, ale ja też tak mam i w takich sytuacjach tłumaczę sobie że takie wątpliwości to norma ale czasy są jakie są, zawsze można się rozwieść... Oczywiście nie zakładam że tak będzie i zawsze będę robić wszystko aby wyjaśniać wszelkie spory, ale nigdy nie mów nigdy... Skonczyły się czasy gdy kobieta była zależna od męża a rozwód był prawie ukamienowaniem. Dzisiaj jestem pewna że TŻ to ten właściwy ale kto wie co będzie za 20 lat...
Stary 2013-08-09, 10:59   #1077
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
O to już wiem co z tortem jak się zamawia z cukierni, dowożą tak? My na sali mamy tort za 70 zł/kg i wolę wtedy zamówić w sprawdzonej już cukierni za 50 zł/kg.. tylko nie wiedziałam jak go przetransportować
Sowa akurat dowiezie na salę, nie wiem jak inne w regionie. Musisz zapytać.

Stary 2013-08-09, 11:00   #1078
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć!

ana909
u no to nieźle xD mój ma tryb spania albo głupawki. Myślę, że warto z nim o tym pogadać...

Dziewczyny mam problem z koleżanką, wtrąca się bez przerwy w mój ślub i wesele. Krytykuje to gdzie ślub gdzie wesele, nawet mi powiedziała, że sukienki co wybrałam są brzydkie (nie mówiłam jej, że juz kupiłam swoją bo przeciez jeszcze bardziej by wrzucała). Jeszcze wymusza na mnie, że chce myć moją świadkową i na panieńskim mi striptiz urządzić. W końcu stwierdziłam, że jej delikatnie powiem, że za bardzo się wtrąca... a ona? naskoczyła na mnie, zwyzywała mnie, rzekomo, że ja ludzi obgaduje (ona tak obgaduje, pisze mi czesto o takich rzeczach, o których wiedzieć bym nie chciała i ja tego nie komentuje... pisze "aha" albo "może"), że mi się w głowie przez ślub porabało. Jest mi strasznie przykro...
koleżanka na bank zazdrości Ci ślubu , to częsta reakcja w takim przypadku olej ją jeśli będzie zbyt chamska.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A mój nie chce nigdy sam wychodzić Tyle razy chciałam, żeby gdzieś wylazł z kumplami, a ja z koleżankami, ale zawsze kończy się tak, że oni po 2 godzinach do nas dołączają.
Mi też się ten filmik nie podoba, ale ja jestem starej daty i nie ogarniam tych nowoczesnych wymysłów No inna sprawa jest taka, że mi się w ogóle nie podobają filmiki. Żadne ;]
Mój TŻ też nie lubi sam wychodzić, jak go raz wygoniłam to wrócił po godzinie, nawet sam do rodziców nie chce jeździć

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:01   #1079
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

dziewczyny niedługo spadam do pracy ale przyszłam się pochwalić ze został nam ROK do ślubu :
Gratki

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Bawcie się dobrze

Niektórzy to mają nawalone we łbie

ale słodziak
Witam was moje drogie w ten piękny deszczowy dzień. Dwie burze były
A mój chłop ma dziś wychodne, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy idzie gdzieś beze mnie I jeszcze muszę go w nocy odebrać, bo jedzie do miasta 30 km od naszego. No chyba, że mnie czymś w☠☠☠☠i, to będzie zapierdzielał na piechotę Aż dziwnie tak spędzić piątek samej i w dodatku na trzeźwo :
A kto Ci każe być na trzeźwo? ja czasami pije sama

Cytat:
pierwszy i ostatni raz kiedy pozwolilam swojemu Tżtowi pojsc z kolegą na piwo (ja poszłam osobno z kolezanką) był poważnym błędem. Tak sie upił ze musialam po niego jechac i na dodatek nie poszedł nastepneg dnia do pracy bo nie byl w stanie... no i zostal zwolniony mimo urlopu na żądanie :P a 2 tyg pozniej ja rowniez wyleciałam bo sie nei zgadzalam z ta decyzja szefostwa.
No to faktycznie

Cytat:
A my dzisiaj mamy 3 z przodu
Tzn 399 DDŚ !:
Gratulacje

Cytat:
pochwalę sięęę

365 dni do ślubu

jeśli za rok będzie taka pogoda to umrę
Gratki

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

co to są te % przy daniach? Menu bogate, ale szampan, napoje, owoce i ciasta powinny jednak już w tym być za tą cenę..
Dokładnie, dużo zależy od regionu. Na śląsku naprawdę jest drogo, dlatego Wam zazdroszcze tych cen moja wymarzona sala bierze za wesele 300-330 zł a za przyjęcie 250zł a jest bez alkoholu, ciast, tortu, napojów, owoców także te 200zł od Misi to i tak jeszcze nienajgorzej

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
patrzcie jaki ładny sweterek znalazłam ! http://allegro.pl/kremowe-bolerko-hm...455031367.html tyle, że nie jestem pewna rozmiaru
jedna z was zapytała czy nie chciałabym futerka, też mogę wypożyczyć z salonu ale średnio mi się podobają takie futerka
Ładny ten sweterek, ale w ogóle Cie nie ogrzeje ja bym zainwestowała w jakiś kaszmirowy na przyklad

Cytat:

ok nic sie nie stało, rozumiem, że sa dość odwazne i nie wszystkim musza się spodobać tylko teraz nie wiem co robić.... kupowac rozmiar większe z nadzieją że te ktoś ode mnie odkupi?:
Moim zdaniem krycie ma dość mocne, ale ja jeszcze stosuje razem z podkładem korektor i puder prasowany z Max Factora wtedy krycie jest genialne!
A buty wystaw na all

Cytat:
Mam podobne zdanie ja też czasami mam wątpliwości, a zaraz potem wiem, że nie mogłam trafic lepiej i teraz może być fajnie, ale nikt nigdy nie wie co będzie za 10-20 lat choć każda chyba marzy żeby się zestarzeć ze swoim Tżtem

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć!

ana909

misia880
przeczytałam Twoje menu i zaczęłam być głodna! dobrze, że już podpisałaś, zobaczysz, że dobrze wybrałaś

No widzisz jak Cię broni nawet po pijaku Cię kocha !!Dobra kobieta z Ciebie

Kasiulenkowo, kroooliczek89, ana909
gratulacje

velika
haha najwyżej się trochę przewietrzy

nasturcja1308
Możliwe, że coś takiego mamcia myśli sobie w głowie. Porozmawiaj z nią zawsze warto rozmawiać. Może nie wie, może miała inne wyobrażenie o ślubie i weselu? Warto ją o zdanie zapytać, może chce się czuć po prostu potrzebna. Moja jak się TŻ oświadczył była bardzo negatywnie nastawiona... uwierz mi.. a teraz? teraz kochany zięć! I już mi wyprawke do nowego domu robi na początku strasznie wtrącała się w ślub i wesele, a teraz dała nam wolną rękę i jak ostatnio kupiłam mały tort na spróbowanie i pytałam ją o zdanie była bardzo zadowolona bo w końcu coś z nią skonsultowałam, ale oczywiście nie dawałam wymuszać nic na sbie tylko na spokojnie i to był strzał w dziesiątkę !

moniczka_90
ładny

Powiedz tej kolezance prosto z mostu i ja w ogóle o ślubie bym z nią nie gadała

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:02   #1080
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
justynkie, czy mogę tez prosić o te zdjęcia ?
Linki do zdjęć poniżej. Nie chciałam wklejać gotowych zdjęć na forum ale jak obczaiłam wrzucanie zdjęć na imageshack to linki moga być i tu

Od razu mówię, zdjęcia nie miały być pozowane, miało być po prostu naturalnie, stoimy, trzymamy kartki, tyle. W naszym wykonaniu wszelkie pozy, miny, gesty, wyszłyby nienaturalnie i wręcz komicznie

http://imageshack.us/photo/my-images/687/2mp3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/202/44rw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/7/cnlx.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/24/btf2.jpg/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości