|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
wlasnie sprawdzilam, ze u nas wczoraj minelo 6 miesiecy od zareczyn!!
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
u mnie 15 sierpnia będą 2 lata.........
|
|
#1294 | |||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
bo uzywam dwie-trzy pompki
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dermatolog stwierdziła, że mam łojotok duży, dostałam epiduo i rozex, pimafucort i jeszcze coś tam...ale na włosy nic ;-/
|
|
#1296 |
|
Erudycja
|
moja z wyprzedazy
jestes z moich okolic
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Tak Was czytam dziewczyny i uswiadamiam sobie, ze ja właściwie nie mam żadnych problemów jesli chodzi o skóre i wlosy. Włosy od zawsze mam geste, niezbyt duzo z nimi robie, a i tak są wdobrej kondycji. Nie miałam nigdy trądziku (jakieś pojedyncze wypryski ewentualnie), czasami własnie cos mi wyskoczy, ale szybko schodzi ale mimo wszystko o skore twarzy bardzo dbam, czesto robie peelingu, maseczki, parówki..od kiedy pamiętam, zaczełam jeszcze w szkole podstawowej ale skóre generalnie mam bardzo gładką. Nie jestem jedynie zadowolona z paznokci, ktore maja brzydki kształt (małe i kwadratowe), no i mam celulitit spory i ciezko mi z tym walczyć
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Pocieszyłyście mnie, że nie tylko mi wypadają kłaki, ehh, niesforne ;ppp
Miałam koszmar ślubny. Boooże, teraz dopiero wiem jaka to masakra A więc śnił mi się ślub :P Na początku wszystko było ok, po mszy jechaliśmy do autem i dopiero jak jechaliśmy to było słychać marsza Mendelsona Jechaliśmy autem i słyszeliśmy muzykę z kościoła :PP Ale ok :P Potem było wesele i dosłownie NIKT się nie bawił, cały parkiet był pusty, a DJ-a nie było... Także przy stołach siedziało bardzo mało osób, a na stołach było bardzo mało jedzenia, jakieś resztki (pominę już, że sala wyglądała zupełnie inaczej niż w rzeczywistości :P jedyne co było wspólne to osobna sala do tańczenia i osobna do siedzenia :P). Ale najlepsze było to, że byłam na tym weselu sama, bez TŻ-ta. Szukałam go i szukałam, w końcu znalazłam i mówię, że musimy iść tańczyć, bo w ogóle gości nie ma, nie wiadomo gdzie goście, ani nie siedzą przy stołach, ani nie tańczą. A TŻ do mnie w tym śnie, że on musi się najpierw spooooro upić, bo on na trzeźwo tańczyć nie będzie (i poszedł z jakimś gościem pić). A tak normalnie to on tańczy spokojnie na trzeźwo :P Zostałam sama, jakieś pojedyncze osoby siedziały przy stołach, w końcu usiadłam i płakałam, wręcz ryczałam, że tak długo przygotowywałam wesele, ponad 2 lata, a taki niewypał i że co ja teraz napiszę w relacji na forum, że będziecie mi wszystkie współczuć :PPP I się obudziłam :PMasakra Zaczynam rozumieć, że ślubem naprawdę można się stresować i to właśnie nie tym, czy się chce być z tą wybraną osobą, ale właśnie tą całą imprezą, weselem, czy wszystko będzie tak jak chcemy...
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chcę od strony hormonów sprawdzić, bo to nie jest normalne, żeby wciąż było coraz gorzej, pomimo dbania, zażywania suplementów, wcierek itp. Dziwne, że na włosy nic nie poleciła. A kiedy masz jakąś kontrolę? |
|
|
|
|
#1300 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
epiduo nie leczy tylko zwalcza objaw w postaci krost.... jest bardzo dobre ale nie powstrzymuje nowych krost od pojawiania się...
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale cóż to się nie robi dla urody ;p poszłam z takim problemem jak Ty wypadające włosy, trądzik a wyniki w normie, w trakcie badań co prawda wyszło co innego ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego z wypadającymi włosami radze sobie vichy dercos pomaga ale za nim go wypróbowałam to wiele innych kosmetyków tego typu też testowałam co dawały efekt tylko przy używaniu. Na wypadnie polecam też dermene. Przy szamponach na wypadanie strasznie włosy się przesuszają więc trzeba się ratować maskami i odżywkami. Jak sprawdza się na Tobie epiduo, czytałam o nim troszke i zachwalaja go? Kiedyś robiłam kuracje 5 miesięczną antybiotykiem po którym wszystko wróciło ale organizm dostał swoje, nie polecam nikomu brania tabletek na pryszcze bo potem nie ma się gwarancji, że wszystko przejdzie a niszczy się organizm. Wiadomo każdy się ratuje jak może ![]() Ostatnio zauważyłam, że bardzo znaczny wpływ na cere ma dieta to co jemy, zawsze uwielbiałam tzw "złe" jedzenie ostatnio się pilnuję i zauważyłam lekką poprawę
Edytowane przez kuli1986 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:47 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
to ja mam kilka problemow na raz, o ile wlosy są całkiem do zniesienia (jest ich tak srednio, troche wypadają, troche sie rozdwajają, bardzo się odsztalcają), o tyle od mlodzienczych lat meczylam sie z tradzikiem, wyższą wagą, celulitem itp. Teraz juz trądziku nie mam ale cera i tak pozstawia zbyt wiele do zyczenia. Z waga jest gorzej niz pare lat temu ale lepiej niz 2 lata temu. a celulit jaki byl taki jest, moze to od slodyczy.
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech popróbuje różnych aptecznych specyfików, może to opóźni proces łysienia. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:14 |
|
|
|
|
#1304 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
kochane problem mam...
ktoś zapytał mnie co chcielibyśmy na prezent slubny do kwoty 350 zł i nie mam pojecia co wymyslić... to taka dziwna kwota że nie da się wybrać czegoś pożądnego a mniejsze prezenty są w granicach 150 zł.... co byście chcialy na moim miejscu?
|
#1306 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Po ojcu odziedziczyl tez niestety nocne pocenie się, zwlaszcza skory głowy. Jane poduszki (nowe!) juz po 3 miesiacach byly pożółkłe i nie da ich doprac ;/
|
|
#1307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potrzebne Ci są kawałki tasiemki w trzech długościach i klej introligatorski najlepiej taki magic czy magik , dobrze wiąże i co najważniejsze po wyschnięciu robi się przezroczysty , sklejasz ze sobą końce dwóch dłuższych tasiemek tak aby powstały Ci dwie tak jakby obrączki, spaszczasz, naklejasz jedną na drugą a środek obwijasz trzecim kawałeczkiem, łączysz z tyłu w miejscu gdzie będzie przyklejone do np kartki czy ewentualnie zaproszenia. Ozdabiasz diamencikiem lub pearlpenem czyli taką perełką w płynie. Ja takich kokardek mam do zrobienia od groma do swoich zaproszeń, ale jak się poprzycina hurtem tasiemki i taśmowo później tylko skleja , to idzie migusiem
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:23 |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ogladam nasze zdj sprzed 2 lat, to od razu rzuca mi sie w oczy, ze miał wiecej wlosow. niech jeszcze rok wytrzyma do slubu, a potem niech sie juz dzieje co chce ![]() on twierdzi ze albo przeszczep wlosow zrobi albo po slubie sie ogoli do lysa
|
|
|
#1310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wiem że nie chce żadnych sprzetów AGD bo kuchnie to bedziemy własną robić za jakies 3 lata dopiero...---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
tylko nie ma tego kikuta na przodzie czoła, bo też już mju wypadły stamtąd
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to super praktyczne urządzenie dla mnie. W tej cenie mozna kupić też super żelazko, jakiś sredni odkurzacz, zestaw sztuccow, albo zastawa stolowa (mi sie nawet takie za 200 podobaja), czy jakies garnki tefal inginio na przyklad, albo jakis komplet czajnik i opiekacz. No troche jest tych prezentow do 350 zł ![]() A jak nie chcesz nic do kuchni to moze to byc komplet eleganckiej pościeli i na przyklad pled
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:34 |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko byc im musiala pokazac jaka Ci sie podoba ja bym np nie pogardziła tez karta do Ikei zaladowama na te 350 zł
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:36 |
|
|
|
|
#1315 |
|
Erudycja
|
mozna dołączyć do kalendarza moje daaaane poznanianko?
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2013-09-21 o 21:19 |
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc nie wiem, bo sama jeszcze go nie używałam. dziewczyny na tym wątku go polecały jakiś czas temu
ja wypróbuję go dopiero we wrześniu, jak pójdę na wesele kuzyna ![]() Cytat:
jasne, że tak ja chyba też niedługo znowu zacznę brać Cytat:
może za to 350 zł niech wam kupią taki bon podarunkowy do jakiejś lepszej restauracji? albo np. fajniejszą pościel, albo jakiś designerski dodatek do mieszkania
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Gonicie jak szalone Piękne!
Ja tu sobie wybyłam na zakupy a tu tyle stron! Kupiłam muślinową spódnicę asymetryczną i bluzeczkę ![]() A i powiem Wam, że skusiłam się na ten balsam pod prysznic z Nivea- moja opinia: super nawilżenie! Tak jakbym się posmarowała zwykłym blsamem, ale nie jestem tłusta! Panna Izabela, pysia1987 , justynkie, Verunka Dziękuję wam za pocieszenie... poczułam się okropnie.. ja ani jej się nie chwalę, zapytała to powiedziałam... pretensje o wszystko nawet o to, że ślub nie jest w większym mieście tylko na wsi........ na wszystko patrzy pod siebie a nie jak mojej rodzinie wygodniej. U mnie i TŻ są zmotoryzowani a dla przyjaciół tez mam transport a ta wielce obrażona, że to bus a nie autokar!Zablokowała mnie na fb - wielka obraza justynkie No to ciekawei z tą siostra po części wiem co czujesz to boli, ale im mniej wie tym może lepiej- mniej gadania.http://img7.imageshack.us/img7/7640/cnlx.jpg to najbardziej mi się podoba misia880 Mój tata też tak ma Masz cudne włosy ![]() myboyismine Ostatnio na weselu przed oczepinami był konkurs szansy na sukces xD na płycie młodzi będą mieli jak śpiewam solo xD czekooczekolada ładna suknia! ale biel to biel no nie? ![]() Opiumalfa Może chciała namówić Cię na droższą... niezbyt miłe zachowanie. Moim zdaniem nie powinna mówić Ci na ty tylko per Pani. monikkad to juz znasz ból koszmarów ślubnych! Piona hehe też stresu nie odczuwałam do momentu koszmaru... ale to tylko sen Sen mara Bóg wiara hehe
|
|
#1318 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
stawialabym na odkurzacz z filtrem wodnym, sama na taki poluje wyciskarke do owocow np firmy HB, blender z calym osprzętem, dobre zelazko tez wchodzi w gre i szeroki stol do prasowania. Co wiecej... tablet bylby tylko dla mojego M bo marudzi ze by chcial :P
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie strasznie podobaja takie "skladane" 3 częściowe, taki albo taki ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
śnieżnobiała
|
|
|
#1320 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

cały czas mi lecą od bardzo długiego czasu...za każdym razem mam łzy w oczach. Stosuję sesę, wcierki ...ale to tylko trochę ogranicza...a wypadanie nigdy mi się nie kończy.

Weź mniejszą na początek, nie wiadomo, czy ci podpasuje. Ja mam swoje 15 ml już prawie rok i jeszcze nie zużyłam do końca...