Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 15:46   #1321
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

wiem! co bym chciała anigdy bym sobie nie kupiła - takie żelazko parowe - takie jak mają w sklepach - drogie to to?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:50   #1322
ana909
Erudycja

czekoczekolada to się nazywa tryptyk moj od roku czeka na zawieszenie przez mojego narzeczonego... http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDEQrQMwAw

ten jest podobny do mojego tylko moj ma jeszcze zieleń... ma bardziej zywe kolory, moze zaraz znajde :P
Stary 2013-08-09, 15:54   #1323
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kochane problem mam...
ktoś zapytał mnie co chcielibyśmy na prezent slubny do kwoty 350 zł i nie mam pojecia co wymyslić... to taka dziwna kwota że nie da się wybrać czegoś pożądnego a mniejsze prezenty są w granicach 150 zł.... co byście chcialy na moim miejscu?
Sprzęty AGD wyrzuć od razu. Jeśli przez 3 lata będziecie korzystać ze sprzetów rodziców, Wasze będą stały w kącie, minie gwarancja i później może sie okazać że po miesiącu coś się popsuje i nie bedzie sensu tego naprawiać.

Za 350 zł można kupić:
- super pościel z jakąś narzutą, ale szczerze to nie wiem czy pod taką pościelą wyspię się bardziej niż pod tą za 100 zł
- fajny gadżet do domu o którym zawsze marzyłaś a który wydaje Ci się zbyt drogi żeby go kupić - mi się podobają różne designerskie misy do owoców które kosztują prawie 200 zł a nie ma tanszych podrobek
- bon podarunkowy IKEA lub do innego fajnego sklepu - za 350 zł kupisz wiele przydatnych gadżetów które spokojnie mogą stać w kącie bez obaw o zniszczenie czy gwarancję
- weekend w hotelu - moi znajomi dostali taki prezent i byli zachwyceni bo po tej całej gorączce ślubnej byli zmęczeni i spłukani żeby sobie zafundować taki relaks, a w podróż poślubną wybierali się sporo później

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:55   #1324
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
wiem! co bym chciała anigdy bym sobie nie kupiła - takie żelazko parowe - takie jak mają w sklepach - drogie to to?
mówiłam żelazko ! :P
zależy jakie, są za 100, a są i za 800 jak nie więcej. Możesz powiedzieć, żeby Ci kupili do tych 350, jakies lepsze będzie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
czekoczekolada to się nazywa tryptyk moj od roku czeka na zawieszenie przez mojego narzeczonego... http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDEQrQMwAw

ten jest podobny do mojego tylko moj ma jeszcze zieleń... ma bardziej zywe kolory, moze zaraz znajde :P
śliczne !!
tez o takim marze ! kiedyś

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 15:56   #1325
ana909
Erudycja

Cytat:
z rzeczy ktore bym chciala a raczej sobie nie kupie to thermo mix :P 3000-4000zł :P

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:02
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:57   #1326
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Panna Izabela, pysia1987 , justynkie, Verunka

Dziękuję wam za pocieszenie... poczułam się okropnie.. ja ani jej się nie chwalę, zapytała to powiedziałam... pretensje o wszystko nawet o to, że ślub nie jest w większym mieście tylko na wsi........ na wszystko patrzy pod siebie a nie jak mojej rodzinie wygodniej. U mnie i TŻ są zmotoryzowani a dla przyjaciół tez mam transport a ta wielce obrażona, że to bus a nie autokar!

Zablokowała mnie na fb - wielka obraza Przeprowadziła się do Wawy i uważa, że moje miasto to zadupie... przykre. A ja na wsi będę mieszkać i mnie to odpowiada.

justynkie
No to ciekawei z tą siostra po części wiem co czujesz to boli, ale im mniej wie tym może lepiej- mniej gadania.

http://img7.imageshack.us/img7/7640/cnlx.jpg to najbardziej mi się podoba
Dzięki za opinie o zdjęciu, znowu wygrywa kapelusz

Co do siostry, im mniej wie tym lepiej bo jak wie za dużo to wymyśla nowe bajki.
Przykład: była u nas kiedyś, rozmawialiśmy o ślubie, wygadaliśmy się że chcemy obrączki z odciskiem ale one są droższe, nawet do 3000 zł. Wróciła do domu i powiedziała rodzicom że chcemy obrączki po 3ooo zł za sztukę
Jakbyśmy nic nie mówili to sama nie wpadłaby na to zeby tak powymyślać.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:57   #1327
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

czekooczekolada

i fajnie moja jest ivory bo niestety w śnieżnym wyglądam jak trup hehe ale nie narzekam byle nie róż!

ana909

Wiadomo, że każdy woli co chce... ale ja nie neguję tego czy ktos woli wieś czy miasto. A ona uważa, że ludzie ze wsi są gorsi... i tekst,że czym ja będę jeździć! Że mój LBN mega zadupie itd. Każde miasto ma swój urok, ale każdy szuka swojego miejsca na ziemi byle wybrał sobie coś pięknego. Kocham wieś. Na wsi zawsze wakacje spędzałam, na weekendy jeżdże gdzie? Na wieś! Wypić prawdziwe mleko, zjeść jajek od kur z wolnego wybiegu, pójść do sąsiadów i wykopać ziemniaki na ognisko, chodzić godzinami po lesie na grzyby i jagody... Fajnie masz cisza spokój... marzę o takim miejscu... życzę Ci chociaż fajnych sąsiadów! U nas sąsiedzi po obu stronach... ale północ i południe pola i widok na stadninę koni w oddali z laskiem w tle...

co do tryptyku planuje sobie kupić płótno i coś takiego na ścianę namalować lub na gołej ścianie po prostu jakies kwiaty czy cos. Póki co weny brak.

swiat_katarzyny

Nie mam pojęcia czy drogie ale........ super! Babcia TŻ ma takie bo była krawcową... super sprawa!
Stary 2013-08-09, 15:58   #1328
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Tobie chodzi o takie stojące? jak pracowałam w Promod to czesto nawet sobie do pracy przynosilam jakas trudna do wyprasowania kiecke i prasowalam bo takie zelazka sa rewelacyjne i jak zaslony nimi rewelacyjnie prasuje nie wiem gdzie mozna takie kupic, ale jak nam. Sie zepsulo to zamawialismy z Francji i cos kolo 700zl kosztowalo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:00   #1329
tinyheart
Rozeznanie

Dziewczyny wróciłam od fryzjerki. TŻtowi tak spodobała sie fryzura, że zmusił mnie do zrobienia zdjęcia. Ponieważ od anty wypadają mi włosy dostałam ampułki, jak któraś chce to mogę napisac jakie ale teraz mi się nie chce iść do łazienki i sprawdzać :P do mycia włosów poleciła mi Radicol, i odradziła Gliss Kur mówiąc to co swiat_katarzyny pisała. Będę jeszcze szła na kreatynę. A no i moja wspaniała fryzjerka prześle mi stronkę z fryzurami ślubnymi, podzielę się ją jeżeli chcecie. Mówiła, że były tam mega fajne

ana909 Ta suknia wygląda na Tobie milion razy lepiej niż na modelce!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:05   #1330
Ad rem
Zadomowienie

Uff co ja się Was naszukałam... nie było mnie od poniedziałku i nie wiem czy zdążę wszystko nadrobić, bo wprost padam z nóg...10 godz w pociągu, 3 w autobusie... nie ma to jak wakacje!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:07   #1331
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

justynkie

Przekręca ostro fakty ... moja mama nic rodzinie nie mówi. Bo mają jakieś sapy, że my juz sobie załatwiamy ślub a oni się nie znają (rodzice)... Więc zasada: im mniej wiedzą tym lepiej. Będą mieli gadania po ślubie i weselu. Moja siostra jest bardzo za mną za to babcię mam wredną i rozgaduje po rodzinie więc im mniej wie tym lepiej

tinyheart
Radical używam...

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:08
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:07   #1332
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Katarzyna, o takie chodzi nie? ale tanszego nie znalazlam

Edit: jednak znalazlam klik

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:11
Stary 2013-08-09, 16:10   #1333
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
czekooczekolada

i fajnie moja jest ivory bo niestety w śnieżnym wyglądam jak trup hehe ale nie narzekam byle nie róż!

ana909

Wiadomo, że każdy woli co chce... ale ja nie neguję tego czy ktos woli wieś czy miasto. A ona uważa, że ludzie ze wsi są gorsi... i tekst,że czym ja będę jeździć! Że mój LBN mega zadupie itd. Każde miasto ma swój urok, ale każdy szuka swojego miejsca na ziemi byle wybrał sobie coś pięknego. Kocham wieś. Na wsi zawsze wakacje spędzałam, na weekendy jeżdże gdzie? Na wieś! Wypić prawdziwe mleko, zjeść jajek od kur z wolnego wybiegu, pójść do sąsiadów i wykopać ziemniaki na ognisko, chodzić godzinami po lesie na grzyby i jagody... Fajnie masz cisza spokój... marzę o takim miejscu... życzę Ci chociaż fajnych sąsiadów! U nas sąsiedzi po obu stronach... ale północ i południe pola i widok na stadninę koni w oddali z laskiem w tle...

co do tryptyku planuje sobie kupić płótno i coś takiego na ścianę namalować lub na gołej ścianie po prostu jakies kwiaty czy cos. Póki co weny brak.

swiat_katarzyny

Nie mam pojęcia czy drogie ale........ super! Babcia TŻ ma takie bo była krawcową... super sprawa!
sasiedzi moze spoko ale babcia Tżta skutecznie wszystkich odstraszyła :P wiec nie znam ich tak na prawde :/ nooo teraz na przeciw nas sie buduja wiec konczy sie widok z balkonu na łąke :/ chociaz moze tylko dzialke postawia a pobuduja sie za nascie lat.... ja osobiscie tak wsi nie lubiezeby łazic za grzybami czy cos ale ten spokoj mi sie podoba... M to wogole szaleje za naturą, lubi a to sliwki pozrywac, a to w ogrodku pokopac. Ze mnie za duzy leń jest - ja wypoczywam lezac i czytajac ksiazke, on fizycznie (czasem to powod do klutni)

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam od fryzjerki. TŻtowi tak spodobała sie fryzura, że zmusił mnie do zrobienia zdjęcia. Ponieważ od anty wypadają mi włosy dostałam ampułki, jak któraś chce to mogę napisac jakie ale teraz mi się nie chce iść do łazienki i sprawdzać :P do mycia włosów poleciła mi Radicol, i odradziła Gliss Kur mówiąc to co swiat_katarzyny pisała. Będę jeszcze szła na kreatynę. A no i moja wspaniała fryzjerka prześle mi stronkę z fryzurami ślubnymi, podzielę się ją jeżeli chcecie. Mówiła, że były tam mega fajne

ana909 Ta suknia wygląda na Tobie milion razy lepiej niż na modelce!

haha nie mowisz tego tylko z sympati? Modelka to bardzo ladna i zgrabna kobieta gdzie mi tam do niej...
Stary 2013-08-09, 16:11   #1334
Atomoowka
Wtajemniczenie

Witam serdecznie wszystkie PM 2014
Czy można dołączyć?
Do tej pory pisałam z PM2015 ale jako, ze termin został przyśpieszony chciałabym też zz Wami popisać i się powspierać.
Można dołączyć?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:13   #1335
czekooczekolada
Zakorzenienie

namisek1990 - mi sie wydaje ze w biel mi bedzie pasowac, mam karnacje taka posrednia, bardziej ciemna niz jasna i ciemna oprawe oczu, brwi, rzesy, i ciemne wlosy. jakbym miala jasna cere, to by pewnie biel nie przeszla

odnosnie wsi, to ja mieszkam na wsi i nie czuje sie z tego powodu gorsza a wrecz przeciwnie, ciesze sie z tego i z TŻ planujemy mieszkac tez u mnie, na wsi. Chociaz to nie taka typowa wies - cisza spokoj krowy konie, żeby spotkać krowe to nie wiem, może jedną na całą wieś by znalazł mam do miasta 0,5 km, ale przynajmniej mam swoje grządki i jedzonko i las niedaleko i rzeczke za domem

tinyheart - daj zdjęcie !

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Czy można dołączyć?
Do tej pory pisałam z PM2015 ale jako, ze termin został przyśpieszony chciałabym też zz Wami popisać i się powspierać.
Można dołączyć?
witaj kiedy sie pobieracie ? Ile macie lat? Długo jestescie ze soba ? Opowiedz coś

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:14
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:13   #1336
ana909
Erudycja

Cytat:
Czy można dołączyć?
Można dołączyć?
jasne ;p opowiadaj o was
Stary 2013-08-09, 16:14   #1337
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tysiak85 Pokaż wiadomość
jeśli już znalazłaś to sorki za nadgorliwość, ale jeśli nie tooooo
potrzebne Ci są kawałki tasiemki w trzech długościach i klej introligatorski najlepiej taki magic czy magik , dobrze wiąże i co najważniejsze po wyschnięciu robi się przezroczysty , sklejasz ze sobą końce dwóch dłuższych tasiemek tak aby powstały Ci dwie tak jakby obrączki, spaszczasz, naklejasz jedną na drugą a środek obwijasz trzecim kawałeczkiem, łączysz z tyłu w miejscu gdzie będzie przyklejone do np kartki czy ewentualnie zaproszenia. Ozdabiasz diamencikiem lub pearlpenem czyli taką perełką w płynie. Ja takich kokardek mam do zrobienia od groma do swoich zaproszeń, ale jak się poprzycina hurtem tasiemki i taśmowo później tylko skleja , to idzie migusiem
Cytat:
sasiedzi moze spoko ale babcia Tżta skutecznie wszystkich odstraszyła :P wiec nie znam ich tak na prawde :/ nooo teraz na przeciw nas sie buduja wiec konczy sie widok z balkonu na łąke :/ chociaz moze tylko dzialke postawia a pobuduja sie za nascie lat.... ja osobiscie tak wsi nie lubiezeby łazic za grzybami czy cos ale ten spokoj mi sie podoba... M to wogole szaleje za naturą, lubi a to sliwki pozrywac, a to w ogrodku pokopac. Ze mnie za duzy leń jest - ja wypoczywam lezac i czytajac ksiazke, on fizycznie (czasem to powod do klutni)

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

haha nie mowisz tego tylko z sympati? Modelka to bardzo ladna i zgrabna kobieta gdzie mi tam do niej...

E tam może i ładna jest ale na Twoich zdjęciach było widać więcej emocji i dlatego wyglądasz w niej o milion razy lepiej! Nie mówię tego tylko z sympati

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 16:16   #1338
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Czy można dołączyć?
Można dołączyć?
Witamy

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:16   #1339
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O widzisz. Ja od dermatologa się nabrałam rzeczy na włosy, nawet 2 serie zastrzyków, ale nic nie pomogło i jakoś już jej nie ufam...

Teraz chcę od strony hormonów sprawdzić, bo to nie jest normalne, żeby wciąż było coraz gorzej, pomimo dbania, zażywania suplementów, wcierek itp.

Dziwne, że na włosy nic nie poleciła. A kiedy masz jakąś kontrolę?
24 września

Cytat:
epiduo nie leczy tylko zwalcza objaw w postaci krost.... jest bardzo dobre ale nie powstrzymuje nowych krost od pojawiania się...
Ja mam syf pod skórą i mam epiduo żeby to wyciągnąć, do tego mam rozex, który mieszkam z pimafucortem i czymś tam jeszcze.
Pryszcze mam od tego, że mi się skóra mocno przetłuszcza.
Ja na twarzy zwykle mam 4-5 pryszczy, teraz stosuję epido i widzę, że powoli to co tam jest pod skórą wychodzi na światło dzienne

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Rok temu też byłam u endokrynologa prywatnie, zlecił mi badania hormonów i nie tylko za które zapłaciłam bagatela 350zł, przy kasie to ludzie w kolejce na mnie jak na wariatke co ja za badania robie hehe
no ale cóż to się nie robi dla urody ;p

poszłam z takim problemem jak Ty wypadające włosy, trądzik a wyniki w normie, w trakcie badań co prawda wyszło co innego ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego

z wypadającymi włosami radze sobie vichy dercos pomaga ale za nim go wypróbowałam to wiele innych kosmetyków tego typu też testowałam co dawały efekt tylko przy używaniu.
Na wypadnie polecam też dermene. Przy szamponach na wypadanie strasznie włosy się przesuszają więc trzeba się ratować maskami i odżywkami.

Jak sprawdza się na Tobie epiduo, czytałam o nim troszke i zachwalaja go?
Stosuję dopiero 2 tydzień więc ciężko powiedzieć, zauważyłam, że powoli wychodzi to co siedzi pod skórą.
Nie mam żadnego podrażnienia, nie łuszczę się ale prócz tego mam Rozex (tam jest metronidazol).
Stosowałam kiedyś dermenę i nic, brałam różne suplementy i nic...serio ja w ciągu kilku lat przetestowałam dużo rzeczy. Najlepiej działają na mnie jakies naturalne rzeczy jak wcierki z łopianem, olejek sesa itd

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

tak naprawdę to może być problem hormonalny, genetyczny itp. także nie zawsze same kosmetyki pomogą... masz jakieś problemy zdrowotne?
No ponoć z hormonami wszystko gra ;-/ także nie wiem....

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:17   #1340
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
E tam może i ładna jest ale na Twoich zdjęciach było widać więcej emocji i dlatego wyglądasz w niej o milion razy lepiej! Nie mówię tego tylko z sympati

dobrze a nawet slicznie to BEDZIE W DNIU SLUBU haha smialam sie do Tżta ze poslubi piękną kobietę a dzien pozniej sie rozczaruje :P
Stary 2013-08-09, 16:19   #1341
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Czy można dołączyć?
Można dołączyć?

Witaj

Laski jadę do chirurga zaraz bo będzie oglądał moje pieprzyki i zdecyduje które trzeba wycinać, może wytnie od razu a może każe się umawiać...nie wiem jeszcze. Mam jeden płaski pod stanikiem, akurat tam gdzie są fiszbiny, zauważyłam, że pociemniał i pewnie będzie do usunięcia bo właśni przez niego dermatolog dał mi skierowanie.

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:22   #1342
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dzięki za powitanie.
Trochę o Nas. Jak widać mieszkamy w Warszawie, mamy obydwoje po 26 lat. Razem jesteśmy 5 lat, mieszkamy ze sobą od dwóch.
Mamy synka Aleksandra, małego rozrabiakę niespełna 1,5 rocznego.
Co jeszcze?
TŻ pracuje, ja siedzę w domu i opiekuję się synkiem.
Jesteśmy szczęśliwi i uwaga..... niezaręczeni haha.
Ślub jak pisałam miał być w 2015 ale ze względu na mojego tatę przełożony został na 2014 na czerwiec.
Dokładnie chcielibyśmy pobrać się 28.06.2014.
Co do amego ślubu i wesela- nie mamy jeszcze nic ogarniętego, absolutnie nic!
Jako, że myślałam,ze do 2015 roku zaczęłam się zajmować kwestią organizacji dośc leniwie i powoli.
Teraz muszę się wziąć za robotę żeby zdążyć ze wszystkim.
Sale, kościół pewnie w następnym tygodniu zaczniemy ogarniać tzn oglądać bo jako takie oferty mam na mailu.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy na jedną sale które jest bardzo blisko Nas.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:23   #1343
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

No ponoć z hormonami wszystko gra ;-/ także nie wiem....
to może wpadnij na wątek 'offtopowa walka o piękne włosy', tam dziewczyny mają podobne problemy i może akurat któraś ci pomoże ja się też tam udzielam
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:23   #1344
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

ana909
Niezła babcia hehehehe chyba typ waleczny? I prawidłowo, Ty lubisz to a on to tak powinno być. Ja tam kopać nie lubię, ale sadzić kwiatki tak zbierac pomidory.. TŻ tego nie lubi.

Atomoowka
witaj! Opowiedz coś o Was

czekooczekolada

Myślę, że bedzie Ci pasowała! ja mam ciemne oczy ciemne wlosy i cera jasna w miare wiec biały lipa... choć nie mam takiej jasnej karnacji jak np. osoba z rudymi włosami (kiedyś na rudo sie farbowałam i efekt był podobny)

I właśnie to kocham na wsi. Jedzenie! Nikt mi nie powie, że sklepowe lepsze... owoce czy warzywa z importu.

aniuska18032
To dobrze, że idziesz. Pewnie umówi się z Tobą na konkretny termin- u mnie tak było. Powodzenia ;* lepiej wyciąć niż miałby przeszkadzać.

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:24
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:24   #1345
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Czy można dołączyć?
Można dołączyć?
Czesć witaj, opowiedz cos o Was

Własnie dzwonili do mnie z tego sklepu gdzie byłam na rozmowie w poniedzialek, co przepytywała mnie kierownik regionalna i zaproponowala mi stanowisko asystenta ds sprzedazy (cos w stylu zastepcy kierownika). Podała kwote 2300zł ale zapomnialam sie zapytać czy netto czy brutto podejrzewam, ze to brutto. Napisalam do niej z takim pytaniem,oby szybko odpisala bo jezeli to brutto to mi sie nie oplaca bo w tej drugiej pracy zaproponowali 1000zł wiecej a jezeli jakims cudem to netto (w co watpie bardzo) to wolalabym ta prace bo fizycznie lzejsza i spokojniejsza no i z kosmetykami, ktore uwielbiam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-09, 16:25   #1346
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za powitanie.
Trochę o Nas. Jak widać mieszkamy w Warszawie, mamy obydwoje po 26 lat. Razem jesteśmy 5 lat, mieszkamy ze sobą od dwóch.
Co jeszcze?
Ślub jak pisałam miał być w 2015 ale ze względu na mojego tatę przełożony został na 2014 na czerwiec.
Jako, że myślałam,ze do 2015 roku zaczęłam się zajmować kwestią organizacji dośc leniwie i powoli.
Sale, kościół pewnie w następnym tygodniu zaczniemy ogarniać tzn oglądać bo jako takie oferty mam na mailu.
Witaj
zacznij od sali o nią w Wawie trudno My też niezaręczeni ale ślub planujemy

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-09, 16:26   #1347
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za powitanie.
Co jeszcze?
no to musicie juz w dosc konkretnym tempie zaczął załatwiać, u nas kolejki są na 2 lata w przód sala najwazniejsza, a chcecie orkiestre czy Dj ? Kamerzyste, fotografa ?

🤍

Stary 2013-08-09, 16:27   #1348
misia880
Zakorzenienie

udusze mojego tate !!!! wczoraj go nic nie interesowalo, dzis przylazl i mi mwi ze kolega mu powiedzial ze ta sala mała jak na tyle ludzi, ze tamto ze siamto...

ze mam mu policzyc koszty bo on chce wiedziec ile to mu wyjdzie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:29   #1349
monikkad
Wtajemniczenie

Kobiety, szukam kwiata fuksjowego do włosów (sztucznego), jakbyście gdzieś widziały na necie taki do kupienia to dajcie znać proszę.
Stary 2013-08-09, 16:29   #1350
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

misia880
o widzisz zainteresował się hehe xD

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości