|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
wiem! co bym chciała anigdy bym sobie nie kupiła - takie żelazko parowe - takie jak mają w sklepach - drogie to to?
|
#1322 |
|
Erudycja
|
czekoczekolada to się nazywa tryptyk
moj od roku czeka na zawieszenie przez mojego narzeczonego... http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDEQrQMwAwten jest podobny do mojego tylko moj ma jeszcze zieleń... ma bardziej zywe kolory, moze zaraz znajde :P
|
#1323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za 350 zł można kupić: - super pościel z jakąś narzutą, ale szczerze to nie wiem czy pod taką pościelą wyspię się bardziej niż pod tą za 100 zł ![]() - fajny gadżet do domu o którym zawsze marzyłaś a który wydaje Ci się zbyt drogi żeby go kupić - mi się podobają różne designerskie misy do owoców które kosztują prawie 200 zł a nie ma tanszych podrobek ![]() - bon podarunkowy IKEA lub do innego fajnego sklepu - za 350 zł kupisz wiele przydatnych gadżetów które spokojnie mogą stać w kącie bez obaw o zniszczenie czy gwarancję - weekend w hotelu - moi znajomi dostali taki prezent i byli zachwyceni bo po tej całej gorączce ślubnej byli zmęczeni i spłukani żeby sobie zafundować taki relaks, a w podróż poślubną wybierali się sporo później
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy jakie, są za 100, a są i za 800 jak nie więcej. Możesz powiedzieć, żeby Ci kupili do tych 350, jakies lepsze będzie ![]() Cytat:
tez o takim marze ! kiedyś
|
|
|
#1325 |
|
Erudycja
|
z rzeczy ktore bym chciala a raczej sobie nie kupie to thermo mix :P 3000-4000zł :P
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:02 |
|
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do siostry, im mniej wie tym lepiej bo jak wie za dużo to wymyśla nowe bajki. Przykład: była u nas kiedyś, rozmawialiśmy o ślubie, wygadaliśmy się że chcemy obrączki z odciskiem ale one są droższe, nawet do 3000 zł. Wróciła do domu i powiedziała rodzicom że chcemy obrączki po 3ooo zł za sztukę ![]() Jakbyśmy nic nie mówili to sama nie wpadłaby na to zeby tak powymyślać.
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
czekooczekolada
i fajnie moja jest ivory bo niestety w śnieżnym wyglądam jak trup hehe ale nie narzekam byle nie róż!ana909 Wiadomo, że każdy woli co chce... ale ja nie neguję tego czy ktos woli wieś czy miasto. A ona uważa, że ludzie ze wsi są gorsi... i tekst,że czym ja będę jeździć! Że mój LBN mega zadupie itd. Każde miasto ma swój urok, ale każdy szuka swojego miejsca na ziemi byle wybrał sobie coś pięknego. Kocham wieś. Na wsi zawsze wakacje spędzałam, na weekendy jeżdże gdzie? Na wieś! Wypić prawdziwe mleko, zjeść jajek od kur z wolnego wybiegu, pójść do sąsiadów i wykopać ziemniaki na ognisko, chodzić godzinami po lesie na grzyby i jagody... Fajnie masz cisza spokój... marzę o takim miejscu... życzę Ci chociaż fajnych sąsiadów! U nas sąsiedzi po obu stronach... ale północ i południe pola i widok na stadninę koni w oddali z laskiem w tle... ![]() co do tryptyku planuje sobie kupić płótno i coś takiego na ścianę namalować lub na gołej ścianie po prostu jakies kwiaty czy cos. Póki co weny brak. swiat_katarzyny Nie mam pojęcia czy drogie ale........ super! Babcia TŻ ma takie bo była krawcową... super sprawa!
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie chodzi o takie stojące? jak pracowałam w Promod to czesto nawet sobie do pracy przynosilam jakas trudna do wyprasowania kiecke i prasowalam bo takie zelazka sa rewelacyjne i jak zaslony nimi rewelacyjnie prasuje
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wróciłam od fryzjerki. TŻtowi tak spodobała sie fryzura, że zmusił mnie do zrobienia zdjęcia. Ponieważ od anty wypadają mi włosy dostałam ampułki, jak któraś chce to mogę napisac jakie ale teraz mi się nie chce iść do łazienki i sprawdzać :P do mycia włosów poleciła mi Radicol, i odradziła Gliss Kur mówiąc to co swiat_katarzyny pisała. Będę jeszcze szła na kreatynę. A no i moja wspaniała fryzjerka prześle mi stronkę z fryzurami ślubnymi, podzielę się ją jeżeli chcecie. Mówiła, że były tam mega fajne
ana909 Ta suknia wygląda na Tobie milion razy lepiej niż na modelce!
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Uff co ja się Was naszukałam... nie było mnie od poniedziałku i nie wiem czy zdążę wszystko nadrobić, bo wprost padam z nóg...10 godz w pociągu, 3 w autobusie... nie ma to jak wakacje!
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
justynkie
Przekręca ostro fakty ... moja mama nic rodzinie nie mówi. Bo mają jakieś sapy, że my juz sobie załatwiamy ślub a oni się nie znają (rodzice)... Więc zasada: im mniej wiedzą tym lepiej. Będą mieli gadania po ślubie i weselu. Moja siostra jest bardzo za mną za to babcię mam wredną i rozgaduje po rodzinie więc im mniej wie tym lepiej![]() tinyheart Radical używam...
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:08 |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:11 |
|
|
|
#1333 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
haha nie mowisz tego tylko z sympati? Modelka to bardzo ladna i zgrabna kobieta gdzie mi tam do niej...
|
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie wszystkie PM 2014
Czy można dołączyć? Do tej pory pisałam z PM2015 ale jako, ze termin został przyśpieszony chciałabym też zz Wami popisać i się powspierać. Można dołączyć?
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
namisek1990 - mi sie wydaje ze w biel mi bedzie pasowac, mam karnacje taka posrednia, bardziej ciemna niz jasna i ciemna oprawe oczu, brwi, rzesy, i ciemne wlosy. jakbym miala jasna cere, to by pewnie biel nie przeszla
![]() odnosnie wsi, to ja mieszkam na wsi i nie czuje sie z tego powodu gorsza mam do miasta 0,5 km, ale przynajmniej mam swoje grządki i jedzonko i las niedaleko i rzeczke za domem ![]() tinyheart - daj zdjęcie ! ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-08-09 o 16:14 |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#1337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
E tam może i ładna jest ale na Twoich zdjęciach było widać więcej emocji i dlatego wyglądasz w niej o milion razy lepiej! Nie mówię tego tylko z sympati
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pryszcze mam od tego, że mi się skóra mocno przetłuszcza. Ja na twarzy zwykle mam 4-5 pryszczy, teraz stosuję epido i widzę, że powoli to co tam jest pod skórą wychodzi na światło dzienne ![]() Cytat:
Nie mam żadnego podrażnienia, nie łuszczę się Stosowałam kiedyś dermenę i nic, brałam różne suplementy i nic...serio ja w ciągu kilku lat przetestowałam dużo rzeczy. Najlepiej działają na mnie jakies naturalne rzeczy jak wcierki z łopianem, olejek sesa itd Cytat:
|
|
#1340 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
dobrze a nawet slicznie to BEDZIE W DNIU SLUBU haha smialam sie do Tżta ze poslubi piękną kobietę a dzien pozniej sie rozczaruje :P
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Laski jadę do chirurga zaraz bo będzie oglądał moje pieprzyki i zdecyduje które trzeba wycinać, może wytnie od razu a może każe się umawiać...nie wiem jeszcze. Mam jeden płaski pod stanikiem, akurat tam gdzie są fiszbiny, zauważyłam, że pociemniał i pewnie będzie do usunięcia bo właśni przez niego dermatolog dał mi skierowanie.
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za powitanie.
Trochę o Nas. Jak widać mieszkamy w Warszawie, mamy obydwoje po 26 lat. Razem jesteśmy 5 lat, mieszkamy ze sobą od dwóch. Mamy synka Aleksandra, małego rozrabiakę niespełna 1,5 rocznego. Co jeszcze? TŻ pracuje, ja siedzę w domu i opiekuję się synkiem. Jesteśmy szczęśliwi i uwaga..... niezaręczeni haha. Ślub jak pisałam miał być w 2015 ale ze względu na mojego tatę przełożony został na 2014 na czerwiec. Dokładnie chcielibyśmy pobrać się 28.06.2014. Co do amego ślubu i wesela- nie mamy jeszcze nic ogarniętego, absolutnie nic! Jako, że myślałam,ze do 2015 roku zaczęłam się zajmować kwestią organizacji dośc leniwie i powoli. Teraz muszę się wziąć za robotę żeby zdążyć ze wszystkim. Sale, kościół pewnie w następnym tygodniu zaczniemy ogarniać tzn oglądać bo jako takie oferty mam na mailu. Dziś prawdopodobnie pojedziemy na jedną sale które jest bardzo blisko Nas.
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
to może wpadnij na wątek 'offtopowa walka o piękne włosy', tam dziewczyny mają podobne problemy i może akurat któraś ci pomoże
ja się też tam udzielam
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
ana909
Niezła babcia hehehehe chyba typ waleczny? I prawidłowo, Ty lubisz to a on to tak powinno być. Ja tam kopać nie lubię, ale sadzić kwiatki tak zbierac pomidory.. TŻ tego nie lubi.Atomoowka witaj! Opowiedz coś o Was ![]() czekooczekolada Myślę, że bedzie Ci pasowała! ja mam ciemne oczy ciemne wlosy i cera jasna w miare wiec biały lipa... choć nie mam takiej jasnej karnacji jak np. osoba z rudymi włosami (kiedyś na rudo sie farbowałam i efekt był podobny)I właśnie to kocham na wsi. Jedzenie! Nikt mi nie powie, że sklepowe lepsze... owoce czy warzywa z importu .aniuska18032 To dobrze, że idziesz. Pewnie umówi się z Tobą na konkretny termin- u mnie tak było. Powodzenia ;* lepiej wyciąć niż miałby przeszkadzać.
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:24 |
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie dzwonili do mnie z tego sklepu gdzie byłam na rozmowie w poniedzialek, co przepytywała mnie kierownik regionalna i zaproponowala mi stanowisko asystenta ds sprzedazy (cos w stylu zastepcy kierownika). Podała kwote 2300zł ale zapomnialam sie zapytać czy netto czy brutto bo jezeli to brutto to mi sie nie oplaca bo w tej drugiej pracy zaproponowali 1000zł wiecej a jezeli jakims cudem to netto (w co watpie bardzo) to wolalabym ta prace bo fizycznie lzejsza i spokojniejsza
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zacznij od sali o nią w Wawie trudno My też niezaręczeni ale ślub planujemy
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sala najwazniejsza, a chcecie orkiestre czy Dj ? Kamerzyste, fotografa ?
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
udusze mojego tate !!!! wczoraj go nic nie interesowalo, dzis przylazl i mi mwi ze kolega mu powiedzial ze ta sala mała jak na tyle ludzi, ze tamto ze siamto...
ze mam mu policzyc koszty |
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobiety, szukam kwiata fuksjowego do włosów (sztucznego), jakbyście gdzieś widziały na necie taki do kupienia to dajcie znać proszę.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

moj od roku czeka na zawieszenie przez mojego narzeczonego... 

a nie jak mojej rodzinie wygodniej. U mnie i TŻ są zmotoryzowani a dla przyjaciół tez mam transport a ta wielce obrażona, że to bus a nie autokar!