|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
|
|
|
#1262 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Mam inną skórzaną kurtkę i nawet nie ma porównania- na niekorzyść Zary.
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Corii - gdzie jesteś?
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz to juz zwątpiłam, czy to ta sama. Bo ktos pisał, że sa jakieś dwie podobne parki. Ja mam tą, która występuje też w wersji khaki. |
|
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42189741]W dzisiejszych czasach znaleźć inną, pewnie lepszą pracę? to nie lada wyczyn
[/QUOTE]KAsiula36 masz rację, w polsce to nie takie proste a i szczęścia trochę potrzeba
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale lecicie
![]() spódniczki z Simple bosko na Was wyglądają! ![]() Ja mam 26 lat i również zmieniłam już dwie posady, miałam dość stresów przed pójściem spać i wymioty zaraz po przebudzeniu spowodowane szefem. Szkoda, bo praca fajna, jedyny plus to że schudłam z 6kg ![]() Teraz również pracuje w branży i super się póki co mam. Świetna ekipa, ludzkie szefostwo i normalne życie w pracy z dużymi perspektywami na przyszłość. Z innej beczki - co powiecie o poniższych?Trencz z Promodu i kurtka z C&A |
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXVI
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42189675]
Mocne postanowienie - trening silnej woli jednocześnie Też postanowiłam Dokładnie musimy sie trzymać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekujeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykończenia przy zamku ciemny brąz? Ta o która ja pytam ma jasne wykończenia, bardziej bezowe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1271 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam akurat tylko jedną skórzana kurtkę z zary - pikowaną, z solidnej skóry i fajnie mi się ja nosi Wielokrotnie mierzyłam też inne kurtki ale jakościowo skóra mi nie odpowiadała - albo zrażała mnie mocnym "zapaszkiem" albo skóra nie była dobrej jakości. Lubię skórę mięsistą, a nie papierową i cienką.
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
To wyprzedawaj szafę
sprzedasz poliamidke i będzie :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kuponem 60 zł :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1275 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Która kurtka z eko skóry? Bo mnei też dzisiaj w oko wpadła i capnełam ![]() A tutaj, padłam na ryło ![]() Awanturowałam się z Paniami w kasie. Bo wziełam do przymiarki spodnie, leżały dobrze, to poszłam z nimi do kasy, miały cene 169, jakie było moje zdziwko, gdy chcąć wklepać pin zobaczyłam cenę 199 Mówie, ze sie pomyliła, a ona ze nie, bo tyle kosztują w kasie po kodzie. Ja pookazuje jej metke. Ona mówi, ze notak, ale na kasie jest tyle i koniec. Przyszła menedzerka (ta słuzbistka) i przytargała te gacie w innych rozmiarach i bylo na metkach 199. Ja jej ze nie interesuja mnie inne, bo na moich jest 169 i za tyle mi powinni sprzedać. Ona mówi, ze nie i nie. Poprosiłam o kogoś wyższego w heirarchi. Przyszła i mówi to samo co dwie poprzednie, ze za cene w kasie sprzeda, ja swoje, ze znam prawa konsumenta i musza mi sprzedać towar za cene na metce. Ona za nie. Ja swoje. W końcu spasowały i wygrałam, wyszłam ze spodniami za 169
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale lecicie
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aroniasty trzymam kciuki za posadkę mam nadzieję, że się uda i praca będzie tą jedyną i wymarzoną! i za☠☠☠iście płatną
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
kama-hh bardzo Ci w niej ładnie
no i ma fajny kolor!
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiele moich koleżanek brało leki uspokajające a kilka wylądowoło na terapii. Stwierdziłam, że muszę się stamtąd ewakuować póki jeszcze mam w miarę zdrową psychikę. No ale było, minęło teraz pracuję w Fundacji i mam super warunki pracy
|
|
#1281 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
A jak kurtka puchowa?
|
||
|
|
|
#1282 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za miłe słowa, mam nadzieję że będzie jak mówicie
A już tak zarowo zapytam: widziała może któraś z Was te spodenki na żywo? kliknęłam właśnie, a teraz dopatrzyłam że mają jakieś błyszczące kropki? ![]() http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...4p1436180.html |
|
|
|
#1283 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42190088]
Poszalałaś dzisiaj widzę ... zakupowo. Pochwal się A jak kurtka puchowa?[/QUOTE]No trochę niestety tak, capnelałam białego motyla, juz przwywieźli, ale czarnych nowych nie dorzucili. Teraz musze biegiem zwroty jakies robić, aby troche sobie odbić zakupy ![]() Kurtka bardzo fajna ![]() A i zakiet neibieski ten z naszytymi kieszeniami musiałam oddać, bo przyszedł wiekszy od tego co miałam
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Nie widzę jej tez ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najważniejsze że odważyłaś się na zmianę pracy i że się udało
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurtka faktycznie sie opatrzyla, H&M tez ma w nowej kolekcji taka kurtkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to za biała marynarka z czarnymi klapami, o której wcześniej pisałyście
?
|
|
|
|
#1290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurtka w tej cenie - też by mnie serce bolało Ja jutro się wybieram...no szkoda że z tym żakietem tak wyszło. Dobrze, że jeszcze swojego nie oddałam. Wpierw przymierzę tego co przyszedł i sprawdzę czy mi też takiego psikusa czasem nie zrobili
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

happy mum 

Mam inną skórzaną kurtkę i nawet nie ma porównania- na niekorzyść Zary.

[/QUOTE]

dziekuje

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mówie, ze sie pomyliła, a ona ze nie, bo tyle kosztują w kasie po kodzie. Ja pookazuje jej metke. Ona mówi, ze notak, ale na kasie jest tyle i koniec. Przyszła menedzerka (ta słuzbistka) i przytargała te gacie w innych rozmiarach i bylo na metkach 199. Ja jej ze nie interesuja mnie inne, bo na moich jest 169 i za tyle mi powinni sprzedać. Ona mówi, ze nie i nie. Poprosiłam o kogoś wyższego w heirarchi. Przyszła i mówi to samo co dwie poprzednie, ze za cene w kasie sprzeda, ja swoje, ze znam prawa konsumenta i musza mi sprzedać towar za cene na metce. Ona za nie. Ja swoje. W końcu spasowały i wygrałam, wyszłam ze spodniami za 169
mam nadzieję, że się uda i praca będzie tą jedyną i wymarzoną! i za☠☠☠iście płatną
Wiele moich koleżanek brało leki uspokajające a kilka wylądowoło na terapii. Stwierdziłam, że muszę się stamtąd ewakuować póki jeszcze mam w miarę zdrową psychikę.