Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 19:29   #1291
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42190319]Jednak zdecydowałaś się na białego motyla
Kurtka w tej cenie - też by mnie serce bolało

Ja jutro się wybieram...no szkoda że z tym żakietem tak wyszło. Dobrze, że jeszcze swojego nie oddałam. Wpierw przymierzę tego co przyszedł i sprawdzę czy mi też takiego psikusa czasem nie zrobili [/QUOTE]

Wczesniej biąłych motyli nie było, dopiero dzisiaj przyszły, a ten sie nei wybrzuszał tak brzydko, to wziełam.

No mogłam poczekac i zostawic te pierwszy, a oddac ten aktualny z paragonem tamtego, ale skad mogłam wiedziec, ze tak bedzie, do tej pory przychodziły w porzadku rozmairowo

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:30   #1292
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
zz paese mam takie trzy odzywki (srodkowa to przyspieszacz wzrostu ) ......normalnie mam cala kolekce odzywek :-(
Właśnie ten środkowy mam
Myślałam, że może cosik z tej firmy pomoże

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
no dobra ale jak sie ten olejek stosuje-smarujecie całą twarz?ja mam cere mieszaną, naczynkową nada sie?
Mam taką cerę, jak Ty U mnie olejek arganowy sprawdza się super!!! Początkowo myślałam, że skóra będzie się zapychała i jeszcze bardziej błyszczała, ale odkąd go używam zdecydowanie poprawił się stan mojej cery

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Szlaban do końca miesiąca
Załącznik 5358332Załącznik 5358333

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jaka piękna

Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość
Melduje się, 25 lat, rzadko udzielam się na forum ale stale czytam wątek i jestem totalną zaromaniaczka. Boję pić podliczyć,ile rzeczy kupiłam na tegorocznych wyprzedażach...a raczej ile wydałam hehe jak Juz tak ładnie przyznałyśmy się do wieku to może napiszecie czym na codzień się wzajmujecie? Ciekawi mnie to, ja pracuje w banku ale chciałabym zmienić pracę lub chociaż bank...heh pozdrawiam
Ja pracuję w urzędzie Praca bardzo fajna, choć czasami "umilają" ją petenci A ci niestety czasami potrafią człowieka doprowadzić do białej gorączki

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Mnie przyznam szczerze bardziej ciekawi ze strony chemicznej, na kosmetologi też miałam specjalizację chemia surowców kosmetycznych Aczkolwiek przez pierwszy rok musiałam przebrnąć przez wykonywanie zabiegów i przyznam szczerze że był to dla mnie koszmar - w ogole się w tym nie czułam, jak przypomnę sobie zajęcia z drenażu limfatycznego, gdzie po 2 godzinach miałam tak czerwone i bolące ręce że nie mogłam się dotknąć Za to teraz jest już fajnie, robię to co lubię, bo głównie składy mnie interesują i robienie kosmetyków. przyjęli mnie na staż do dużej firmy kosmetycznej do laboratorium,trzymajcie kciuki żeby udało mi się tam zostać
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało

Cytat:
Dziękuje
Tak, ostro postanawiam nie zejść z pewnej kwoty na koncie i nie ma zakupów

Witaj w klubie Ja też mam zakupowy szlaban

Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość
A co teraz robisz jeśli można wiedzieć? Ja w banku pracuje Juz 5lat,to moja pierwsza praca i mam Juz jej dość...myślę o zmianie,chciałabym pracować dalej w finansach ale nie w banku i nie mieć kontaktu z "klientem"...
Niestety praca z ludźmi należy do najtrudniejszych. I zarazem najgorszych Co niektórym, to chciało by się powiedzieć tak, żeby w buty poszło, ale nie można niestety

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Awanturowałam się z Paniami w kasie. Bo wziełam do przymiarki spodnie, leżały dobrze, to poszłam z nimi do kasy, miały cene 169, jakie było moje zdziwko, gdy chcąć wklepać pin zobaczyłam cenę 199 Mówie, ze sie pomyliła, a ona ze nie, bo tyle kosztują w kasie po kodzie. Ja pookazuje jej metke. Ona mówi, ze notak, ale na kasie jest tyle i koniec. Przyszła menedzerka (ta słuzbistka) i przytargała te gacie w innych rozmiarach i bylo na metkach 199. Ja jej ze nie interesuja mnie inne, bo na moich jest 169 i za tyle mi powinni sprzedać. Ona mówi, ze nie i nie. Poprosiłam o kogoś wyższego w heirarchi. Przyszła i mówi to samo co dwie poprzednie, ze za cene w kasie sprzeda, ja swoje, ze znam prawa konsumenta i musza mi sprzedać towar za cene na metce. Ona za nie. Ja swoje. W końcu spasowały i wygrałam, wyszłam ze spodniami za 169
Miałam identyczną sytuację w Zarze Kupowałam wtedy buty. Też cena na kasie wchodziła wyższa niż na metce. Też zawołali menadżerkę, dzwonili nawet do Warszawy w tej sprawie, bo chciałam zapłacić cenę Z metki Pani menadżerka myślała, że się mnie pozbędzie mówiąc, że niestety we Warszawie już nie odbierają i problem pozostaje bez rozpatrzenia, ale od razu powiedziałam, że w takim razie zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenckich Dopiero to podziałało. Wzięła mnie na bok, powiedziała, że buty dostanę po niższej cenie, ale mam tego nikomu nie mówić
Także trzeba się wykłócać o swoje
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:30   #1293
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Trencz bardzo fajny kurtka faktycznie sie opatrzyla, H&M tez ma w nowej kolekcji taka kurtkę

Reserved ma 2 nawet

Ja się skusiłam w końcu na tą

Boziu, ześlij pieniążki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg V7473-99X-001_1.jpg (51,7 KB, 49 załadowań)

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:30   #1294
princzipessaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Ja w banku pracowałam 21 lat, była to moja pierwsza praca. Na poczatku było fajnie ale z czasem robilo się coraz gorzej aż stało się nie do wytrzymania. Nie mówię o samej pracy ale ta presja psychiczna na sprzedaż jest nie do wytrzymania Wiele moich koleżanek brało leki uspokajające a kilka wylądowoło na terapii. Stwierdziłam, że muszę się stamtąd ewakuować póki jeszcze mam w miarę zdrową psychikę.
No ale było, minęło teraz pracuję w Fundacji i mam super warunki pracy. Zajmuję się pożyczkami dla firm i nie mogę nachwalić się mojej obecnej pracy.
W fundacji? To zazdroszczę. No właśnie ta presja jest nie do wytrzymania,pamiętam jak fajnie było 5 lat temu, biegłam do pracy jak na skrzydłach heh a teraz..za karę
princzipessaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:34   #1295
klaudyjka
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42190229]Wow, to i tak długo wytrzymałaś Najważniejsze że odważyłaś się na zmianę pracy i że się udało [/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że mi się udało

Dziewczyny te które macie te białe marynarki z H&M (rękaw 3/4, bez zapięcia, szara metka) - mam problem z doborem rozmiaru. Dzisiaj jak dostałam ten zły model to tak się zgrzałam, że ogarnęła mnie jakaś pomrocznośc jasna i nie skupiłąm się na rozmiarze. Zamówiłam 38 i jak ja załozyłam to czułam się jak w fartuchu ale nie pamiętam czy była dobra w ramionach. I tak teraz na spokojnie się zastanawiam, że skoro ona sie nie zapina i jest biała - czyli raczej na lato - czyli pod spód pójdą tylko cienkie topy- to może lepszy byłby rozmiar 36? Wiem, że tak trudno jest poradzić nie widząc osoby ale jak myślicie? Doby mam tok rozumowania? W sumie najważniejsze żeby w ramionach była dobra. A może podacie mi wymiar ramion z tyłu w rozm. 36?

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:38   #1296
i_want_you_exclusive
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Reserved ma 2 nawet

Ja się skusiłam w końcu na tą

Boziu, ześlij pieniążki
skad ta kurtka ze zdjęcia?

i_want_you_exclusive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:38   #1297
kaszanka85
Zakorzenienie

czy któraś mierzyła, albo coś wie na temat tych spodni?
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1133504.html
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:39   #1298
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Miałam identyczną sytuację w Zarze Kupowałam wtedy buty. Też cena na kasie wchodziła wyższa niż na metce. Też zawołali menadżerkę, dzwonili nawet do Warszawy w tej sprawie, bo chciałam zapłacić cenę Z metki Pani menadżerka myślała, że się mnie pozbędzie mówiąc, że niestety we Warszawie już nie odbierają i problem pozostaje bez rozpatrzenia, ale od razu powiedziałam, że w takim razie zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenckich Dopiero to podziałało. Wzięła mnie na bok, powiedziała, że buty dostanę po niższej cenie, ale mam tego nikomu nie mówić
Także trzeba się wykłócać o swoje
Masz rację, trzeba się wykłócac, jeśli sie wie, ze ma sie rację
Kiedys bym odpuściła, teraz nie dałam sie odesłac z kwitkiem, mimo iż był taki moment - jak przyszła ta trzecia i odmówiła sprzedania taniej, kiedy pomyślałam, ze przegrałam. Ale gadałam o prawach konsumenta w kółko W końcu one zamilkły, a ze robiłam zwroty online przy okazji, to zajeły sie tym, a potem jak skońćzyły Pani wzieła te gacie i powiedziała ze sprzeda mi za 169

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-09, 19:40   #1299
princzipessaa
Raczkowanie

W sobotę wracam z urlopu i pędzę w niedzielę z samego rana do zary po odbiór 6 paczek...trochę mi głupio ale jak wy odbieracie nawet po 10 haha xD będę musiała wszystko pomierzyć i część oddać. JUz się nie mogę doczekać jak wpadnę do zary wystarczy mi 2tyg odwyku trochę on-line poszalałam ale to nie to samo co wycieczka do stacjonarnej zary hah
princzipessaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:41   #1300
gozia
Zakorzenienie

ja od niedzieli do czwartku zaczynam odwyk tj wakacje
Stary 2013-08-09, 19:42   #1301
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
Jest napisane Reserved

Cytat:
Masz rację, trzeba się wykłócac, jeśli sie wie, ze ma sie rację
Kiedys bym odpuściła, teraz nie dałam sie odesłac z kwitkiem, mimo iż był taki moment - jak przyszła ta trzecia i odmówiła sprzedania taniej, kiedy pomyślałam, ze przegrałam. Ale gadałam o prawach konsumenta w kółko W końcu one zamilkły, a ze robiłam zwroty online przy okazji, to zajeły sie tym, a potem jak skońćzyły Pani wzieła te gacie i powiedziała ze sprzeda mi za 169
Dokładnie Jeśli się wie, że ma się rację, to trzeba walczyć o swoje prawa do upadłego Niestety wiele osób odpuszcza. Tym bardziej, że panie w Zarze idą w zaparte
Jakie spodnie kupiłaś?
Stary 2013-08-09, 19:44   #1302
gamika
Raczkowanie

GG do gamika

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Czyli masz ta druga wykończenia przy zamku ciemny brąz? Ta o która ja pytam ma jasne wykończenia, bardziej bezowe

No popatrz! a na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że to ta
Błyszczy się, nie błyszczy, ja jestem zadowolona.
Mam też parkę w kolorze khaki z zeszłego sezonu, ale ta o dziwo podoba mi się bardziej.
gamika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:47   #1303
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
Pisałam, Reserved. Jest też taka niebieska na guziki

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:48   #1304
martitkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny ślicznie wyglądacie w spódniczkach Simple, każda bez wyjątku.
A co do odszycia ich to myślę że z fasonem nie będzie problemu, gorsza sprawa to znaleźć podobny materiał, żeby tak ładnie się układała.
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:50   #1305
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dokładnie Jeśli się wie, że ma się rację, to trzeba walczyć o swoje prawa do upadłego Niestety wiele osób odpuszcza. Tym bardziej, że panie w Zarze idą w zaparte
Jakie spodnie kupiłaś?
Strasznie ida w zaparte!

A te http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1421512.html

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-09, 19:51   #1306
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kliknęłam właśnie tą bluzkę http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...6p1208031.html i zdążyłam zapłacić i odświeżyłam stronę i już jej nie było. Czy jak przyszło mi potwierdzenie zamówienia ze wszystkim co kliknęłam to znaczy że zdążyłam ją kupić czy jeszcze mogą mi ją anulować? ale mam teraz stresa

jak któraś chce tę bluzeczkę to są w pasażu grunwaldzkim, ale nie wiem jakie rozmiary
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:52   #1307
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ta zebra jest z takiego pluszu?
Stary 2013-08-09, 19:55   #1308
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ślicznie wyglądacie w spódniczkach Simple, każda bez wyjątku.
A co do odszycia ich to myślę że z fasonem nie będzie problemu, gorsza sprawa to znaleźć podobny materiał, żeby tak ładnie się układała.
Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Jeszcze raz mierzyłam tę spódniczkę z falbanką. I cały czas myślę o niej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0502.jpg (14,6 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0503.jpg (14,1 KB, 153 załadowań)
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:56   #1309
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
jak któraś chce tę bluzeczkę to są w pasażu grunwaldzkim, ale nie wiem jakie rozmiary

Mierzyłam ją tydzień temu w Bonarce ale jakaś wielka mi się wydawała (wzięłam S)

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 19:58   #1310
sskers
batonik

Wróciłam z Zary. Ani bluzek, ani koszul Mołkowych nie było Ja odebrałam koszulę w grochy, ale materiał mnie rozczarował (myślałam, że to bardziej lejąca tkanina) i oddałam. Jednak ta z suwakiem jest milion razy lepsza. I zgrzeszyłam spodniami z wysokim stanem z TRFu. Ale będę jeszcze koczować na te co wanka przymierzała i wtedy zdecyduję które zostaną ze mną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6855207401_1_1_1.jpg (48,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6855207401_2_3_1.jpg (55,0 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2013-08-09 o 20:06
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:00   #1311
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym obiema rękami.

Świetnie w niej wyglądasz
A jakie nogi
Stary 2013-08-09, 20:00   #1312
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ta zebra jest z takiego pluszu?
No tak jakby, ale to jest mieciutkie w dotyku.

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Bbbee, mnie się wydaje ze troszkę babciowaty krój, ale wiadomo, to mój punkt widzenia, który tutaj nie ma zwolenników, wiec sie nie przejmuj jednak mówię, co myslę, bo wolę to od hipokryzji
Moze gdybyś miała na sobie inna bluzkę, to wtedy bardziej by mi jakoś pasowała.
Ale jeśli czujesz sie w niej świetnie to bierz, bo lezy na Tobie dobrze, nic nie odstaje, etc

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-09, 20:03   #1313
gamika
Raczkowanie

GG do gamika

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42189956]Na zdjęciach ta kurtka ładnie się prezentuje
Ja mam akurat tylko jedną skórzana kurtkę z zary - pikowaną, z solidnej skóry i fajnie mi się ja nosi Wielokrotnie mierzyłam też inne kurtki ale jakościowo skóra mi nie odpowiadała - albo zrażała mnie mocnym "zapaszkiem" albo skóra nie była dobrej jakości. Lubię skórę mięsistą, a nie papierową i cienką.[/QUOTE]

A ja właśnie wolę takie cieńsze. A ta jest taka... miła w dotyku. I nie śmierdzi
Hmmm... co robić ? co robić?

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio capnęłam jedną do przymierzenia i masakra- skóra licha, lekko poprzecierana... Mam inną skórzaną kurtkę i nawet nie ma porównania- na niekorzyść Zary.
No właśnie. Ja też mam skórzane kurtki ze sklepów ochnikowych lub jemu podobnych, ale niestety dużo droższych.
A masz porównanie tylko z tym jednym egzemplarzem kurtki z Zary?

Edytowane przez gamika
Czas edycji: 2013-08-09 o 20:05
gamika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:07   #1314
saandy
Wtajemniczenie

Dziewczyny może któraś z was chcę się pozbyć tych kozaczków z zeszłego sezonu? Rozmiar 37/38, chętnie przygarnę. Wtedy się nie załapałam, a teraz nie mogę ich już nigdzie znaleźć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1e186e0c776620b57717f12c4bd62169.jpg (11,3 KB, 27 załadowań)
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:08   #1315
sskers
batonik

Cytat:
Szlaban do końca miesiąca
Załącznik 5358332Załącznik 5358333
Dołączam do ohów i ahów

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:12   #1316
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie w niej wyglądasz
A jakie nogi
podpisuję się pod tym
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:18   #1317
blackangel88
Wtajemniczenie

Marti, kama-hh pięknie wyglądacie w spódniczce
Chyba jutro się po nią wybiorę
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:22   #1318
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez gamika Pokaż wiadomość
A ja właśnie wolę takie cieńsze. A ta jest taka... miła w dotyku. I nie śmierdzi
Hmmm... co robić ? co robić?

No właśnie. Ja też mam skórzane kurtki ze sklepów ochnikowych lub jemu podobnych, ale niestety dużo droższych.
A masz porównanie tylko z tym jednym egzemplarzem kurtki z Zary?
Wiesz co, tylko tej się bliżej przyglądałam ale inne Zarowe (mówie z punktu przelotnego macającego ) też niezbyt fajne Ta skóra taka niemiła mi się wydaje- albo ceratowa albo taka "twarda". Nie zaryzykowałabym kupienia- wolę dołożyć i mieć coś porządniejszego.
Wyjątkiem jest może skórzana zimowa, którą Egg mi zakupiła w Anglii ale jeszcze się nie ugadałyśmy na wysłanie więc nie macałam

A patrzyłaś w MD na kurtki? Tam mi się wydaje, że są znacznie lepszej jakości

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:23   #1319
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gamika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zainteresowała mnie ta kurtka:

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1325024.html

Podoba mi się, czuję się w niej dobrze.
Jednak nie posiadam w swojej szafie ŻADNEJ SKÓRZANEJ kurtki z Zary.
Jakoś tak do tej pory z dystansem podchodziłam do skórzanych kurtek z sieciówek.
Czy któraś z Was mogłaby podzielić się opinią na temat swojej skórzanej kurtki?
Nie chciałabym być rozczarowana jakością.
Mam 4 albo 5 skor z Zary i womanowe sa lepsze jakosciowo od basicowych. Te pierwsze sa ze skorki delitkanej, miekkiej i pachnacej. A skory z dzialu Basic takie jakies "papierowe" i czesto smierdza chemia

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 20:31   #1320
aniap1991
Zakorzenienie

dziewczyny, chce któraś tę marynarkę?
po weekendzie leci na all, kupiona za 169, nowa z metkami!

aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości