|
|
#1291 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42190319]Jednak zdecydowałaś się na białego motyla
![]() Kurtka w tej cenie - też by mnie serce bolało Ja jutro się wybieram...no szkoda że z tym żakietem tak wyszło. Dobrze, że jeszcze swojego nie oddałam. Wpierw przymierzę tego co przyszedł i sprawdzę czy mi też takiego psikusa czasem nie zrobili [/QUOTE]Wczesniej biąłych motyli nie było, dopiero dzisiaj przyszły, a ten sie nei wybrzuszał tak brzydko, to wziełam. No mogłam poczekac i zostawic te pierwszy, a oddac ten aktualny z paragonem tamtego, ale skad mogłam wiedziec, ze tak bedzie, do tej pory przychodziły w porzadku rozmairowo
|
#1292 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że może cosik z tej firmy pomoże ![]() Cytat:
U mnie olejek arganowy sprawdza się super!!! Początkowo myślałam, że skóra będzie się zapychała i jeszcze bardziej błyszczała, ale odkąd go używam zdecydowanie poprawił się stan mojej cery Cytat:
Cytat:
Praca bardzo fajna, choć czasami "umilają" ją petenci A ci niestety czasami potrafią człowieka doprowadzić do białej gorączki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam zakupowy szlaban ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dopiero to podziałało. Wzięła mnie na bok, powiedziała, że buty dostanę po niższej cenie, ale mam tego nikomu nie mówić Także trzeba się wykłócać o swoje
|
|
#1293 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() Ja się skusiłam w końcu na tą Boziu, ześlij pieniążki
|
|
|
#1294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42190229]Wow, to i tak długo wytrzymałaś
Najważniejsze że odważyłaś się na zmianę pracy i że się udało [/QUOTE]Bardzo się cieszę, że mi się udało ![]() Dziewczyny te które macie te białe marynarki z H&M (rękaw 3/4, bez zapięcia, szara metka) - mam problem z doborem rozmiaru. Dzisiaj jak dostałam ten zły model to tak się zgrzałam, że ogarnęła mnie jakaś pomrocznośc jasna i nie skupiłąm się na rozmiarze
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
skad ta kurtka ze zdjęcia?
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś mierzyła, albo coś wie na temat tych spodni?
![]() http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1133504.html |
|
|
|
#1298 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kiedys bym odpuściła, teraz nie dałam sie odesłac z kwitkiem, mimo iż był taki moment - jak przyszła ta trzecia i odmówiła sprzedania taniej, kiedy pomyślałam, ze przegrałam. Ale gadałam o prawach konsumenta w kółko W końcu one zamilkły, a ze robiłam zwroty online przy okazji, to zajeły sie tym, a potem jak skońćzyły Pani wzieła te gacie i powiedziała ze sprzeda mi za 169
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
W sobotę wracam z urlopu i pędzę w niedzielę z samego rana do zary po odbiór 6 paczek...trochę mi głupio ale jak wy odbieracie nawet po 10 haha xD będę musiała wszystko pomierzyć i część oddać. JUz się nie mogę doczekać jak wpadnę do zary
wystarczy mi 2tyg odwyku trochę on-line poszalałam ale to nie to samo co wycieczka do stacjonarnej zary hah
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
ja od niedzieli do czwartku zaczynam odwyk
tj wakacje
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest napisane
Reserved Cytat:
![]() Jakie spodnie kupiłaś?
|
|
#1302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Błyszczy się, nie błyszczy, ja jestem zadowolona. Mam też parkę w kolorze khaki z zeszłego sezonu, ale ta o dziwo podoba mi się bardziej.
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zaczytanie
|
Pisałam, Reserved. Jest też taka niebieska na guziki
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ślicznie wyglądacie w spódniczkach Simple, każda bez wyjątku.
A co do odszycia ich to myślę że z fasonem nie będzie problemu, gorsza sprawa to znaleźć podobny materiał, żeby tak ładnie się układała. |
|
|
|
#1305 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A te http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1421512.html
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak któraś chce tę bluzeczkę to są w pasażu grunwaldzkim, ale nie wiem jakie rozmiary |
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz mierzyłam tę spódniczkę z falbanką. I cały czas myślę o niej. |
|
|
|
|
#1309 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Mierzyłam ją tydzień temu w Bonarce ale jakaś wielka mi się wydawała (wzięłam S)
|
|
#1310 |
|
batonik
|
Wróciłam z Zary. Ani bluzek, ani koszul Mołkowych nie było
Ja odebrałam koszulę w grochy, ale materiał mnie rozczarował (myślałam, że to bardziej lejąca tkanina) i oddałam. Jednak ta z suwakiem jest milion razy lepsza. I zgrzeszyłam spodniami z wysokim stanem z TRFu. Ale będę jeszcze koczować na te co wanka przymierzała i wtedy zdecyduję które zostaną ze mnąEdytowane przez sskers Czas edycji: 2013-08-09 o 20:06 |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie nogi
|
|
#1312 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No tak jakby, ale to jest mieciutkie w dotyku.
Cytat:
jednak mówię, co myslę, bo wolę to od hipokryzji ![]() Moze gdybyś miała na sobie inna bluzkę, to wtedy bardziej by mi jakoś pasowała. Ale jeśli czujesz sie w niej świetnie to bierz, bo lezy na Tobie dobrze, nic nie odstaje, etc
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42189956]Na zdjęciach ta kurtka ładnie się prezentuje
Ja mam akurat tylko jedną skórzana kurtkę z zary - pikowaną, z solidnej skóry i fajnie mi się ja nosi Wielokrotnie mierzyłam też inne kurtki ale jakościowo skóra mi nie odpowiadała - albo zrażała mnie mocnym "zapaszkiem" albo skóra nie była dobrej jakości. Lubię skórę mięsistą, a nie papierową i cienką.[/QUOTE]A ja właśnie wolę takie cieńsze. A ta jest taka... miła w dotyku. I nie śmierdzi ![]() Hmmm... co robić ? co robić? Cytat:
A masz porównanie tylko z tym jednym egzemplarzem kurtki z Zary? Edytowane przez gamika Czas edycji: 2013-08-09 o 20:05 |
|
|
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może któraś z was chcę się pozbyć tych kozaczków z zeszłego sezonu? Rozmiar 37/38, chętnie przygarnę. Wtedy się nie załapałam, a teraz nie mogę ich już nigdzie znaleźć
|
|
|
|
#1315 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti, kama-hh pięknie wyglądacie w spódniczce
Chyba jutro się po nią wybiorę
|
|
|
|
#1318 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
) też niezbyt fajne Ta skóra taka niemiła mi się wydaje- albo ceratowa albo taka "twarda". Nie zaryzykowałabym kupienia- wolę dołożyć i mieć coś porządniejszego.Wyjątkiem jest może skórzana zimowa, którą Egg mi zakupiła w Anglii ale jeszcze się nie ugadałyśmy na wysłanie więc nie macałam ![]() A patrzyłaś w MD na kurtki? Tam mi się wydaje, że są znacznie lepszej jakości
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, chce któraś tę marynarkę?
po weekendzie leci na all, kupiona za 169, nowa z metkami! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

[/QUOTE]

U mnie olejek arganowy sprawdza się super!!! Początkowo myślałam, że skóra będzie się zapychała i jeszcze bardziej błyszczała, ale odkąd go używam zdecydowanie poprawił się stan mojej cery 

Aczkolwiek przez pierwszy rok musiałam przebrnąć przez wykonywanie zabiegów i przyznam szczerze że był to dla mnie koszmar - w ogole się w tym nie czułam, jak przypomnę sobie zajęcia z drenażu limfatycznego, gdzie po 2 godzinach miałam tak czerwone i bolące ręce że nie mogłam się dotknąć
Mówie, ze sie pomyliła, a ona ze nie, bo tyle kosztują w kasie po kodzie. Ja pookazuje jej metke. Ona mówi, ze notak, ale na kasie jest tyle i koniec. Przyszła menedzerka (ta słuzbistka) i przytargała te gacie w innych rozmiarach i bylo na metkach 199. Ja jej ze nie interesuja mnie inne, bo na moich jest 169 i za tyle mi powinni sprzedać. Ona mówi, ze nie i nie. Poprosiłam o kogoś wyższego w heirarchi. Przyszła i mówi to samo co dwie poprzednie, ze za cene w kasie sprzeda, ja swoje, ze znam prawa konsumenta i musza mi sprzedać towar za cene na metce. Ona za nie. Ja swoje. W końcu spasowały i wygrałam, wyszłam ze spodniami za 169
Dopiero to podziałało. Wzięła mnie na bok, powiedziała, że buty dostanę po niższej cenie, ale mam tego nikomu nie mówić
Wiele moich koleżanek brało leki uspokajające a kilka wylądowoło na terapii. Stwierdziłam, że muszę się stamtąd ewakuować póki jeszcze mam w miarę zdrową psychikę.
Najważniejsze że odważyłaś się na zmianę pracy i że się udało 

ale mam teraz stresa