|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
#4232 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej, nadrabiam wczoraj i dzisiaj
![]() Cała Julasek pięknie już siada, moim zdaniem jak sama siada to jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pięknie, ale ni chudnij za bardzo bo nic z Ciebie nie zostanie ![]() Cytat:
za przeprowadzkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=mala_19kw;42201457 Jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu... Może coś upiekę dobrego ![]() Tylko co... [/QUOTE]Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy Cytat:
Za gadane Oli Cytat:
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce taka suknie jaką Sisi miała na weneckim balu
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Nie pękaj-ostatnio byłaś druga
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego "Zbuntowany"
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito-dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ja też śledziłam losy Mili i Ivo (tak?) ale nie pamiętam żeby ona tam gdzieś tańczyła?Była sprzątaczką(tak?)-czy mylę seriale? A i jeszcze ten śmieszny szofer-jak on miał na imię? Jakoś śmiesznie tak
|
#4237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co Ty, aż tak się zmieniła? ![]() ![]() swoją drogą to dzisiaj 7 miechów stuknęło dobranoc
|
|
|
#4238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam takich artystów...grunt, że efekt końcowy był zadawalający ![]() ja to w sumie idę do swojego, sprawdzonego fryzjera, znamy się od lat i zna moje upodobania, z tymże on czasem jest zbyt odważny jak na mnie, stąd to próbne czesanie ![]() i o to mi właśnie chodzi ![]() wczoraj przegadaliśmy, że nie ma co się kłócić o bzdety i chyba też skapitulował, powiedział, że nie będzie się już wtrącać, tak więc mam nadzieję, że dobrniemy do naszego dnia już na spokojnie bez zbędnych scycji. |
|
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rocky z wyłupiastymi oczami ![]()
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Co chcesz-Rocky był za.je.bi.sty startował do Victorii
|
#4241 |
|
Lurker ;)
|
.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-30 o 13:37 |
|
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Później faktycznie sprzątała
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi co to był za serial? Nie mogę sobie przypomnieć
![]() Taka kobitka lepiła z gliny,straciła pamięć,więziła (?)ją jakaś baba a na koniec chyba odnalazł ją jej syn.
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Zbuntowany Anioł
![]() To był klasyk! Też oglądałam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętacie? Potem był też jakiś serial z nią w roli głównej (ale tego już nie oglądałam) co gadała do takiej kolorowej skarpety?
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko napisać co u nas po podróży,bo dopiero przed chwilą rozpakowałam laptopa ![]() Dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie nasza podróżą i wszelki rady ,dzięki temu nasza droga obyła się bardzo dobrze ,Blanka ładnie spała albo się bawiła, jestem z niej dumna że dała radę w taką czikę ![]() Wróciłyśmy w piatek po południu,potem czekało mnie ogarnianie tajfuna po mojej nieobecności w domu no i wyszło na to że dopiero teraz się mogłam rozpakować. Mam nadzieję że jutro uda mi się Was nadrobić bo nie wiem kompletnie co się tutaj dzieję ;/ póki co to dobranoc |
|
|
|
#4247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewentualnie wzrok, słuch, władzę w nogach ale pamięć najczęściej bo potem było to łatwo odkręcić bez operacji...
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Co do imion Zuzia przez długi czas była takim wierciochem, że nie szło zobaczyć, czy coś tam dynda.
Roboczo była Marcinem Aleksandrem. Aleksandra mi się podoba w zdrobnieniu Aleks, Aleksa.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4249 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za tulę i żarełko Cytat:
O te to miały atrakcje u mnie na porodówce to tylko stęki i jęki było słychać Cytat:
Cudne Cytat:
![]() I co decydujesz się na tą pracę ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale on do taty podobny
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
silver witaj
Zostaję u mamy do środy już chyba przytyłam od tego jedzenia. Jak to fajnie jak nie trzeba gotować.Zuzka próbuje siadać. Generalnie świeże powietrze jej sprzyja. Buziaki dla Was
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona chodziła na dyskoteki ubrana jak pani lekkich obyczajów :P Haha. A szofer był śmieszny miał na imię Rocky :pDziewczyny nawet nie wiecie jak mi miło że tak się cieszycie z mojego powrotu
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
A Zuzia sobie sama imię wybrała, bo czytałam z małżem imiennik i jak mi wydzwoniła w pęcherz to już nie było opcji, by dać jej inaczej na imię
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie w zbuntowanym to było?
|
|
#4254 | |||||||
|
Konto usunięte
|
pięknie jecie
![]() Cytat:
a już stara dupka byłam, 20 na karku mało tego, oglądałam też:Maria - pierwsza chyba u nas? pomijając Niewolnicę Isaurę ![]() Fiorella Cytat:
a proporcje? Cytat:
![]() eee? ![]() Cytat:
no właśnie, Mika, jak chrzestny? Oj tam Cytat:
też mundurowy, ale inaczejCytat:
Żartujesz? Ja myślałam, że mam, wczoraj Dorka śmigała w 80... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze była Fiorella z Lucesitą. A Maria z przedmieścia to jednak nie z Lucesitą , pomyliło mi się, Maria z przedmieścia zbierała śmieci a potem została służącą u luisa fernando chyba? i tak jej dobrze szło to sprzątanie że ją jeszcze w Marimar zatrudnili. Ale tam chyba nie do sprzątania tylko do wyjścia za mąż za bogatego pana
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czytajcie (kawał): Postanowiliśmy dziś z mężem kupić wreszcie kryształowy abażur do naszego mieszkania. Baaaardzo drogi, pół roku zbieraliśmy. Pojechaliśmy więc do sklepu, zakupili i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy jeszcze butelkę koniaku, żeby ten nasz nowy nabytek... opić. Zasiedliśmy, wypiliśmy po kieliszku, potem po drugim i wtedy pytam męża, a może byśmy ten abażur od razu powiesili? I on bądź pod wpływem koniaku, bądź też widząc moje szczęście, zgodził się. Ustawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mąż wspiął się po tej piramidzie a ja go ubezpieczałam. Dumna i szczęśliwa obserwowałam jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był nie wiem po co - w luźne bokserki ubrany) sięgam wzrokiem niżej i co widzę? Z tych luźnych bokserek wypadło mu jedno jajeczko... Widok ten rozczulił mnie doszczętnie i ja go tak delikatnie pstryknęłam w to jajeczko. A on jak nie runie z tej naszej budowli ,z naszym nowiuśkim abażurem, który rozbił się na drobne kawałeczki, jak nie podskoczy do mnie z jego szczątkami, już myślałam, że mnie zabije, ale on mówi: "K...a, ale mnie prądem pier...o, aż do jąder doszło!!! Dobrze, że nie na śmierć!" )) |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218505]Maria
![]() Czytajcie (kawał): Postanowiliśmy dziś z mężem kupić wreszcie kryształowy abażur do naszego mieszkania. Baaaardzo drogi, pół roku zbieraliśmy. Pojechaliśmy więc do sklepu, zakupili i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy jeszcze butelkę koniaku, żeby ten nasz nowy nabytek... opić. Zasiedliśmy, wypiliśmy po kieliszku, potem po drugim i wtedy pytam męża, a może byśmy ten abażur od razu powiesili? I on bądź pod wpływem koniaku, bądź też widząc moje szczęście, zgodził się. Ustawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mąż wspiął się po tej piramidzie a ja go ubezpieczałam. Dumna i szczęśliwa obserwowałam jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był nie wiem po co - w luźne bokserki ubrany) sięgam wzrokiem niżej i co widzę? Z tych luźnych bokserek wypadło mu jedno jajeczko... Widok ten rozczulił mnie doszczętnie i ja go tak delikatnie pstryknęłam w to jajeczko. A on jak nie runie z tej naszej budowli ,z naszym nowiuśkim abażurem, który rozbił się na drobne kawałeczki, jak nie podskoczy do mnie z jego szczątkami, już myślałam, że mnie zabije, ale on mówi: "K...a, ale mnie prądem pier...o, aż do jąder doszło!!! Dobrze, że nie na śmierć!" ))![]() U nas wlasnie mamy pierwsza pobudke, pospal wiec troche dluzej niz w ostatnie dni, locze na to, ze da sie odkleic od cyca, bo kolejnej wycycanej nocki to ja juz nie ogarne ![]() Dobrej nocy dziewczyny |
|
|
|
#4258 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Silver
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 7 miesięcyJak dla mnie to Julasek wygląda zupełnie inaczej, no popatrz na to zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...ctureid=147416 Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218505]Maria ![]() Czytajcie (kawał): Postanowiliśmy dziś z mężem kupić wreszcie kryształowy abażur do naszego mieszkania. Baaaardzo drogi, pół roku zbieraliśmy. Pojechaliśmy więc do sklepu, zakupili i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy jeszcze butelkę koniaku, żeby ten nasz nowy nabytek... opić. Zasiedliśmy, wypiliśmy po kieliszku, potem po drugim i wtedy pytam męża, a może byśmy ten abażur od razu powiesili? I on bądź pod wpływem koniaku, bądź też widząc moje szczęście, zgodził się. Ustawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mąż wspiął się po tej piramidzie a ja go ubezpieczałam. Dumna i szczęśliwa obserwowałam jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był nie wiem po co - w luźne bokserki ubrany) sięgam wzrokiem niżej i co widzę? Z tych luźnych bokserek wypadło mu jedno jajeczko... Widok ten rozczulił mnie doszczętnie i ja go tak delikatnie pstryknęłam w to jajeczko. A on jak nie runie z tej naszej budowli ,z naszym nowiuśkim abażurem, który rozbił się na drobne kawałeczki, jak nie podskoczy do mnie z jego szczątkami, już myślałam, że mnie zabije, ale on mówi: "K...a, ale mnie prądem pier...o, aż do jąder doszło!!! Dobrze, że nie na śmierć!" ))
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42218505]Maria
![]() Czytajcie (kawał): Postanowiliśmy dziś z mężem kupić wreszcie kryształowy abażur do naszego mieszkania. Baaaardzo drogi, pół roku zbieraliśmy. Pojechaliśmy więc do sklepu, zakupili i na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy jeszcze butelkę koniaku, żeby ten nasz nowy nabytek... opić. Zasiedliśmy, wypiliśmy po kieliszku, potem po drugim i wtedy pytam męża, a może byśmy ten abażur od razu powiesili? I on bądź pod wpływem koniaku, bądź też widząc moje szczęście, zgodził się. Ustawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mąż wspiął się po tej piramidzie a ja go ubezpieczałam. Dumna i szczęśliwa obserwowałam jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był nie wiem po co - w luźne bokserki ubrany) sięgam wzrokiem niżej i co widzę? Z tych luźnych bokserek wypadło mu jedno jajeczko... Widok ten rozczulił mnie doszczętnie i ja go tak delikatnie pstryknęłam w to jajeczko. A on jak nie runie z tej naszej budowli ,z naszym nowiuśkim abażurem, który rozbił się na drobne kawałeczki, jak nie podskoczy do mnie z jego szczątkami, już myślałam, że mnie zabije, ale on mówi: "K...a, ale mnie prądem pier...o, aż do jąder doszło!!! Dobrze, że nie na śmierć!" ))Maria-wiedziałam że jak przyjdziesz to mi powiesz ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
A mili tą skarpete trzymała zawsze pod poduchą i nawet imię miała ta skarpeta
|
|
#4260 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie, jaka fajna zabawka
![]() http://allegro.pl/k-s-kids-piramidka...446280785.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

i tagliatelle
pięknie, ale ni chudnij za bardzo bo nic z Ciebie nie zostanie 

[/QUOTE]

ja mam Cywila, owczarka niemieckiego długowłosego