Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 08:06   #1501
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

hej
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Jeżeli Cie to pocieszy, gdy byłam w 1 klasie gimnazjum i spotkałam się z chłopakiem, to on później powiedział swojej przyjaciółce że jestem za brzydka dla niego Czego skutkiem była 3 miesięczna głodówka bo stwierdziłam że to dlatego że gruba jestem, a dzisiaj, 6 lat później pluje sobie w twarz że zajechałam sobie metabolizm tymi 3 miesiącami i walczę z kilogramami Zresztą niech się buja, i tak jestem mega On nie będzie wyznacznikiem mojej samooceny.
hahaha świetne

u mnie piękna pogoda, nie wiem co mnie podkusiło, żeby wejść na wagę, która pokazała więcej może to po rowerze, nie wiem
Stary 2013-08-12, 09:27   #1502
shine_on
Rozeznanie

Dzień dobry urlopowo dziwnie mi, że mam wolne, nie wiem co ze sobą zrobić zaraz zrobię placuszki na śniadanie, umyję włosy i chyba na shopping pojadę po weekendzie waga stoi w miejscu, i nie mogę powiedzieć, żebym obudziła się z chęcią do odchudzania w środę wraca TŻ, więc ciężko będzie w tym tygodniu, jakoś nie umiem z nim diety trzymać
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:41   #1503
blaszok
Zakorzenienie

helooooł!

wybaczcie moją nieobecność, ale szykowanie nowego pokoju jest dosyć... pracochłonne wczoraj 7 godzin jeżdżenia po sklepach w poszukiwaniu dywanu, wersalki, biurka, krzesła, itp. + potem skręcanie tego

także jak usiadłam na du.pie o 21:00, to prawie od razu poszłam spać

nic nie poćwiczyłam, ale SC za wczoraj zrobię dzisiaj, bo dzisiaj i tak by wypadło "rest day"

żegnam się póki co, bo jadę zaraz wywozić z mamą stare meble z warsztatu mojego taty i potem dalej będzie szał chowania jakichś gratów itd.

dla Was grupowe za ćwiczenia

witam nową osóbkę u nas

Ania: nie przejmuj się palantem! pamiętaj, że ten jedyny pisany jest gdzieś na świecie i prędzej czy później się odnajdziecie!

miłego dzionka!
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:56   #1504
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Melduje ze do teraz zjadłam:
1.owsianke z orzechami i bananem plus biała kawa
2. Kromka ciemnego z szynka drobiowe i sałatka z 2 pomidorów i ogórka zielonego plus kubek szpitalnej zupy mlecznej.

Potem się okaże

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-12, 10:25   #1505
kasia77177
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

cześć dziewczyny!
ja muszę się opanować z moim obżarstwem słodyczy,bo skończy się to źle. Postanowiłam sobie,że w tygodniu nie będę jadła nic słodkiego,a w weekend zjem kawałek ciasta czy jakiś inny słodycz.
Blaszok jak już urządzisz pokoik to czekamy na zdjęcia
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:51   #1506
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

kasia to ja z Tobą będę w tym postanowieniu
Stary 2013-08-12, 10:56   #1507
anulciak85
Zakorzenienie

Ja też

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-12, 10:59   #1508
atram00100
Rozeznanie

Siemasz laseczki !!
Wprawdzie czytałam na pierwszej stronie o tym, że posty są szybko produkowane, ale nie spodziewałam się, że aż tak . Fajno, jest co poczytać, a ja widać odzwyczaiłam się już od nadrabiania wątku .
Chyba nie wybrałam najlepszej pory, żeby do Was dołączyć, bo w środę wyjeżdżam na tydzień nad morze, mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie . Będę trzymać się dzielnie, a po powrocie zrelacjonuje moje postępy ( weszłam na wagę 65.7kg )
Wieczorem wstawię jadło i ćwiczenia

Elsay, dzovana, agulaaa, anulciak, Choco, kasia, nonessential Dziękuję za tak miłe przyjęcie

Elsay wiem o co Ci chodzi, sama tak reaguję na laski z takim wzrostem i wagą jak ja . Zgadzam się z Tobą, w moim przypadku nie jest to już typowe odtłuszczanie , ale modelowanie, jednak myślę, że same ćwiczenia mi nie pomogą. Mam jeszcze troszkę tłuszczyku, dlatego wprowadzę też dietke

aulciak w porównaniu z Twoimi początkami (jeszcze u nas) to jest megaaaa postęp, gratuluję zrzuconych kg, jestem z Ciebie dumna !!

dzovana co do piwa, mam dokładnie to samo

katienn ja ostatnio jak kleiłam super glue, to wylałam połowę na komodę, nie wiem jak to zrobiłam . Chyba jakiś felerny mi się trafił, jak wystrzelił... nie mogłam nad nim zapanować

natalka czyżbyśmy były w podobnym wieku ? Ja przestałam być, aż tak bezpośrednia jak Ty. Widzę, że ludzie tak na prawdę nie chcą usłyszeć prawdy, dlatego albo trzymam język za zębami, albo staram się mówić najdelikatniej jak potrafię. Jeszcze nie dawno robiłam tak jak Ty, ale później okazało się, że wszyscy po kolei się ofochali, więc dałam sobie spokój, choć nie powiem, język mnie świerzbi

heroine nie przejmuj się jedzonkiem, tylko wiesz, nie odpuszczaj sobie w 100%. Spalisz to raz dwa !

katienn jak widzę ten artykuł to w głowie mam tylko jej tekst "jaram się,że teraz jestem taka ładna i... i.. szczupła" . Każdego może dopaść jojo, ona na tym jeszcze zarobi... pozazdrościć

nonessential
hi 5

Choco możliwe, że po tym rowerze waga wzrosła. Sama dobrze wiesz, że takie wahania są normalne, głowa do góry

blaszok uwielbiam takie projektowanie, urządzanie pokoju , weź mnie do siebie, pomogę ! Szkoda, że mam malutka klitkę, w której nie mogę za bardzo pokombinować

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:35   #1509
Sikorka0204
Zakorzenienie

Kochane wracam na dobre tory i próbuję ogarnąć jakoś wizaż.
Na moim laptopie mogę Was tylko czytać (brak przycisku odp), na tablecie nie działa mi program, który pozwalał mi obejść blokadę wizażu, zostaje mi tylko laptop męża z którego korzystam jak go niema...wtedy też piszę ale przyznam, że później ciężko Was nadrobić
Nie pamiętam już kto co pisał więc tak hurtowo za ćwiczenia.
Anulciak głowa do góry, jak widać ten typ nie jest tego wart
Atram hej jeszcze nie miałam okazji się przywitać
Dziś się nieco ogarnęłam i dietka zgodnie z planem Poskakałam 45 minut na skakance i zaliczyłam 60 minut na rowerku oglądając PLL (dopiero zaczęłam w sumie).
Z pozytywnych wiadomości - szefostwo zgodziło się na urlop w Polsce
Jeszcze nie mamy biletów ale liczę na to, że będą wolne miejsca w samolocie na ten termin
Tak więc kolejna motywacja by do października się nie zaniedbać
No i też mam drugą motywację - chciałam lecieć do PL na 3 tygodnie ale mąż nie chciał (biedak i tak będzie musiał pracować zdalnie) i w ramach wynagrodzenia mi tego krótszego pobytu obiecał wakacje
Oczywiście nie teraz ale może końcem roku lub początkiem kolejnego no ale mobilizuje mnie to do działania
Kasia z nogą coś lepiej?
Trax gdzie się podziewasz?
Heroine wracaj szybko
Dzo podziwiam za mocną głowę Ja to słabeusz jestem w tych sprawach
Aga normalnie podziwiam za pełną mobilizację

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-08-12 o 11:37
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:53   #1510
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość

od jakiegoś czasu czytam pamiętnik na V. dziewczyny która spotyka się ze swoim kolegą z pracy, ale jemu nie daje spokoju jego była.

patrzcie na ten wpis: http://vitalia.pl/index.php/mid/49/f...e/w_id/8213810

szoooook.... jak byłe dziewczyny potrafią być po#ebane
ja pier... laski mają nas.rane w czerepach. Ostatnio przed dyskoteką ''moja sąsiadka'' pobiła pewną dziewczynę za to, że rozmawiała z jej chłopakiem.. złamała nos, uszkodziła kośc policzkową, podbiła oko.

witam spałam do 11.30 a usnęłam o północy jestem dziwakiem, serio Na wadze duży wzrost nie wiem jakim cudem, normalnie ta waga mi tak się waha, że szok. Wiem, ze wczoraj węglowo szalałam, ale.. dziś na śnd były wegle, potem już staram się naprawdę je ograniczyć, mało coś białka ostatnio wpada czas to zmienić.
Za godz. wychodze na miasto, może do sklepu jakiegoś zahaczę to kupię coś 'dla mnie'
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:12   #1511
ChocoMonster
Zakorzenienie

katien boże święty uchowaj od takich... nie wiem co ludzie mają we łbach

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

jest na górze po prawej stronie reklama na wizażu i było napisane "łysienie stop" a ja sobie myślę, jak stopy mogą łysieć? dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"
Stary 2013-08-12, 12:17   #1512
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
kasia to ja z Tobą będę w tym postanowieniu
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Ja też
fajnie,jest nas więcej,będę tu meldować
na razie oparłam się ciasteczkom koleżanki w pracy, a to duży sukces,za to zjadłam jabłko i teraz jogurt nat.
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Kochane wracam na dobre tory i próbuję ogarnąć jakoś wizaż.
Na moim laptopie mogę Was tylko czytać (brak przycisku odp), na tablecie nie działa mi program, który pozwalał mi obejść blokadę wizażu, zostaje mi tylko laptop męża z którego korzystam jak go niema...wtedy też piszę ale przyznam, że później ciężko Was nadrobić
Nie pamiętam już kto co pisał więc tak hurtowo za ćwiczenia.
Anulciak głowa do góry, jak widać ten typ nie jest tego wart
Atram hej jeszcze nie miałam okazji się przywitać
Dziś się nieco ogarnęłam i dietka zgodnie z planem Poskakałam 45 minut na skakance i zaliczyłam 60 minut na rowerku oglądając PLL (dopiero zaczęłam w sumie).
Jeszcze nie mamy biletów ale liczę na to, że będą wolne miejsca w samolocie na ten termin
No i też mam drugą motywację - chciałam lecieć do PL na 3 tygodnie ale mąż nie chciał (biedak i tak będzie musiał pracować zdalnie) i w ramach wynagrodzenia mi tego krótszego pobytu obiecał wakacje
Oczywiście nie teraz ale może końcem roku lub początkiem kolejnego no ale mobilizuje mnie to do działania
Kasia z nogą coś lepiej?
Trax gdzie się podziewasz?
Heroine wracaj szybko
Dzo podziwiam za mocną głowę Ja to słabeusz jestem w tych sprawach
Aga normalnie podziwiam za pełną mobilizację
część!
to masz przeszkody,by do nas pisać,ale radzisz sobie
z moją nogą nie lepiej,jadę dziś do innego lekarza,prywatnie, na konsultacje,zobaczymy co powie...strasznie mi strzela w kolanie
mam wynik TSH-0,838 przy normie 0,5-4,0
Cytat:

jest na górze po prawej stronie reklama na wizażu i było napisane "łysienie stop" a ja sobie myślę, jak stopy mogą łysieć? dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:36   #1513
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Witam się po weekendzie. W sumie to miałam napisać do Was wcześniej, ale ściągnął mi się jakiś wirus którego nic nie wykrywa i tak już siedzę kilka godzin i nie mogę tego za nic usunąć

Wczoraj byłam na wycieczce, napiszę o tym w klubie.

Sikorka0204 jestem, jestem

atram00100 hejka

anulciak85 nie przejmuj się, kiedyś znajdziesz tego jedynego lub on znajdzie Ciebie

Mam wzrost na wadze, dzisiaj było 71kg, ale w sumie to czuję się opuchnięta. Nadchodzi @ Miałam pobiegać, ale tak chcę naprawić tą głupią przeglądarkę i już nie mam pomysłu i chęci do czegokolwiek innego.

edit. w sumie to już sobie poradziłam z problemem (na szczęście)

Za moment idę robić obiadek, a później ćwiczenia

Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Czas edycji: 2013-08-12 o 13:06
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 14:10   #1514
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
katienn ja ostatnio jak kleiłam super glue, to wylałam połowę na komodę, nie wiem jak to zrobiłam . Chyba jakiś felerny mi się trafił, jak wystrzelił... nie mogłam nad nim zapanować
To ja słyszałam historię, że komuś do oka wystrzelił... oko nie do odratowania
Zapomniałam się przywitać

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
ja pier... laski mają nas.rane w czerepach. Ostatnio przed dyskoteką ''moja sąsiadka'' pobiła pewną dziewczynę za to, że rozmawiała z jej chłopakiem.. złamała nos, uszkodziła kośc policzkową, podbiła oko.
Z drugiej strony ja się zastanawiam, co to za koleś, bo mi to ogólnie patolą zajeżdza, jaki normalny facet chciałby być z taką laską... No bo to nie jest tak, że dziewczyna jest fajna, ma klasę itd. a później takie coś, to raczej od razu widać. Takie lejące się laski to ja ostatni raz widziałam w gimnazjum, no ale to właśnie była typowa patologia

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
mam wynik TSH-0,838 przy normie 0,5-4,0
To masz dobry wynik ja miałam ponad 2, niby też w normie, ale jakoś do endokrynologa nie mogę się wybrać, zawsze są inne wydatki...

...apropo tych wydatków, to właśnie wróciłam z bardzo udanych zakupów kupiłam 2 bluzki, spodnie i naszyjnik, z wyprzedaży to już nie ma co zbierać, ale i tak w dobrych cenach kupiłam a najbardziej się cieszę z latarenki do mieszkania, miałam średnią, chciałam dużą i w końcu dostałam, teraz mam dwie takie ło http://www.nanu-nana.de/Dekoration/W...0cm-weiss.html i białe świeczki do środka. Lofciam moje latarenki udaaaaaany początek urlopu humor mam naprawdę wyśmienity
A teraz żłopię kawusię i doszłam do wniosku, że troszkę w tym tygodniu odpuszczam diete, tzn. nie będę tak cisnąć na redukcję i nie będę stawać na wadze w tym tygodniu. A co se będę urlop psuła także dzisiaj już wpadły placuszki wieśniaczkowe z bananem, batonik musli, a na obiad będzie makaron pełnoziarnisty z pesto, mozarellą i rukolą
Stary 2013-08-12, 14:22   #1515
anns_
Zakorzenienie

Hej Piękne, pamiętacie mnie jeszcze?
Przepraszam Was za długą nieobecność. Niestety-najpierw zaliczenia na uczelni, później sesja, potem praktyki, i praca praca praca. Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam Było 70kg, jest 68,6. Jak na to, że praktyki i sesja były fatalnym czasem, a nie przytyłam NIC, to jestem zadowolona.
Pozatym od 3 tygodni nie piję i planuję nie pić praktycznie do końca roku. Rozpisuję sobie dietę, nie jem fastfoodów i słodkiego, do końca października chcę dotrzeć do 60kg a potem już je modelować.

Stęskniłam się za Wami

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:05   #1516
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Przepraszam Was za długą nieobecność. Niestety-najpierw zaliczenia na uczelni, później sesja, potem praktyki, i praca praca praca. Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam Było 70kg, jest 68,6. Jak na to, że praktyki i sesja były fatalnym czasem, a nie przytyłam NIC, to jestem zadowolona.
Pozatym od 3 tygodni nie piję i planuję nie pić praktycznie do końca roku. Rozpisuję sobie dietę, nie jem fastfoodów i słodkiego, do końca października chcę dotrzeć do 60kg a potem już je modelować.

Stęskniłam się za Wami
Hejka Jasne, że pamiętamy Fajnie, że jesteś No i za wagę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:08   #1517
anulciak85
Zakorzenienie

Obiad; 1/4 torebki ryżu, sos pomidorowy i kotliny z cukini. Widoczne i lecę do drugiej pracy...
Stary 2013-08-12, 15:14   #1518
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
ja mam tragusa i też sie bałam zrobić ale stwierdziłam raz kozie śmierć i poszłam z koleżanką zanim nam się odechciało i nie żałuje
na pewno nie rób u kosmetyczki tylko idz do studia jak widze ogłoszenia przebijania chrząstki pistoletem to mnie krew zalewa i mam ochote donieść na te kosmetyczki co sie mało na tym znają
polecam tak samo jak Dzo z pewnością takie fajnie widzi mi sie
Ja tak miałąm przebijane 3 razy

Cytat:
hej

hahaha świetne

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
helooooł!

wybaczcie moją nieobecność, ale szykowanie nowego pokoju jest dosyć... pracochłonne wczoraj 7 godzin jeżdżenia po sklepach w poszukiwaniu dywanu, wersalki, biurka, krzesła, itp. + potem skręcanie tego
Spałaś w nowym pokoju?

Cytat:
Siemasz laseczki !!
Wprawdzie czytałam na pierwszej stronie o tym, że posty są szybko produkowane, ale nie spodziewałam się, że aż tak . Fajno, jest co poczytać, a ja widać odzwyczaiłam się już od nadrabiania wątku .
Chyba nie wybrałam najlepszej pory, żeby do Was dołączyć, bo w środę wyjeżdżam na tydzień nad morze, mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie . Będę trzymać się dzielnie, a po powrocie zrelacjonuje moje postępy ( weszłam na wagę 65.7kg )

natalka czyżbyśmy były w podobnym wieku ? Ja przestałam być, aż tak bezpośrednia jak Ty. Widzę, że ludzie tak na prawdę nie chcą usłyszeć prawdy, dlatego albo trzymam język za zębami, albo staram się mówić najdelikatniej jak potrafię. Jeszcze nie dawno robiłam tak jak Ty, ale później okazało się, że wszyscy po kolei się ofochali, więc dałam sobie spokój, choć nie powiem, język mnie świerzbi
Ja mam 18 lat Ja się staram nie mówić wszystkie, ale ciężko idzie
Stary 2013-08-12, 15:27   #1519
dzovana
Zakorzenienie

Anns w końcu powróciłaś!!! Zostań już z nami

Byłam na mieście, kupiłam nektarynki, serki z Bielucha, orzechy. Ale wpadł mi ''góralek'' którego spalę dziś na pewno
Stary 2013-08-12, 15:38   #1520
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam Was za długą nieobecność. Było 70kg, jest 68,6.
Hej, no jasne, że pamiętamy! Fajnie, że jesteś i waga niższa
Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
Z drugiej strony ja się zastanawiam, co to za koleś, bo mi to ogólnie patolą zajeżdza, jaki normalny facet chciałby być z taką laską... No bo to nie jest tak, że dziewczyna jest fajna, ma klasę itd. a później takie coś, to raczej od razu widać.
To masz dobry wynik ja miałam ponad 2, niby też w normie, ale jakoś do endokrynologa nie mogę się wybrać, zawsze są inne wydatki...
Właśnie dla mnie to też patologia...
Ale Kasia ma chyba TSH na minusie (dobrze zrozumiałam).
Shine ja mam TSH w normie a to co się dzieje z moim organizmem to istny armagedon Z tym, że mam FT3,FT4, T3 za niskie co jest totalnie nielogiczne. Mam wizytę w środę u endo. Ciekawa jestem co powie
Mąż naprawił mi przeglądarkę, okazało się że jeden program usuwał mi przycisk odpowiedz

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-08-12 o 15:47
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 16:06   #1521
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Ale Kasia ma chyba TSH na minusie (dobrze zrozumiałam).
Shine ja mam TSH w normie a to co się dzieje z moim organizmem to istny armagedon Z tym, że mam FT3,FT4, T3 za niskie co jest totalnie nielogiczne. Mam wizytę w środę u endo. Ciekawa jestem co powie
Mąż naprawił mi przeglądarkę, okazało się że jeden program usuwał mi przycisk odpowiedz
Aaaa to ja myślałam, że to myślnik u mnie siostra, babcia i ciocia mają coś z tarczycą, więc ja też powinnam zbadać, wiem że TSH nie mówi wszystkiego, no ale wiadomo jak to jest, człowiek jako takich objawów nie czuje to mu się nie chce po lekarzach latać... a co to znaczy, że masz TSH w normie? ta norma podobno jest do kitu, młode kobiety powinny mieć ok 1, a powyżej 2,6 można już podejrzewać niedoczynność, ja nawet teraz spojrzałam - w zeszłym roku miałam 2,73 :/ no nic, chyba w końcu pora trochę wydać na lekarza...
Stary 2013-08-12, 16:16   #1522
agulaaaa
Zakorzenienie

cześć
jestem padnięta, niedawno obiad porządny zjadłam, bo tak to cały dzień na malinach, nie wiedziałam, że aż tyle będzie

Anns witaj

Idę wieczorem na grilla, kupię sobie jakieś piwa, bo mam ochotę nie piłam ze 2 tygodnie mamy oglądać spadające gwiazdy

przeczytałam wszystko, ale przepraszam nie mam siły na odpisywanie dzisiaj jestem padnięta, od rana na nogach ;(
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 16:18   #1523
Konto usunięte

Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder
Stary 2013-08-12, 16:25   #1524
dzovana
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
cześć
jestem padnięta, niedawno obiad porządny zjadłam, bo tak to cały dzień na malinach, nie wiedziałam, że aż tyle będzie

Anns witaj

Idę wieczorem na grilla, kupię sobie jakieś piwa, bo mam ochotę nie piłam ze 2 tygodnie mamy oglądać spadające gwiazdy

przeczytałam wszystko, ale przepraszam nie mam siły na odpisywanie dzisiaj jestem padnięta, od rana na nogach ;(
orobiłaś się to nie dziwne, że jesteś zmęczona. Odpocznij
Stary 2013-08-12, 17:03   #1525
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
( weszłam na wagę 65.7kg )

katienn jak widzę ten artykuł to w głowie mam tylko jej tekst "jaram się,że teraz jestem taka ładna i... i.. szczupła" . Każdego może dopaść jojo, ona na tym jeszcze zarobi... pozazdrościć
pJona, u mnie 65,8 kg od paru dni

nie jesteśmy stworzone do super glue

haha nooo jak oglądałam TM to ciągle się z niej śmiałam

Cytat:
super Kochana! a w której części Polski?

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
przerąbane.... laski zachowujące się jak zwierzęta

nie waż się tak często (powiedziała ta, która ostatnio wskakuje na wagę codziennie )

Cytat:

ooo to chyba sobie poradziłam z tym problemem zaraz po urodzeniu

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
z moją nogą nie lepiej,jadę dziś do innego lekarza,prywatnie, na konsultacje,zobaczymy co powie...strasznie mi strzela w kolanie
biedna...

Cytat:

Stęskniłam się za Wami
jaaaa pamięęętaaam! hej hooooł fajnie, że jesteś no i oczywiście gratuluję wagi

za ćwiczenia laski ja wieczorem idę na rolki

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 17:06   #1526
agulaaaa
Zakorzenienie

katiennn piękną masz wagę
Dżo ile Ci wkoczyło ? ja wystarczy dzień, dwa pojem i już większa i większa ja
Stary 2013-08-12, 17:09   #1527
Konto usunięte

Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS

Cytat:
ja wystarczy dzień, dwa pojem i już większa i większa ja
Mam to samo
Stary 2013-08-12, 17:14   #1528
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
katiennn piękną masz wagę
dziękuję! chyba pierwszy raz w życiu słyszę taki komplement

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 17:14   #1529
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Dżo ile Ci wkoczyło ? ja wystarczy dzień, dwa pojem i już większa i większa ja
do 66 jestem wqrwiona, bo brzuch jak przed @. A może wcześniej przyjdzie?
Stary 2013-08-12, 17:15   #1530
agulaaaa
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS

Mam to samo [/QUOTE]

za ćwiczenia

no niestety taki nasz urok

ale coś mnie głowa napierdziela tu z prawej strony, echh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości