|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
hej
![]() Cytat:
u mnie piękna pogoda, nie wiem co mnie podkusiło, żeby wejść na wagę, która pokazała więcej może to po rowerze, nie wiem
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry urlopowo
dziwnie mi, że mam wolne, nie wiem co ze sobą zrobić po weekendzie waga stoi w miejscu, i nie mogę powiedzieć, żebym obudziła się z chęcią do odchudzania w środę wraca TŻ, więc ciężko będzie w tym tygodniu, jakoś nie umiem z nim diety trzymać
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
helooooł!
wybaczcie moją nieobecność, ale szykowanie nowego pokoju jest dosyć... pracochłonne wczoraj 7 godzin jeżdżenia po sklepach w poszukiwaniu dywanu, wersalki, biurka, krzesła, itp. + potem skręcanie tego ![]() także jak usiadłam na du.pie o 21:00, to prawie od razu poszłam spać ![]() nic nie poćwiczyłam, ale SC za wczoraj zrobię dzisiaj, bo dzisiaj i tak by wypadło "rest day" ![]() żegnam się póki co, bo jadę zaraz wywozić z mamą stare meble z warsztatu mojego taty i potem dalej będzie szał chowania jakichś gratów itd. ![]() dla Was grupowe za ćwiczenia ![]() Ania: nie przejmuj się palantem! pamiętaj, że ten jedyny pisany jest gdzieś na świecie i prędzej czy później się odnajdziecie! miłego dzionka!
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Melduje ze do teraz zjadłam:
1.owsianke z orzechami i bananem plus biała kawa 2. Kromka ciemnego z szynka drobiowe i sałatka z 2 pomidorów i ogórka zielonego plus kubek szpitalnej zupy mlecznej. Potem się okaże ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1505 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
cześć dziewczyny!
ja muszę się opanować z moim obżarstwem słodyczy,bo skończy się to źle. Postanowiłam sobie,że w tygodniu nie będę jadła nic słodkiego,a w weekend zjem kawałek ciasta czy jakiś inny słodycz. Blaszok jak już urządzisz pokoik to czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
kasia to ja z Tobą będę w tym postanowieniu
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
Siemasz laseczki !!
Wprawdzie czytałam na pierwszej stronie o tym, że posty są szybko produkowane, ale nie spodziewałam się, że aż tak .Chyba nie wybrałam najlepszej pory, żeby do Was dołączyć, bo w środę wyjeżdżam na tydzień nad morze, mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie . Będę trzymać się dzielnie, a po powrocie zrelacjonuje moje postępy ( weszłam na wagę 65.7kg Wieczorem wstawię jadło i ćwiczenia ![]() Elsay, dzovana, agulaaa, anulciak, Choco, kasia, nonessential Dziękuję za tak miłe przyjęcie Elsay wiem o co Ci chodzi, sama tak reaguję na laski z takim wzrostem i wagą jak ja . Zgadzam się z Tobą, w moim przypadku nie jest to już typowe odtłuszczanie , ale modelowanie, jednak myślę, że same ćwiczenia mi nie pomogą. Mam jeszcze troszkę tłuszczyku, dlatego wprowadzę też dietke ![]() aulciak w porównaniu z Twoimi początkami (jeszcze u nas) to jest megaaaa postęp, gratuluję zrzuconych kg, jestem z Ciebie dumna !! dzovana co do piwa, mam dokładnie to samo ![]() katienn ja ostatnio jak kleiłam super glue, to wylałam połowę na komodę, nie wiem jak to zrobiłam . Chyba jakiś felerny mi się trafił, jak wystrzelił... nie mogłam nad nim zapanować ![]() natalka czyżbyśmy były w podobnym wieku ? Ja przestałam być, aż tak bezpośrednia jak Ty. Widzę, że ludzie tak na prawdę nie chcą usłyszeć prawdy, dlatego albo trzymam język za zębami, albo staram się mówić najdelikatniej jak potrafię. Jeszcze nie dawno robiłam tak jak Ty, ale później okazało się, że wszyscy po kolei się ofochali, więc dałam sobie spokój, choć nie powiem, język mnie świerzbi ![]() heroine nie przejmuj się jedzonkiem, tylko wiesz, nie odpuszczaj sobie w 100%. Spalisz to raz dwa ! katienn jak widzę ten artykuł to w głowie mam tylko jej tekst "jaram się,że teraz jestem taka ładna i... i.. szczupła" . Każdego może dopaść jojo, ona na tym jeszcze zarobi... pozazdrościć ![]() nonessential hi 5 ![]() Choco możliwe, że po tym rowerze waga wzrosła. Sama dobrze wiesz, że takie wahania są normalne, głowa do góry ![]() blaszok uwielbiam takie projektowanie, urządzanie pokoju Szkoda, że mam malutka klitkę, w której nie mogę za bardzo pokombinować
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wracam na dobre tory i próbuję ogarnąć jakoś wizaż.
Na moim laptopie mogę Was tylko czytać (brak przycisku odp ), na tablecie nie działa mi program, który pozwalał mi obejść blokadę wizażu, zostaje mi tylko laptop męża z którego korzystam jak go niema...wtedy też piszę ale przyznam, że później ciężko Was nadrobić![]() Nie pamiętam już kto co pisał więc tak hurtowo za ćwiczenia.Anulciak głowa do góry, jak widać ten typ nie jest tego wart Atram hej ![]() Dziś się nieco ogarnęłam i dietka zgodnie z planem ).Z pozytywnych wiadomości - szefostwo zgodziło się na urlop w Polsce Jeszcze nie mamy biletów ale liczę na to, że będą wolne miejsca w samolocie na ten termin ![]() Tak więc kolejna motywacja by do października się nie zaniedbać ![]() No i też mam drugą motywację - chciałam lecieć do PL na 3 tygodnie ale mąż nie chciał (biedak i tak będzie musiał pracować zdalnie) i w ramach wynagrodzenia mi tego krótszego pobytu obiecał wakacje Oczywiście nie teraz ale może końcem roku lub początkiem kolejnego no ale mobilizuje mnie to do działania ![]() Kasia z nogą coś lepiej? Trax gdzie się podziewasz? Heroine wracaj szybko Dzo podziwiam za mocną głowę Ja to słabeusz jestem w tych sprawachAga normalnie podziwiam za pełną mobilizację
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-12 o 11:37 |
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam spałam do 11.30 a usnęłam o północy Na wadze duży wzrost nie wiem jakim cudem, normalnie ta waga mi tak się waha, że szok. Wiem, ze wczoraj węglowo szalałam, ale.. dziś na śnd były wegle, potem już staram się naprawdę je ograniczyć, mało coś białka ostatnio wpada czas to zmienić.Za godz. wychodze na miasto, może do sklepu jakiegoś zahaczę to kupię coś 'dla mnie'
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
katien boże święty uchowaj od takich... nie wiem co ludzie mają we łbach
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- jest na górze po prawej stronie reklama na wizażu i było napisane "łysienie stop" a ja sobie myślę, jak stopy mogą łysieć? dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"
|
|
#1512 | ||
|
Wtajemniczenie
|
fajnie,jest nas więcej,będę tu meldować
![]() na razie oparłam się ciasteczkom koleżanki w pracy, a to duży sukces,za to zjadłam jabłko i teraz jogurt nat. Cytat:
to masz przeszkody,by do nas pisać,ale radzisz sobie ![]() z moją nogą nie lepiej,jadę dziś do innego lekarza,prywatnie, na konsultacje,zobaczymy co powie...strasznie mi strzela w kolanie mam wynik TSH-0,838 przy normie 0,5-4,0 Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1513 |
|
Konto usunięte
|
Witam się po weekendzie. W sumie to miałam napisać do Was wcześniej, ale ściągnął mi się jakiś wirus którego nic nie wykrywa i tak już siedzę kilka godzin i nie mogę tego za nic usunąć
![]() Wczoraj byłam na wycieczce, napiszę o tym w klubie. Sikorka0204 jestem, jestem atram00100 hejka anulciak85 nie przejmuj się, kiedyś znajdziesz tego jedynego lub on znajdzie Ciebie Mam wzrost na wadze, dzisiaj było 71kg, ale w sumie to czuję się opuchnięta. Nadchodzi @ Miałam pobiegać, ale tak chcę naprawić tą głupią przeglądarkę i już nie mam pomysłu i chęci do czegokolwiek innego.edit. w sumie to już sobie poradziłam z problemem (na szczęście)Za moment idę robić obiadek, a później ćwiczenia
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-08-12 o 13:06 |
|
|
|
#1514 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam się przywitać Cytat:
![]() To masz dobry wynik ja miałam ponad 2, niby też w normie, ale jakoś do endokrynologa nie mogę się wybrać, zawsze są inne wydatki......apropo tych wydatków, to właśnie wróciłam z bardzo udanych zakupów kupiłam 2 bluzki, spodnie i naszyjnik, z wyprzedaży to już nie ma co zbierać, ale i tak w dobrych cenach kupiłam a najbardziej się cieszę z latarenki do mieszkania, miałam średnią, chciałam dużą i w końcu dostałam, teraz mam dwie ![]() A teraz żłopię kawusię i doszłam do wniosku, że troszkę w tym tygodniu odpuszczam diete, tzn. nie będę tak cisnąć na redukcję i nie będę stawać na wadze w tym tygodniu. A co se będę urlop psuła także dzisiaj już wpadły placuszki wieśniaczkowe z bananem, batonik musli, a na obiad będzie makaron pełnoziarnisty z pesto, mozarellą i rukolą
|
||
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Przepraszam Was za długą nieobecność. Niestety-najpierw zaliczenia na uczelni, później sesja, potem praktyki, i praca praca praca. Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam ![]() Pozatym od 3 tygodni nie piję i planuję nie pić praktycznie do końca roku. Rozpisuję sobie dietę, nie jem fastfoodów i słodkiego, do końca października chcę dotrzeć do 60kg a potem już je modelować. Stęskniłam się za Wami
|
|
|
#1516 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i za wagę
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad; 1/4 torebki ryżu, sos pomidorowy i kotliny z cukini. Widoczne i lecę do drugiej pracy...
|
|
|
|
#1518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się staram nie mówić wszystkie, ale ciężko idzie
|
|||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Anns w końcu powróciłaś!!! Zostań już z nami
![]() Byłam na mieście, kupiłam nektarynki, serki z Bielucha, orzechy. Ale wpadł mi ''góralek'' którego spalę dziś na pewno |
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale Kasia ma chyba TSH na minusie (dobrze zrozumiałam ).Shine ja mam TSH w normie a to co się dzieje z moim organizmem to istny armagedon Z tym, że mam FT3,FT4, T3 za niskie co jest totalnie nielogiczne. Mam wizytę w środę u endo. Ciekawa jestem co powie![]() Mąż naprawił mi przeglądarkę, okazało się że jeden program usuwał mi przycisk odpowiedz
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-12 o 15:47 |
||
|
|
|
#1521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jestem padnięta, niedawno obiad porządny zjadłam, bo tak to cały dzień na malinach, nie wiedziałam, że aż tyle będzie ![]() Anns witaj ![]() Idę wieczorem na grilla, kupię sobie jakieś piwa, bo mam ochotę nie piłam ze 2 tygodnie mamy oglądać spadające gwiazdy ![]() przeczytałam wszystko, ale przepraszam nie mam siły na odpisywanie dzisiaj jestem padnięta, od rana na nogach ;(
|
|
|
|
#1523 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder
[/QUOTE]![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jesteśmy stworzone do super glue ![]() haha nooo jak oglądałam TM to ciągle się z niej śmiałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie waż się tak często Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za ćwiczenia laski ja wieczorem idę na rolki
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
katiennn piękną masz wagę
Dżo ile Ci wkoczyło ? ja wystarczy dzień, dwa pojem i już większa i większa ja
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS
![]() Mam to samo [/QUOTE]za ćwiczenia no niestety taki nasz urok ![]() ale coś mnie głowa napierdziela tu z prawej strony, echh |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Czego skutkiem była 3 miesięczna głodówka bo stwierdziłam że to dlatego że gruba jestem, a dzisiaj, 6 lat później pluje sobie w twarz że zajechałam sobie metabolizm tymi 3 miesiącami i walczę z kilogramami
Zresztą niech się buja, i tak jestem mega 
może to po rowerze, nie wiem

po weekendzie waga stoi w miejscu, i nie mogę powiedzieć, żebym obudziła się z chęcią do odchudzania
w środę wraca TŻ, więc ciężko będzie w tym tygodniu, jakoś nie umiem z nim diety trzymać

pamiętaj, że ten jedyny pisany jest gdzieś na świecie i prędzej czy później się odnajdziecie! 

. Będę trzymać się dzielnie, a po powrocie zrelacjonuje moje postępy ( weszłam na wagę 65.7kg
? Ja przestałam być, aż tak bezpośrednia jak Ty. Widzę, że ludzie tak na prawdę nie chcą usłyszeć prawdy, dlatego albo trzymam język za zębami, albo staram się mówić najdelikatniej jak potrafię. Jeszcze nie dawno robiłam tak jak Ty, ale później okazało się, że wszyscy po kolei się ofochali, więc dałam sobie spokój, choć nie powiem, język mnie świerzbi 

kupiłam 2 bluzki, spodnie i naszyjnik, z wyprzedaży to już nie ma co zbierać, ale i tak w dobrych cenach kupiłam 
Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam