|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
aaaaa!!!! moge brać slub w plenerze
![]() w ogrodach przy zamku, chyba żeby lało, to wtedy w jakiejs komnacie reprezentacyjnej tarararara!!!! http://www.zamekkrolewski.com.pl/gal...-krolowej-bony
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() say-hello jestem pod wrażeniem! ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...435181674.html nam się te spodobały, jak w kwietniu znajdziemy takie w tej cenie to chyba kupimy
|
|
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
mysza93 jeśli z tych 2 miałabym wybierać to te z kalką ładniejsze
Verunka ![]()
|
#2525 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dostałam w prezencie buciki, ale są na mnie za duże
nie ma opcji wymiany, bo nie były kupowane w PL czy szewc jest w stanie cos z tego zrobic ? za duze tylko jeden rozmiar, bo jest 36, a ja nosze 35 szpilek..
|
|
#2527 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
mieć takie wspomnienia i tak umieć opisać ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
też kiedyś myślałam o czymś takim
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie mam dylemat bo i te i te mi się podobają
|
|
|
|
#2529 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Pędzicie jak szalone. Z całego serca chciałabym Was nadrobić ale jak to zrobić... Zawsze chyba bede w tyle z nowosciami heheh Zazdroszczę Wam, ze już tyle z Was na urlopach było albo jest w trakcie. Też bym gdzies pojechala.. a tu jeszcze 4 tygodnie a pracy tyle, ze hohohohoHmm ze slubnych rzeczy to za bardzo nie mam czyms sie chwalic bo narazie bez zmian u mnie
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę takiego koszyczka wiklinowego. A skoro piszecie że takie zamawiane 50 zł kosztują to zrobię sama - wielkie to być nie musi. wystarczy ściągnąć wzór na pudełko składane lub klejone i powiększyć albo samemu sobie narysować i przenieść na grubszą tekturę. Potem poskładać albo skleić i gotowe. Każdy to zrobi co umie posługiwać się choćby linijką i nożyczkami. do tego przewiązać ozdobną tasiemką i finitoDrugi pomysł to przerobić pudełko z butów - zrobić otworek na górze i obkleić pudełko ozdobnym papierem - też banał ![]() trzeci pomysł to zabrać taką większą szkatułkę czy coś w tym stylu i też będzie ![]() o czymś takim myślałam przykładowo: http://www.drewnianadolina.pl/kasetka-duza-p-697.html http://www.drewnianadolina.pl/kuferek-duzy-p-11.html można zabawić się w decoupage albo poprosić znajomą i ozdobić potem i mieć od razu pudełko na pamiątki ze ślubu
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-12 o 19:42 |
|
|
|
|
#2531 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miała wybór, albo zacisnę pasa i będę dążyć do polepszenia mojej sytuacji, albo wracam do mamusi. (było tam na prawdę wygodnie ) Wielu rzeczy musiałam sobie odmówić bo 600-700zł szło na opłaty, ale nie przyszło mi nawet na myśl by użalać się tutaj nad sobą Także zupełnie cię nie rozumiem.Cytat:
Cytat:
i najlepiej jak by mi to też tż ugotował ![]() Kurde chyba zaczynam tęsknić za tż a nie ma go dopiero tydzień. Nie podejrzewałabym siebie o takie rzeczy ![]() Cytat:
Ciężko było? Trzeci raz w ciągu tygodnia żałuję, że nie znam się na obróbce grafiki. Możecie polecić jakiś filmik instruktażowy, dla zielonych? Chyba pora się poduczyć Cytat:
np takie http://www.takmieszkam.pl/archiwum/d...4/NM-6-550.jpg Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-08-12 o 19:59 |
||||||||
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też brałam takie pod uwagę.Teraz mam obsesje na punkcie tych pierwszych poniżej, ale jeszcze nie wpadłam na pomysł jak je zrobić. |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
poznanianka - ja też dziś pierwszy dzień w pracy ale jakoś zleciało
![]() mam pytanie do dziewczyn, które same robią zaproszenia, też o tym myślałam, jako że mam w domu informatyka i sama lubię sobie pogrzebać w wolnej chwili, ale na zwykłym papierze przecież nie wydrukuje... czy wy dajecie projekt do drukarni czy wasza drukarka jest w stanie przepuścić jakiś fajniejszy papier niż zwykły biurowy?
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 Lenka przyszła na świat 10.05.2015 Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 Edytowane przez moniisia90 Czas edycji: 2013-08-12 o 20:15 |
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak pisałam podobają mi się takie zaproszenia i moglibyśmy zrobić takie sobie sami, ale skąd wziąć takie ornamety?? szukam w necie, ale są często posklejane, że kilka w jednym pliku, a to chyba się nie da nic z tego zrobić, czy takie ornamenty na większą powierzchnię mają jakąś swoją nazwę, czy coś??
http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...435181674.html |
|
|
|
#2539 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi wszystkich
w każdym razie bardzo dziękuję za miłe słowa to świetnie, że Wam się podobają cieszę się niezmiernie! Cytat:
akurat to zachodzenie liter na grafikę mi się spodobało także efekt zamierzony Cytat:
Cytat:
wiem, bo sama na uczelnię często latam i coś drukuję. wszystko da się dograć co prawda w niektórych drukarniach koszty wydruku mogą przewyższyć koszty zakupu zaproszeń na allegro... Cytat:
bardzo dziękuję Cytat:
ja dzięki takiej wkładce chodzę w szpilkach 40, a rozmiar mam 39.Cytat:
) nie było ciężko, bo ja takie rzeczy (i trochę trudniejsze) robię na co dzień. ale mogę cię pocieszyć - obsługi programów graficznych nauczyłam się sama, na studiach tylko się trochę podszkoliłam. nigdy nie chodziłam na żadne kursy itp. także da się a jeśli chodzi o filimiki - na youtubie jest tego pełno nie polecę nic konkretnego, bo sama rzadko oglądam, ale wiem, że koleżanki się uczyły z yt. Cytat:
taki prążkowany albo jakiś inny ozdobny. dla mnie największym problemem będzie odpowiednie przygotowanie do druku - żeby lewa strona pasowała do prawej, żeby idealnie równo wyszło itp zawsze mam problem z np. dwustronnym drukowaniem, także pewnie na początku będę się męczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
albo poszukać brushy (pędzli) do photoshopa i wtedy możesz ich używać przez ten program.
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż na co dzień używa corela, ale strasznie marmoli jak proszę go o podstawowy kurs.
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie sie ją umiejscawia ? na pięcie /palcach, czy gdzies? to jest silikonowa?
|
|
#2543 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Tak mam na trzecie imię, a moje prawdziwe też na A, mega popularne
|
#2544 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukaj na stockach zdjęciowych, np. po słowie patterns (http://stock.chroma.pl/szukaj/patterns). Do otworzenia tych plików będzie potrzebowała programu który obsługuje wektory. Jeśli nie masz, a co wybierzesz mogę pomóc - otworzyć wyciąć/przerobić Ci jak sobie zażyczysz. Możesz też szukać tak zwanych brushes (pędzli), ale to użyjesz jedynie w photoshopie, bo najczęściej mają format pliku uruchamiany tylko w nim. Jeśli coś wybierzesz, to również mogę pomóc. ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() Normalnie.. zasypiam! ![]() To pewnie przez średnio przespaną minioną noc - wyspaliśmy się z TŻ w weekend, to wczoraj o 2 jeszcze leżeliśmy z oczami jak 5zł. Dzień zleciał mi nieziemsko. Po pracy z kumpelą na ploty poszłam, ledwo co do domu zjechałam, wstawiłam co niego do pieczenia na jutrzejszy obiad i.. mogłabym zawijać się do łóżka. Chyba się starzeję.
|
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykładowo w photoshopie wystarczy:-otworczyć nowy arkusz i wpisać wymiary strony (ja wpisałam wymiar a4 29,7x21cm- na takiej stronie mieszczą mi się dwa przody lub dwa tyły zaproszenia) - wkleić jakiś jpg (najpieje z białym tłem, wtedy nie musisz usuwać tła - to już jest trochę zabawy) - wystarczy przesunąć i upuścić na obszar roboczy, lub stosując najzwyczajniej w świecie kopiuj/wklej - pobawić się tekstem - czyli tak jak w wordzie poustawiać czcionkę, rozmiar itp itp (czcionki możesz sobie fajne pościągać np. ze strony dafont.com) -gotowe! to naprawdę nie jest trudne dziewczyny najtrudniejsze w tym wszystkim jest znaleźć odpowiednią grafikę i wymyślić ciekawą kompozycję Cytat:
taka jak masz normalnie w bucie przy zakupie. ale jak kupisz taką grubą, to ona podniesie lekko stopę i może ci wtedy but lepiej pasować nawet w Rossmannie takie są dostępne, można samodzielnie je dociąć do potrzebnego kształtu/wymiaru
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-08-12 o 21:07 |
||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do pudełek na koperty - ja znalazłam takie: http://weseliana.pl/pl/p/Pudelko-na-...ZIEKUJEMY/1436 do tego będę pewnie zamawiać inne rzeczy z tej strony więc przesyłka nie wyjdzie drogo
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu trzeba na to trochę czasu i pracy poświęcić także zachęcam cię do spróbowania, bo na pewno coś fajnego ci wyjdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

a pracy tyle, ze hohohoho
Miała wybór, albo zacisnę pasa i będę dążyć do polepszenia mojej sytuacji, albo wracam do mamusi. (było tam na prawdę wygodnie
) Wielu rzeczy musiałam sobie odmówić bo 600-700zł szło na opłaty, ale nie przyszło mi nawet na myśl by użalać się tutaj nad sobą 
a nie ma go dopiero tydzień. Nie podejrzewałabym siebie o takie rzeczy 
Chyba pora się poduczyć 
Tż na co dzień używa corela, ale strasznie marmoli jak proszę go o podstawowy kurs.